828
  • k0trapali #385
    Fu gyerekek ez elég frankó lett! Nagy Alien fan vagyok! Meghallottam az első zenét és libabőrös lettem! Nagy tv-n nyomom és olyan mintha én mászkálnék a folyosókon! Annyi, hogy én fiú vagyok. Grafika és optimalizálás csillagos ötös! 6670 1gb és egy két magos athlon 2 alatt is simán fut FHD-ban ultran! Nem sokat toltam, nem volt időm, de már parás és hangulatos! Megéri a pénzét!
  • davids014
    AI.exe működése leállt ez miért lehet? :(
  • Ozzyehh
    bőven... többet is.. nagyon jó lett :)
  • TBTPumpa
    4800 Ft-ot megér a játék?
  • TBTPumpa
    Magyar kiégős Stream by TheVR
  • Blekk Síp
    Nekem úgy sem működik, komolyan mondom nem értem.
  • hiper KOCKA
    Árnyékproblémára való megoldásként a beállításoknál kapcsold át HDAO-ra.
  • MerlinW
    Nálam is oké, de ott a VGA vezérlőközpont, erőszakoljatok rá AA-t ha annyira kell.
  • Ozzyehh
    nálatok van a baj :)
  • grebber
    Megnyugtatlak nálam is okádék mitha nem is lenne élsimitás.
  • Ozzyehh
    a játékhoz hozzászólva rohadt para az egész.. :D nagyon eltalálták
  • Blekk Síp
    Nem értem, nekem ilyen. SMAA T2X-el.
    Kép1
    Kép2
  • mester1987
    SMAAx2 rece ellen.
  • Shep
    Hát mert azon az aniso nem is fog segíteni. Antialiast állítsál inkább, lehet nagyobb sikerrel jársz majd :)
  • Ozzyehh
    nálam nem
  • Blekk Síp
    Nem trollkodásképp, de nálam eléggé recés a játék, pedig minden maxon van, sőt sztem még soha életemben nem állítottam az Anisot 16x-osra és mégsem segít. Nálatok is ilyen?
  • Shep
    Ezért kell néha kikérni a rajongók véleményét.
  • Shep
    Ezért mondtam ,hogy még pár napig :)
  • Ozzyehh
    meg, de nem mi fejlesztettük a játékot, ilyenkor mindenki mindig jobban tudja mit kellene csinálni :D
  • wedge31
    Nem mondtam semmi rosszat rá csak nem az én stilusom mit ahogy ez a játék se, ez nem a játék hibája hanem valszeg az enyém.

De egy hét múlva jön egy olyan horror ami az én stilusom lesz...
  • Shep
    Meg lehetett volna találni az egyensúlyt a két véglet között.
  • Shep
    Outlast szerintem a műfaj egyik legjobbja még pár napig :)
  • Ozzyehh
    ha meg nem lenne a xeno a közelben és csak óránként akadnál össze vele akkor meg az lenne a baj és teljesen kiveszne a játékból az izgalom..
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.07. 15:30:09
  • KaOz
    Osztom a véleményed abszolút. A játék gyönyörű és élvezhető. Ez a hibakeresés engem is bosszant, hogy nem azzal törődnek hogy kikapcsolódjanak hanem nagyítóval keresik a hibákat.
    Túl jó dolgotok van és ráértek. :)
  • wedge31
    Sajnos bejött az amitől féltem ez a gameplay nekem nem jön be, jobb szeretek aktivabb lenni egy játékban. pedig az alienes hangulat az rendben volna / az tényleg egy kicsit túlzás hogy a xeno állandóan a hátsonkban liheg /

