Alien Isolation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KiruHoshino
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én azon a helyen Flare-t használtam csalinak. Amíg az őrök azt nézegették, hogy mi lehet én szépen elsompolyogtam az ajtóhoz. Persze én is sokáig próbálkoztam egyéb taktikákkal de ez vált be. 😄

Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.10.08. 13:49:14

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

AnarchoiD
na errol meselhetnel

csavarkulcsot hogy veszed elo ? en csak a flaret medikitet es ilyeneket tudtam elovenni meg kesobb a revolvert... szal hogyan csapsz azzal akarkit is agyon ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
engem is meogltek vagy 15szor zsinorban aztan rajottem a jo modszerre 😉

balra fel a galeriara hosszan be a sarokig az etteremen tul, megvarni amikor elfordul az or, aztan beszambazni halkan a "kilato" -ba...
es amikor bejon az urge, gugolva eliszkolni moge , persze eszrevettek, de eltudtam szaladni az ott allo ajtoig es done.. 😉 (nem jonnek utanad az alsobb szintekre) a parasitokkal enis probalkoztam, de mikozben hasznalod latszol, szal a vegen inkabb hozza se nyultam (itt)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

A rendszerem egy Gigabyte Z77-D3H alaplap 8Gb ddr3-as 1600-as ram intel i7-3770 3.40GHz proci van és egy 6950 2G kártyám. Nem hiszem hogy kevés a ram!
kevés memória.

http://vartjatekok.oldalunk.hu/

Sziasztok! nekem az a gondom hogy játék közben lefagy és ezt írja ki: AI.exe müködése leál. mi lehet a baj???
gergou
Üdv. Szerintetek egy Core i3 4010U 1.7 Ghz nozebook procival elindulna a játék? (vga, rendszermemória megvan a min confighoz)

`Take a look to the sky just before you die`

Én is meghaltam ott párszor, többféle megoldás van. Vagy elcsalod őket egyenként és a csavarkulccsal vagy mivel leütögeted őket, vagy bujkálsz, vagy pedig simán átrohansz. Én végül ezt választottam, bementem valamelyik oldalra, és amig a csaj felszaladt a többieknek szólni, én elrohantam a francba. Amiko lemész a lépcsőn megkeresni a data valami alkatrészt, ott mondja is a csaj, hogy nem fognak utánad jönni, onnan sima. Mikor vissza mész, akkor ugye megy megeszi őket az éjlien.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

elég hosszú a játék és nem igényel túl erős gépet. jól van optimalizálva. hard fokozaton játszom, de egy kicsit lehetne még nehezebb. amúgy nagyon jó a játék.

http://vartjatekok.oldalunk.hu/

Oké köszi most délutántól lesz időm,újrakezdem vagy még először körülnézek falakon😊
Ozzyehh
Egyet értek.. nem vagyok ijedős típus, de elég sűrűn i kellett lépegetnem annyira nyomasztó volt és kajak féltem basszus tovább menni, pedig nem vagyok egy gyáva ember 😄 hihetetlen

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

grebber
Keress átjárókat a falon.Konkrétan az első 13 órában semmi elakadásra jellemző dolog nem volt addig mindegy egyértelmű volt.
Lehet bug akkor meg kezd újból ha nagyon az elején vagy.

Next PC upgrade: 2022

Nekem még esélyem sincs a játékról nyilatkozni mivel egyszerüen nem jutok tovább az elején😄
2 ajtó választ el attól akivel beszélnem kellene de zárva vannak
jan5650
Tegnap volt szerencsém a játékhoz, és hát le a kalappal, ez tényleg szuper! 😄

Az elején egy picit eladkadtam (Spolier):

Mikor megkapom az ajtókód feltörőt, előtte ugye egy csaj elszalad a társaiért segítséget kérni, akik rövid időn belül vissza is térnek, és le akarnak vadászni. Na ez kb. 15-ször sikerült is nekik, hülyét is kaptam. Bárhogy sunyultam, bárhogy lopakodtam, mindig észrevettek.... Többször volt olyan, hogy guggoltam, kinéztem egy oszlop mögül (kihajoltam!), és észre is vettek egyből. A kihajolásnak nem az a lényege, hogy így nem látnak még én pedig szabadon kémlelhetek ? Aztán csak úgy sikerült túljutnom, hogy mind a 3 helyen bekapcsoltam a "párásítót". Ez volt az egyetlen megoldás a továbbjutásra, vagy én csesztem el valamit?

