3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • Hexex86 #2128
    Igen nézegettem már. Találtam egy ilyet is! Project WT Ez is hozzá tartozik.
  • TokraFan
    Ezt már én is néztem, valamilyen kódot kér...!!??
    Van egy PDF, amiben mindenféle zagyvaségok vannak, talán abból kéne megfejteni a kódot, amit az oldalra kell beírni...
    Ha ez így van, akkor masszívan koppintják a Frontiert, csak az a probléma, hogy az NMS közönsége messze nem olyan nagy és nem olyan fanatikus, mint az Elite-é, így nem tudom, mennyire lesz sikeres a történet...
    Már ha egyáltalán erről van szó...késő van, nincs agyam végigolvasni minden fórum posztot...

Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.07.25. 03:02:48
  • Caliph
    most hirtelen ezt találtam , majd holnap jobban átnézem mi lehet :D

https://wakingtitan.com/

Elvileg augusztusban jön a kövi nagy update
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.07.24. 22:43:09
  • Hexex86 #2125
    Kiderült valami? Nézegettem, de nem találtam új infót.
  • Hexex86 #2124
    Kiváncsian várom! Köszönöm az infót!
  • MerlinW
    No Man’s Sky Big announcement coming 21 July, azaz ma.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.07.21. 16:31:05
  • RJoco
    Ha jól emlékszem, akkor az utolsó exocraft küldinél mondja is a manus, hogy minden ki van fejlesztve, így lényegében csak egy gyakorló feladatot kapsz, de azt sokszor megcsinálhatod ezer pár száz kreditért.
  • opti77
    Az utolsó exocraft küldetésnél már számtalanszor megcsináltam azt amit írtál, de nem változik semmi, ha visszamegyek újra kiadja azt a feladatot.
    Egy olyan kérdésem lenne viszont, hogy a warp reactor tau -nak van valami feltétele vagy járkáljak amíg valamelyik űrállomáson nem találok eladó tervrajzot.
  • hillman
    Az utolso exocraft küldetésnél com towerhez kell menni és nem a csávoval kell beszélni hanem ami a hajojelet adja azt kell bekapcsolni és kész; számsor nincs.

• pecuka94
    újra sikerült elakadnom.
    Az egyik küldetés, amit nem értek és nem találok semmit. Circuit Boardból kellene 1
    Az Exocraftnál megépítettem a nomad-ot, utána az volt a küldetés, hogy el kell menni egy helyre x idő alatt.
    Oda mentem, beszéltem akivel kellett, de nem fejezte be a küldetést.
    Elvileg meg kellene hackelni, ha jól olvastam.
    Azt hittem már befejeztem és 3x-or vissza küldött ugyanarra a helyre.
    valakinek valami ötlet?
  • hillman
    A pecs ota nem tudok fotozni. az exponálás nem jön össze. állitgatni lehet. Mi lehet a titka?

A küldetéseket össze vissza mutatja. hogyan lehet eltüntetni a már kipipált küldetéseket?
    Utoljára szerkesztette: hillman, 2017.06.10. 11:52:50
  • MerlinW
    Dehogynem, a bázison építhetsz egy csomó raktárkonténert. Illetve az anyahajódon is elfér sok minden. Ha az anyahajóra építed a bázisodat akkor meg kényelem a köbön.
  • lammaer
    Kazetta?????

