828
-
#425 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azon a helyen Flare-t használtam csalinak. Amíg az őrök azt nézegették, hogy mi lehet én szépen elsompolyogtam az ajtóhoz. Persze én is sokáig próbálkoztam egyéb taktikákkal de ez vált be. :D
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.10.08. 13:49:14 -
#424 na errol meselhetnel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csavarkulcsot hogy veszed elo ? en csak a flaret medikitet es ilyeneket tudtam elovenni meg kesobb a revolvert... szal hogyan csapsz azzal akarkit is agyon ? -
#423 engem is meogltek vagy 15szor zsinorban aztan rajottem a jo modszerre ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!balra fel a galeriara hosszan be a sarokig az etteremen tul, megvarni amikor elfordul az or, aztan beszambazni halkan a "kilato" -ba...
es amikor bejon az urge, gugolva eliszkolni moge , persze eszrevettek, de eltudtam szaladni az ott allo ajtoig es done.. ;) (nem jonnek utanad az alsobb szintekre) a parasitokkal enis probalkoztam, de mikozben hasznalod latszol, szal a vegen inkabb hozza se nyultam (itt)
-
k2029 #422 A rendszerem egy Gigabyte Z77-D3H alaplap 8Gb ddr3-as 1600-as ram intel i7-3770 3.40GHz proci van és egy 6950 2G kártyám. Nem hiszem hogy kevés a ram! -
bundaskenyerrrr #421 kevés memória. -
k2029 #420 Sziasztok! nekem az a gondom hogy játék közben lefagy és ezt írja ki: AI.exe müködése leál. mi lehet a baj??? -
#419 Üdv. Szerintetek egy Core i3 4010U 1.7 Ghz nozebook procival elindulna a játék? (vga, rendszermemória megvan a min confighoz) -
MaRee #418 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én is meghaltam ott párszor, többféle megoldás van. Vagy elcsalod őket egyenként és a csavarkulccsal vagy mivel leütögeted őket, vagy bujkálsz, vagy pedig simán átrohansz. Én végül ezt választottam, bementem valamelyik oldalra, és amig a csaj felszaladt a többieknek szólni, én elrohantam a francba. Amiko lemész a lépcsőn megkeresni a data valami alkatrészt, ott mondja is a csaj, hogy nem fognak utánad jönni, onnan sima. Mikor vissza mész, akkor ugye megy megeszi őket az éjlien.
-
bundaskenyerrrr #417 elég hosszú a játék és nem igényel túl erős gépet. jól van optimalizálva. hard fokozaton játszom, de egy kicsit lehetne még nehezebb. amúgy nagyon jó a játék. -
TomStorm #416 Oké köszi most délutántól lesz időm,újrakezdem vagy még először körülnézek falakon:) -
#415 Egyet értek.. nem vagyok ijedős típus, de elég sűrűn i kellett lépegetnem annyira nyomasztó volt és kajak féltem basszus tovább menni, pedig nem vagyok egy gyáva ember :D hihetetlen -
#414 Keress átjárókat a falon.Konkrétan az első 13 órában semmi elakadásra jellemző dolog nem volt addig mindegy egyértelmű volt.
Lehet bug akkor meg kezd újból ha nagyon az elején vagy. -
TomStorm #413 Nekem még esélyem sincs a játékról nyilatkozni mivel egyszerüen nem jutok tovább az elején:D
2 ajtó választ el attól akivel beszélnem kellene de zárva vannak -
#412 Tegnap volt szerencsém a játékhoz, és hát le a kalappal, ez tényleg szuper! :D
Az elején egy picit eladkadtam (Spolier):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mikor megkapom az ajtókód feltörőt, előtte ugye egy csaj elszalad a társaiért segítséget kérni, akik rövid időn belül vissza is térnek, és le akarnak vadászni. Na ez kb. 15-ször sikerült is nekik, hülyét is kaptam. Bárhogy sunyultam, bárhogy lopakodtam, mindig észrevettek.... Többször volt olyan, hogy guggoltam, kinéztem egy oszlop mögül (kihajoltam!), és észre is vettek egyből. A kihajolásnak nem az a lényege, hogy így nem látnak még én pedig szabadon kémlelhetek ? Aztán csak úgy sikerült túljutnom, hogy mind a 3 helyen bekapcsoltam a "párásítót". Ez volt az egyetlen megoldás a továbbjutásra, vagy én csesztem el valamit?
