828
-
#585 Nekem itt van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C:\Users\Neved\Appdata\Roaming\Steam\CODEX\214490\ -
KOVU #584 bocsi Warez kérdés....
nem tudjátok véletlen hogy hol tudom meg találni a tört játék mentett fáljait?
köszi szépen -
#583 Nekem elsőre jó volt. Utána szépen be a liftbe és kész. :) -
#582 Biztos hogy megcsináltad a küldetést? Mert addig nem jön az átvezető mozi. -
zitababa5 #581 HÁT EZ FELHÁBORÍTÓ!!!!
Egy ilyen komoly játék és ekkora BUG-ja legyen.
Az egyik legszívatósabb Mission 5 Medical pályán verekedtem végig magam majd egy óra izgalom alatt erre a dokihoz visszatérve nincs átvezető animáció és folytatás....
Utánnaolvastam a hivatalos fórumokon és írták a fejlesztők, hogy ez egy Bug, ha újrakezdem a pályát megoldódik.
Én nem tudom miért, de már vagy 10-re csinálom újra és visszatérés felé a xenomorph mindíg elkap - pedig nem is jelzi az érzékelő-!!!!!!!!?????
Hát ez hogy lehet?????????
Nincs vkinek mentése a 6.-ik küldetés elejétől?
Megköszönném, mert már hányingerem van ettől a küldetéstől... -
#580 -
Majkyy #579 sziasztok olyan problémám lenne hogy az eredeti játékot vettem meg,eddig normálisan futott is,de pár napja elkezdett olyan hibaüzeneteket dobni a Windows hogy hibát talált és leállt az alkalmazás. 32 bytes win7 van a gépemen. 4 magos i5-s proci, 4Gb Ram és 2 GB Nvidia Gforce GT610M van a laptopomban. -
Betyar070 #578 Ha valakinek hiányozna a darálás: Alien Breed (1991) Az első alien játék , mekkora fillinge volt !
http://www.youtube.com/watch?v=N-aSztV1QLo -
#577 Predator köré is építhetnének valami über AAA game-ek! Álcázás ,vadászat trancsirozás dzsungeltémás klubb stb. -
Betyar070 #576 A folytatásban biztos lehet majd durrogtatni, gondolom az Aliens -re fog épülni. (vagy esetleg az Alien3 ?) -
#575 Nyilván, direkt önkínzásból játszottam végig. -
Betyar070 #574 Szerintem nem a te stílusod, play with COD :) -
Betyar070 #573 Naná, hogy bejön ! Engem volt hogy a lábamnál fogva húzott ki a csőrendszerből ! :D -
#572 Na a végére értem. Továbbra is tartom ,hogy egy erős közepes játék, semmi extra nincsen benne, leszámítva az világhoz való hűséget. Azt viszont továbbra is viccnek tartom ,hogy nálunk a lángszóró, a shoti, a tüske lövő meg minden vacak de egy élient nem lehet velük megölni még csak megsebesíteni sem. Na mindegy, remélem a következő alienes játék nem ilyen lesz!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.13. 22:06:22 -
#571 Baszki, bejön a kis csőjáratokba is utánad. :D Kegyetlen jó -
Betyar070 #570 Azért ennyire óvatosnak nem kell lenni, legalább is normál módban nem. Simán lehet használni a fejlámpát, nem kell állandóan guggolva közlekedni, és ha csöpög a nyál a szellővőből oda világíthatsz, csak ne állj alá. A szekrényből meg csak akkor szed ki ha nem tartod vissza a lélegzeted. Engem talán, ha 3x kapott ki 10óra alatt. -
zitababa5 #569 Sziasztok!
Elakadtam....
A Medical résznél én is. Minden oké vissza kell térnem Dr.Kuhlman-hoz. Oké ez is meglett nagy nehezen, de ott vagyok és nem történik semmi...Végigjátszás videókon láttam, hogy amint odalépek az üvegablakhoz Dr. Kzhlman feláll és beszélgetni kezd velem és folytatódik a játék.
Na én hiába vagyok ott hozzám se szól...Mi a baj?
