3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • EFRM
    sztem az blueprintbol van, a blueprint pedig ilyen "gyar" epulet terminaljanal lehet szerezni, ahol nagy riadohangok kozepette idegen nyelven leirja h mi a gond, 3 v 4 valasz kozul kivalasztod (ha vagod a nyelvet akkor egyertelmu ha nem akkor tipp es talan bejon) es akkor rewardnak valaszthatsz h blueprintet kersz es akkor ott lesz a legjobboldali oszlop a v1-v2-v3

ha rosszul emlekeznek sorry, de nekem sztem innen jott
  • MerlinW
    Hát nézd meg a logodat, milyen quest-jeid vannak.
  • etniez
    Én is ettől tartok, de írok a supportnak holnap.
  • TokraFan
    Új verzió van, nem kizárt, hogy változtattak valamit.
  • lipovics
    Már 156 idegennel beszéltem és rengeteg bolygót felfedeztem, szerintem nekem bebugzott a küldetés :(
  • MerlinW
    V1-et a főküldetés során kapod. Anomálián Polo ad neked egy küldetést azt csináld meg. Asszem a találkozz 20 idegennel vagy fedezz fel 10 bolygót. Legalábbis régen így volt.
  • lipovics
    Sziasztok!

Valaki eltudja magyarázni nekem, hogyan tudok szerezni Atlass pass V1-et? Olvastam egy csomó leírást és megnéztem pár videót, de valami nem smakkol.