Mondjuk én a outlast-on is bealudtam....
  • PeeTeR
    en gorcsoltem vele egeszen adddddiiiig... uhm a kopasz porul jart, en vartam a felvonora, en is porul jartam aztan a jatek is porul jart :D
    ez valahogy nem az en stilusom.. zsajnozs :\ - nem baj, YT -on megnezos :D
  • Shep
    Azért a trappolás nem a lényegtelen hibák közé tartozik szerintem, ahogy az sem ,hogy az alien folyamatosan körülötted mozog.
  • mester1987
    Főleg a grafika terén...mert ez pont nem az a játék.
  • Ozzyehh
    hát nem tudom... nevetségesen lényegtelen hibák felhozása nem tudom mennyire tükrözi azt, hogy valaki élvezi a játékot hiszen nem a játékkal magával foglalkozik, hanem a hibára összpontosít, de nem vitatkozni akarok...
  • Shep
    A hibákra való rámutatás nem fröcsögés, csak sokan ezt képtelenek elfogadni. Attól ,hogy valaki a hibákat felrója még ugyanúgy élvezheti a játékot, mint az akinek minden mindegy csak élien legyen.
  • Lunki88
    Hát ezen a mondatodon most hangosan felröhögtem. :D Az a szomorú hogy tényleg így van, de most olvasva sokkal viccesebb.
  • Ozzyehh
    istenem.... csak fröcsögni tudtok, személy szerint engem rohadtul nem érdekel ez az undorító szőrszálhasogatás... teljesen jó a játék, az ilyen embereknek játszani se kellene vele, mert azt a benyomást keltik, hogy csak azért telepítették,hogy hibát keressenek benne.. van benne hiba, de az, hogy ilyen hülyeségeken akadtok fent mint, hogy köröz az alien és nem vesz észre vagy HOGY DOBOG ... emberek ez egy játék.... de néhányan talán túl komolyan veszik :D
  • Shep
    Film grain a menüben.
  • wardogzombie
    Ezt a rohadt szemcsésedést ki lehet valahogy kapcsolni?
  • Ironman2
    A Végső megoldás a:Halálban mentek a plafonon is a bányajáratokban,de tényleg nesztelenek voltak,semmi zajkeltés nem volt a részükről
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.07. 13:44:16
  • Skyline
    Az olyan dolgokat mint amikor egy szobában vagyok az Aliennel, és egy 1*1 méteres asztal körül keringünk körbekörbe mert bár nem lát az Alien de gyanakodik, fel se vetem..:D

De tényleg a legnagyobb fílingrombolás ez az elefánt a porcelánboltban közlekedés....
  • Zenszkij
    Mondjuk, aki látta a filmeket, meg beleélte magát, annak az tényleg lélekromboló, hogy az Alien egy nagy tuskó farönk lett, aki úgy közlekedik, mint valami kamion. pff
  • Skyline
    Mondom, ez a gáz az egészben. kiismered pár perc alatt és ahelyett hogy feszült lennél és a detektort néznéd hogy okés-e a séta...futhatsz nyugodtan amíg meghallod: DUMM DUMM DUMM DUMM PAFFFFFFFF.... Megérkezett az Alien a folyosóra ahol te vagy...:D
  • Zenszkij
    Dehogy az AVP 1-2 játékot szidom, azt istenítem, a filmekről mondtam :D. Még ezzel nem játszottam, ezt nem tudtam, hogy mikor a retek földet ér, kvázi a hangjával bezúzza a dobhártyád, ez így gáz viszont :D.
  • Skyline
    Aha.
    Brett mögé leugrik az alien. Hang nélkül földetér...Feláll..Brett nemérti mire fúj a macska..Megfordul...Rotty...
    Itt leugrik az Alien és olyan hanggal érkezik meg mintha ledobtak volna egy tankot...
    Továbbá jól nézd meg azt az Alien 3-at mert bizony szinte hangtalanul rohan mindenki után és hangtalanul közlekedik.
    vagy ott az oninózus TÖMEGjelenet az Alien 2-ben amikor a plafonszerkezet fölött mennek át a barikádokon az Alienek. Csak a mozgásdetektor látja őket, nemhallják, pedig egy hatalmas TÖMEG vonul feléjük... Itt az egyszem Alien nagyobb hangzavart csinál mint az Alien 2-ben az Alienek és a tengerészgyalogoscsorda egyszerre...

Ha az Avp1-2 alatt a játékokat nevezed hulladéknak..Nos akkor szerintem a továbbiakban beszélni sincs értelme veled...:D
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.07. 13:14:25