Alien Isolation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rajongóknak viszont kötelező!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.03. 19:05:45
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon király! Most már körvanalazódott az is hogy került az állomásra az idegen.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Utoljára szerkesztette: bundaskenyerrrr, 2014.10.03. 18:34:16
http://vartjatekok.oldalunk.hu/
Van benne ismerős helyszín is:

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.03. 18:29:09
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
értem én, h erről szól, de akkor is 😊
maradok ennél:
Just do it :)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Kiderült már hogy hogyan került az idegen az űrállomásra?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ilyen scriptelt szart te jó ég.Ki kell nyitni egy android kabinját ,hogy segítsen nekünk erre belemegy az áramozott folyosóra szétrázza és felrobban. (Mondjuk azóta se tudom itt mi a lószart kell csinálni ennél a résznél már kőkeményen 1.5 órája itt agyalok de nem jöttem rá )
Mondom akkor előre sprintelek és hatástalanitom az áramforrást így már nem lesz áram alatt az a rész. Erre jön az android bemegy ugyanoda majd elkezd rázkódni mintha rázná az áram és ugyanúgy felrobban<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Kezdem is gyűjteni az ilyen szarokat és lejáratom ezt is mint a Fosomle marines-al tették.<#banplz>#banplz>
Három arc volt az utamba.Beálltam egy szellőző mellé egyik tagot fejlövésel leszedtem bebujtam a többit a lövés hangjára kiérkezö alien intézte el.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.02. 17:09:49
Teszem azt egy domb tetején a nagy susnyából rálövök egy halom ellenségre. Azok meg mint a hülye rohannak fel a dombra. Én lesunnyogtam a domb aljára takarásban és onnan rákempeltem a dombra.
Erre egy része felrohamozott, egy pár meg megkerülte a dombot és onnan is feltámadt. Aztán amikor felértek a tetejére és észlelték, hogy nem vagyok ott, elkezdtek tanácstalanul lézengeni, keresni.
Eddig kiváló, aztán az, hogy beraknak egy bizonyos időt, ami után az AI elfelejti, hogy egyáltalán kerestek engem, az sz*r. Mellettük lőttem fejbe a legjobb barátjukat, az ilyet nem lehet elfelejteni, mert nem találnak meg 1 perc alatt...
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Feeling is egész jó pl egy esemény: Az emberek keresnek minden stukerekkel miközben ránk ill őrájuk vadászik az Alien sunnyogunk ezerrel majd szépen kivárjuk amíg a népeket kinyírja ,mi meg csak lesből figyeljük az egészet.
Egyszer volt,hogy meg akartam nézni egy grafikai elemet ,mondom mi a rák folyadék csöpög a plafonról erre lelógott azt kinyírt az alien mert az a nyála volt 😞 Tehát ha csöpögést láttok alá ne menjetek.<#idiota>#idiota>
Fegyvernek nem sok értelmét látom a single playerben.Egyszer egy részt már ezerszer kezdtem újra mondom most már szarrá lövőm a droidot 8 skulo se hatotta meg hagytam is a p.....ba.
Fel lehet venni cuccokat és abból valamiket csinálni ,de debil vagyok és 7 óra gameplay után se jöttem rá hol lehet mindezt.
ez a game azért túlélő horror, mert
ahelyett, h szétb.sznánk az Alien búráját vmilyen spéci cuccal
alig van fegyvered és hozzájuk lőszer?
Just do it :)
Minden játék arról szól, hogy csináld ezt és csináld azt. Ez és az ismétlődik vagy már láttad máshol. Többnyire a cél, hogy keresd meg ezt, vedd fel azt, menj ide, menj oda. 😄😄😄
A lényeg az, hogy miként van ez előadva. Milyen keretet ad hozzá a történet, grafika, design, hangok, zene.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Sajnos nem valami nagy eresztés a játékmenet. Ebből áll: Menj a retekbe majd ha ott felszedted ami kell menj el a világ végére majd ha ott megvan a keycard meny vissza a halál halál f....ba mindezt gyök kettővel mert ugye vadásznak ránk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Szuper inteligens Alien AI"... ja persze. Nem szabad eldobni az agyat egy ilyen kijelentéstől.
A survival módban mit is láttunk?
Hogy mászkál az alien a pályán, random bemegy a szellőző járatokban ahol valami hihetetlen sebességgel tud haladni. Ha valami zajt csapsz akkor valószínűleg a közeledben fog újra felbukkanni és ott tesz egy kört. Ekkor nem szabad hogy a látóterébe kerülj. És ennyi.
