3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • Jabar
    Űrlényeknek tudod oda ajándékozni és sokszor kapsz érte cserébe valamit, szerintem jobb odaadogatni mint eladni.
  • Ajani127825
    Üdv!
    Az a kérdésem, hogy mire jók a következő tárgyak. GekNip, Vy'keen dagger, Grahgrah. Lefordítottam a leírásukat csak azt nem tudom hogy van-e gyakorlati hasznai is. Mármint tudom illetve megéri használni vagy csak adjam el?
    Köszönöm
  • MerlinW
    Portál cím közel a középponthoz. Emlékeim szerint 100-150 fényéven belül lőttem a képet.

• MerlinW
    Ha unod a játékot, nem fogsz 2000+ ugrással elmenni a középpontba. Ahogy mondani szokás az utazás számít, nem a cél.

Én már régóta ott vagyok a középpontnál, és a peremén fedezem fel a csillagokat. Ha egyszer adnak értelmet az NG+-nak berepülök, addig meg csak elvagyok:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.02. 23:32:49
  • Zozo76
    Szoval akkor nem nagyon erdemes elmenni a kozeppontba. Csak ha mar ugyis unod a jatekot es nem akasz vele tobbet jatszani...
  • Hexex86 #2244
    Itt egy nyugis videó tőlem. Csak bóklászok. :)
    VáratlanPlay:No Man's Sky 2 (Hun)
  • TokraFan
  • Hexex86 #2242
    Minőségi képek!
  • MerlinW

• RJoco
    Jeladókat lehet építeni.
  • Contor
    Tájékozódás még nagyon nem megy a bolygó felszínén.
    Nincs rá valami biztos módszer hogy megjelöljek pontokat az adott bolygón?
  • MerlinW
    Egy új galaxisban, megmaradnak pár dolgod, de jah.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.13. 10:15:38
  • Zozo76
    Szoval kezdheted elolrol az egesz kocerajt? :)
  • Contor
    Szép napot.
    Nemrég kezdtem el játszani.
    Angolom nincs. Teló kézben fordítgatom a dolgokat.
    Kicsit lassan döcögősen haladok.
    Kérdésem:
    Felhúztam a legelső bázisom. A melósok feladatait végigvittem.
    Kövi bázist ha szeretnék ismét toboroznom kell őket?

Sok számomra érdekes helyet találtam. Hajóroncs ércek lelőhelyei egyebek ahova visszatérnék.
    Hol mivel lehet ezeket a pontokat megjelölni?

Köszönöm.
  • TokraFan
    Reboot...
  • MerlinW
    NG+ :)
  • Zozo76
    mi van a kozeppontban?
  • Jabar
    Értem köszönöm.
  • MerlinW
    Régen szinte csak T9 esett belőlük, a legutóbbi patch-ben változtattak ezen.
  • RJoco
    Esetleg tuningolta a hajó fegyverzetét, mint ahogy a pisztolyét is lehet.
    Csak tippelek, ritkán bányászom mezőkben.
  • Jabar
    Néztem egy videót ahol a tag Thamium9-et aszteroidákból szedte. Neki aszteroidánként 40-50 jött, nekem 5-10. Vannak olyan aszteroidák amiben több van vagy ez már megváltozott és kevesebb van mindben?
  • Hexex86 #2228
    Nagyon szívesen. Érdemes azokat a küldiket megcsinálni amit a bázisodon lévő lényektől kapsz. Így lehet megszerezni majd a Haz-mat gauntletet is amivel a "lila" ritka növényeket, ásványokat szedhetsz majd fel.

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.08.22. 14:47:38
  • Stief
    BAzz! Megmented az életem, nem jöttem volna rá magamtól! Köszi!
  • Jabar
    Sziasztok!

Pár napja kezdtem játszani a játékkal de van egy problémám ami nagyon zavar.
    A rendszer ahol letelepedtem 5 bolygóból és 1 holdból áll.
    A gond az hogy az 5 bolygóból 2 nem hajlandó megjelenni a felfedezések között, leszállok rájuk, felfedezgetek lényeket stb de nem jelenik meg ahol át lehet nevezni/feltölteni.
    Van valami megoldás erre?
  • Hexex86 #2225
    Ha elkeveredek a crashed freightertől és később jutok a terrain manipulátorhoz akkor meg lehet oldani, hogy találjak másik freightert? xd
  • TokraFan
    En is w7-et használok (forever), semmi gond nincs a frissítéssel. Már. De pár hónapja még szidtam én is az M$-t rendesen, mert csak manuálisan lehetett frissíteni. Egyebkent a w7 még bőven támogatott, jelen állás szerint 2020-ig. XP-t nyírták ki, azzal keverheted.
  • Hexex86 #2223
    Az exocraftoddal kell keresni. beszállsz és ha van fent olyanexocraft signal booster akkor X után ki kell választani hogy mit keresel. És asszem valami Depots a neve.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.08.20. 15:43:16
  • Stief
    Sziatok Armádium conténerek hol találok? Ki kéne lőnöm de nem találok! Van valami AI aki útmutatást ad?
  • RJoco
    A W7 frissítéskezelője hírhedten rosszul üzemel mióta kijött a W10.
  • MerlinW
    2 éve nem támogatja az MS a W7-et (csak üzleti szinten) és ha az MS nem támogatja, senki sem fogja lassan. Ideje váltani.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.08.18. 15:31:57
  • Hexex86 #2219
    Bocsánat a teleszemetelésért. Mondjuk hátha valakinek segít, ha hasonló probléma van. Mondjuk érdekes mert frissítettem windost és akkor sem volt jó. Aztán offline service packot szedtem le, akkor lett jó.
  • MerlinW
  • Hexex86 #2217
    Sikerült! Egy windows updatel sikerült megoldani.
  • Hexex86 #2216
    Akár az NMS-be is beillene. :)
  • FartingSquirrel
    Találtam egy freightert egy flottában, de nem tudtam vele interakcióba lépni. Nem is lehet?
  • Hexex86 #2214
    Akkor már végképp nem tudom xD

Azért remélem, hogy egy annyira nem távoli jövőbe találkozunk egy fénygömb formájában a végtelen univerzumok egyik bolygóján. :)
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.08.17. 22:15:58
  • Kronos79
    Nekem Win7 van fent :)
  • Hexex86 #2212
    Lehet akkor az a gond? Végül is újabb gép és lehet a régi win7 az oka.
  • RJoco
    Nincs mit.
    De szerintem érdemesebb lenne feltenned egy W10-et. Na nem mintha annyival jobb lenne, mint a W7, de rengeteg program igényli már, én csak ezért nem térek vissza rá. Nameg, mert baromi macerás a frissítése újabban. Bár pont azt szerettem benne, hogy akkor frissítettem, ha én akartam, nem úgy, mint a mostani.
  • Hexex86 #2210
    Win7-et használok. ezt használtam az ezelőtti gépemmel is és akkor ment. A .Net is fent van.
    Köszönöm a segítségeket. Még egy két dolgot megpróbálok. Letörlök drivereket és felrakok régebbieket.
    Ha úgy sem megy akkor egy időre el kell felejtenem sajnos a gamet...