3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • Hexex86 #2289
    Egy kis bohóckodás tőlem. No Man's Sky: Barangolás. :)
    Csak egy nyugis pillanatba elkezdtem és egy kicsit keresgéltem.
  • TokraFan
    Ezt sokáig én is hiányoltam, még a fejlesztőknek is írtam miatta, de ma már nem érdekel. Azért nem, mert a játék űrharc része egy vicc, ennél fogva, semmi értelme egy profi vezérlővel tolni. HOTAS jelentősége a manőverezésnél van, de mivel ebben a játékban az űrharc gyakorlatilag nem működik, vagy ami mégis, az kb. a 80-as évek játéktermi arcade gépeinek szintjét idézi, teljesen haszontalan lenne egy HOTAS. Manuális dokkoláshoz sem jó, mert nincs a játékban dokkolás, pontosabban ami van, az egy automatizált valami, tehát klasszikus módon dokkolni sem lehet.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.04.03. 03:39:42
  • MerlinW
    Korábban már írtam, személy szerint kizártnak tartom. NFS pedig már nagyon régen elsüllyedt:)
  • wollnerd #2286
    HOTAS support? (Akárcsak egyáltalán bármilyen botkormány támogatás?!)
    Nem hiszem el hogy még mindig nem (akarják) rakták bele. Oké én tök megértem hogy ez egy árkád játék, nem szimulátor mint az ED,de bazz a NFS-ek is árkád játékok és mégis tartalmazzák a népszerűbb kormányok támogatását.... (bár most nem nagyon követtem őket a '10-es HP óta...)
    A NFS is régesrég elsüllyedt volna a nagy mélységbe ha csak max. bill. és (xbox) kontroller lehetett volna az irányítási lehetősége.... (Igaz, így is elsüllyedt. :D sztem)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.03.30. 09:59:49
  • Zozo76
    egesz jo lett a game, ezt tegnap csinaltam mert megtetszett:
    ez a hajo legalabb jol nez ki, es kurva jo a muszarfala, es eleg sok slot van benne.

Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.30. 08:11:37
  • Zozo76
    bocsi hogy csak most koszonom meg a valaszt. szoval beacon-t meg sajnos nem tudok epiteni.
  • MerlinW
    Igen és mellé jön egy nagy update is, ami elvileg nagyobb lesz még az Atlas-nál is.

hivatalos Twitter bejelentés
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.29. 16:11:19
  • Zozo76
    nyaron xbox verzio ha minden igaz
  • MerlinW
    1.5 jön hamarosan

Eddig egy ARG (alternate reality game) keretei között zajlottak az események
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.24. 13:27:15
  • MerlinW
    Csak látjátok egymást, mint fehér világító gömböt és követhetitek egymást, ennyi. A portáloknál tudtok kapcsolódni. Techdemo szint, mint mondtam:)
  • Zozo76
    Szerintem ebbol mar nem lesz semmi. Gondolom anyagilag hozott a konyhara, de amugy bukott a game. Nekem most elegge bejon, de azt azert latom hogy elobb-utobb ez is unalomba fullad. Mert tenyleg ez van benne: Farmolsz-Mesz-Farmolsz-Mesz... Amikor mar a sokadik ugyanolyan/hasonlo bolygo jon a sorban elobb utobb ugyis megunja az ember. Persze epithetsz majd bazist, de hosszutavon annak sincs sok ertelme. Ugyanez sujtja tulajdonkeppen az Elite Dangerous-t is. Mar leszalhtasz a bolygokra, nagyszeru, alig vartam, de ott is 3-4 leszallas utan mar ki is dobtam a hajobol a scarab-ot, mert nem sok ertelme van. Mostanaban mar csak olyan kuldetest vallaltam el aminel nem kellett a bolygokra leszallni, annyira untam mar a leszallast/felszalallast. Igaz, nem is szolt masrol csak a penzkeresesrol hogy az ASP-t felszereljem fullra.
  • TokraFan
    Értem, akkor már csak az a kérdés -nem konkrétan hozzád, csak elmélkedés szintjén-,hogy terveznek-e vajon v2.0-át? Mert az ötlet szeerintem még mindig kiváló, ha felvennének egy jó game designert, akkor egy második rész akár még üthetne is.
  • Zozo76
    ja, eddig azt nyomtam, ugye xbox-on csak az erheto el. vegulis meg nem vegeztem vele, mert a nagy celom az volt hogy osszehozzam az asp explorer-t, es elmenjek vele a sagittarius a-hoz. a hajo mar megvan, majdnem maxos. oda meg elmegyek aztan vege, sztem.
  • wollnerd #2276
    Meguntad az Elite Dangerous-t?!?!
    Én pont a NMS-t untam meg max. 2-3 hónap alatt..
    Az Elite-t pedig még mindig szeretem, 3/4 éve folyamatosan játszom és még mindig tennivaló lehetőségeket érzek benne...
  • Zozo76
    Van Coop a jatekban? Irj mar rola legyszi megis milyen allapotban van! Mit lehet-mit nem. Mittudomen.

