828
-
#545 Alig kezdtem el a játékot, de már elakadtam. Miután összehoz a sors Axel-el, beáll toporogni egy ajtó elé, de természetesen azt nem tudom kinyitni. visszamentem már mindenhová, megnéztem mindent, de eddig sikertelen.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.10.12. 16:25:00 -
Evoluti0N #544 Végigjátszottam. Nagyon bejött. Tényleg nagyon hűségesek lettek az alapanyaghoz. A retro stílusú technológia, a hangulat, minden az első Alien filmet idézi. Annyira nem lett félelmetes, mint amennyire számítottam, de azért így is voltak izgalmas pillanatok dögivel. Egyedüli bajom az volt, hogy a játék vége felét már nagyon időhúzás szagúnak éreztem. Odaérsz egy helyhez, ez meg az történik, emiatt vissza kell menned, amerről jöttél, majd vissza megint az ajtóhoz, meg hasonlók. Ettől függetlenül az idei év egyik legjobb címe lett. Várom a folytatást szeretettel. A játék vége alapján elég valószínű, hogy kapunk 2. részt. :) -
TomStorm #543 Ha megáll tölteni és hallod is a HDD hangját ilyenkor akkor az rossz vagy régi tipusu a HDD.Ez esetben teljesen való igaz,hogy az SSD segít orvosolni a problémát,hogy stabil legyen a Frame.
Az új HDD-k(7200rpm;16-32MB+ puffer)viszont már tökéletesek játékra itt nem lesz jobb a frame -
Dzsí Pí #542 ezer hála, a második, a videós megoldotta :) -
Strayhand #541 Én már találkoztam olyannal, pl. a NFS Rivals nálam vinyóról játszhatatlan volt, mert néha szó szerint megállt fél percekre tölteni... átraktam SSD-re és röccenés nélkül futott. Igazából attól függ, hogy a játék mennyit nyúl a háttértárhoz, egy jól megírt játék ilyen szempontból valóban nem szokott problémás lenni. Mondjuk az AI-ról csak jókat hallani ilyen szempontból.:) -
#540 Itt egy megoldás rá.
Vagy egy hasonló videóval. -
Dzsí Pí #539 0xc00007b hibára az exe indítása után tudna vki megoldást? :S -
priluki #538 köszi .. az kemény :) én majd következöre tolom ugy.. most oculussal igy is félelmetes :D -
#537 Után lehet tölteni... találsz kis piros palackokat majd út közben... a sokkolót sztem nem kell tölteni. Nagyjából a fele lehet a játéknak ahol most jársz... mondjuk még én sem vittem végig de a végigjátszás videók számából ítélve van még jócskán bejárandó terület.
A lángszóróval a félelemfaktort úgy vágták agyon ahogy van... én igyekeztem minél hamarabb elpocsékolni a naftát, mert míg volt lángszóró nem volt ijesztő a játék cseppet sem, mert ha megjelenik az alien könnyen el lehet zavarni a tűzzel... szóval extrém módon tolom: hard fokozat, no lángszóró, no motion tracker... így már azért para. Főleg ha nincs a közelben metési pont. :D -
priluki #536 most kaptam meg a lángszórót.. azt után lehet tölteni valamivel? meg van az a sokkoló.. azt mivel tudom tölteni? vagy hogy mükszik? Most kb hány százaléknál járhatok a játékba?
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.11. 18:06:08 -
mester1987 #535 Dead Rising az külön bolygó :) -
#534 Óóó, nagyon szépen köszönöm, ez valóban megoldotta a problémát. Már megijedtem, hogy kuka az egész. -
#533 Indítsd rendszergazdaként a játékot.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.11. 15:41:32 -
#532 DR3-hoz erősen ajánlották, bár szerintem annak a portnak tök mindegy mit pakolsz alá akkor is akadozni fog. -
#531 Valaki találkozott már játék közben ezzel a hibaüzenettel: "There has been an error while accessing the hard disk cache of the game." Mindig ugyanannál a pontnál jön be az üzenet, amikor Alex-et elkapja az Alien, én meg valami tranzithoz menekülök. Beszállok, elkezd tölteni és ott írja ki. Ez a kiadás van meg nekem: Alien Isolation Deluxe Edition DLC MULTi2 RePack-SEYTER
Lehet, hogy vacak a törés és másik kellett volna? esetleg megoldást tudtok a problémára? Köszönöm -
#530 Én még nem láttam játékot amihez követelmény lett volna az ssd. -
MaRee #529 Nem -
#528 Nem kell SSD nekem ezer éves hddről futott rendesen. -
Strayhand #527 Hali,
SSD nélkül hogy fut a játék, kell-e hozzá?
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.10.11. 09:57:10 -
VikingPingvin #526 Stun baton? -
#525 Elakadtam nem gyengén. Ott tartok hogy felküldenek reaktiválni a transit systemet, és fel kell menni egy terembe... elkezdem a műveletet, visszahozom a powert, ekkor feljön utánam valaki pisztollyal gondolom a zajra... mivel itt nincs alien, nyugodtan elkaszálom a fickót és haladok tovább.... odamegyek a gépekhez és elkezdem az aktiválást.