Nagy eséllyel már magnójuk sincs amivel le lehetne játszani :) Meg vajon mi lehet rajta? Utolsó üzenete a hazugnak mielőtt felkötötte magát ahol a bocsánatát kéri az átvert embereknek? :)
  • AngerH
    Állítólag valami készülődik.
    Link
  • pecuka94
    Találtam egy összetört hajót, 28 hely van benne.
    Van-e valami tulajdonság még amit kellene figyelni?
    Nincs valami megoldás arra, hogy valami tároló szerűségem legyen valahol?
  • MerlinW
    Kövesd a küldetéseket a bázisodon.
  • pecuka94
    Van olyan bolygó amire nem tudok elutazni.
    Warp reactor szükséges hozzá?
    ezt hol tudom megszerezni?
  • MerlinW
    Atlas interface csak egy küldetéslánc, elmesél egy történetet, annyi. Semmi köze a középponthoz. Értelemszerűen az egyenes úton haladj a központi csillag fele. A feketelyukakat az anomaly base-ek adják, illetve atlas küldetések után látod őket a térképen nélkülük is.
    A játék lényege hogy magad jöjj rá mindenre. Nincs benne semmi extra, végtelenül egyszerű játékról van szó, apróságok vannak, amiket neked kell megismerned, különben semmi értelme időt fecsérelned rá, hiszen ezeken az apróságokon kívül nincs más a játékban.
  • RJoco
    Akkor nem értem, milyen trükkök is kellenének neked.
    Ölj bele még pár órát és tapasztald ki a dolgokat. Ha mi mindent leírunk, akkor mi értelme/élvezete lesz a játéknak?
    Bázist kb. minden rendszerben felajánl, Habitable Base néven. Kezdd el építeni, a többi meg megy magától.
    Ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz nyugodtan rá, konkrétan.
    Az angol meg nem olyan vészes és egy androidos telóval rajta a google fordítóval elég gyorsan lehet hasznos infóhoz jutni.
  • pecuka94
    Én nem olyan trükkre gondoltam, hogy fél óra alatt a középpontnál legyek.
    Eddig is rengeteg órát bele öltem már, nem fogom most akarom elkapkodni.
    De úgy gondolom, hogy nem tapasztaltam ki a játékot.
    Gondolok ilyenre, hogy abban sem vagyok biztos, hogy melyik úton kell haladni.(galactic core és atlas interface?)
    Vagy a saját bázisom az az, amit a legelsőnél felajánlott, nem csináltam vele semmit és ott hagytam.
    Viszont olyat is olvastam, hogy valakiknek ott már űrlények vannak.
    Szóval, ami egy játékosnak "alap" az nekem nincs meg, ezért lenne szükségem segítségre.
    Angolul se beszélek valami jól, ami szintén hátráltat a játékban.
    159161 fényévre vagyok még a közepétől