Ezt a kis botlást leszámítva a játék hátborzongató. Nem vagyok ijedős típus, de lekapcsolt lámpánál, fülessel a fejemen nem sokáig bírtam.... Az idegen megjelenése után 5 perccel már muszáj volt felkapcsolni a villanyt, mert nem bírtam. A látvány elképesztő, és elég jól van optimalizálva. Max grafikán is zökkenőmentesen fut.
A hangok terén pedig szerintem kifejezetten ijesztő az idegen "dobogás"... Nyomjatok rá egy kis basszust, és feláll a hátatokon a szőr. Kifejezetten idegtépő volt, hogy az asztal alatt kuporogva hallottam a dobogását ahogy közeledik felém... Elképesztő, szinte rettegtem. Illetve sokan panaszkodtatok, hogy mennyire gáz, hogy mielőtt megjelenik csörömpöl... Szerintem pedig marha jó, mert egyből futok fedezékbe, és ki sem merem dugni a fejem :D
Összességében szerintem egy nagyon jól eltalált játék lett, szép grafikával, félelmetes hangokkal, és rémisztő atmoszférával :D -
#411 Ha ma egy 20 órás játék már nem számít rövidnek... Mondjuk az is igaz, hogy egy öt óra alatt kivégezhető CoD-kampányhoz mérjük, akkor tényleg nem. -
#410 Mivel a későbbiekben raklap ajtót kell majd kivágnod a gép oda fog vezetni ahol ezeket felszedheted.Szóval el nem hagyhatod őket. -
zozoo83 #409 Sziasztok, most ott járok még az elején, hogy rohannom kell a sok android között, és van egy csómo ajtó amit csak lángvágóval lehet kinyitni. A kérdésem az lenne, hogy már meg kellett volna találnom a lángvágó tervrajzát vagy csak később jön? -
#408 Én épp az, hogy örülök is, hogy ez a legnagyobb gondom. Ezzel is jelezve amúgy mennyire király a játék. De ha kiderül, hogy nálam van valami gubanc mert a többieknél semmi ilyen probléma nincs, akkor igenis a végére akarnék járni a problémának. -
#407 Most néztem videót róla, másnál is ilyen ahogy nézem... -
Zenszkij #406 nálam nem szaggat semmi maxon se -
#405 Amúgy csak nálam "akadoznak" az átvezető videók? Olyan mintha darabosak lennének, szaggatnának a karakterek... -
#404 Ha zavar az intro:
"Here is how to the skip intro:
Steam\SteamApps\common\Alien Isolation\DATA\UI\MOVIES
AMD_IDENT.USM
CA_IDENT.USM
FOX_IDENT.USM
just delete this files!"
-
#403 Azt te magad határozod meg milyen hosszú hogyan sunnyogsz ,mennyire vagy figyelmes megtalálod -e az utakat elsőre, mennyit halsz stb.
Nekem 19.5 óra volt. Tesztekben 21 órát írnak. Szóval nem lesz rövid az biztos. -
#402 Komoly kis játék lett. Ráadásul semmi gépigénye nincs. Remélem jó hosszú... -
#401 Jatszik itt vki xboxon ? :) milyen mar, hogy (kikapcsolhato) a kinect fulel es ha tusszentesz vagy zajolsz a szobaban jatek kozben, akkor az ellenfelek et hergeli a zaj ;) szvsz jo lett a jatek , elso blikkre 7/10et mondtam ra de most 1 ora gammolas utan inkabb 8.5/10 ;) -
#400 Lódobogás az semmit nem jelent amúgy se nyugodtan spinteljetek detektor nélkül...... max agybajt kaptok hogy 10 secenként megdöglötök mert mint a villám ott terem és haltok.Jó ez így.
