Alien Isolation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most néztem a napokban meg mind a 4 részt. Egy szó se volt arról, hogy sosem járt az űrben. Attól még, hogy a Földön halt meg, nem jelenti azt, hogy nem járhatott az űrben, majd térhetett volna vissza a Földre.
@Shep Automatikus mentés nincs a játékban. Vannak ilyen telefonok a falon, ilyen vészhelyzeti akármik, amiknél le tudod menteni.
Kmarha
Azt nem tudjuk, hogy ment-e az űrbe. Csak annyit, hogy állítólag 70 évesen meghalt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.10.06. 23:37:37

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Az Alien második részében mikor Ripley évtizedekig volt hibernálva utazás közben, akkor miután rátalálnak, Burke elmondja neki hogy a lánya 70valahány éves korában meghalt a Földön... szóval a filmben a lánya az első és a második rész között meghal és sosem megy az űrbe.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Shep
Amúgy Ripley lányát csak ide alkották meg, vagy valamelyik könyvben is volt már?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na óriási, ebbe meg tosztak mentést rakni, kiléptem és előröl kell kezdeni, hát akkor asszem erről ennyit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nostromo DLC. Meg kellene várni, hogy bemenjen ez a szerencsétlen a légzsilipbe. Na de hát rohadtul nem jön elő, hiába mászkálok. Akkor most mi van? Ja ez a mindig ott az élien ahol én vagyok már most idegesít és marhára illúzió romboló is.

Közben jött egy ilyen:

Synchronous
Az kafa... jó tudni.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Én sehogy ők csinálták a vadállat optimalizálást.
Bár szerintem nem csúcs a kinézet ,de legalább jól fut 30-60 fps között.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.06. 22:17:06

Next PC upgrade: 2022

Synchronous
És olyan pöpecül fut full hd-ba 4 gb rammal? Azt hogy csinálod?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Na leszedtem pc-re is csak hogy emgnézzem hogyan fut.
Pöpecül full HD minden maxon élsimitás az csak 2x.

Köszönöm. Az ACM az kritikán aluli hulladék volt. A Stasus Interrupted DLC fura módon megfogott.
Most találtam kommentár nélküli videót, ha jó a történet akkor kapós lesz!
Bokafix2
Egy túlélő horror olyan, hogy lehet tízpercekig el kell szarakodni a továbbjutással egyes helyeken ha nem akarod hogy elkapjanak... vagy kerülgetni kell a körbe-körbe sétáló monsztát, illetve bújkálni előle. Ennek is megvan a maga izgalma. Ha rambózni akarsz akkor az Aliens: Colonal Marines-t ajánlom bár az ótvar gyenge ehhez képest, grafikailag is, és játékmenet tekintetében is.

A Colonal Marines-ban lehet haladni ezerrel és jönnek is tömegestől az élienek, hogy aztán teátrális pátosszal a shotgunod elé vessék magukat, azután pedig elhaláloznak egy gyenge animáció keretében. Szerintem ez a fajta Alien csak vérpityuknak ajánlott mert értelmes player nem fog sok szórakozást találni benne.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.10.06. 21:57:32

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Hogy neked minden nap más logód van. Hihetetlen!

Nesuten
Na meg van a Nostromo két küldetése Hard fokozaton !
Eszméletlen jó lett és a hangok teljesen visszaidézik a film keltette élményeket!
Igaz most néztem meg a múlthéten a Prometeus -t ,az Alien 1. és Alien 2. részeit .
Nekem kevés lapulás rengeteg futással jött össze! Nem szaroztam ,de az is igaz ,hogy meghaltam százszor!
Most jöhet a nagy Kampány!
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.06. 21:39:10

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nem annak szántam.

szerk.: Ha nem érthető, akkor majd talán marad a YT-on nézés. Nem létkérdés.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.06. 21:21:16
Riddick21
Olyan, mintha a Google fordítaná a kommentjeidet.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Mennyire szórakoztató amúgy maga a mű?
Én ált. akkor ülök le játszani valamivel, ha halad a sztori is vagy ha lassú kimenetelű akkor legyen akció elem, ne ilyen pl. hogy lopakodsz és míg résznyi ellenfelet ki nem iktatsz, addig nem történik semmi a történetben (persze fegyvered közben meg nincs).