Nekem ugye meg uj a jatek, mert csak most lett PS4PRO-m, igy eddig a jatekkal sem tudtam jatszani. Az Elite Dangerous-t meg mar meguntam.
    Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.23. 07:08:23
  • MerlinW
    A co-op-ot elvileg befejezik még, jelenleg csak techdemo szintjén van benne. Tartalom nem tudom lesz-e még, a sztori le van "zárva".
  • TokraFan
    Lesz még patch a játékhoz vajon?
  • MerlinW
    Tudsz beacon-t építeni.
  • Zozo76
    koszi, tobbet nem allok ra olyan talajra ahol hianyzik a textura. :)

van valami jelolo vagy szerkezet amivel meg tudok jelolni a bolygon egy helyet? a lenyeg hogy kesobb vissza tudjak oda talalni!
  • MerlinW
    Ha a falnak tapadva nyomod a jetpack-et, nem fogyaszt üzemanyagot.
  • Zozo76
    na, nekem is sikerult a palya ala esnem. nagyban banyasztam az aranyat egy (nekem) uj bolygon, es volt egy resz ahol hianyzott konkretan a textura. rendesen be lehetett latni a palya ala. na, en hulye meg mondom megprobalom milyen ha odaalok, de akkor mar lebanyasztam szinte az egesz tornyot. hat persze hogy leestem. szerencsere egy visszatoltes megoldotta. az a poen hogy nem haltam meg csak nem volt annyi a jetpackban hogy ki tudjak emelkedni.
  • Zozo76
    te egy igazi tulelo urhajos vagy! :)

en is most kezdtem csak meg el, ps4pro-n nyomom. nem olyan rossz game ez igy most mar!
  • Csokma60
    Így előlről kezdve...., azt kell mondjam ...sikerült egy játszható gamet összehozniuk..., ami mindenképpen dicsérendő., mert látszik nem volt kis munka és pénz, amit beletettek. Rengeteg feladatot kapsz, ami szépen visz előre...Behozták az Artemis vonalat, akit segíteni kell....A kapcsolat felvételéhez kell építened 3 helyen egy jeladót és megkeresned a Holo-Terminus tornyot, ahol felveheted vele a kapcsolatot...
  • Csokma60
    Sikerült egy bugba beleesnem....már volt ilyen a frissítések előtt is, de azt akkor valahogy megoldották...Most megint a felszín alá kerültem....(nem barlang)...valami negatív tartomány....és onnan nem tudsz kijönni. Sajnos a mentéseimmel sem tudok visszamenni egy régebbi állásra, mert csak ezekhez a búgós verziókhoz visz vissza....ráadásul újraindításkor a hajómat a tenger közepébe rakta....olyan messze, hogy a partról nincs esélyem elérni....Meguntam a sok próbálkozást és elkezdtem egy újat...:)....Csinálom a feladatokat, tök jól lehet haladni...
  • TokraFan
    Persze, igazad van, távolról sem szimulátor, de azért nagyban növelné az élményfaktort, ha mondjuk dokkolhatnék kézzel és nem csak úgy lehuppanna a hajó ahova akar. :-D De szerintem sem lesz már ebből semmi.
    Egyébként rekord eladásaik voltak, pénz az van, tehát a balhé ellenére ha ésszel fektettek be (pl. vettek fel embereket, elsősorban egy jó játék designert), akkor egy rendes 2.0 szerintem még mindig életképes lenne, mert az igény az most is megvan. Főleg, mert nem is nagyon pótolta semmi az űrt amit hagyott, amit egyébként nem értek, miért nem robbant rá senki, ahogy anno a Simcity bukásából hatalmas kasszasikert arató Cities:Skylines esetében tette a Colossal Order-. Egyébként az maximálisan jó pont, hogy nem hagyták magára a játékot, most már egészen "játék jellege" lett. Én vevő lennék egy 2.0-ra, kicsit kevéssé Lego kinézettel, kevéssé színes-mézes-mázos, gyerekes grafikával és egy picit átgondoltabb játékmenettel.
  • Csokma60
    Nem tudom.... észrevettétek?... a támadó hajók követnek a bolygókra is.....Eddig, ha beléptél a légtérbe, otthagytak.....most nem!....Üldöznek a felszín felett is, sajnos, ha leszállsz, akkor otthagynak....
  • MerlinW
    NMS nagyon távol áll még csak az árkád szimulátor fogalmától is:) Nevezzük, sci-fi walking szimulátornak:)
    A támogatással kapcsolatban meg... lassan 2 éve jelent meg a játék, indie csapat, szerintem talán lesz még egy nagyobb update aztán vége. Miután a játékeladásokon kívül nincs semmi bevétele a cégnek, a részükről nem sok értelmét látom ingyen dolgozni. A játék botrányait tekintve meg nem hiszem, hogy egy fizetős DLC nagyon kapós lenne:)
  • TokraFan
    Igen értem én, csak attól olyan nagyon arcade lenne. :-) De fene tudja, lehet hogy hallgatok rád -ha más bajom nincs a játékkal-, mert tán még mindig jobb, mint egérrel bohóckodni. Csak sajnálom, hogy nem tudok szimulátor-szerűen repülni, még akkor is, ha ez dedikáltan nem szimulátor. Mondjuk nézegettem a kommenteket a neten, elég sokan követelik a hotas supportot, talán beteszik egyszer.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.02.22. 20:46:01
  • MerlinW
    A térképet valamennyire rendbe rakták. És a repülést is eléggé átvariálták, szabadabb a mozgás. Én is PC only vagyok, de komolyan ajánlom az XB kontrollert. Anno konkrétan 15 perc volt hozzászokni (úgy, hogy előtte az életben nem volt semmilyen kontroller a kezemben), azóta mindent azzal irányítok, amiben nem kell precízen célozni. Baromi kényelmes, minden támogatja, stb.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.21. 18:56:59
  • TokraFan
    Ezt szomorúan hallom. Pont az irányítás és a térkép volt az, ami miatt végül hanyagoltam. A térkép nagyon rossz volt, gyakorlatilag kezelhetetlen, a legrosszabb ami a műfajban eddig valaha láttam. De néztem most videókat az 1.38-ról és mintha ezen is csiszoltak volna valamennyit. Mindegy, lehúzom Steam-ről hétvégén és megnézem, hol tart a dolog.