Ennek fényében valaki csinálhatna valami atomhentelős új Alient is. -
KaOz #399 Na azért túlozni nem kell. Ha meg csendben ( ha ez a legnagyobb gondod ) ölne meg téged a "halkan " közlekedő alien, mert te nem fogod nyomkodni a detector gombját, akkor meg az lenne a bajod, hogy túl nehéz, így játszhatatlan. Persze erre meg jönne a sok okosság, hogy így kellett volna megoldani, meg úgy programozni, stb. vazz... de így adták ki a játékot, ez van. Szerintem túl jó dolgotok van és már valamibe bele kell kötni.
-
Skyline #398 Még...Aztán amikor körvonalazódik hogy amíg dobog addig nincs ott, a paraszint is jócskán múlik.... Csak miután megérkezik egy hatalmas puffanással akkor van némi nyomasztó érzés..:D
-
Zenszkij #397 Valóban igaz, hogy lódobogás, de mikor meghallom, de nem látom azért rám hozza a frászt. -
Skyline #396 Értem tehát neked nem zavaró hogy a filmekben halálos csöndben támadó gyilkológép itt egy elefántként közlekedik....
Ergo ilyesképp nem zavarna ha mondjuk a csillagok háborúja játék kijönne és Vader nagyúr vékony női hangot kapna...
Vagy a hazárd megye lordjai játékban narancssárga pontiac lenne a generális...:D
-
Skyline #395 A lódobogással közlekedő Alienhez nem nagyon kell nagyító, az első pillanatban feltünt, és jócskán rombolt az élményen....
-
Zenszkij #394 Mikor kapom meg a motion trackert? A rohadék már itt mászkál körülöttem, de tracker sehol :D. -
Evoluti0N #393 Miután megkapod a mozgásérzékelőt, már nem lehet eltévedni. Van a szélén egy csík, ami mozog, ahogy forogsz. Ha a mozgásérzékelő tetején áll, akkor azt jelent, hogy jó felé mész. -
Zenszkij #392 Lamberttel toltam :D. -
#391 Persze eliszkolt mert nem akarta hogy megsérüljön a bébi... ami már nyilvánvalóan ott trógerkodik a hasadban. -
Zenszkij #390 Nah ma végre én is hozzájutottam. Az Aliennel eddig nem találkoztam, de már most full parás. Nekem megvan a Nostromos pack is, nah ott kb 2 perc és belefutsz a dögbe, meg is pörköltem némi flamthowerrel, eliszkolt mint a sicc :D. -
Betyar070 #389 Azért sajnálom azokat az emberkéket, akiknek egy ilyen félhomályban játszódó horror játéknál a legnagyobb gondjuk, hogy milyen fasza lett az élsimítás . Emberek itt a valaha készített legjobb Alienes játék, ne szarakodjunk már ilyeneken! -
hiper KOCKA #388 Egyébként ki volt az a tulok aki kitalálta hogy ne lehessen ugrani a játékban? Minden szir-szart kerülgetni kell, nem tudok haladni úgy ahogy én akarok hanem a készítők által kijelölt útvonalhoz kell sok esetben igazodni... nem elég hogy már alapból cső-fps, még azon a kis területen is úgy kell menni ahogy ők akarják. Mondjuk még nagyjából az elején tartok bár már ígyis több óra játékidő van mögöttem mert benézegetek mindenhová, van-e valami gyűjtögetnivaló. -
mester1987 #387 Kezdem érteni miért mik azok a tényezők, ami miatt idegesítőnek írta grebber. Az biztos el lehet benne veszni könnyen és mivel vissza lehet többször is menni egy pontra erősen megdobja a játékidőt. Nem semmi ez tény! -
#386 Nekem ugyan nincs meg a játék, de ez az info nagyon kevés. Milyen hibaüzenettel állt le, milyen géped van, virágbolti, vagy hivatalos verziót használsz-e, stb.
Ha segítséget vársz, ennél kicsit többet kell közölnöd :D