Alien Isolation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.10.08. 13:49:14
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
es amikor bejon az urge, gugolva eliszkolni moge , persze eszrevettek, de eltudtam szaladni az ott allo ajtoig es done.. 😉 (nem jonnek utanad az alsobb szintekre) a parasitokkal enis probalkoztam, de mikozben hasznalod latszol, szal a vegen inkabb hozza se nyultam (itt)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
http://vartjatekok.oldalunk.hu/
`Take a look to the sky just before you die`
Én is meghaltam ott párszor, többféle megoldás van. Vagy elcsalod őket egyenként és a csavarkulccsal vagy mivel leütögeted őket, vagy bujkálsz, vagy pedig simán átrohansz. Én végül ezt választottam, bementem valamelyik oldalra, és amig a csaj felszaladt a többieknek szólni, én elrohantam a francba. Amiko lemész a lépcsőn megkeresni a data valami alkatrészt, ott mondja is a csaj, hogy nem fognak utánad jönni, onnan sima. Mikor vissza mész, akkor ugye megy megeszi őket az éjlien.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://vartjatekok.oldalunk.hu/
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Lehet bug akkor meg kezd újból ha nagyon az elején vagy.
Next PC upgrade: 2022
2 ajtó választ el attól akivel beszélnem kellene de zárva vannak
Az elején egy picit eladkadtam (Spolier):
Mikor megkapom az ajtókód feltörőt, előtte ugye egy csaj elszalad a társaiért segítséget kérni, akik rövid időn belül vissza is térnek, és le akarnak vadászni. Na ez kb. 15-ször sikerült is nekik, hülyét is kaptam. Bárhogy sunyultam, bárhogy lopakodtam, mindig észrevettek.... Többször volt olyan, hogy guggoltam, kinéztem egy oszlop mögül (kihajoltam!), és észre is vettek egyből. A kihajolásnak nem az a lényege, hogy így nem látnak még én pedig szabadon kémlelhetek ? Aztán csak úgy sikerült túljutnom, hogy mind a 3 helyen bekapcsoltam a "párásítót". Ez volt az egyetlen megoldás a továbbjutásra, vagy én csesztem el valamit?
Ezt a kis botlást leszámítva a játék hátborzongató. Nem vagyok ijedős típus, de lekapcsolt lámpánál, fülessel a fejemen nem sokáig bírtam.... Az idegen megjelenése után 5 perccel már muszáj volt felkapcsolni a villanyt, mert nem bírtam. A látvány elképesztő, és elég jól van optimalizálva. Max grafikán is zökkenőmentesen fut.
A hangok terén pedig szerintem kifejezetten ijesztő az idegen "dobogás"... Nyomjatok rá egy kis basszust, és feláll a hátatokon a szőr. Kifejezetten idegtépő volt, hogy az asztal alatt kuporogva hallottam a dobogását ahogy közeledik felém... Elképesztő, szinte rettegtem. Illetve sokan panaszkodtatok, hogy mennyire gáz, hogy mielőtt megjelenik csörömpöl... Szerintem pedig marha jó, mert egyből futok fedezékbe, és ki sem merem dugni a fejem 😄
Összességében szerintem egy nagyon jól eltalált játék lett, szép grafikával, félelmetes hangokkal, és rémisztő atmoszférával 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
"Here is how to the skip intro:
Steam\SteamApps\common\Alien Isolation\DATA\UI\MOVIES
AMD_IDENT.USM
CA_IDENT.USM
FOX_IDENT.USM
just delete this files!"
<#wave>#wave>
* Scomcomputers the future of computing!*
Nekem 19.5 óra volt. Tesztekben 21 órát írnak. Szóval nem lesz rövid az biztos.
Ennek fényében valaki csinálhatna valami atomhentelős új Alient is.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ergo ilyesképp nem zavarna ha mondjuk a csillagok háborúja játék kijönne és Vader nagyúr vékony női hangot kapna...
Vagy a hazárd megye lordjai játékban narancssárga pontiac lenne a generális...😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ha segítséget vársz, ennél kicsit többet kell közölnöd 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.