Illetve nem tudom azon javítottak-e, hogy minden egyes "virágládát" egyesével kellett tápolni? Ez egy farmnál ahol van 100db láda, nem annyira kedves megoldás.

Merlin
    PC only vagyok és a kontrollert sem tudom rendesen kezelni, pontosabban nem szeretem, és nincs is ilyenem. Van viszont profi Hotas-om, jó lenne azt használni. Furcsa, hogy egy ilyen játékban nem támogatott a joy.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.02.21. 01:38:35
  • MerlinW
    Azt nem hiszem, de XB kontrollerrel tökéletes.
  • Csokma60
    Az irányítással van a legkisebb gondom....igaz én konzolom nyomom ...már levesz az életedből, ha odab@szod a hajód...Nagyobb gondom, hogy a tájékozódni most sem tudok....hol vagyok?....hol voltam már?.a fedélzeti radar továbbra is egy nagy fos, de még lehet sz@r (Hofi)...Valahogy meg lehetne oldani...jelezze, ahol már jártál. Sok játékban ezt úgy oldják meg....a felfedezetlen területek sötétben, ködben vannak....ahogy haladsz előre kivilágosodik...stb...A végén már egy elfogadható kis cucc lesz ez....:)
  • Csokma60
    ....hát az elég gáz, hogy elvesztek a fejlesztések, amiket egyszer már kiizzadtunk..., de hát ettől lett megint kihívás.....:)
  • TokraFan
    Lehet, hogy rá kéne néznem megint. Nem lenne ez már rossz, csak még mindig az irányítás miatt veszem rá magam nehezen, mert egérrel olyan szinten illúzió romboló repülni, hogy inkább nem erőltetem. Remélem kap még egy joystick, netán hotas supportot a játék.
  • MerlinW
    Jah, csinálnod kell az új questeket (bázis, toborzás, Atlas rising főküldi). Asszem a scientist fogja odaadni a terveket.
    Az utolsó update eléggé felborította a játékot, sok mindent újra meg kell szerezni. Illetve megváltozott egy csomó tervrajz és vagy 100 új nyersanyagfajta érkezett.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.19. 23:26:45
  • Csokma60
    Köszi!...az meg van mi kell hozzá...csak hol?...lehet elveszett a Blueprintje?...mert a Craft Product-ban nem találom...
  • MerlinW
    50 Marrow Bulb, de írja a kraft panelen.
  • Csokma60
    Sziasztok!
    Véletlenül fél év után elővettem ezt a gamet...és nocsak....szép updatet raktak bele....tisztelet érte! A régebbi verzióban megcsináltam minden küldit, de mostanra elfelejtettem a Voltaic Cell készítését...azt hol is kell?
  • drakulalugosi
    Egy olasz fórumon találtam megoldást. A monitornál nem elég az ''Általános PnP Képernyő'', telepíteni kell az eszköz illesztőprogramját.
  • drakulalugosi
    Ez a játék az életemre tör. Olvasom, mennyi újítás került bele ismét, nosza kalandra fel! Ja, ahogy én azt elképzeltem... Annak idején vért izzadtam mire sikerült egyáltalán elindítani, most úgy látszik itt a második menet. A főmenüig betölt, de amint elkezdi a "hosszú utat a csillagok között" egyszer csak crash - vagy kilép az asztalra vagy "black screen", amin csak a reset segít. Játék uninstall/reinstall, AMD driver úgyszintén (AMD clean up utility használatával) - semmi eredmény. No Game's Sky...