828
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Most - Hun verzió
-
Most ...
-
#704 Szia amikor az ajtókhoz mész kiírja ,hogy mi kell a kinyitásához .
Neked ,ha minden igaz Amanda el is mondja hogy mi is kell , valahol a közeledben keress...
Ne nyisd fel csak ,ha tényleg nem megy és nem találod meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyik Androidnál van ,de mondja is Amanda ,hogy biztos az egyik Androidnál lehet a Keycard -
#703 Mutatja a négyzetes oldalán körbe fut egy rövidebb vonal. Az a célirány. -
Evoluti0N #701 A mozgásérzékelő nem mutatja, hogy merre kell menni? -
#700 Azon már túl vagyok. Mivel mint mondtam, a kiállított robotokat kinyírtam. Tehát tovább is mentem onnan. Most egy Samuels nevű manust kell megkeresni, látom is a térképen, de nem tudok eljutni hozzá. -
#699 Minden megoldás és a hozzávalók előttünk vannak ...
A feladat : menekülj ki az android kiállító teremből. -
#698 Help!
Ott vagyok amikor a lift elromlik, a terület tele van droiddal, de le vannak bénulva. Minden kapcsolót bekapcsolok, átmegyek egy helyre, ahol 8 droid inaktív állapotban szobrozik a közlekedő út két oldalán. Átmegyek a másik szobába, kapcsolgatok ezt azt, aztán jönnek ezek droidok, kinyírom mindet. De azután nincs tovább. Vannak beszart és bezárt ajtók, de nem tusom sehogy sem kinyitni azokat. -
#697 MOst pedig jöhet a season pass első része -
Pares #696 Én mondjuk fele ilyen hosszúságúra számítottam, szóval nagyon pozitívan csalódtam. -
Sikerült végig játszani a történetet ,lehetett volna hosszabb is ,de valószínű ,hogy lesz folytatása ...
Minden esetre ,nagyszerű játék !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.31. 20:51:29 -
#694 Köszönöm,így már érthető...
-
Zozo76 #693 Na ezt irtam en korabban! Nekem ide a tortenetes mod kell, a tulelo mod meg az egyeb baromsagok nekem nem kellenek. Meg vigyem vegig halal nelkul a palyakat... persze! Igyis allandoan a nyakamon van az idegen. :)
Ha a Battlefield 4-be talalkoznak vele, kapna olyat az MG4-bol hogy maga ala szarna... :)))) -
Zozo76 #692 Megorulok a jatekkal... :)
A medical reszen vagyok, maszkalok, lapulok, de ez a szemetlada idegen allandoan ott kempel a kornyekemen. Mikor mar eleg jol felderitettem a terepet es mennek vissza a mentohelyhez, elobb vagy utobb de mindig osszetalalkozok vele a nyilt folyoson. :) -
#691 Na itt van a kutya elesve :
Október 28-án, azaz jövő hét kedden érkezik az Alien: Isolation Corporate Lockdown nevű DLC-je. A kiegészítő három új pályát (Severance, Scorched Earth és Loose Ends) ad a Survivor Mode-hoz, emellett pedig egy új játszható karakterrel Ransome is gazdagodik a játék. Ezen felül egy új játékmód is bemutatkozik, a Gauntlet Mode, melyet a kihívást kereső játékosoknak szánnak, hiszen halál nélkül kell túlélni benne a pályákat.
Ezen kívül még négy DLC érkezik majd a játékhoz idén november és jövő március között, melyek a mostanihoz hasonlóan új pályákat, karaktereket és játékmódokat fognak tartalmazni. A DLC-k PC, PS4 és Xbox One mellett PS3-on és Xbox 360-on is elérhetőek. Az alapjáték tesztjét egyébként erre találjátok.
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.31. 15:20:53 -
#690 indíts egy túlélő móduszt, ott sincs? -
#689 De én már többször is végigtoltam a single-t, akkor most újra végig kell tolnom,vagy melyik "első történet"-re gondolsz?
-
#688 végig kell játszanod az első történetet ,majd ez után válik elérhetővé ... -
#687 Hi all!
Ez a "Corporate Lockdown", mikor jelenik meg a játékban,mert nem jelenik meg a többi dlc alatt,pedig megvettem?
