No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mennyivel vagyok készen. Kész van az egész, egy jó ideje.
https://www.facebook.com/groups/GepiMagyaritasok/
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.03.16. 18:22:04
Éppen fordítok egy játékot, és kíváncsiságból bedobtam egy random mondatot a google fordítóba. Ezt tudta produkálni.
"Picturesque, rich, and fascinating, these lush reefs beautify the planet, provide sources of food, and are of interest to tourists (once they have been declared either non-lethal or only partially lethal)."
"Festői, gazdag és lenyűgöző ezek a buja zátonyok szépítik a bolygót, táplálékforrásokat biztosítanak és érdeklődik a turisták számára (miután nem halálosnak vagy csak részben halálosnak nyilvánítottak)."
Ennek így semmi értelme nincs véleményem szerint.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.03.16. 18:07:24
Azt a minimális angol tudást, ami a játékhoz kell, bárki fel tudja szedni. Hátrányára biztos, hogy nem válik. És általában más játékokhoz is szükséges az idegen nyelv ismerete.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Gépi Game Magyarítások
Az igazi fordítás szerintem még 3-4 év mire elkészül.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Tényleg csak hotkey-el van értelme, bár pont tegnap néztem, hogy egy maximum slotosba már illik elférni, főleg ha csak S-es upgradeket raksz 1-1 modulhoz. Egyébként ha több, mondjuk S-es upgradet veszek 1 modulhoz, mondjuk a boltcasterhez, akkor a statok összeadódnak?
De a specializált fejlesztés jó ötlet. A hotkey nekem azért lenne fontos, mert a menüben nem szeretek matatni egérrel, nagyon lassú és idegtépő tud lenni, annál még az is jobb, ha egyetlen multittol van, mert ott bellentyűzettel nagyon gyorsan tudok navigálni. Megnézem majd...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Eleve a videóban is látszik, hogy nagyon hiányosra sikerült a fordítás.
Több kárt okoz, mint hasznot.
Ha valaki elakad és segítséget kérne, senki nem tud segíteni neki, mert csak zagyvaságokat ír.
Az ilyen kaliberű játékokhoz illik felszedni némi nyelvtudást.
Ez így sajnos senkinek nem segítség, még annak sem, aki nem tud angolul. Mert elég néhány többjelentésű szó -amiből ugye sok van az angolban is-, aminél a fordító helytelen jelentést párosít, és máris értelmetlenné válik az egész.
Kár, h nem magyarítottad le, jah osztani az észt könnyebb! Jó magyar szokás szerint...
Persze, nincs semmi értelme, igazad van! NEKED, MINDIG AZ VAN!
(Szerk.)
Nem tévedtem! Érdemes beleolvasni 1.41-nél, katasztrófa! Értelmetlen zavgyvaság az egész.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.01.09. 21:07:06
Eddig nem volt ilyen gond vele.
Utoljára szerkesztette: Bandigyerek, 2019.12.30. 21:56:56
A nagy hajókat amúgy lehet küldetéseken kívül másra is használni?Értem úgy hogy harcolni velük,vagy csak küldetésekre lehet küldeni?
Mondjuk kár hogy a personal refiner bugos mert gyártotta a salvaged data-t.
Multi toolból lehet nálam több?Mert felajánlja hogy cserélem,vagy megvásárolom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel együtt, maximálisan támogatom őket, ha figyeltél volna -ahogy nem tetted már megint-, pár kommenttel korábban linkeltem egy videót ami éppen arról szól, milyen kiváló munkát végeznek és mennyire dícsérendő a hozzáállásuk a siralmas megjelenés ellenére (ellentétben a Frontierrel, akik éppen most ünneplik az 5 éves ED megjelenést, csak többed magammal nem tudom mi a fenét ünnepelnek a kvázi elhagyott játékukon, meg is lehet nézni a kommenteket, kapnak a fejükre rendesen a közösségtől).
(Most jöhet az, hogy ha nem tetszik, ne játszak vele <#nevetes1>#nevetes1> <#falbav>#falbav> )
Minden tiszteletem ellenére le fogom írni azt is, ha valami nem tetszik a játékon. Period!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.20. 23:09:19
[merlinw.org]
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ráadásul a 80-as évek PC képességeinek szintjén.
Inkább törődnének azzal, hogy valamiféle életet vigyenek a játékba, mert az jelenleg teljesen hiányzik belőle. Nincsenek városok sem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A fejlesztők hozzáállásáról van ugyanis szó (elsősorban), nem a játék tartalmáról!
Értem én, de azért 2 dolgot ne felejtsük el. 1: Az ED nem a fiktív világban játszódik, vannak valós vonatkozásai, max. félfiktív a világa legalábbis, míg a NMS egy teljesen fiktív univerzumban játszódik.
2: NMS árkád játék. (még a HOTAS support sincs továbbra se) Az ED pedig egy szimulátor.
Na ez két fő dolog miatt sztem továbbra is értelmetlen összehasonlítani a kettőt.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mondjuk a több multitoolnak nem tudom mi értelme van, de valamire biztos jó lesz (szerintem semmire).
Zseniális ötlet továbbá a Personal Refiner is.
Ez pedig egy marha jó video: (NMS vs. Elite fejlesztés, kb. 2 éve megmondtam, hogy az Elite-nek annyi).
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.01. 02:54:44
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.10.31. 14:56:47