Beszéltem már a két fickóval az Anomaly-ban, Polo jelenleg csak Atlas és fekete lyuk koordinátákat ad meg, a küldetés jele pedig annál a terminálnál jelenik meg, ahol az épitkezős blueprinteket lehet kiváltani salvaga data-val. Ott már a fele megvan, de még mindig ott a jel, talán az egészet meg kellene csinálnom? Az Atlas küldivel már az ötödik résznél vagyok, nem értem mi a gond.
  • MerlinW
    Beyond update 2
  • TokraFan
    Jó az "A" is, de mindenből az "S" a legjobb! Mindegyikből van 48-as...ez ettől független.
  • MerlinW
    A rating-nek szerintem nincs köze a kapacitáshoz. Nekem 48 slotos B-m van. Lehet mixelni a mod-okat, írja is, 3 vagy 4 mod mehet egy techno-hoz, a statok összeadódnak.
  • Dzsini
    2.12 update
  • Empty
    Aktiváltam egy portált egy bolygón de most space stationön interferenciát ír! Mégegyszer át kell "menni" a portálon, hogy "megjavuljon"? Más meglett egy 48 slotos ship de A osztályos. Ez jó így? Mintha úgy venném ki külföldi fórumokon, hogy a nagy kapacitás S osztályos. Vagy ez játéktípus függő? A technológia slotokba lehet mixelni az osztályokat? Pl. fegyvernél érdekelne? Kösz!
    Utoljára szerkesztette: Empty, 2019.09.18. 00:53:50
  • MerlinW
    Nekem day1 mentésem van a mai napig és megy rendesen.
  • TokraFan
    Az én mentésem a Beyond-al sajnos nem működik, bár az eleve nem kreatív módban volt természetesen. Tehát újat kellett kezdenem az új verzióban, így az általad említett hibákba nem futottam bele. A kábel kérdést úgy oldom meg, hogy a föld alatt viszem és problem solved, nem is látszik...
  • xblades
    Ötletes, de az elektromos dolog inkább bosszantó volt a már meglévők bázisok esetén. Főleg hogy minden egyes dekorációs lámpához el kell húzkodni az áramot és a kábel meg mindenütt világít.
  • TokraFan
    Igen, ezt nem sikerült javítani sajnos. Viszont az új bázis funkciók, különösen az elektronikus elemek szépen kibővítették a lehetőségeket, ez tetszik. Elszórakozgatok vele creatív módban...
  • xblades
    A Nexus küldetés limitált a randomok nyilván nem. Össze vissza csinálhatod a küldetéseket csak a Nexus szerűeknek van egy egymásra épülő vezetése.(pl bázis és anomália küldik) Eddig offline volt, nagyjából maradt is az, de van lehetőség társakkal játszani. Fregattal bármely naprendszerbe mehetsz kis hajóval csak a megfelelő hajtóművel. Módok akkor kellenek ha valamin változatnál, egyéni meglátástól függ. A bázis építés egy opció de nélküle olyan mintha kihagynád a játék egy részét ☺️
  • xblades
    Nem, nem elsődleges céljuk ezt megoldani. Nem tudom lesz-e ilyen javítás egyáltalán.
  • TokraFan
    Tényeket írtam, gondolom egy fórumon meg lehet említeni a hiányosságokat is.
    Van bázisom, a felsorolásoddal eddig is tisztában voltam, csak éppen nem válasz a kérdésemre. Hagyjuk akkor, majd ránézek kreatív módban magam.
  • TokraFan
    Tehát ha neked nincs gondod, akkor bizonyára más hardveren, más környezetben sem lehet! Epic logic!
  • Empty
    Pár kérdésem a régen játszóktól! A Nexus küldetések elfogynak vagy limitált a küldetés mennyiség? On/Offline dominál itt? A küldetések a space station-kön szintén újragenerálódnak? Nincs "elfogyás"? A felfedezéseknél a színpöttyök a menüben a galaxis színét hivatottak mutatni? Space mapon van lehetőség megfelelő hajtóművel a különböző színűekbe menni? Ha nem csinálok illetve törlök bázist az befolyásolja a játék élvezhetőségét? MODokat érdemes tenni a játékba vagy fölösleges? Nem cheatekre hanem megjelenítésre gondolok elsődlegesen. Össze-vissza csinálhatod a küldiket? Ha gond akad látom restaltoltatja az embert. Hát köszi a választ bárkitől!
  • MerlinW
    Válts át Steam-ben az experimental branch-re és kapod hetente a patch-eket.
  • NiceScream
    Nekem ugyan csak 32GB RAM van 9700K-val és egy 1080TI-vel és ez a cucc nyilván kevés ahoz, hogy a szarfos vulkán kidobáljon...
  • MerlinW
    Neked mennyi bajod van. Építkezz emelt alapra, használd a terepformálót, vagy keress egyenletes helyszínt. Vagy építkezz a víz alá, már azt is lehet.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.11. 22:20:40
  • TokraFan
    Bázisépítésnél megoldották már végre azt, hogy lehessen valamiféle rendes baseplate-re építkezni? Ugye a tájgenerátor egyik legnagyobb hibája, hogy nem ismeri a síkságot. Nincs olyan hely kb. sehol, ahol teljesen -vagy legalább nagyrészt- sík a felszín, ezért bázis építeni csak elég bután lehetett eddig is, még arra sem volt mód, hogy lealapozzuk a területet rendesen. Az épületeket pedig jellemzően csak a talajra lehetett rakni, bele a fűbe. Lehet már alapozni rendesen?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.11. 20:26:16
  • MerlinW
    Gyűjtögetés, bázisépítés és a kalandozás a galaxis középpontjához.
  • Empty
    Ezek után csak gyűjtögetés van a játékban már?
    Utoljára szerkesztette: Empty, 2019.09.10. 21:48:54
  • TokraFan
    A játék jó, az utolsó frissítéssel vannak fenntartásaim, de hagyjuk, mindenki máshogy látja.
  • Empty
    Én kb. 60 órát nyomtam eddig vele. Semmi kidobás nem volt a játékból! Nekem piszkosul bejön a játék! Szürke után megvettem 18€-ért de megérte számomra!
  • TokraFan
    Beletettem kb. 300 órát, ha nem többet, soha nem dobott ki (Dual Xeon/24mag, 48GB RAM, 1070 Ti). A Beyond patch óta (nyilván a fos vulcan miatt) meg folyamatosan, random kidobál. Mit nem értesz ezen?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.09. 20:38:08
  • NiceScream
    Hát... mégis, milyen gépen játszol? Merthogy nVidia karim van és ahogy eddig, úgy most sem dob ki.
    Sem simán, sem VR-ben.
    Egyébként ha Neked ez karcsú és nem tetszik, akkor ne játsz vele. Ilyen egyszerű.
    ÉN örülök a peccsnek, marhára tetszik és a VR miatt simán újrakezdtem.
  • TokraFan
    Ha multizol és VR-ozol, akkor sok valóban. SP-ben és VR nélkül viszont harmatos. Az idejük nagyrészét viszont valószínűleg a Vulcan átírás vitte el, ami egyelőre csak rontott a helyzeten, legalább is, nVidia kártyával .
  • MerlinW
    "Ahhoz képest, mennyit vártunk erre a frissítésre, elég karcsú lett." Egyedül a többes számmal nem értek egyet a többi okés. Neked kevés, szerintem meg k*va sok minden került bele és tök meg vagyok elégedve, ahogy az aktív játékosok nagy része is. A moduláris téma meg majd jön. Még mindig csak 20-an fejlesztik a játékot. Gyakorlatilag ingyen.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.08. 17:43:33
  • TokraFan
    Ahhoz képest, mennyit vártunk erre a frissítésre, elég karcsú lett. A NEXT utáni frissítések sokkal több értelmes dolgot hoztak. Sajnos a hajókat most sem lehet testre szabni és maradt a gyerekes Lego design is. De ami sokkal nagyobb gond, hogy az egész játékból hiányzik a koncepció, hosszabb távon nincsenek célok. Ráadásul ezzel a Vulcan átállással nekem elég sok gondom van, kidobál a játék random, amit korábban soha nem csinált és sajnos a mentésem se 100%, instabil lett az egész. Annyira meg nem tettek bele sok új tartalmat (gyakorlatilag szinte semmit, néhány új bázis elemen kívül), hogy megérje elölről kezdeni az egészet és ismét 100+ órákat grindelni mire eljutok ismét kb. oda, ahol eddig tartottam.

Úgyhogy most az a vicces helyzet állt elő, hogy a legális verziómat leszedtem (mivel a Steam-en lehetetlen visszamenni korábbi verzióra), és feltettem a virágboltiból a tökéletesen működő 1.77-et. VR és multi nem érint, úgyhogy kószálok tovább céltalanul ha néha még rámjön az 5 perc. Talán majd a v3.0 (ha lesz egyáltalán) hoz annyit, hogy ismét nekikezdjek.
  • tom36
    óhhh

úgy néztem hogy az RX550 nem támogatott vulkan részről, de valamit benéztem és most driver frissítés után jó is lett.
    Utoljára szerkesztette: tom36, 2019.09.08. 12:25:19
  • Dzsini
    Igen, teljesen átállították a motort Vulkanra.
    Úgyhogy mostantól Geforce téren GTX600 és újabbak, Radeon téren HD7000 és újabbak kellenek (ha jól sikerült kikeresnem a táblázatokat) - és persze a friss driverek.
  • tom36
    Hellósztok
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy Vulkan API nélkül már nem is megy a játék ?
    Mer korábban még játszottam vele, de egy jó kihagyás után megint ránéztem, de már panaszkodik a rendszer a vulkan miatt.
    illetve van lehetőség a megkerülésére vagy a Beyond Update óta mindenképp kell ?
  • Carlos
    WOW
  • MerlinW
  • Ironman2
    Kösz!