3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • Carlos
    Értem, köszönöm.
    Akkor mire jó, hogy vehetek több hajót a "kollekciómba" ?
  • TokraFan
    Sehogy, mert a flottánk nem részei a vadászok. A flottába egyéb hajókat kell venni, amit az űrben kószãló flottákból tudsz összeszedni.
  • Carlos
    Sziasztok.

Megszereztem az első fregattomat (anyahajó?) amin dekkol a három megvásárolt hajóm. (két S és egy A (az S-eseket csak a skin miatt vettem meg)). Viszont a FLEET listában csak egy vacak C-s hajót látok (manage fleet). Hogy tudom a két S-es hajót a FLEET listához adni?
  • gebali
    Jó lenne ha gatyába ráznák a bázisépítést. A Satisfactory-vel játszom mostanában és elképesztő hogy mennyire kényelmesen és fluidul működik az elemek összepasszolása, ez nagyon hiányzik a NMS-ból, mert ugye három különböző, egymással nem igazán komaptibilis rendszer most a bázisépítés.
  • TokraFan
    Igen, ez is egy nagyon sokak által kért és várt feature. Bár engem nem érint VR eszköz híján -meg nem is bírom sajnos, szédülök 10perc után-, de azért le a kalappal a devek előtt. Eszméletlen, mennyire figyelik a játékosok véleményét és lassan mindent beépítenek, amit szeretnének. Nagyon sokat változott a véleményem -pozitív irányba- a HG-ről a NEXT óta. Már csak tényleg az kéne, hogy legyenek távlati célok a játékban, mert anélkül sajnos unalomba fullad még most is.
    Már mindent kifejlesztettem, van 3 bázisom, legnagyobb anyahajóm stb., szóval nincs már semmi cél. A felfedezést még megdobta egy időre ez a mod, de sajnos nem tökéletes és önmagában a szép tájakkal nem sokra megy az ember, célok híján. Most bejelentették a multi rész bővítését és a VR-t, ami ezen sajnos nem segít, de ezek mellett lehet, hogy még lesznek érdemi változások a Beyond-ban.
  • wollnerd #2645
    No Man's Sky VR is be van bejelentve!!! SteamVR & PSVR!!!

Ezt már mióta vártam! Végre nyáron kapunk egy full vr support-ot, így tuti vétel lesz nálam is! :)
  • TokraFan
    Ezt rengetegen kérik már az elejétől, titkon abban bízom, hogy a háromból az egyik nagy összetevő amiről beszéltek, a ship customization lesz.
  • Caliph
    és még amit szívesen látnék , egy kis hajó custom,külalakilag. nem vágyom én arra hogy kockáról kockára módosítani lehessen mint pl a space engineersben,már bőven jó lenne ha lenne egy rakás fix elem,szárny,légbeömlő,fülke,landing gear,hajtóművek,és össze lehetne legózni olyat ami tettszik :D
  • Caliph
  • Caliph
    igen,a rep modell nagyon gáz,de a grafikával én megbarátkoztam. ennél ne legyen rosszabb.de ha már nagy hajók lesznek,akkor azon mozogjon minden ágyú,álljon célra,legyen hátrasiklás,legyen méretarányos,nyíljon a hangárajtó,én az ilyen részletekért tudok harapni leginkább,ha hiányzik :D
  • lammaer
    Akkó X3 :P
  • Caliph
    pontosabba majd lesz még kb egy év bugjavítás után :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.03.25. 15:45:06
  • TokraFan
    Igen, a birodalomépítés marha jó lenne! Jelenleg nincsenek távlati célok a játékban, ha már minden ki van fejlesztve, akkor gyakorlatilag annyi. Elég sok dolgot el tudnék képzelni ebbe a játékba, mert még mindig azt gondolom, hogy alapvetően hatalmas a potenciál benne, de sajnos már az alap koncepcióval bajok vannak, főleg az irányítás katasztrofálisan arcade, és a grafika is teljesen hazavágja nálam a hangulatot (minden olyan Lego szerű, "gyerekes"). Normális, komolyabb kivitelezéssel eszméletlen lenne ez a gém.