Megvan a keycard meg minden úgyhogy nem értem....
köszi ha segítesz vagy küldessz egy mentést. -
zitababa5 #568 Sziasztok!
Elakadtam....
A Medical résznél én is. Minden oké vissza kell térnem Dr.Kuhlman-hoz. Oké ez is meglett nagy nehezen, de ott vagyok és nem történik semmi...Végigjátszás videókon láttam, hogy amint odalépek az üvegablakhoz Dr. Kzhlman feláll és beszélgetni kezd velem és folytatódik a játék.
Na én hiába vagyok ott hozzám se szól...Mi a baj?
Megvan a keycard meg minden úgyhogy nem értem....
köszi ha segítesz vagy küldessz egy mentést. -
#567 De mi a jobb, 5 óra tartalmas, haladó játékmenet vagy 20 óra játékidő amiből 15-öt a szekrényben kuksolsz és már a 3-dik egeredet roppantod össze idegességedben, mert mindig elkap. -
Skyline #566 Hali, van már valami mod ami rendbeteszi a fény árnyékhatásokat avagy kiszedi a trappoló alien hangot?:) -
hiper KOCKA #565 A mai fps-ek többsége nem is kínál többet mint 4-5 óra játékidő. -
#564 Aztán kiderülne, hogy kb 5 óra a játékidő... -
#563 Aalapvetően az a gond hogy el lett szúrva az alien intelligenciájáért és mozgásáért felelős algoritmus megírása. Túl közeli körben mozog hozzánk képest, pedig ő nem tudhatja merre vagyunk, de valahogy mégis mindig ott van néhány méterre tőlünk. Ez jelentősen elveszi a játékos szabadságát mivel mindig bújkálni kell és ez bosszantó... alig van olyan perc amikor szabadon mozoghatunk.
Pedig elég sok interaktív feladatot kell elvégezni a játékban, pl. kapcsolók aktiválása, ajtó meghackelése és kinyitása, gázzal vagy plazmával történő bíbelődés ami időigényes, vagy számítógépes fájlokban történő kutakodás... erre sokszor nincs elég idő... hányszor volt olyan hogy még be sem fejeztem az ajtó hackelését, máris ott termett őmocsoksága és nemtetszésének hangot adva kibelezett.
Pedig ezt el lehetett volna kerülni azzal hogy nem úgy programozzák az alient hogy kényszeresen mindig a közelünkben mászkáljon hanem mondjuk az egész pályán random mozogna, így több szabadságunk lenne és mivel teljesen scriptmentes lenne a mozgása csak a véletlennek lenne köszönhető ha találkoznánk vele. És szerintem nem lenne unalmasabb a játék mert a random mozgásnak köszönhetően akárhol találkozhatnánk vele, hisz mi sem egy kis placcon mozgunk hanem sok küldetésnél oda-vissza be kell járni a pályát. Tehát a feszültség úgy is megmaradna ha nagyobb területen mozogna össze-vissza az alien, nem mindig azon a kis területen ahol éppen vagyunk. Legalább így jobban lehetne haladni.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.10.13. 20:46:34 -
XeroX #562 A medical részen én is sokat szívtam, mindig elkapott, ha kinyílt egy ajtó ott volt, kiszedett a szekrényből, szájon puszilt az ágy alatt.
Ez a túlélő csomagom: csak guggolva megyek így nem jön utánam - szekrénybe nem bújok mert az idióta becsapja - használom a hang modulátort elterelésre - ha meglátom nem mozgok, így már többször elsétált mellettem - fejlámpa nem játszik mert észreveszi - kerülöm a takarás nélküli közvetlen szemkontaktust* mert még ablakon keresztül is kiszúr - ha közelben van nem használok detektort mert meghallja a pittyegést - figyelek hogy tereptárgyakat nem lökjek fel - az automata ajtók hatósugarát kerülöm - a mennyezeti szellőzőket kerülöm, ha nyál csöpög le akkor nem világítok fel zseblámpával :) - másokra uszítom rá, elvégzi a piszkos munkát én meg csendben továbbállok :) - figyelem hangokat, ha szellőzőben közlekedik nyugodtabban mozoghatok, ha a lépéseit hallom, akkor detektorral figyelem, ha közelít elbújok és teljes csend - ha nem akar elmenni hang generátor elterelés.
