No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2019.08.23. 20:14:01
Hogyan lehet a screenshot képernyő bal alsó sarkából kimásolni a címet?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha használod intenzíven a kontrollereket, akkor hamar meg lehet szokni.
Mondjuk legjobban a xbox controllerrel akartam iránytani a játékot, de sajnos egyszerűen nem működött. Ezt bár már több napja volt és csak egyszer, majd megnézem ps dualshock controllerrel is, hátha. 😊 Azóta már pár kisebb frissítés jött az expentrial verzióhoz, a key mapping probléma még mindig fennáll...
persze a touch-ot is elfogadnám, ha tudnám hogy melyik gomb mit csinál... Megpróbálom majd jobban tanulmányozni.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Szerintem teljesen rendben van az irányítás - kicsit szokni kellett bill. után, de hamar rá lehet érezni (rift + touch).
Nekem minden maxra tolva, OTT-ben a super sampling 2.0-ra állítva megy mint a gép.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.08.17. 09:41:46
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Egyébként nekem sincs semmi gondom szerencsére, egyedül nexus az ami 7fps (egyébként 60 mindenhol), még úgy is hogy kikapcsoltam a multiplayer-t. Kicsit nagy lett az a bázis úgy érzem 😄
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.16. 01:13:10
[merlinw.org]
Én elindítottam, először htc kontrollerekkel, de nagyon idegennek éreztem az írányítást. Azt se tudtam hogy melyik gomb mire való és a játék nem nagyon akarta magyarázni... (Próbáltam a google-t de eddig semmi összefoglalót nem találtam a vr irányításról.)
utána k/m kombóval is próbáltam, bill működött, de az egér nem működött a körülnézésre/irányváltásra, csak a menüben müködik..
Ja a játék turning akcióra a két felkiáltójelet mutat egy perjel közt, mintha nem is lenne beállítva... WTF?
Még a fejem forgatására sem vált irányt, csak megy a karakter 'előre'...
Végül az xbox360 kontrollerrel is megpróbáltam, a steamvr felismerte, de a játék nem! Nuku, egyik gomb se működött, még a menüben sem..
Ja, és ha belépek a controls mapping-ba akkor szinte minden parancsnál csak beállíthatlan kötőjeleket látok és be se tudom állítani...
WTF?!<#fejvakaras>#fejvakaras><#wow3>#wow3>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ez a fajta mozgás sokkal kevesebb VR használóban vált ki kellemetlen érzéseket, szédülést, stb.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.15. 20:34:33
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Desktop-on néztem csak, vr-t majd megnézem.....
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Töröltem a modokat, a cache-t, a settings mappát is töröltem, ellenőriztem a fájlokat és SEMMI! Ugyanúgy crash. <#boxer>#boxer>
Egyszerűen nem értem. 2 napja még vígan futott a játék!<#falbav>#falbav>
Másnál a szitu?
(Vajon beyond update már a Vulcan API-re megy? Ha igen, sztem nem kellett volna erőltetni... vagy benne hagyhatták volna az opengl választási lehetőséget...)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.08.14. 22:41:53
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
2. Én csak az írány róla beszéltem, hogy az jó. Az hogy kinek mennyire jön be a Vr meg egyéne válogatja ☺️
1. Az NMS klasszikusan olyan játék, amibe 100+ órákat lehet beleölni. A VR ezzel szemben nem arról híresült el, hogy egyhuzamban sokáig bírja az átlag. Érzek itt egy kis disszonanciát.
2. A VR jelen állapotában nem igazán lett sikeres, a kezdeti hiszti után elég sokan túladnak rajta. Szerintem lett volna fontosabb fejlesztési terület még bőven, ami szélesebb kört érintett volna.
Kb. ez a kettő tud érdekelni így első körben, főleg az utóbbi, bár ha nem változtattak ezen a gyerekes Lego dizájnon, akkor nem megyünk vele sokra.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.08.03. 14:46:48
- VR (PC és PSVR)
- "No Mans Sky Online"- ez látszik a teaseren talán, egy multiplayer hub? csoportos küldetések, ilyesmik?
- Meglepetés (ezek lehetnek a lenti dolgok)
két hét múlva meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.03. 09:31:34
Étel és főzés lehetőség (plusz egy dolog amire figyelni kell)
Generátorok, kábelek, elektromosság, turretek.
Űrhajó verseny.
Még több bázis építőelem.
Újfajta katalógus amivel az állatokat és a növényeket tudod rendszerezni.
Űrhajók testreszabása (customization)
Trade ship defense battles (ez pontosan nem tudom mi, mivel keveset játszottam még a játékkal)
Ezeken kívül én számítok még állatok és növények grafikai tuningra meg még 1-2 dologra, de lehet az a kövi update lesz.
Egyszeruen nem talalok plutoniumot, iront ,aluminiumot,thamiumot. Rengetek fekete lyukkal utaztam, bejartam sarga zold kek piros lila univerzumokat . Filmeket neztem youtubon,de egy portal cimet sem irt senki. Valakinek van valami otlete?
[merlinw.org]
" az NVIDIA eredményeit nem feltétlenül érdemes figyelembe venni, mert nagyon sok stúdió csinálja azt a Vulkan API esetében, hogy az AMD hardvereire elkészítik a játékot, míg a GeForce-okra csak a fejlesztés utolsó szakaszában optimalizálnak. Ennek az oka, hogy a Radeonon sokkal könnyebb Vulkan API-ra írt kódot debugolni és profilozni, ugyanis az eleve hardveres nyomkövetést használó Radeon GPU Profiler biztosít RenderDoc interoperabilitást, ami hatalmas segítség a fejlesztők számára a hibakeresés szempontjából. Végeredményben azonban valószínűleg a GeForce-ok is gyorsulni fognak, amint elkezdenek ezekkel a hardverekkel is foglalkozni a programozók, csak a fejlesztés aktuális szakaszában ez még nem feltétlenül prioritás."
Tehát az is gyorsul majd csak később
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.03. 20:18:08
Next PC upgrade: 2022