Most a multit emelték ki, de remélhetőleg nem ez lesz a fő csapás, mert ezernyi fontosabb fícsört látnánk szívesebben. Nyár még odébb van, majd kiderül.
  • lammaer
    az az X4 :)
  • Caliph
    csinálhatnának valamiféle birodalomépítős részt bele,az nagy királyság lenne,lenne egy rendszer ami tiéd,űrálomással,hajógyárral,automata bányászhajókkal amihez lehetne rendelni kis vadászokat védelemnek,és a freighter helyett lenne egy mothership,vagy flagship :D és persze legyártott flottával irány a hódítás... :D

vagy lassan ráfordulhatnának a második részre :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.03.25. 13:05:46
  • TokraFan
    Na, lesz új giga patch Beyond néven, nyáron!
  • TokraFan
    Hotas sutpportot azóta kérem, amióta megjelent. Már írtam emiatt vagy hatszor. De nem lesz belőle semmi, az egész irányítás egy vicc sajnos...Nagyon sokat ront a hangulaton ez a full arcade jelleg. Dehát nem is szimulátornak szánták, eleve főleg konzolra tervezték az egészet, ami meg is látszik sajnos.

MerlinW
    Ez a része sincs kidolgozva sajnos...mondjuk így is sokat tettek már hozzá, bár most nagy a csend megint...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.02.01. 01:10:18
  • MerlinW
    Portálokkal és mindenféle glitch-el kb 500 ugrás egy galaxis, tehát 128ezer ugrás kell még így is hogy elérd a 256.-at. Trükközés nélkül kb 15ezer ugrás egy galaxis, azaz 4 millió ugrás az utolsóig:) Egyébként semmi értelme elmenni odáig, nincs ott semmi, csak egy 10mp-es animáció, ami kb ugyanaz, mint a játék legelején.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.02.01. 00:07:10
  • wollnerd #2631
    Nem beszélve a hotas support-ról...
    VR?
  • TokraFan
    Ha lesz egyáltalán...egyelőre sokan kérik, de ígéret sincs rá.
  • 3Error #2629
    Mire oda eljutok... Szerintetek a hajó modolás mikor lesz már benne?
  • MerlinW
    Végtelen van, Van 257-es is:). 256 után ismétlődik a 256 és azt randomizálja.
  • TokraFan
    Mondjuk ezt nem tartom hibának, hiszen ha automatikusan aktiválódna minden küldetés a rendszerbe érkezéskor, akkor egy idő után követhetetlen lenne az egész. Illetve nem lenne jó, ha nem a játékos döntené el, hogy most akar egyáltalán küldetéseket felvenni vagy sem, vagy igen, akkor hol, mikor, mennyit stb. A baj inkább az, hogy hosszabb távú célja jelenleg nincsen a játéknak, csak ugyanazokat a kisebbeket ismételgethei az ember, ami unalmas.
  • Csokma60
    PS4-en nyomom...Sokat szenvedtem a feladatok teljesítésével is...Felvettem rengeteget...és nem jutottam a végére, míg ott voltam egy naprendszerben...Így csak gyűltek, gyűltek...A megkeresésük meg nagyon uncsi...Erre is kitalálhatnának egy építőbb megoldást. Mikor megérkezel valahová...ugye felsorolja az élő ottani, aktuális küldiket. Miért nem lehet ezeket beaktiválni odaérkezéskor?...Végig kell bogarászni őket, ráállni és csak akkor látod miről van szó...Időrablás ez is...
  • TokraFan
    Érdemes menteni, mármint magát a fájlt! Ez nem csak az ugrások miatt jön jól, de előfordulhat olyan fagyás, ami hazavágja a mentést és akkor is ugrott minden. Én minden alkalommal amikor leteszem a játékot, készítek egy backup-ot. Így max 1 napi játék repülhet el.
  • Csokma60
    Gondoltam rá, hogy visszamegyek egy régebbi állásra, -ba..., de úgyis meg kell csinálni ezt a feladatsort,...vagy mégsem kell? Nem értem a logikáját.
  • gebali
    255 galaxis van benne ;)
  • mindero
