3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • Csokma60
    A sírkövedet...- akár egy bolygón, akár az űrben ért utol a végzet -...azt messziről látnod kell. Keresd csak..meg lesz az....
  • xblades
    Most sikerült meghalnom egy szakadék mélyén, mindenem eltűnt ami nálam volt. De nem találom a "tartályt" amiből felszedhetném a cuccomat. Most én vagyok vak esetleg van modja hogy visszaszerezhessem őket?

Dzsini köszi
  • Dzsini
    Az alapjáték részévé vált, nincs hozzá semmi kiegészítés.
  • xblades
    Ez fizetős kiegészítő vagy ingyen települ ha fut a steam?
    Utoljára szerkesztette: xblades, 2018.11.08. 11:31:32
  • Csokma60
    Sikerült megépítenem a teleportáló kaput...Kellett hozzá egy Blueprint analizator...ott lehetett venni 2 Salvage modulért...
  • Csokma60
    Azért még mindig van csiszolnivalo ezen a kid gyemánton. Pl. A bázisomon tökig ér a fü, a szantinel robot kutyák simán bejönnek...nem érzékelik a bázis falát. A kotyvasztóba (rafiner) kéne egy receptura...Hiányolok egy raktár, anyag összesitö kezelöt...mert már annyi a cucc ....azt sem tudom...mi hol van. A bolygók bejárását....meg lehetne oldani....az elején Minden sötétben van....Ahogy fedezed fel a környéket....úgy világosodik ki a terület...Apróságok...de az ördög a részletekben van.
  • TokraFan
    Ha végigvitted a "tutorial részt", akkor lesz csak unlock és kapod meg a tervrajzot hozzá.
  • Csokma60
    Köszönöm! ...eddig még nem találtam meg...lehet később adja, vagy csak jól elrejtették valamelyik építési menü kis sötét zugában...
  • TokraFan
    Lehet építeni teleport kaput a bázisra...
  • Csokma60
    A problémám csak annyi, hogy az új-régi bázison az alapépületből eltűnt a teleportáló, azt lehet építeni valahogyan?...vagy megy a műholdról a buszozás?
  • Csokma60
    Nem veszítesz el semmit...Közben rájöttem!... Kérni lehetett bázis építését a bolygón ahol vagyok...Jó kis hely, földi körülmények...csak néhány állatnak vagyok útban, de az őrzők is alapállásban vannak. Tehát megkerestem az építési helyet amit felajánlott....Ott megkérdezte újat akarsz építeni, vagy ide hozod a régidet?...Kis lepukkant már, felverte a gaz...remélem nem program hiba. Ettől szép ez a játék. Felfedezés, keresés, kutatás, fejlesztés. A repcsi irányítása ugyanolyan fostalicska, de hát ez nem egy szimulátor....Eddig szuper!
  • papi08
    Én ugyan így vesztettem el a sajátom, nem kis farmmal, és széfekkel. De már van új :)
  • Csokma60
    ...az addig ok, csak mikor teleportálni akarok, azt írja kéne egy bázis, míg nincs bázisod, addig nincs hova....
  • Hexex86 #2476
    Az űrállomásokon vissza tudsz teleportálni bármelyik helyre ahol jártál már. Ott próbálgasd megkeresni a bázisod.
  • Csokma60
    Nem találom a bázisomat...Azt olvastam, hogy most már lehet több is,...ami nagyon helyes. Tele voltak a széfek sok értékes cuccal...Azoknak annyi?...Lehet kezdeni mindent elölről?
  • Csokma60
    Március óta most vettem elő a gamet...Hmmm... mit mondjak? Leesett az állam az első ránézésre! Le a kalappal a fejlesztők előtt! Mondtam én már az elején: - Jó munkához idő kell! - A végén még kialakul, mint púpos gyermek a prés alatt....
  • TokraFan
    Valójában adta magát, már az eredeti ígéretek szerint is sokkal többet vártunk a víz alatti lehetőségektől. Tehát direkt nyúlásól szerintem nem nagyon lehet beszélni, gyakorlatilag párhuzamosan fejlesztették a két játékot. Viszont nagyon nagy piros pont a fejlesztőknek, hogy ebből az irtózatos buktából ilyen szinten képesek felállni és fejlesztik tovább a játékot gőzerővel.
    Mára már egészen élvezhető lett, ha nem lenne ennyire arcade, akkor sokkal ütősebb lenne, de még így is élvezetes és számos lehetőséget kínál. Ráadásul az új tartalmak tényleg komolyak és tartalmasak, nem csak ilyen alibi hülyeségek mint az Elite-nél. Pedig negyed akkora cég. Úgyhogy annak ellenére, hogy én is csalódtam bennük a megjelenéskor, ezt a bizalomvesztést kezdik visszaszerezni ezzel a lelkes hozzáállással amit azóta művelnek.
  • Ironman2
    LOL!! Mekkora Subnautica lenyúlás lett ez!
  • wollnerd #2471
    Beszarás hogy megint mennyire át/továbbalakították a játékot. :)
    Ez majd nyilván azt is fogja jelenteni hogy több lesz a szimplán water world. :)
    Szerk.: De a VR módot még mindig hiányolom... :(
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.10.30. 00:34:21
  • TokraFan
    Má enélkül is nagyon jó a game, de ezzel most megint adnak neki egy löketet...Jó lett a trailer.
  • BenedekFeco
    Megint elő kell szednem :-)
  • Dzsini
  • xblades
    Hát az még nincs meg (ryzen 5 lesz de ugye emiatt kell új alaplap, új ram s az sok pénz) csak egy fx 6300 :(
  • gebali
    Nem tudom, csak azt olvastam hogy az Abyss kb. Atlas ellenpárja lesz.
  • MerlinW
    Volt Atlasnak ereje?:) Atlas csak egy AI volt, ami irányította a "valóságot" aka szimulációt, valamint a buta Gek-ek istenként tisztelték és keménykedtek a neve alatt a Vy'keen-el:)

