No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hogyan lehet egy másik galaxisba átmenni és mi a következménye?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.06. 17:32:44
A csillagrendszer olyan, mint pl. a mi Naprendszerünk.
A galaxis meg rengeteg csillagrendszerből áll.
Amikor egyik naptól ugrasz a másikhoz, akkor csillagrendszerek között ugrálsz. Amikor galaxisok között akarsz közlekedni, akkor vagy egy Destiny kell vagy egy ZPM. (Csillagkapu)
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Most gyüjtögetem hozzá az upgrade-eket.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.04.05. 21:10:45
Þór vígi þessi rúnar

Þór vígi þessi rúnar
Tegnap meg jött egy béna skin-ű 48-8-as hauler. Szerencsére nem volt rá pénzem:
Majd valami ilyesmit szerernék:

Þór vígi þessi rúnar
Találtam egy A Class multitoolt 2,5 millió körüli összegbe került összefarmoltam rá a pénzt visszamentem érte most meg ujragenerálta és egy igaz A Class de 10 slotot kis szart adott helyette ami 700 ezerbe került
Visszamentem ujra akkor meg egy A Class 15 slotost adott de meg 3,5 millióba kerül 😄
haulert-t próbálok keresni, 48-ast. Fighter van maxos (nem S-es) amig nem lesz hauler...
Vannak dögös haulerek meg ugye az upgrade-eket is stackelni kell hogy jó legyen. A mostani verdámon nem lehet mert hülye kiosztása van a 38 slotnak.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.31. 22:51:57
Akkor csak tulképpen skinek. Most a bázisomat fejlesztgetem. mindig kapok feladatokat hogy fura anyagokat keressek.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.31. 12:14:55
Megszereztem az első fregattomat (anyahajó?) amin dekkol a három megvásárolt hajóm. (két S és egy A (az S-eseket csak a skin miatt vettem meg)). Viszont a FLEET listában csak egy vacak C-s hajót látok (manage fleet). Hogy tudom a két S-es hajót a FLEET listához adni?
Þór vígi þessi rúnar
Már mindent kifejlesztettem, van 3 bázisom, legnagyobb anyahajóm stb., szóval nincs már semmi cél. A felfedezést még megdobta egy időre ez a mod, de sajnos nem tökéletes és önmagában a szép tájakkal nem sokra megy az ember, célok híján. Most bejelentették a multi rész bővítését és a VR-t, ami ezen sajnos nem segít, de ezek mellett lehet, hogy még lesznek érdemi változások a Beyond-ban.
Ezt már mióta vártam! Végre nyáron kapunk egy full vr support-ot, így tuti vétel lesz nálam is! 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.03.25. 15:45:06
Most a multit emelték ki, de remélhetőleg nem ez lesz a fő csapás, mert ezernyi fontosabb fícsört látnánk szívesebben. Nyár még odébb van, majd kiderül.
vagy lassan ráfordulhatnának a második részre 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.03.25. 13:05:46
MerlinW
Ez a része sincs kidolgozva sajnos...mondjuk így is sokat tettek már hozzá, bár most nagy a csend megint...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.02.01. 01:10:18
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.02.01. 00:07:10
[merlinw.org]
VR?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Tölts be egy régebbi mentést.