Még be sem fejezem, mikor hallom mintha valaki püfölné a hátamat... gyorsan hátranézek, hát egy kibaszott android áll mögöttem és elkezd ütögetni meg szövegelni hogy ne tegyem próbára a türelmét... mintha lenne neki olyan... köcsög szintetikus buzernyák... nagyon felcseszte az agyam mert több mint a fele HP-m elment erre a hülyeségre. De itt jön a gond... ugye érte kell menni a gas torch nevű kis küytüért amivel lyukat tudunk vágni a sarokban található ajtószerűségbe és csak ott lehet továbbmenni mert a lift nem működik, már próbáltam. De mire bemegyek érte abba a szűk kis hosszú szobába és felkapva jönnék kifelé addigra ez a köcsög robot mindig odaér és elállja az utam... nem lehet mellette elmenni... megütni nem lehet, mert mindig elkapja a kezem, kicsavarja és még tovább csökken a hp-m. Pisztolytöltényből kemény 2 db maradt, el is lőttem mindet a fejébe, de csak a joghurt kezdett belőle folyni, megborítani nem tudtam sajnos. És akárhányszor odafutok a gas torcért visszafelé mindig elállja az utat, beragadok és vége... újra kell mindig kezdeni... kurva idegesítő. Nincs erre valami tipp hogy lehetne kicselezni a droidot? -
Evoluti0N #524 Igen. Nekem volt olyan rész, amikor ki kellett vágnom plazmavágóval egy ajtót. Ott állt egy ember ellenség. Ha felvettem vele a harcot, akkor az alien beindult a hangra és mindkettőnket megölt. Ezért inkább elvonultam egy eldugott helyre, odadobtam egy noisemakert, rárohant az alien, megölte a csávót és szépen elvégeztem a dolgomat, miután lecsendesedett a helyzet. -
mester1987 #523 Akkor látszik kiemelten odafigyeltek a lény AI-ára. -
#522 Ha emberek közé dobod olyankor azért szétszedi őket (is) az alien nem? Még nem próbáltam mert csak nagy ritkán sikerült összerakni egyet. -
Betyar070 #521 Rosszul hiszed, a monster is ráharap, mint jó kutya a csontra! Nekem ez a legfőbb csalim. Akkor hatásos, ha a közelben van a monster. -
#520 Volt hogy én is szoptam 1.5 órákat az útvonalak keresgélésével majd miután már véresre kapartam magam az idegbajtól kiderült mintvégéig ott volt előttem a megoldás csak nem vettem észre. És ilyenből volt sok :( -
mester1987 #519 Az csak a droidokra érdemes. A monster nem hinném hogy ráharap. -
#518 Szerintem én ahol lehet megpusztulok 3x is, szóval akkor nekem minimum 30 óra -
#517 Attól függ mennyiszer halsz és kezdesz újra részeket 15+ óra lesz mindenképpen (szerintem)! (Nekem 19.5 volt)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.10. 19:28:23 -
#516 Ma én is belepillantottam a játékba és ugyan még csak az elején tartok, szinte semmi nem történt, de nagyon megfogott a hangulata, eltalálták a filmeket. És a gépemen is tök jól fut, pedig tartottam kicsit tőle, mert nincs egy erőgépem. Mostanában nem nagyon játszottam semmi komolyabbal, de ez azért pörgeti rendesen, úgy zúg, mint egy fűnyíró .
Egyébként egy átlagos (vagy átlag alatti) képességekkel rendelkező játékosnak mennyi idő végigtolni? -
#515 Azért, hogy téged idegesítselek vele. Na de egyébként mitől kellene félni, mikor hangosan közlekedik, mindig tudod hol van?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.10. 13:22:53 -
SZUsszan #514 Én is remélem, hogy tisztázódik az ügy, mert elég sok a találgatás így is. =) -
Betyar070 #513 Kötekedő ellentábor mindig kell ! :D
-
Pares #512 A Prometheusnak elméletileg lesz még 2 része, ha jól tudom, remélem ott majd tisztázódnak az összefüggések. Annyi biztos, hogy az Alien egy biológiai fegyver. -
Betyar070 #511 Alap cucc, kötelező segédeszköz .
-
Pares #510 Hú nagyon kemény vagy. Már elégszer leírtad, hogy mennyire nem félsz, csak az a kérdés, hogy miért írkálsz még mindig ide és nem a drága jó Outlastoddal játszadozol? -
#509 Tudtam, de asszem az már nem lett olyan jó. -
SZUsszan #508 Úgy rémlik Vasquez az Aliensben kinyír egy Alient egy darab .45-ös pisztollyal egy tárral.
A Prométeuszt meg csak egyszer láttam, de abból is úgy rémlik, az alienek nem tudatos fejlesztés részei, hanem génkeveredésé.
A hajón lévő "vázákban" valami génturbósító lötyi van. Amikor valami organizmussal találkozik, feldúsítja a génjeit.
Amikor a levegővel érintkezett, jöttek azok az arctámadó kígyószerűségek. Aztán az ember megitta, lett belőle a tulok, de előtte meghágta a nőt.
Abból lett a polip. A polip rácuppant az idegenre, abból lett az alien szerűség.
Ezt nem nevezném annak, hogy az emberiség kiírtására alkották az alient. A cuccal újrakezdték volna az életet a Földön ez tény. -
priluki #507 van igazság perzse amit mondasz.. semmi se tökéletes de jobb mint a semmi.. nekem összevetve bejön.. a criminal orgins .. jaja az ott volt a szeren nagyon.. tudtad ,hogy volt 2. része? de sajna csak konzolra jött :S -
#506 Na igen, az nagyszerű volt, volt fegyver de mégsem lettél tőle Rambo, hanem továbbra is ott votl az érzés, hogy húha most elkapnak és végem. Ott megtalálták az egyensúlyt.