No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajók esetén a már fentebb említett rich rendszerekben kell keresgélni, de jó ha tudod, hogy kb. 5% az esély arra, hogy maximum (tehát 48) slotos, S osztályú hajót dobjon a game. Exotic ship esélye ennél még kevesebb, kb. 2%.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.12.02. 23:19:02
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Plusz figyelj hogy lehetőleg az adott szintű küldetésre ne küldj gyengébb szintű hajót/kat el.
Na ha elküldted küldetésre a hajód és a navigátornál sem tudod elküldeni újra, de ezt az üzenetet kapod a parancsnoki szobában akkor az bug. Ekkor próbáld meg elbontani a parancsnoki szobát és újra építeni. De később is figyelj oda ha több parancsnoki szobát építettél akkor abba menj be amiben aktív a küldetés, mert ha mondjuk 2 szobád van és csak egy küldetésed akkor az egyikben is ezt az üzenetet kapod. Mivel ez az üzenet alapból azt jelzi hogy nincs küldetésen hajód.
Amúgy ha valami gond adódik a kis hajóban ülve is kapsz hívást és ha válaszolsz rá ott is visszahívhatod.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az elmodottak alapján nálad valami bug lehet. A dolog menete az, hogy a freighter parancsnoki hídon kérsz egy küldetést a navigátortól, kijelölöd a hajókat amiket el szeretnél küldeni és elindítod őket. A küldetés állsáról tájékoztat a flotta kapitánya üzenetekben. Ha nem volt probléma, akkor visszaérkezéskor a command room-ban kell beszélned vele, ekkor adja oda amit hoztak. Ha közben gond adódik (pl. megtámadják a flottát és megsérültek a hajók), akkor szintén kapsz üzenetet tőle, és szintén a Command Room-ban kell beszélni vele, és eldöntened, hogy visszahívod és megszakíttatod vele a küldetést, vagy engeded tovább, de akkor megvan az esélye, hogy elveszíted a hajót (vagy hajókat).
Ha mindent így csináltál, tehát kaptál üzenetet arról, hogy a flotta végzett a küldetéssel és menj csevegni a kapitánnyal, de ennek ellenére nem kapod meg a zsákmányt, akkor ott valami bug lesz. Ebben az esetben, próbálj meg egy újabb küldetés indítani. Arra érdemes figyelni, hogy az elküldeni szánt hajó képességei passzoljanak a küldetéshez amit elvállalsz, tehát pl. exploration mission-ra nem érdemes tradert, vagy combat ship-et küldeni, és fordítva.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.12.02. 14:15:36
Aztán ha indítasz egy küldetést, miután kiválasztottad mennyi hajót küldesz megjelenik mennyi üzemanyag szükséges és indításkor automatikusan levonja az inventoryból. Ha nincs meg a szükséges mennyiség nem is tudod elindítani.
Az "awaiting debrief" meg elvileg az épített FleetCommandStation-ban elérhető, befejezett küldetések beszámolójára váró hajóknál lehet. Ha vége a küldetésnek itt kapod meg majd a jutalmakat is.
Ahány küldetést indítasz egyszerre annyi szoba kell. Ha nincs szoba, nem is tudsz küldetést indítani.
Nem azzal van a baj, hogy lassú a játékmenet, én azt különösen élvezem. A baj itt az, hogy ettől a megoldástól előrébb nem jut a játékos, csak az ideje megy, tulajdonképpen teljesen feleslegesen. Tegnap lemértem, mennyi idő a javítás. 1 hajónál, úgy,hogy volt anyagom a javításhoz, 5perc volt a dokkolás, végigrohanás, javítás, felszállás. Ez 10sérült hajónál már 50perc! Ha nincs anyag, akkor pedig ennek akár négyszerese is lehet időben! Aztán elküldöm a flottát egy újabb bevetésre, és kezdődik elölről az egész. Ez így nem jó, erre nem csak idő nincs, de idegrendszer sem. Grindelek én akár napokat is egy olyan cél érdekében, aminek van értelme, de ez a végtelenített időpazarlás egy játékmechanikai hiba, mert a rengeteg ráfordított idővel nem érsz el semmit, nem lesz jobb hajód, bázisod, akármid.
Megoldás lehetne, ha léteznének automatikus javító drónok. Legyen akár nehéz megszerezni, azzal nincsen baj. De ha megvan, onnantól ne kelljen a hajók javítására ilyen szinten időt pazarolni.
Pedig baromi jó maga a flotta rendszer, mert pl. amíg felfedezgetsz, addig ezek termelik a pénzt és szállítják az értékes anyagokat vagy technológiákat "maguktól". Dehát ilyen javítási szisztémával ez egyelőre felejtős.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.26. 20:47:46
Igazándiból az egy kis vadászhajóval (ebből van 3 most és azokat cserélgetem) járni a galaxist és felfedezni filling jön be, ezért is fog érdekelni a Star citizen is.
Pedig van ott pár fontos dolog, pl. galaxy map vagy a flotta management is onnan érhető el. Meg persze a küldetések, de azok inkább multis küldik, bár azt hiszem egyedül is meg lehet őket csinálni.
Akkor ezek szerint még flottád sincs?
Ja, és lettek új storage konténerek a fregattra, végre nem kell az alapvetően földi bázisra szánt konténerekkel mókolni. Nekem el is tűnt az össze konténerem a fregattról, de amint letettem az újakat, benne voltak a régiben tárolt cuccaim. Nem tudom ezt hogy sikerült, de lényeg az, hogy nem vesztek el.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.26. 14:52:02
Csokma60, nekem a küldik működnek, a fejlesztést nem próbáltam még.
Másik kérdés passz, nekem nincs a fregattomon teleport kapu, csak a földi bázisaimon.
Más a nagy fregatt hajon lehet teleportot építeni, mert ilyen lehetőségem sincs?
Vagyis egyet tehetsz, elmész egy rendszerbe, ott leszállsz a bázison (vagy vársz, amíg a fregattodra dokkolnak be), és kizárólag a Large Haulereket vagy ha szerencséd van, akkor az Exotic Ship-eket nézed meg. Előbb-utóbb dobni fog egy olyat, ami 48-as.
Sajnos egyelőre nincs ship customization, de annyi kérés irányult már erre, hogy gyanítom, a következő nagy frissítések egyike erről fog szólni, legalább is, remélem, mert ezt én is nagyon hiányolom.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.25. 15:09:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Más: Az Abyss update óta eltűnt az összes Storage konténerem a fregattról, egyszerűen köddé váltak. Természetesen tartalmaikkal együtt. Másnál is ez van?
Étel ital szükséglet van a játékban?