Ezt a kis botlást leszámítva a játék hátborzongató. Nem vagyok ijedős típus, de lekapcsolt lámpánál, fülessel a fejemen nem sokáig bírtam.... Az idegen megjelenése után 5 perccel már muszáj volt felkapcsolni a villanyt, mert nem bírtam. A látvány elképesztő, és elég jól van optimalizálva. Max grafikán is zökkenőmentesen fut.
A hangok terén pedig szerintem kifejezetten ijesztő az idegen "dobogás"... Nyomjatok rá egy kis basszust, és feláll a hátatokon a szőr. Kifejezetten idegtépő volt, hogy az asztal alatt kuporogva hallottam a dobogását ahogy közeledik felém... Elképesztő, szinte rettegtem. Illetve sokan panaszkodtatok, hogy mennyire gáz, hogy mielőtt megjelenik csörömpöl... Szerintem pedig marha jó, mert egyből futok fedezékbe, és ki sem merem dugni a fejem 😄

Összességében szerintem egy nagyon jól eltalált játék lett, szép grafikával, félelmetes hangokkal, és rémisztő atmoszférával 😄
koschwarz
Ha ma egy 20 órás játék már nem számít rövidnek... Mondjuk az is igaz, hogy egy öt óra alatt kivégezhető CoD-kampányhoz mérjük, akkor tényleg nem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Mivel a későbbiekben raklap ajtót kell majd kivágnod a gép oda fog vezetni ahol ezeket felszedheted.Szóval el nem hagyhatod őket.

Sziasztok, most ott járok még az elején, hogy rohannom kell a sok android között, és van egy csómo ajtó amit csak lángvágóval lehet kinyitni. A kérdésem az lenne, hogy már meg kellett volna találnom a lángvágó tervrajzát vagy csak később jön?
Blekk Síp
Én épp az, hogy örülök is, hogy ez a legnagyobb gondom. Ezzel is jelezve amúgy mennyire király a játék. De ha kiderül, hogy nálam van valami gubanc mert a többieknél semmi ilyen probléma nincs, akkor igenis a végére akarnék járni a problémának.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

BoneDragon
Most néztem videót róla, másnál is ilyen ahogy nézem...

Zenszkij
nálam nem szaggat semmi maxon se

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

BoneDragon
Amúgy csak nálam "akadoznak" az átvezető videók? Olyan mintha darabosak lennének, szaggatnának a karakterek...

scomcomputers
Ha zavar az intro:
"Here is how to the skip intro:

Steam\SteamApps\common\Alien Isolation\DATA\UI\MOVIES

AMD_IDENT.USM

CA_IDENT.USM

FOX_IDENT.USM

just delete this files!"

<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

grebber
Azt te magad határozod meg milyen hosszú hogyan sunnyogsz ,mennyire vagy figyelmes megtalálod -e az utakat elsőre, mennyit halsz stb.
Nekem 19.5 óra volt. Tesztekben 21 órát írnak. Szóval nem lesz rövid az biztos.

LocalPatriot
Komoly kis játék lett. Ráadásul semmi gépigénye nincs. Remélem jó hosszú...
AnarchoiD
Jatszik itt vki xboxon ? 😊 milyen mar, hogy (kikapcsolhato) a kinect fulel es ha tusszentesz vagy zajolsz a szobaban jatek kozben, akkor az ellenfelek et hergeli a zaj 😉 szvsz jo lett a jatek , elso blikkre 7/10et mondtam ra de most 1 ora gammolas utan inkabb 8.5/10 😉

grebber
Lódobogás az semmit nem jelent amúgy se nyugodtan spinteljetek detektor nélkül...... max agybajt kaptok hogy 10 secenként megdöglötök mert mint a villám ott terem és haltok.Jó ez így.

Ennek fényében valaki csinálhatna valami atomhentelős új Alient is.

Na azért túlozni nem kell. Ha meg csendben ( ha ez a legnagyobb gondod ) ölne meg téged a "halkan " közlekedő alien, mert te nem fogod nyomkodni a detector gombját, akkor meg az lenne a bajod, hogy túl nehéz, így játszhatatlan. Persze erre meg jönne a sok okosság, hogy így kellett volna megoldani, meg úgy programozni, stb. vazz... de így adták ki a játékot, ez van. Szerintem túl jó dolgotok van és már valamibe bele kell kötni.
Még...Aztán amikor körvonalazódik hogy amíg dobog addig nincs ott, a paraszint is jócskán múlik.... Csak miután megérkezik egy hatalmas puffanással akkor van némi nyomasztó érzés..😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zenszkij
Valóban igaz, hogy lódobogás, de mikor meghallom, de nem látom azért rám hozza a frászt.

