Alien Isolation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még be sem fejezem, mikor hallom mintha valaki püfölné a hátamat... gyorsan hátranézek, hát egy kibaszott android áll mögöttem és elkezd ütögetni meg szövegelni hogy ne tegyem próbára a türelmét... mintha lenne neki olyan... köcsög szintetikus buzernyák... nagyon felcseszte az agyam mert több mint a fele HP-m elment erre a hülyeségre. De itt jön a gond... ugye érte kell menni a gas torch nevű kis küytüért amivel lyukat tudunk vágni a sarokban található ajtószerűségbe és csak ott lehet továbbmenni mert a lift nem működik, már próbáltam. De mire bemegyek érte abba a szűk kis hosszú szobába és felkapva jönnék kifelé addigra ez a köcsög robot mindig odaér és elállja az utam... nem lehet mellette elmenni... megütni nem lehet, mert mindig elkapja a kezem, kicsavarja és még tovább csökken a hp-m. Pisztolytöltényből kemény 2 db maradt, el is lőttem mindet a fejébe, de csak a joghurt kezdett belőle folyni, megborítani nem tudtam sajnos. És akárhányszor odafutok a gas torcért visszafelé mindig elállja az utat, beragadok és vége... újra kell mindig kezdeni... kurva idegesítő. Nincs erre valami tipp hogy lehetne kicselezni a droidot?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.10. 19:28:23
Egyébként egy átlagos (vagy átlag alatti) képességekkel rendelkező játékosnak mennyi idő végigtolni?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.10. 13:22:53
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Prométeuszt meg csak egyszer láttam, de abból is úgy rémlik, az alienek nem tudatos fejlesztés részei, hanem génkeveredésé.
A hajón lévő "vázákban" valami génturbósító lötyi van. Amikor valami organizmussal találkozik, feldúsítja a génjeit.
Amikor a levegővel érintkezett, jöttek azok az arctámadó kígyószerűségek. Aztán az ember megitta, lett belőle a tulok, de előtte meghágta a nőt.
Abból lett a polip. A polip rácuppant az idegenre, abból lett az alien szerűség.
Ezt nem nevezném annak, hogy az emberiség kiírtására alkották az alient. A cuccal újrakezdték volna az életet a Földön ez tény.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ott volt pl a criminal orgins ha jol emlékszem.. na az jo volt.
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.10. 11:31:20
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.10. 09:16:35
Mellesleg megjegyezném, hogy a dög egy alfa ragadozó,tehát nem kiscica. Ráadásul a Prométeuszban kiderül, hogy az emberiség kiirtására alkották. Ezért okos,erős,kegyetlen ragadozó, egy ilyen szörnyet illúzió romboló lenne 2 shotgun lövéssel elintézni, más taktika kell a túléléshez. Bujkálsz, menekülsz vagy meghalsz !!!!
Az Outlasttal egyetértek jó game volt kb 20 percig azt onnantól 0.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.10. 00:23:51
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.09. 23:48:29
Ez a haladási sebesség szerintem teljesen oké, nem szupermenek vagyunk, korlátozottak a lehetőségeink, be kell osztani az erőnket, direkt ez volt a cél... én is kuksoltam 20 percet is már egy-egy szekrényben, és még így is szétkapott a dög, mert alighogy kiléptem pont arra jött. Türelemjáték ez, csakúgy mint az Outlast... csak itt még annál is kacifántosabb a továbbjutás, tekintve hogy egy űrállomáson vagyunk.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
De szép bauxit, honnan van?
<#eljen>#eljen>
* Scomcomputers the future of computing!*
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a Dr. Morley-s résztől még messze van a lángszóró vagy bármi amivel vissza lehet tartani azt a dögöt, lopakodás helyett?