Alien Isolation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.13. 22:06:22
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Elakadtam....
A Medical résznél én is. Minden oké vissza kell térnem Dr.Kuhlman-hoz. Oké ez is meglett nagy nehezen, de ott vagyok és nem történik semmi...Végigjátszás videókon láttam, hogy amint odalépek az üvegablakhoz Dr. Kzhlman feláll és beszélgetni kezd velem és folytatódik a játék.
Na én hiába vagyok ott hozzám se szól...Mi a baj?
Megvan a keycard meg minden úgyhogy nem értem....
köszi ha segítesz vagy küldessz egy mentést.
Elakadtam....
A Medical résznél én is. Minden oké vissza kell térnem Dr.Kuhlman-hoz. Oké ez is meglett nagy nehezen, de ott vagyok és nem történik semmi...Végigjátszás videókon láttam, hogy amint odalépek az üvegablakhoz Dr. Kzhlman feláll és beszélgetni kezd velem és folytatódik a játék.
Na én hiába vagyok ott hozzám se szól...Mi a baj?
Megvan a keycard meg minden úgyhogy nem értem....
köszi ha segítesz vagy küldessz egy mentést.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Pedig elég sok interaktív feladatot kell elvégezni a játékban, pl. kapcsolók aktiválása, ajtó meghackelése és kinyitása, gázzal vagy plazmával történő bíbelődés ami időigényes, vagy számítógépes fájlokban történő kutakodás... erre sokszor nincs elég idő... hányszor volt olyan hogy még be sem fejeztem az ajtó hackelését, máris ott termett őmocsoksága és nemtetszésének hangot adva kibelezett.
Pedig ezt el lehetett volna kerülni azzal hogy nem úgy programozzák az alient hogy kényszeresen mindig a közelünkben mászkáljon hanem mondjuk az egész pályán random mozogna, így több szabadságunk lenne és mivel teljesen scriptmentes lenne a mozgása csak a véletlennek lenne köszönhető ha találkoznánk vele. És szerintem nem lenne unalmasabb a játék mert a random mozgásnak köszönhetően akárhol találkozhatnánk vele, hisz mi sem egy kis placcon mozgunk hanem sok küldetésnél oda-vissza be kell járni a pályát. Tehát a feszültség úgy is megmaradna ha nagyobb területen mozogna össze-vissza az alien, nem mindig azon a kis területen ahol éppen vagyunk. Legalább így jobban lehetne haladni.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.10.13. 20:46:34
Ez a túlélő csomagom: csak guggolva megyek így nem jön utánam - szekrénybe nem bújok mert az idióta becsapja - használom a hang modulátort elterelésre - ha meglátom nem mozgok, így már többször elsétált mellettem - fejlámpa nem játszik mert észreveszi - kerülöm a takarás nélküli közvetlen szemkontaktust* mert még ablakon keresztül is kiszúr - ha közelben van nem használok detektort mert meghallja a pittyegést - figyelek hogy tereptárgyakat nem lökjek fel - az automata ajtók hatósugarát kerülöm - a mennyezeti szellőzőket kerülöm, ha nyál csöpög le akkor nem világítok fel zseblámpával 😊 - másokra uszítom rá, elvégzi a piszkos munkát én meg csendben továbbállok 😊 - figyelem hangokat, ha szellőzőben közlekedik nyugodtabban mozoghatok, ha a lépéseit hallom, akkor detektorral figyelem, ha közelít elbújok és teljes csend - ha nem akar elmenni hang generátor elterelés.
Az igazi játékélményről az Oculus Rift és egy 3D füles gondoskodik " ahol minden halál egy igazi trauma! "
Aki szintén így játszik: Hogy használjátok az egeret a menüben ?
Az új fiókom: DevLupius
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
köszi !!!
(Nem mellesleg nem is használtam mapot nem is tudtam hogy van irányjelző amíg le nem írtátok,de akkor már vége volt a játéknak)
Ha "NYITOTT" szemmel jár az ember hamar meglesz az út.
Ezt nézd meg hátha segít
Next PC upgrade: 2022
Volt hogy 2 órát bolyongtam egy feladatért azt ott volt a megoldás 3 centire.
Ha idegesít keress rá YT-on.
Next PC upgrade: 2022
Sehol nem találom a server hub-ot, pedig már 3x átjártam a szinteket. Merre található? ( szint, terület )
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.10.12. 19:42:28
* Scomcomputers the future of computing!*
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.10.12. 16:25:00
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Az új HDD-k(7200rpm;16-32MB+ puffer)viszont már tökéletesek játékra itt nem lesz jobb a frame
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
A lángszóróval a félelemfaktort úgy vágták agyon ahogy van... én igyekeztem minél hamarabb elpocsékolni a naftát, mert míg volt lángszóró nem volt ijesztő a játék cseppet sem, mert ha megjelenik az alien könnyen el lehet zavarni a tűzzel... szóval extrém módon tolom: hard fokozat, no lángszóró, no motion tracker... így már azért para. Főleg ha nincs a közelben metési pont. 😄
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.11. 18:06:08
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.11. 15:41:32
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lehet, hogy vacak a törés és másik kellett volna? esetleg megoldást tudtok a problémára? Köszönöm
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
SSD nélkül hogy fut a játék, kell-e hozzá?
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.10.11. 09:57:10