No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Biztos van ilyen még bőven, én ezt ismerem és használtam már alkalmanként.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.14. 12:46:44
Nekem egyébként jól fut most, de a felbontást levettem 1680x1050-re, mert FHD-ben valamiért kétszer annyi ideig tölt a játék. Nagyobb textúrákat tölt be, vagy nem tudom, de jelentős a különbség.
Mivel tudom megnézni game közben, hogy melyik magot milyen szinten használja? Nem szoktam ezt nézegetni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.14. 12:20:55
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A látótáv csökkentésével viszont nőt az FPS, abból kiindulva csökkentetem hogy sokat dolgozik a textura betöltésén.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
itt van erről egy idén júliusi leírás, hogy lehet beállitani a magokat, de azóta már lehet outdated, nemtudom...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.13. 16:50:36
Nem tudom hogy a proci cserén kívül mi lehet akkor még megoldás.
Ez a Fps dolog sehogy sem jött össze, míg egy Gta 5, Rise of TR. is fut FHD very high felbontások mellet 30 Fps felett ez 15-30 közt van med.-en 😞
de a felbontás levéve és v-sync már kikapcsolva taget fsx max, mégsem növekedet úgy mint más játék esetén 😞 ezért gondoltam itt van valami ami jobban befolyásolja.
3. Felbontást! Ezen kívül kapcsold ki a V-Sync-et és a taget FPS-t tedd fel MAX-ra. De ha rákeresel gugliban, tele lesz egyéb tippekkel is.
Egyébként pedig érdemes többször menteni, hogy gond esetén vissza lehessen tölteni. Mondjuk hajóból ki/be, akkor ment egyet. Vagy leteszel egy save point bólyát és ott.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.10. 01:46:43
1.) Más hogy vagy hol tudom a jetpack-et fejleszteni hogy ne járjak így még egyszer?
2.) Ha a fegyvert fejlesztem még mindig lehet vele a talajt is "fúrni"?
3.) Mit érdemes visszavenni hogy növekedjen az Fps?
Dzsini köszi
Utoljára szerkesztette: xblades, 2018.11.08. 11:31:32
13 éve itt. Szép idő.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Mára már egészen élvezhető lett, ha nem lenne ennyire arcade, akkor sokkal ütősebb lenne, de még így is élvezetes és számos lehetőséget kínál. Ráadásul az új tartalmak tényleg komolyak és tartalmasak, nem csak ilyen alibi hülyeségek mint az Elite-nél. Pedig negyed akkora cég. Úgyhogy annak ellenére, hogy én is csalódtam bennük a megjelenéskor, ezt a bizalomvesztést kezdik visszaszerezni ezzel a lelkes hozzáállással amit azóta művelnek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez majd nyilván azt is fogja jelenteni hogy több lesz a szimplán water world. 😊
Szerk.: De a VR módot még mindig hiányolom... 😞
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.10.30. 00:34:21
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2