    Értelme annyi van hogy különböző paraméterekkel generálja újra a galaxist a játék. Asszem van 99 galaxis, az első az Euclid. Ahányszor végigjátszod ezt a küldetéssort, mindig másik galaxisba kerülsz.
    Tölts be egy régebbi mentést.
  • Csokma60
    Na, ne! 3 gyönyörű bázisom volt már ott. Az egyik tengerparti, panorámás, saját stéggel...Most akartam éppen kiadni. Most akkor kezdjek mindent előröl?....Mi értelme volt akkor ennek az ugrásnak?...
  • mindero
    Sehogy. Írták is hogy vissza nem tudsz menni, minden elveszik.
  • Csokma60
    Sikerült átkeverednem egy másik galaxisba. megcsináltam a 16-ot,...de minden fejlesztésem tönkrement...a ruhán, a hajón, a fegyverben...Kijavítgattam őket..., csak hogyan találok vissza?, ...mert a teleportnál azt mondja....- Nem működik, mert nincs bázisom még ...
  • TokraFan
    Igen, az nekem is hiányzik. Az egész NPC-khez fűződő rész harmatos a játékban, még a meglévő bázisokon sincs mozgás, nincs élet, csak ülnek/állnak ott mint egy darab fa. Ilyen NPC rendszerrel városokat inkább ne is csináljanak egyelőre.
    Valójában az egész grafikai team-et lecserélném, mert maga a játék programozási szempontból zseniális, de ez a gyerekes Lego grafika nagyon sokat ront az összképen. Ha semmi mást nem cserélnének ki, csak ezt a baby toys grafikát váltanák le, már azzal mérföldekkel élethűbb és jobb lenne az egész játék.
  • xblades
    Valóban nem olyan sivár egy-egy bolygó tőle, de engem még mindig a civilizáció hiánya zavar jobban.
  • TokraFan
    Közben tesztelési célzattal feltettem ezt a modot. Elég jó, valóban sokkal változatosabbak a bolygók, a készítő azt írja, hogy nincs két egyforma. Eddig kb. 50 bolygót néztem meg, tényleg egészen más volt mindegyik, bár ez idővel változhat. Egyetlen probléma van vele -ami igazából csak kezdéskor gond-, hogy néha csak nagyon kevés alapvető nyersanyagot generál (pl. Feriite Dust), ami gondot okozhat a játék elején ha épp egy iliyen bolygót fogunk ki. Ettől függetlenül, érdemes ránézni egy külön mentéssel (mondjuk meglévp mentéssel nem is biztos, hogy rendesen működik). Nekem bejön, sokkal változatosabb tájakat generál, mint az alapjáték.
  • TokraFan
    Jaja, közben én is olvasgattam róla...és valóban, az értelmét egyáltalán nem látom, szerintem ez nincs kidolgozva még rendesen.
  • xblades
    A portálok a nagyobb távolságok áthidalására lettek kitalálva, vagyis régiók közti ugrálásra. Az más kérdés hogy egy régión belül több is van.
    Te adod a címet a 12 karakteres tárcsázzon meg, ami lehet random vagy netről letöltöd. De ha átkelsz egy ilyenen akkor a másik oldalt minden egyéb utazási lehetőség inaktiválódik amivel elhagyhatod azt a naprendszert.
    Küldetésen és felfedezésen kívül nem látom más értelmét.
  • TokraFan
    Ha kiválasztod a küldetést, akkor elvisz oda. Számos bolygón van, csak aktiváld a missiont, és mutatni fogja, hova kell menni. Egyébként ha jól emlékszem, a hajóból is lehet szkennelni (űrből).
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.01.15. 21:09:49
  • Csokma60
    Másik kérdés: Holo-Terminist hol, hogyan lehet találni...,mert a First Traveller küldit is kéne folytatnom, de nem találok vissza, melyik rendszerbe volt...
  • mindero
    Csak dísz.
    Egyedi bolygókon vannak különleges tárgyak amiket kiállíthatsz a bázisodba mintegy múzeumot alkotva.
  • Csokma60
    Glitching Separator a neve. Ezt hol lehet felhasználni?