-
RamsayBolton #686 Ez nekem is van, töltőképernyőn megáll a töltés. Egyszer így hagytam, kb. 2 perc után folytatja, és nincs gond. -
Majkyy #685 Sajna így is mindig lefagy :( -
#684 Próbáld meg, hogy leveszed arra az időre low-ra a grafikát. Valahol mintha olvastam volna, hogy ez segített éppen ott ahol nálad van a gond. -
Strayhand #683 Csak azzal kapcsolatban jegyeznék meg valamit, hogy Amanda elvileg öregen halt meg. Ez az a cég, amely eleve egy gyilkolásra is programozott androidot rakott a Nostromora, aztán odaküldött párszáz telepest az idegenek keltetőinek, Burke-öt azzal bízta meg hogy akár mindenki más élete árán juttassa el az idegent a Földre, stb. stb. Simán hazudhatnak is Ripley-nek az Aliens elején a lányáról, szóval szerintem elég szabad keze van a játékfejlesztőknek.:) -
Majkyy #682 sziasztok! nemrégiben azzal a problémával szembesültem hogy amikor végigviszem a doktoros pályát utána
megöli az alien a dokit,én meg elmenekülök a lifttel. ezután ugyebár jönne a töltő képernyő,viszont itt a játék állandóan kifagy.
elsötétül a kép,nem tölt tovább. még hibaüzenetet sem dob.elkezd tölteni aztán meggondolja magát.
Utoljára szerkesztette: Majkyy, 2014.10.28. 12:00:37 -
Pares #681 Szóval? Eléggé elterelődött a téma, és nem értem, hogy ezzel most akarsz kilyukadni? -
#680 Aham. Persze. Annak pedig ugye semmi jelentősége, hogy egy franchise hírnevét szép lassan sárba tiporják. Nem egy játékról beszélünk és nem is arról van szó, hogy egy rossz játékot kéne alapul venniük. Egy folyamatról, ami már régóta zajlik és az egyre nagyobb, sőt már óriási játékpiac befolyásáról. Hiába volt alap a film, mindegyik piac hatással lehet van a másik piacra. A kavarodás nem olyan nagy gond, de a kritikán aluli minőség és rossz hírnév annál inkább.
A nagy filmgyártók saját játékstúdiót alapítanak. Nem azért teszik, hogy lerombolják a termékeikkel adott franchise hírét, hogy ne fialjon hosszú távon. -
Pares #679 Azért így vagy úgy, de az alap vonalat a filmek képviselik. Szerintem ha valamikor esetleg valaki el fogja akarni készíteni mondjuk az Alien 3 rebootot vagy az Alien 5-öt, akkor az nem hiszem, hogy pont egy botrányosan sikerült játékot (vagy az extended univerzumból bármit) figyelembe fog venni. Úgy, ahogy a Star Wars igen bőséges extended univerzumából is kétséges, hogy bármit is komolyan vesznek a következő trilógiában. Arról nem is beszélve, hogy az A:CM-el együtt most már azért igen nagy a kavarodás a 2., 3. és a 4. film között.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.25. 17:57:34 -
#678 Na azért ez nem így van. Aki ezt a hozzászólást írta saját orránál nem lát tovább. Arra hivatkozik, hogy a Fox szemszögéből nézve ez csak egy mellékes miközben éppen a Fox szemével nem képes látni. Nem adnám kezébe cég vezetését. :D
Van egy sikeres klasszikus-kultikus film és lény a köréjük felépített univerziummal, jövővel ami pénzt hoz nekik.
Érdekli őket, hogy mit is csinálnak vele más területeken (is) hiszen ha porig lerombolják az egészet a jövőbeni bevétel is csökken akár filmről, akár játékról stb. legyen szó. Főleg mióta a filmgyártók észrevették, hogy a játéküzletben is van akkora pénz, mint a filmgyártásban és sorban akarnak beszállni a videójátékpiacra...
Ügyeltek is most nagyon arra, hogy a maximumot kihozzák. Ne nagyon legyen hiba benne.
A játék fenomenális lett szerintem. A története egy Alien filmet is megérdemelt volna. A kivitelezés is nagyszerű (grafika, design, hangok, zenék). Minden pont oda illik ahol van. A vége alapján remélem lesz folytatás. Mivel ez illik az Alien hangulatához, történetéhez talán a legjobb az lenne, ha a filmsorozatot követve a következő játék az Aliens-hez hasonlítana kivitelezésében, történetében. Minőségében pedig erre. (Többek között mikor az űrben sétálunk az állomás, a nap, az űr és a bolygó együttese lenyűgöző volt.)
