828
  • mester1987
    Hát enyhén szólva így van.
  • TomStorm
    Eszméletlen igényes lett a játék.Azt kaptam amire számítottam.Nem tartottam tőle tudtam,hogy jó lesz.
    Csak a gépigényt illetően volt fenntartásom de szuper minden.
  • Shep
    Kösz.
  • Shep
    Olyan az egész, mint valami béna kalandjáték, ahol azért szívsz, mert nem veszed észre a pixelnyi tárgyat ami amúgy ott van az orrod előtt. Ez így nálam nem jön be. Na meg ez a kód törés, mentés, ajtónyitás is 1x 2x vicces, de huszadjára már marhára nem az.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.08. 23:07:23
  • mester1987
    Itt amúgy megtalálod.
  • mester1987
    Na és az amikor 1 órát szopsz, hogy átjuss egy 15 perces részen? xDDD
  • Shep
    Hol a búbánatos rossz nyavalyás frászkarikában van a kulcs azon a részen ahol először vannak androidok, akik csak úgy bóklásznak? Amúgy rohadtul gáz ennek a játéknak az irányítása, mintha valami 80-as évek béli játékkal digicselnék. Tudom direkt ilyen de akkor is szar.
  • mester1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Össze kell rakni Q-val, az összetevőkhöz pedig kutatni kell mindent. Ki kell ismerni, hogy mit mikor használsz fel.
    Én is ugyanott járok, de el kell jutni egy ovális terembe, ott mindig szopok.
  • TomStorm
    Spoilert használj mint a többiek!!
  • PeeTeR
    tezzzzsék
  • kishandris
    Medkitett honnan lehet felszedni?Én ott járok amikor a dokit kinyírja az alien.Dr.morley jelszava kellett neki.
  • mester1987
    Nézd meg ebben a listában!
  • scomcomputers
    Ott kerestem először,nincs ilyen videó!
  • mester1987
    Nézd meg YT-on, ha végleg nincs már ötleted. Vannak már bőven walkthrough-ok.
  • mester1987
    Pár tipp az Alienről! Aki idegesítőnek találja vagy esetleg elakad, de azért spoilerbe raktam: biztos ami biztos!

Sokszor szerintem nem érdemes használni a mozgásérzékelőt, mert csak megzavar, közeli ellenségkor úgyis ad egy jelzést.
    Nincs kijelölt útvonala, de ha meglát már nincs esélyed (de szerencsére ott a mentéspont)!
    Hogyha azért jön utánad valamilyen szekrényhez, mert meghallotta a mozgásérzékelőt nagyon gyorsan kell figyelni mikor kiírja, hogy nyomd meg a RMB-t, hogy visszavegye a lélegzetét és aztán rögtön a S-t hátrébbbújáshoz.

*Azt, hogy a mozgásérzékelőt miként és mikor használjuk az már tőlünk függ, mivel megvan mindkét oldala.
    Most tudok csinálni csőbombát, eddig tapasztaltam ki a fentieket (kb. 2-2,5 óra játékidő).

Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.08. 22:02:58
  • scomcomputers
    Gyerekek itt mit kell csinálni?
    Menekülni, de merre?
    Köszi!
  • davids014
    Az is meg volt, de amikor rámegyek az aktiválásra ott is ez a hiba jön elő.....
  • mester1987
    Lehet megfertőzte az exét. HitmanPro-t is nézd meg szerintem.
  • davids014
    Lefuttattam és talált párat, de ez után is a hiba ugyan az. :(
  • mester1987
    Én majd a játék után márha sikerül végigvinni.
  • Zenszkij
    Próbálta már valaki a survival módot? Kötélidegzetűeknek ajánlott....Így már rég ijesztettek rám, full rohadt para az egész 1-2 percig lehet kötéllel bírni.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.08. 20:23:07
  • mégvadabbdisznó
    Szerintem minden játékot vagy legalábbis a játékok jókora részét tudnák ilyen pöpecül optimalizálni, csak akkor senki nem venné a drágább és újabb hardvereket, ami meg a gyártóknak profitkiesés. Ez olyan mint pl az új 8 magos intel procik... direkt ki van kapcsolva két mag és a gép csak 6-ot tud kihasználni, de te persze 8 magért dobod oda a lét. Ezzel a gammával speciel jól jártak a játékosok.
  • gergou
    Ehh, ilyet se láttam még... Az ezer éves notebookomon, amin azt hittem el sem indul, ragyogóan fut... Mindjárt elsírom magam örömömben :D Ezt tényleg nagyon optimalizálták!
  • mester1987
    HitmanPro
  • Ironman2
    az kevés! malwarebytes ajánlott még,sok olyant megtalál amit a nod nem ismer fel!

