3250
-
pett3rson #1323 miivaaan? :))
összeszorzóódnaak??? aztamindenit. meg hogy egymás mellé kell rakni?? alá-felé is mehet gondolom, nem? ez amúgy tuti? nem valami afféle űrlegenda? olvastam valahol, hogy sok dolgot kihagytak amit beígértek, bár nem hiszem, hogy ilyenről lenne szó, ez egyszerű mateknak tűnik :)
-
#1322 Számít igen, sőt nem csak hogy összeadódnak, hanem összeszorzódnak. Szóval +25% meg +50% az nem +75% hanem 1,25*1,5=1,875 tehát +87,5%. Remélem érthető
Sőt, az is számít, hogy melyik upgrade melyik mellett van, mert ha azonos fajtákat raksz egymás mellé akkor kapnak egy kis bónuszt is.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.22. 19:36:20 -
pett3rson #1321 Sziasztok,
Nemrég kezdtem játszani ezzel a ...játékkal. Hát, érdekes meg minden, így elsőre sok minden tetszik sok minden meg nem :) na mindegy. van egy fantasztikus kérdésem. Mivel nem könnyű találni új hajókat, meg fegyvert ami még több helyet tartalmaz stb., kérdezném azokat akik már régebben benne vannak:
Számít az, ha mindenféle fejlesztésem megvan a multi-tool-omban vagy csak a legfejlettebbet veszi figyelembe?
remélem érthető a kérdés, ha nem másképp fogalmazom meg :) -
SovereignXY7 #1320 Hm... köszi. -
#1319 Én tutibb állatokat nem nagyon láttam, sem növényzetet, viszont több értékes farmolnivaló van (Calium, Radnox, ilyenek). -
SovereignXY7 #1318 A kék meg zöld csillagok bolygóin tényleg tutibb állatok meg környezet van? Másik a galaxis közepe felé haladva is igaz ugyan ez? már ha igaz egyáltalán bármelyik is a kettő közül :) -
#1317 Na jah... ez a játék a legnagyobb átbaszás amit valaha feltoltak steamre. Hulladék. -
TokraFan #1316 Azért létezik NMS-nél sokkal komolyabb space game jelenleg is. Ott az Elite Dangerous pl., vagy az X-Rebirth, vagy a régebbi X3 Albion Prelude. Ezekben az Elite kivételével ugyan nem szállhatsz le bolygókra, cserébe eszméletlen összetett játékok. Nekem az X3-ban 3000+ órám van, Elite-ben 600+, szóval üresnek nem nevezhetők. Persze 1:1-es NMS klón nincs, éppen ezért volt olyan különleges, de ha már felhoztad a Star Citizent, akkor az általam említettek is simán szóba jöhetnek. -
#1315 Most néztem meg ezt a videót. Esküszöm, kicsit megsajnáltam a srácot. Nem tudom miért. De biztos sokat csuklik most.
Csomó interjúban látszik, hogy tudta, hogy nem lesz kész, de nem akarta azt mondani, hogy bocs, de ez sok nekünk.
De hogy ennyit, hazudni. Nem is tudtam, hogy ennyire sok mindent beígértek.
Elkezdtem keresgélni hasonló játékot, de semmi értelmes nincs a piacon. Star Citizen-t is kipróbáltam, de az még nagyon félkész, bár az igaz, hogy marha jól néz ki és igazgalmas, de nagyon alpha és olyan never ending a dolog.
No Man Sky-ba meg biztos nem ölöm a pénzem, időm. Majd 1-2 év múlva, ha foglalkoznak addig vele. Bár ebben sem vagyok biztos, hogy az ígért dolgok belekerülnek.
Amiket találtam a témában játékok, mind ilyen játékosok által pénzelt early accessek, semmi értelmes nincs. Pedig igény az lenne rá.
Egyszerűen nem látják a nagy fejlesztők benne a pénzt? Vagy mi van itt? Star Citizen-ben látom a legnagyobb potenciált amúgy.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.08.22. 15:54:17 -
#1314 Pedig lehetnél dühös rájuk. Aki 60 pénzért megvette az joggal várhatja el, hogy azt kapja a pénzéért amit beígértek neki. Ehhez képest a töredéke valósult meg. Az életben ezt csalásnak hívják és a törvény bünteti. -
#1313 Kb ez volt az első olyan indee játék amit világszerte vártak, és ha egy kicsit is szkeptikus voltál akkor voltak arra utaló jelek szép számmal, hogy ez a játék nem százas. Viszont tudok neked mondani pár indiee játékot ahol azt kaptad amit vártál, vagy legalábbis sokkal több infóhoz jutsz, jutottál a játék fejlesztése során. -
#1312 Én csak azt sajnálom, hogy iszonyú potenciál volt az alapötletben, és iszonyúan sikerült elrontaniuk a megvalósítással. Igazából nem is dühös vagyok a fejlesztőkre (na jó, egy kicsit igen), hanem sajnálom, hogy nem játszhatok azzal a játékkal, amit ebből ki lehetne hozni. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy valaha is tesznek bele annyi tartalmat, hogy legalább megközelítse azt, amit elképzeltünk, de a remény hal meg utoljára. Azért szurkolok neki, hátha mégis. -
#1311 Ameddig nem láttuk mind a 18 quadrillió bolygót, addig nem állíthatjuk teljes bizonyossággal, hogy a Hello Games által tett állítások némelyike nem valósult meg. Esetleg csak nem találták még meg őket. :-D -
#1310 na, na, na, ne altalanosits -
#1309 Azt már megszoktuk, hogy EA, Ubisoft a képünkbe hazudik.