Azt csodálom, hogy még mindig húzza a franchise ennyi pofon után, amit kapott az Aliens óta. Ez azt jelzi, hogy a kultusz és a megteremtő film(ek) mennyire is erősek és jók. Még kitart az, amit maguk után hagytak.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.25. 13:02:16 -
#677 Na kirepítettek a Lénnyel együtt a retekbe ,
alig tudtam magam vissza szkriptelni
Eszméletlen jó lett ,még a hibáival együtt is
Az Android és a Lény jól megvannak
Van véj tikett ..
Na meg a Potyázás visszafelé
Már rég nem láttam a Napot
-
Pares #676 Ebben a topicban pont erről beszélnek, és had emeljem ki az egyik hozzászólást:
"And what should they say? Even if they were into games, what should they say about a videogame? Come on. It's all part of the merchandising connected to the main brand for them, so a videogame has so much value as a Hicks' doll might have. It is enough to hear the comment that Sigourney Weaver had on the movie "AVP": "It's not a movie, it's a videogame" she said. She was right, but that's not the point: she wanted to express how bad it was and so compared it to a videogame - a joke.
Only someone who is into videogames can judge ACM. Ronald Shusett is not, he doesn't play games and H.R. Giger is to disconnected from reality to even bother. lol.
This ACM fiasco was really much smaller than you might think. It was a huge blow on the videogame scene, because GAMERS were waiting for it and expected something good considering the company behind it, but that's it. Outside, for Fox & Co, it was just a sideline development. If they had a dollar for every ♥♥♥♥ty alien game that didn't sell.... And from what I've heard ACM sold much more than it was worth.
EDIT: one more thing, regarding the supposed meeting with Ridley Scott and his interest in ACM project - assuming they've really met Scott for more than 1 minute and a half and had a chance to mention him they were working on it - Didn't Gearbox said enough lies already? Do you still believe in all the marketing ♥♥♥♥♥♥♥♥ they were feeding us for years?" -
Pares #674 Igen, ezzel reklámozták (és verték át az embereket) a megjelenés előtt. De kíváncsi lennék, hogy most mi a véleménye róla Scottnak meg a Foxnak... -
Zenszkij #673 hát mondjuk nem viszik túlzásba -
#672 Meg akkor a kifejlődött xenomorphok sem támadnának rád. -
Lal #671 Igen, ebben tökéletesen egyetértünk.
Utoljára szerkesztette: Lal, 2014.10.24. 23:12:26 -
Zenszkij #670 igen meg ugye én is gondolkodtam SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miután elkap az alien és kiszabadulok, ugyanúgy az arcomba ugranak az arctámadók, ugyan miért tennék, ha már bennem lenne az élősködő
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.24. 23:08:08 -
Lal #669 Akkor viszont valóban ez a pontos válasz a "miért nem"-re.
-
Zenszkij #668 A CM valóban nem egy jól sikerült játék viszont azt tudni kell, hogy a 20th Century Fox és többek között Scott engedélyével raktak bele ilyen tényeket, tehát sajnos van alapjuk. Az Alien 3 forgatókönyvének egy nem vászonra vitt részében is benne van ez, hogy nem lehet csak úgy eltávolítani az élősködőt, mert az megölné a gazdatestet, pont emiatt az anyag miatt. Az Alien 4-ben ugye Ripley genetikailag szinte azonos a lényekkel, ezért lehetett belőle kiszedni. Ugyanakkor a gazdatestek sem feltétlenül abba halnak meg, hogy kiszakad a mellkasuk, ergo azt talán még túl is lehetne élni, hanem az előbb felvázolt okok miatt nem élik túl. -
Lal #667 Igen, volt a történetben "némi" ellentmondás a filmekhez viszonyítva. (De bárcsak a történeti szálra lehetett volna egyedül panasz :)) -
Lal #666 Mondjuk ezt alapvetően megértem :)
Bár nincs róla információ, de én azt gondolom, hogy mielőtt még az idegenek lezúzták volna a kolóniát az archeon-on, volt némi idejük kísérletezni az orvosoknak, ahogy sikerült 2 arctámadót is leoperálni az áldozatokról mielőtt beültették volna az embriókat, vélhetően megpróbálhattak embriót is kioperálni a gazdatestből, sikertelenül. De ez persze csak teória, mert sehol nem írnak róla, csupán feltétezés.