Bár amint láttam a videókban a "szuper ai" alien valószínűleg vak, mert nem veszi észre amikor tőle 10 méterre -a lopakodó programozás szerint- elbújtál egy doboz mögött, de a fél tested vagy az egész fejed meg kint van a takarásból, pittyeg veszettül a mozgásérzékelőd meg fényt is ad....
Szóval mint mondtam, ne képzeljünk bele olyan inteligenciát mint amit beharangoznak, mert nem tart még ott a számítástechnika hogy megteremtsenek egy tényleg igazi értelmes mesterséges intelligenciát. Ez egy játék, és egyenlőre az emberi agy még mindig okosabb mint egy játékbeli AI.
Vegyétek úgy minthe egy Outlast lenne csak Alien bőrbe bújtatva.
Jó lesz ez a játék. Már én is alig várom hogy tolhassam <#gun>#gun>
Remélem, hogy a megjelenése után kiadják az oculus-t is alkalmazó demó verziót is <#nyes>#nyes>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.01. 16:36:24
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Pozitívumok:
A hangulata nagyon pazar, teljesen magába szippant és ott is tart. A sötét, pislákoló fényekkel teli folyosókon és szobákban, a szűk szellőzőrendszerekben érzed, hogy teljesen védtelen vagy, ha elkapnak akkor ott neked bizony reszeltek. Ezen felül a főszereplő hangja sokat dob ezen az érzésen, mikor hallod a hangjában a rettegést, a szorongást, a félelmet az ismeretlentől és azt a kiszolgáltatottságot, minek hatására már a saját indulatait és érzelmeit sem tudja kontrollálni. A csipogó mozgásérzékelő pedig tovább növeli a feszültséget, mikor hallod és látod a radaron, hogy előtted kell lennie az ellenfélnek, de te mégsem látod hiába keresed.
Grafikailag szerintem kihozták belőle a maximumot, a fények nagyon szépen vannak kidolgozva és még az utolsó kis lámpának a fénye is tökéletesen illeszkedik a környezetbe. Az árnyékok letisztultak és szerencsére nem akkora pixelekből állnak, mint az ujjam begye.
A hangok nagyon jól megteremtik az atmoszférát és a realitásérzetet. Különösen tetszett, mikor egy doboz mögött bújtam el az egyik ellenfél elől és véletlenül hirtelen megfordultam, mire a karakter csizmája megcsúszott a földön és a nyikorgó hangra már ott is termett a hátam mögött az előbb még kiszemelt "áldozatom".
A fegyverekről eddig nem tudtam meg sokat, mivel konkrétan egyet sikerült szereznem, de annyi bizonyos, hogy minden golyó számít, pocsékolni itt nagyon nem szabad. Szerencsére a fejlövés azonnali halállal jár az emberek esetében, ami a könnyű és simulékony irányítással nem nehézkesen kivitelezhető. Egyes ajtók "hackelése" pedig új fajta kis-játékot mutatott, ami nekem személy szerint nagyon tetszett.
Negatívumok:
Az ajtók és zsilipek betöltési ideje egy azon pályán néhol meghaladja a 20-30 másodpercet is. Nem tudom, hogy ezt most direkt így tették bele, hogy ezzel is növeljék a "parafaktort" vagy csak a konzol tölt 2 pályarész között, de kifejezetten zavaró volt, mikor éppen futottam az üldözőim elől és hosszú másodperceket kellett várnom egy szellőzőnyílás zsilipjénél, mire végre kiadta a "Climb" funkciógombot, aminek véleményem szerint azonnal ott kellett volna lennie.
Az FPS néhol elég csúnyán leesik, főleg mikor a "Flare" használatban van. Annyira végül is nem zavaró, csak kizökkenteni a játékost, persze ez betudható a konzol korának is. Bugok jócskán vannak a játékban, de remélhetőleg ezt egy későbbi patch majd orvosolja.
Összességében nagyon jól eltalálták az alien hangulatot, változatos, egy percig sem érezheted magad biztonságban és a folyamatos feszültség amit a karakterrel együtt élsz át nagyon meggyőző eddig.
Remélem, hogy a játék további része is ilyen szintű lesz.
Abba 2 exkluzív is DLC lesz <#idiota>#idiota>

A látottak alapján, ha van türelmed és tapasztalatod a lopakodáshoz más játékokból pl végignyomtad az Outlast-ot, akkor nem hinném, hogy idegesítően sokszor halnál meg az Alien Isolationban.
Jó lesz ez 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.30. 13:36:55
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.