Ezért szerettük az indie fejlesztőket. Mostanáig... -
SovereignXY7 #1308 Az előbb futottam bele ebbe én is. Látva, hogy mit ígértek hát.. ez egy kurva nagy átbaszás! -
Zozo0122 #1307 Igazad van, egyelőre váltok, majd a jövőben, ha gatyába rázzák, akkor játszok ezzel. Köszi! -
Pares #1306 -
-
#1304 Szép! :-)
Nekem még van két achievement, aztán meglesz az én platinám is. :-)
Érdekes ez a játék, a hétvégén szinte csak ezzel játszottam... Nehéz letenni, ha belefeledkezik az ember. -
#1303 Igen, olvastam, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de én már csak ilyen vagyok: szeretek kimaxolni minden játékot. És mivel itt az nem fog menni, hogy minden bolygót felderítsek, legalább a recepteket össze szeretném szedni mindenhez. :)semmi extra nincs az ajtók mögött -
#1302 Alapvetően semmi értelme a pass 2/3-nak. Mármint tényleg semmi. -
TokraFan #1301 Jaja, van ilyen. Máshol meg 2percenkent belefutottam egy Pod-ba. Fel is toltam a suit slotokat maxra. -
TokraFan #1300 Nekem 5 óra volt a kezdő bolygón! -
#1299 Mondjuk a mai csillagrendszer érdekes volt, nem volt rajta space station és az egyik bolygón az istennek se találtam olyan helyet ahol el tudom adni a cuccaimat. Monolith, ruin meg beaconok orrba-szájba, de sehol egy trade terminal Csak ezzel elszöszmötöltem 2 órát kb. -
#1298 Haha, megértelek, az első pár rendszeremet én is alaposan körbejártam, szerintem én is kb. eltöltöttem vele annyi időt, mint te. -
#1297 Nekem 19 óra van bent de csak ma délután volt meg a 3. csillagrendszerem Nem sietek na...
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.21. 21:44:11 -
#1296 Ha leadtam a 10 atlas stone-t akkor már nem lehet v2-v3 kártyám? -
#1295 Gratula!Nem is rossz ez 61 óra alatt. Én 49 óránál járok és még 170k van hátra a centrumig. :D Mindig elkalandozok és elterelődik a figyelmem.
Jelenleg az AtlasPass-okkal szívok, egyszerűen nem találom a 2-3-ast. Pedig már lassan hányok az Operational Centerektől, annyit láttam ma belőlük. Lehet, hogy közelebb kéne még mennem a középpont felé? -
#1294 Grat! Nekem még hátra van pár dolog, de haladok én is szép lassan. -
#1293 61 óra, 2 galaxis felfedezve, minden fejlesztés elérve, atlas pass v3 megszerezve, quest megcsinálva.
Jó volt, megérte. Várjuk szeretettel a tartalmakat:)
-
#1292 Ez jópofa mod lehet, majd kipróbálom: Lény spawn mod
(Módosítani lehet, hogy mennyi lény spawnoljan. így könnyebb összegyűjteni (gondolom) a bolygó állatait)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.08.21. 19:10:14 -
#1291 OFF
Hátha valakit érdekel :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.08.21. 17:10:53 -
Ironman2 #1290 Igen! Most lenyugodtál végre? -
#1289 Modokra vannak már szárnynyitogatások -
#1288 semmi uj, minden szarnak topicot nyitsz a 10hsz miatt... -
TokraFan #1287 En is nagyon bízom meg bennük. Van erre példa máshol is, pl. Elite is fejlodget, X-Rebirth is gatyába lett rázva, igaz, 2ev kellett meg hozza. NMS-nél nagyon bízom meg a modokban is. Néha elképesztő dolgokra képesek. Ha lenne idom rá, grafikuskent meg en is szívesen beszallnek egy projektbe. -
#1286 NMS topikban vagyunk :) -
TokraFan #1285 Mármint NMS-ben vagy ebben a space nomad-ban? -
#1284 És kis szerencsével, a foltozgatás után nekiállnak bővíteni az univerzumot. Meglátjuk.