https://www.malwarebytes.org/
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.08. 19:30:56
  • davids014
    nod-ot lefuttattam és semmit nem talált.
  • mester1987
    Szerintem nézd át valami jó vírusirtó programmal a géped.
  • KiruHoshino
    Tárgytalan. Megtaláltam. :)
  • KiruHoshino
    Tudja valaki, hogy hova ment a játék?
  • Synchronous
    Ellenőrizd feladatkezelőben hogy mennyi memóriád van lefoglalva... hiába van elég ramod ha fut egy csomó felesleges program a háttérben ami zabálja a ramot és a processzoridőt... Teljesítmény fülre kattintva megnézheted mennyi ram van jelenleg lefoglalva... alapesetben a 8 gb ram-ból maga a windows 14-15%-ot használ... ha ennél jóval több százalékot mutat, akkor a folyamatok fülnél egyenként nézd meg milyen folyamat mennyi ramot használ... illetve vannak rendszeroptimalizáló programok, azzal csinálhatsz egy optimalizálást és az eltávolítja a felesleges háttéralkalmazásokat amik foglalják a ramod.

Másik: nézd meg a Vezérlőpultban a speciális rendszerbeállításoknál hogy a nagyobb processzorhasználat a programokhoz vagy a háttérszolgáltatásokhoz van-e rendelve... ha a háttérszolgáltatásokhoz van akkor állítsd vissza a programokhoz.
    Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2014.10.08. 17:21:10
  • Bokafix2
    Próbáld azt hogy frissíted a vga drivert. De akadhat is valamilyen programmal a játék... nézz szét a feladatkezelőben (Ctrl+Alt+Del) hogy fut-e valamilyen Spyware vagy Malware kereső exéje a folyamatok között... ha igen állítsd le... illetve a vírusírtót is lődd ki. Lefoglalhatja a rendszert ha a háttérben működnek ilyen állandó védelmek. Nekem is volt ilyen problémám egy játékkal és kiderült hogy ezen programok egyike volt a felelős.
    Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.10.08. 17:08:12
  • davids014
    Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: AI.exe
    Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 54254411
    Hiba – modul neve: StackHash_0a9e
    Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
    Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
    Kivételkód: c0000096
    Kivétel – eltolás: 196df16a
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 0a9e
    További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    További információk 3: 0a9e
    További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  • Zenszkij
    nem dlc...
  • KiruHoshino
    Ezt a helyszínt valaki megtalálta? Melyik DLC tartalma?
  • Zenszkij
    jah hát kábé én ezt 1 másodperc alatt megoldottam, a csaj felkergetett a lépcsőn, a túloldalon szembeállt egy hapi, az rámlőtt, de agyonvágtam, majd lefutottam a másik oldalon, problem solved :D
  • Ironman2
    nem egészséges űrhajóban ugrálni,mert bevered a kobakodat! meg amúgysem lehet!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.08. 13:58:10
  • k2029
    Senki sem tud megoldást?
  • AnarchoiD
    mast nem idegesit, hogy nemlehet ugrani a jatekban ?:) witcher2-t is ezert kaszaltam.. ;(
  • Lunki88
    Nekem automatikusan elővette amikor elkezdtem a bal egér gombot nyomkodni. :) Amúgy én ott vagy 1 órán át szórakoztam (hardon) mire sikerült túljutni azon a részen.
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.10.08. 13:53:01
  • AnarchoiD
    haver elakadt ott szinten ;) asszem tom holvagy
    abban a teremben jartal ahol elment az urhajod es aztan lehuzodtak a redonyok? Ha igen akkor csak be kell menned abba a boltba ami a kidolt oszlopnal (es ahol egy droton egy eros lampa lengedezik) van es a pult mogott kozepen a padlopanelt kinyitnod...

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2014.10.08. 13:52:01