• MerlinW
    Régen volt, gondolom csak nem vették ki. Véletlenszerűen rongálódnak hajó modulok. Nem mindig, valamikor semmi, valamikor egyszerre több is.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.04. 13:41:17
  • RJoco
    Rongálják a hajót?
    Erről még nem is hallottam.
    Régen ez nem így volt, vagy igen?
    Milyen szintű a rongálás, illetve mit kell javítani?
  • MerlinW
    Én ott vagyok az első galaxis középpontja mellett (70 fényévre), ott a bázisom. ~2000 ugrás volt. A fekete lyukak gyorsítják, de rongálják a hajódat, így sokszor több időt vesztesz, mint nyersz.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.03. 23:32:34
  • RJoco
    Nincs trükk.
    Ott a térkép, azt kell követni.
    Az anomáliákra, amik állomások szoktak lenni, be kell dokkolni és megkérni a magast, hogy keressen neked egy fekete lyukat.
    Majd egy következő állomáson szintén ezt kérni. Így lehet talán a leggyorsabban a közepére jutni, bár én még nem jártam ott.
    Az eddig hallottak alapján nincs mi oda motiváljon.
  • pecuka94
    Sziasztok!
    Én eddig a játékot csak felfedezésre és most lettem kész az achievementekkel.
    Szeretném folytatni tovább a játékot ( haladni a közepe felé) de viszont annyira nem vágom az apróbb trükköket stb.
    Ha valakinek lenne egy kis szabadideje és kedve segíteni az dobjon egy e-mailt legyen oly szíves.
    erre a címre : [email protected]
    ha valamiben tudok én is segítek :)
  • TokraFan
    Mondasz valamit sajnos!
  • horika
    Az a baj, hogy ez az "IP" halott. Ezen a néven eladni bármit, már kurva nehéz lenne sajnos.
  • TokraFan
    Nem tudok semmit, de azt sem látom, hogy ezzel még mit lehetne kezdeni...Szerintem amit lehetett, beletettek, de innentől tán jobb lenne egy átgondoltabb, rendesen összerakott NMS 2.0-ára gyúrniuk.
  • Giles
    Meghalt a topic. :) Valahogy én is elvesztettem a érdeklődésem a játék iránt. Március óta semmi hír róluk. Tudtok valamit? Várható valami frissítés, javítás?
  • RJoco
    Kb. fél éve adtam el a PS4-em. Annál egyszerű oknál fogva, hogy a gépem sokkal erősebb és sokkal szebben futnak rajta a játékok. Akadásmentesen, szép grafikával. Emellett a kontrollert sem tudtam megszokni és annyit nem is játszottam vele, hogy megszokhassam.
    Ha neked a legnagyobb bajod az irányítás, akkor érdemesebb lenne egy kontrollert beszerezned a PC-hez. Általában az XboxOne kontrollerét ajánlják PC-hez.
    Én jobb szeretem a bill+egér párost, ha lövöldözni/mászkálni vagy autózni (kormány jobb lenne, de macerás a rögzítése) kell, űrhajóshoz (pl. Elite) meg inkább a HotasX vált be.
  • Csokma60
    Sokáig én is PC-én nyomtam, de komolyabb játékoknál ....pláne, ha valami feltört verzió volt, ....állandóan szaggatott, nem indult, meg egyéb bosszúságok. Na, ezt untam meg...nem sajnálom rá a pénzt, ha már játszani akarok, .....meg a fejlesztők, ötletgazdák, gyártók is megérdemlik a pénzüket, ha valami már jó..... Úgy vagyok vele,....ha szórakozás....legyen szép a felbontás, folyamatos, ...a kezelhetősége könnyű...a klavin sokszor nehezen tudtam kiigazodni, meg gyorsnak lenni...a legtöbbnél...ez is szempont. Kinek a pap, kinek a papné. Azért ez nagy hátrány, hogy régebbi verziókat nem ismeri fel, biztosan megvan rá a megfelelő műszaki, technológiai, fejlesztési magyarázat.., de akkor is...kitalálhatnának rá valamit....Sok régi játék van, ami még ma is klasszikusnak, alapnak számít.
  • MerlinW
    Meg hát PC-n... ma is 10 font a trilógia...:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.05.14. 21:27:40
  • MerlinW
    Hát igen ez ilyen. Ezért nem vettem soha konzolt, pedig minden generációnál eldöntöm, hogy majd most. Aztán az ilyen dolgok miatt lemondok róla mindig:)
  • RJoco
    A tanulópénzt holtáiglan fizeti az ember.
  • Csokma60
    Láttam, hogy PS3-as, csak ...én kis hülye azt hittem a PS-ek lefele kompatibilisek...., hát rájöttem, hogy nem....
    ....és, ha kijön a PS5, akkor megint új konzol, új kontroller, stb?....Így közel a 60-hoz, az ember, ha nem ért hozzá, fizesse meg a tanulópénzt...Azért köszi a tanácsokat!
  • MerlinW
    Figyelmetlen vásárlás nem kötelez senkit a visszavételre. Kibontani sem kell hogy lássa az ember a PS3 feliratot szerintem. Ez ilyen így jártál téma, előfordul.
  • RJoco
    Hívd fel a fogyasztó védőket, ők tutira megmondják. Telefonszámot a neten találsz. Fejből nem tudok és nekem már rég kellett magyarban.
    Eladni a jófogáson és vaterán érdemes. Utóbbi jutalékos, azzal vigyázz.
    Illetve a játék topic-jaiban hirdesd meg még.
  • Csokma60
    Köszi a választ....Írtam a szállítónak, de nem veszi vissza, még beszámítani sem hajlandó, mert kibontottam...Nem tudtok erről valami részletesebbet fogyasztóvédelmi szempontból? Néztem PS3 konzolokat is, 41e-ért már lehet kapni pofásat, de most nincs annyi felesleges zsém, hogy ennyit beinvesztáljak egy játékba...Megpróbálom eladni, tudtok egy jó helyet, ahol érdemes próbálkozni?
  • RJoco
    Vegyél pc-t :D
    Komolyra fordítva a dolgot, két megoldást tudok mondani a gondodra.
    Az egyik, hogy visszaküldöd. Ha van rá lehetőség.
    A másik, hogy megvárod, míg megcsinálják, hogy ps4-en menjenek a ps3 játékok.
    Extra megoldás: eladod ps3 tulajnak.
    Még egy extra: ps3 emulátor pc-re.
    És egy utolsó extra: olcsón veszel ps3-at.

Nekem meg elkezdett halványan világítani a 'H' betű a billentyűzetemen. Attól félek, hogy a logitech-nél nincs 2 évnél hosszabb garidő. Ebben az esetben szedhetem szét és cserélhetem a ledet. Márha nem a vezérléssel van a gond.
    Baromi zavaró.
  • Csokma60
    Megint offolok kicsit, de javasoltátok a Mass Effect trilógiát: Nagy nehezen megtaláltam, megrendeltem, kiszállították...Most lett volna időm belenézni, kibontom, berakom és mivel PS3... kiírja, hogy nem kompatibilis a PS4-emmel....:( Most ilyenkor mi van?...azonkívül, hogy benézett a ló az ablakon...