No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Valaki eltudja magyarázni nekem, hogyan tudok szerezni Atlass pass V1-et? Olvastam egy csomó leírást és megnéztem pár videót, de valami nem smakkol.
Beszéltem már a két fickóval az Anomaly-ban, Polo jelenleg csak Atlas és fekete lyuk koordinátákat ad meg, a küldetés jele pedig annál a terminálnál jelenik meg, ahol az épitkezős blueprinteket lehet kiváltani salvaga data-val. Ott már a fele megvan, de még mindig ott a jel, talán az egészet meg kellene csinálnom? Az Atlas küldivel már az ötödik résznél vagyok, nem értem mi a gond.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Empty, 2019.09.18. 00:53:50
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Van bázisom, a felsorolásoddal eddig is tisztában voltam, csak éppen nem válasz a kérdésemre. Hagyjuk akkor, majd ránézek kreatív módban magam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.11. 22:20:40
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.11. 20:26:16
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.09. 20:38:08
Sem simán, sem VR-ben.
Egyébként ha Neked ez karcsú és nem tetszik, akkor ne játsz vele. Ilyen egyszerű.
ÉN örülök a peccsnek, marhára tetszik és a VR miatt simán újrakezdtem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.08. 17:43:33
[merlinw.org]
Úgyhogy most az a vicces helyzet állt elő, hogy a legális verziómat leszedtem (mivel a Steam-en lehetetlen visszamenni korábbi verzióra), és feltettem a virágboltiból a tökéletesen működő 1.77-et. VR és multi nem érint, úgyhogy kószálok tovább céltalanul ha néha még rámjön az 5 perc. Talán majd a v3.0 (ha lesz egyáltalán) hoz annyit, hogy ismét nekikezdjek.
úgy néztem hogy az RX550 nem támogatott vulkan részről, de valamit benéztem és most driver frissítés után jó is lett.
Utoljára szerkesztette: tom36, 2019.09.08. 12:25:19
Úgyhogy mostantól Geforce téren GTX600 és újabbak, Radeon téren HD7000 és újabbak kellenek (ha jól sikerült kikeresnem a táblázatokat) - és persze a friss driverek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Vulkan API nélkül már nem is megy a játék ?
Mer korábban még játszottam vele, de egy jó kihagyás után megint ránéztem, de már panaszkodik a rendszer a vulkan miatt.
illetve van lehetőség a megkerülésére vagy a Beyond Update óta mindenképp kell ?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.25. 17:11:48
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
2:Ha jól tudom 32-en vannak egy sessionbe.
3:Ez jó kérdés. Szerintem nem.
4:Nem rust szerű, de lehet est se tudom jól.
Jó játékot hozzá. <#wink>#wink>
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Látom itt is sessionok vannak mint a GTA5-ben,
1.Melyiket érdemes indítani,saját sessiont,vagy más sessionba becsatlakozni?
2.Hányan vannak kb egy sessionban?
3.Megtámadhatnak-e más játékosok az űrben vagy bárhol?
4.Ha építek bázist,akkor más játékosok kiraidelhetnek,vagy elpusztithatják a bázisomat? Gondolom van bázisvédelem,nem tudom hogy működik a játékban.
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2019.08.23. 20:14:01
Hogyan lehet a screenshot képernyő bal alsó sarkából kimásolni a címet?

Ha használod intenzíven a kontrollereket, akkor hamar meg lehet szokni.
Mondjuk legjobban a xbox controllerrel akartam iránytani a játékot, de sajnos egyszerűen nem működött. Ezt bár már több napja volt és csak egyszer, majd megnézem ps dualshock controllerrel is, hátha. 😊 Azóta már pár kisebb frissítés jött az expentrial verzióhoz, a key mapping probléma még mindig fennáll...
persze a touch-ot is elfogadnám, ha tudnám hogy melyik gomb mit csinál... Megpróbálom majd jobban tanulmányozni.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2