Atlas gyakorlatilag csak rendező volt a szimulált világban, amiben ugye a Vy'keen nem hisz és a játékosnak sem feltétlenül kell hinnie, megvan a választás lehetősége. Aztán persze mikor eljutsz a galaxis közepéig, kiderül kinek volt igaza:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.24. 19:51:02
  • gebali
    Valami vízalatti entitás, kb. Atlas szintű erővel.
  • botyika
    én is 1060-on kezdtem vele játszani, korábbi videókártyával nem volt élvezhető, de egy jó kártyával nagyon szép. viszont jó erős processzor kell neki különben néha kissé szaggat a sok generálás számolástól.
  • Caliph
    szörnyek :D
  • botyika
    ti tudjátok mi lesz ebben az abyss című kiegben?
  • xblades
    Na ha megjön az új videókártyám nekiugorhatok a játék mélyebb megismeréséhez, szebb grafikán.
  • TokraFan
    X4-et várom még nagyon az említett trio mellé. Elvileg még idén megjelenik.
  • xblades
    Igazándiból ez a mostani 3 open world űr játék közül a legjátszhatóbb,
    az Elite Dangerous már nem mai darab és ha jól tudom ki sem szállhatsz a gépből se bolygóra le ami így inkább fél open world.
    A Star Citizen meg nagyon szép, részlet gazdag, jól kidolgozott és remek hajók vannak benne de a legjobbak + fizetősek akár 100 ezer + is beleölhetsz. És még az is fejlesztés alatt van vagyis minden bolygó ugyan úgy üres.
    Plusz inkább harcra orientált.
  • TokraFan
    Nincs. Kötve hiszem, hogy elkészül valaha, mivel az eredeti fordítókból csak az alapító maradt, aki már a NEXT előtti verziókat sem tudta befejezni, mert egyedül nagyon nagy munka. Erre jött a NEXT, tele új szüveggel, a régiekből meg kivettek egy csomót, szóval felfordult az egész, szerintem a korábbi munkák egy része is mehetett a levesbe emiatt.
    Ha rákeresel, megtalálod a weblapját, ott esetleg érdeklődhetsz de túl nagy reményeid ne legyenek. Szerintem ebből már nem lesz semmi..
  • Norbertboy
    Sziasztok

A magyarításról van valami infó?
  • TokraFan
    v1.60
  • TokraFan
    Igen, ezt 6-án adták hírül. Úgy látom a levelek hangvételéből, hogy meglökte őket a NEXT sikere, még akkor is, ha azóta megint bezuhant az értékelése a Steam-en, bár ez főként a bug-oknak köszönhető, nem a tartalomnak.
  • Giles
    Már 1.59 is van! :O
  • TokraFan
    Hamarosan jön az 1.58 patch!

Sajnos a base building hibákat nem javítja még ez sem.
    Egyébként sokat dobna a játékon, ha nem ilyen béna Lego szerű hajókkal lenne tele, ráadásul nem is figyelnek a tervezők és nincsenek átgondolva a hajóméretek sem. Pl. az "egzotikus" hajóknak néha akkora szárnyai vannak, melyek a capital shipben 2 emelettel a hangár felett is bemászik a szobákba, átmegy a falakon. Eléggé kiábrándító.
  • TokraFan
    Köszönöm, közben rájöttem még az éjjel :-D

Most újabb problémám van. Mercenaries Guild-nek kéne csinálnom két küldetést. Megcsinálom, meg is kapom érte a fizetséget, de a plot nem megy tovább, továbbra is azt írja, hogy 0/2, vagyis mintha semmit nem csináltam volna. Ez bug lehet, vagy én bénázok el valamit?
  • gebali
    Keresel egy űrállomást és használod a portált, amivel bármelyik korábban meglátogatott állomásra elutazhatsz.