3250
-
#2249 Űrlényeknek tudod oda ajándékozni és sokszor kapsz érte cserébe valamit, szerintem jobb odaadogatni mint eladni. -
Ajani127825 #2248 Üdv!
Az a kérdésem, hogy mire jók a következő tárgyak. GekNip, Vy'keen dagger, Grahgrah. Lefordítottam a leírásukat csak azt nem tudom hogy van-e gyakorlati hasznai is. Mármint tudom illetve megéri használni vagy csak adjam el?
Köszönöm -
#2247 Portál cím közel a középponthoz. Emlékeim szerint 100-150 fényéven belül lőttem a képet.
-
#2246 Ha unod a játékot, nem fogsz 2000+ ugrással elmenni a középpontba. Ahogy mondani szokás az utazás számít, nem a cél.
Én már régóta ott vagyok a középpontnál, és a peremén fedezem fel a csillagokat. Ha egyszer adnak értelmet az NG+-nak berepülök, addig meg csak elvagyok:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.02. 23:32:49 -
Zozo76 #2245 Szoval akkor nem nagyon erdemes elmenni a kozeppontba. Csak ha mar ugyis unod a jatekot es nem akasz vele tobbet jatszani... -
#2244 Itt egy nyugis videó tőlem. Csak bóklászok. :)
VáratlanPlay:No Man's Sky 2 (Hun) -
TokraFan #2243 -
#2242 Minőségi képek! -
-
#2240 Jeladókat lehet építeni. -
Contor #2239 Tájékozódás még nagyon nem megy a bolygó felszínén.
Nincs rá valami biztos módszer hogy megjelöljek pontokat az adott bolygón? -
#2238 Egy új galaxisban, megmaradnak pár dolgod, de jah.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.13. 10:15:38 -
Zozo76 #2237 Szoval kezdheted elolrol az egesz kocerajt? :) -
Contor #2236 Szép napot.
Nemrég kezdtem el játszani.
Angolom nincs. Teló kézben fordítgatom a dolgokat.
Kicsit lassan döcögősen haladok.
Kérdésem:
Felhúztam a legelső bázisom. A melósok feladatait végigvittem.
Kövi bázist ha szeretnék ismét toboroznom kell őket?
Sok számomra érdekes helyet találtam. Hajóroncs ércek lelőhelyei egyebek ahova visszatérnék.
Hol mivel lehet ezeket a pontokat megjelölni?
Köszönöm. -
TokraFan #2235 Reboot... -
#2234 NG+ :) -
Zozo76 #2233 mi van a kozeppontban? -
#2232 Értem köszönöm. -
#2231 Régen szinte csak T9 esett belőlük, a legutóbbi patch-ben változtattak ezen. -
#2230 Esetleg tuningolta a hajó fegyverzetét, mint ahogy a pisztolyét is lehet.
Csak tippelek, ritkán bányászom mezőkben. -
#2229 Néztem egy videót ahol a tag Thamium9-et aszteroidákból szedte. Neki aszteroidánként 40-50 jött, nekem 5-10. Vannak olyan aszteroidák amiben több van vagy ez már megváltozott és kevesebb van mindben? -
#2228 Nagyon szívesen. Érdemes azokat a küldiket megcsinálni amit a bázisodon lévő lényektől kapsz. Így lehet megszerezni majd a Haz-mat gauntletet is amivel a "lila" ritka növényeket, ásványokat szedhetsz majd fel.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.08.22. 14:47:38 -
Stief #2227 BAzz! Megmented az életem, nem jöttem volna rá magamtól! Köszi! -
#2226 Sziasztok!
Pár napja kezdtem játszani a játékkal de van egy problémám ami nagyon zavar.
A rendszer ahol letelepedtem 5 bolygóból és 1 holdból áll.
A gond az hogy az 5 bolygóból 2 nem hajlandó megjelenni a felfedezések között, leszállok rájuk, felfedezgetek lényeket stb de nem jelenik meg ahol át lehet nevezni/feltölteni.
Van valami megoldás erre?
-
#2225 Ha elkeveredek a crashed freightertől és később jutok a terrain manipulátorhoz akkor meg lehet oldani, hogy találjak másik freightert? xd -
TokraFan #2224 En is w7-et használok (forever), semmi gond nincs a frissítéssel. Már. De pár hónapja még szidtam én is az M$-t rendesen, mert csak manuálisan lehetett frissíteni. Egyebkent a w7 még bőven támogatott, jelen állás szerint 2020-ig. XP-t nyírták ki, azzal keverheted. -
#2223 Az exocraftoddal kell keresni. beszállsz és ha van fent olyanexocraft signal booster akkor X után ki kell választani hogy mit keresel. És asszem valami Depots a neve.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.08.20. 15:43:16 -
Stief #2222 Sziatok Armádium conténerek hol találok? Ki kéne lőnöm de nem találok! Van valami AI aki útmutatást ad? -
#2221 A W7 frissítéskezelője hírhedten rosszul üzemel mióta kijött a W10. -
#2220 2 éve nem támogatja az MS a W7-et (csak üzleti szinten) és ha az MS nem támogatja, senki sem fogja lassan. Ideje váltani.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.08.18. 15:31:57 -
#2219 Bocsánat a teleszemetelésért. Mondjuk hátha valakinek segít, ha hasonló probléma van. Mondjuk érdekes mert frissítettem windost és akkor sem volt jó. Aztán offline service packot szedtem le, akkor lett jó. -
#2218 -
#2217 Sikerült! Egy windows updatel sikerült megoldani.
-
#2216 Akár az NMS-be is beillene. :) -
FartingSquirrel #2215 Találtam egy freightert egy flottában, de nem tudtam vele interakcióba lépni. Nem is lehet? -
#2214 Akkor már végképp nem tudom xD
Azért remélem, hogy egy annyira nem távoli jövőbe találkozunk egy fénygömb formájában a végtelen univerzumok egyik bolygóján. :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.08.17. 22:15:58 -
Kronos79 #2213 Nekem Win7 van fent :) -
#2212 Lehet akkor az a gond? Végül is újabb gép és lehet a régi win7 az oka. -
#2211 Nincs mit.
De szerintem érdemesebb lenne feltenned egy W10-et. Na nem mintha annyival jobb lenne, mint a W7, de rengeteg program igényli már, én csak ezért nem térek vissza rá. Nameg, mert baromi macerás a frissítése újabban. Bár pont azt szerettem benne, hogy akkor frissítettem, ha én akartam, nem úgy, mint a mostani. -
#2210 Win7-et használok. ezt használtam az ezelőtti gépemmel is és akkor ment. A .Net is fent van.
Köszönöm a segítségeket. Még egy két dolgot megpróbálok. Letörlök drivereket és felrakok régebbieket.
Ha úgy sem megy akkor egy időre el kell felejtenem sajnos a gamet...