Értem tehát neked nem zavaró hogy a filmekben halálos csöndben támadó gyilkológép itt egy elefántként közlekedik....
Ergo ilyesképp nem zavarna ha mondjuk a csillagok háborúja játék kijönne és Vader nagyúr vékony női hangot kapna...
Vagy a hazárd megye lordjai játékban narancssárga pontiac lenne a generális...😄

A lódobogással közlekedő Alienhez nem nagyon kell nagyító, az első pillanatban feltünt, és jócskán rombolt az élményen....

Zenszkij
Mikor kapom meg a motion trackert? A rohadék már itt mászkál körülöttem, de tracker sehol 😄.

Miután megkapod a mozgásérzékelőt, már nem lehet eltévedni. Van a szélén egy csík, ami mozog, ahogy forogsz. Ha a mozgásérzékelő tetején áll, akkor azt jelent, hogy jó felé mész.
Zenszkij
Lamberttel toltam 😄.

Bokafix2
Persze eliszkolt mert nem akarta hogy megsérüljön a bébi... ami már nyilvánvalóan ott trógerkodik a hasadban. <#eplus2> <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Zenszkij
Nah ma végre én is hozzájutottam. Az Aliennel eddig nem találkoztam, de már most full parás. Nekem megvan a Nostromos pack is, nah ott kb 2 perc és belefutsz a dögbe, meg is pörköltem némi flamthowerrel, eliszkolt mint a sicc 😄.

Azért sajnálom azokat az emberkéket, akiknek egy ilyen félhomályban játszódó horror játéknál a legnagyobb gondjuk, hogy milyen fasza lett az élsimítás . Emberek itt a valaha készített legjobb Alienes játék, ne szarakodjunk már ilyeneken!
Egyébként ki volt az a tulok aki kitalálta hogy ne lehessen ugrani a játékban? Minden szir-szart kerülgetni kell, nem tudok haladni úgy ahogy én akarok hanem a készítők által kijelölt útvonalhoz kell sok esetben igazodni... nem elég hogy már alapból cső-fps, még azon a kis területen is úgy kell menni ahogy ők akarják. Mondjuk még nagyjából az elején tartok bár már ígyis több óra játékidő van mögöttem mert benézegetek mindenhová, van-e valami gyűjtögetnivaló.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Kezdem érteni miért mik azok a tényezők, ami miatt idegesítőnek írta grebber. Az biztos el lehet benne veszni könnyen és mivel vissza lehet többször is menni egy pontra erősen megdobja a játékidőt. Nem semmi ez tény!
Voltan
Nekem ugyan nincs meg a játék, de ez az info nagyon kevés. Milyen hibaüzenettel állt le, milyen géped van, virágbolti, vagy hivatalos verziót használsz-e, stb.

Ha segítséget vársz, ennél kicsit többet kell közölnöd 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

k0trapali
Fu gyerekek ez elég frankó lett! Nagy Alien fan vagyok! Meghallottam az első zenét és libabőrös lettem! Nagy tv-n nyomom és olyan mintha én mászkálnék a folyosókon! Annyi, hogy én fiú vagyok. Grafika és optimalizálás csillagos ötös! 6670 1gb és egy két magos athlon 2 alatt is simán fut FHD-ban ultran! Nem sokat toltam, nem volt időm, de már parás és hangulatos! Megéri a pénzét!
AI.exe működése leállt ez miért lehet? 😞
Ozzyehh
bőven... többet is.. nagyon jó lett 😊

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Blekk Síp
Nekem úgy sem működik, komolyan mondom nem értem.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Árnyékproblémára való megoldásként a beállításoknál kapcsold át HDAO-ra.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

MerlinW
Nálam is oké, de ott a VGA vezérlőközpont, erőszakoljatok rá AA-t ha annyira kell.

[merlinw.org]

Ozzyehh
nálatok van a baj 😊

grebber
Megnyugtatlak nálam is okádék mitha nem is lenne élsimitás.