Az igazi játékélményről az Oculus Rift és egy 3D füles gondoskodik " ahol minden halál egy igazi trauma! "
Aki szintén így játszik: Hogy használjátok az egeret a menüben ?
-
Evoluti0N #561 Ha nem mozog, akkor nem jelzi a mozgásérzékelő. Egyébként általában akkor nem mozog, amikor valamelyik szellőzőjáratban kempel. Szóval akkor arra érdemes figyelni, hogy hol vannak a plafonon lyukak és honnan ugorhat ki. A nyála is csöpögni szokott onnan, ahol éppen fent bújik. -
#560 De nem áll tovább. Mindig olyankor jön, amikor egy elszigeteltebb részen vagyok és ott grasszál egyfolytában, nem megy el távolabb. A jelző készülék nem is mutatja, hogy ott van, de kilépek az ajtón és meg is öl. Meg körülnézek, nem látom, elindulok és egy pillanat alatt mögém kerül. Soha nem szembe (nem mintha tudnék vele valamit kezdeni). Rohadt idegesítő. Pedig amúgy bitang jó játék. -
#559 -
#558 :DDD -
MaRee #557 Ezt nem tudtam kihagyni innen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Betyar070 #556 Ezt jól benéztem, pedig beléptem én is a terminálba,csak nem figyeltem oda mivel valami cuccot kerestem az ajtó nyitáshoz.
köszi !!! -
#555 Aki keres az talál szól a mondás. Sajnos ez ilyen.
(Nem mellesleg nem is használtam mapot nem is tudtam hogy van irányjelző amíg le nem írtátok,de akkor már vége volt a játéknak)
Ha "NYITOTT" szemmel jár az ember hamar meglesz az út.
Ezt nézd meg hátha segít -
Betyar070 #554 Ez egy zárt ajtó és ide kelle a server hub ( get to zhe server hub ), hogy ki lehessen nyitni.,de ezt a vackot sehol se találom. Eddig gond nélkül, simán megoldottam minden feladatot, ez most kifogott rajtam. -
#553 Szerintem az a rész amikor arra vár hogy a flashlight-al megkeress neki a sötétben egy szellőzőjáratot... ha megvan akkor magától odamegy és kinyitja. -
#552 Nyomj tabot ott találsz egy mapot ahol jelzi egy zöld karika hová kell menned... még a szellőzőjáratokat is jelöli szaggatottal... ha így sem találod használd a mozgásérzékelőt, aminek a szélén mozog egy zöld csík... ha a csík a készülék tetején áll középtájon, akkor jó irányba mész. -
#551 Keresd meg :D Ezért hosszú a gametime ilyenekkel kurja el az ember az időt.
Volt hogy 2 órát bolyongtam egy feladatért azt ott volt a megoldás 3 centire.
Ha idegesít keress rá YT-on. -
Betyar070 #550 Srácok keményen elakadtam a 10.küldetésnél, jól jönne egy kis segítség.
Sehol nem találom a server hub-ot, pedig már 3x átjártam a szinteket. Merre található? ( szint, terület ) -
Zenszkij #549 Most értem a feléhez, végre megvan a flamethower. Kellően parás, tetszik. -
#548 Legyél türelmesebb, engem egyszer nem kapott el, lapulok még tovább áll,asztal vagy ágy alatt folyamatosan apróbb mozgásokat végezve, ennek a játéknak ez a lényege vazze...
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.10.12. 19:42:28 -
#547 Ennek a mocsok gyíknak mindig sikerül elkapnia. Érdekes, mert egyszer elsétál mellettem, pedig csak guggolok, máskor meg már azt hiszem, hogy nincs a környéken, a jelző sem mutatja, erre átszúrja a testem a farkával. Tele van vele a hócipőm. És még nagyon az elején járok szerintem. De amúgy nagyon király a játék. -
#546 YT a baratod