A 2010-re könnyen rá tudtam hangolódni, persze az csak egy túlélő horror.

Amiket olvasok lehet egyáltalán nem az én játékom főleg hogy itt írtátok, hogy idegesítő is. Ha már játszok ne hergeljen hanem szórakoztasson.

Az érdekelne, hogy halad folyamatosan a sztori vagy lassabb kimenetelű?
Remélem valamennyire érthető mire gondolok.
Egy alien van. Bujkálni kell előle. Ezenkívül vannak emberi ellenségek és androidok is. Azok ellen harcolhatsz is, mivel szerzel egy idő után lőfegyvereket. Azonban sokszor velük se érdemes felvenni a harcot.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.06. 20:07:59
Shep
Én tuti nem hardon fogom kezdeni, elég idegesítő lesz normalon is, legalábbis az eddigi információk alapján.

Én még most olvastam először erről a játékról és a bemutató videókat is nemrég láttam. Lenne pár kérdés: hány alien van? Mindig egy elől bújkálsz, vagy több is van és előfordul hogy 2 vagy 3 elől kell iszkolnod? Illetve vannak-e facehuggerek és királynő? Spoilerbe is írhatod a választ.
Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2014.10.06. 19:51:56

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Lunki88
Amúgy nem tudom meddig fogom bírni így hardon mert néha már frusztrál hogy elbújok, megvárom míg elmegy az alien, aztán haladok előre 20 métert, már megint a nyakamon van és kereshetek búvóhelyet. Így tényleg ki lehet tolni a játékidőt. 😄
extra sensory
Mennyivel coolabb lenne a játék ha a mozgásdetektor az elején megsérülne és csak a szemedre és a füledre hagyatkozhatnál... sokkal félelmetesebb lenne detektor nélkül mászkálni. Szerintem csak azért tették bele mert a filmekben és a legtöbb Alien játékban benne van így nem akartak kimaradni ők sem.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Lunki88
Kiderült hogy nem figyeltem oda az előbb, a jobb egér gombot kellett volna nyomni... <#buck>
Lunki88
Hát ez hardon tényleg kőkemény. Kb. nincs is haszna a mozgásdetektornak mert tudod hogy mindig ott járkál a közeledben a dög, mert hallani a lépteit meg a sziszegő hangokat amiket kiad. Az előbb elbújtam egy szekrénybe, ahol egyébként sok üres szekrény volt egy sorban, de szépen elosont előttük és egyből kiszúrta melyikben vagyok. Habár ez azért lehetett, mert nem tudtam hogy a lélegzetem is vissza tudom folytani a középső egér gombbal. 😄
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.10.06. 18:57:34
KiruHoshino
Elérhető a virágbolti verzió ncore-on.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Shep
Kezdődik!

bon
Régi vga több olyan technológiát nem tudd mint a mai modernek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Zenszkij
mondjuk a monitort ? <#eplus2>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Lunki88
Még az én régi hd5870-emen is majdnem maxon elfut. Mondjuk ennek ellenére közel sem néz ki nálam ilyen jól mint az általad berakott képeken. Valamit biztos be kéne még kapcsolnom.
Shep
Bírom mikor írjátok ,hogy jól fut, megnézem a konfigot és, ja hát azon még jó hogy jól fut hardwarerről van szó 😊

zzeN
Jól néz ez ki. SSAO kivételével maxon van, jól fut és lehet állítani a FOV-ot is. 75-ön nekem elég gázul néz ki, levettem 60-ra.

Utoljára szerkesztette: zzeN, 2014.10.06. 18:09:50

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nesuten
így van ,jól írtad ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

zzeN
Elsőnek 500 mb-t írt, nem hinném, hogy letölti az egész játékot, inkább dekódolja a fájlokat.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nesuten
elnézést ,én nem figyeltem
Most még letölt 15 GB -ot ,beszarok ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.06. 17:10:37

zzeN
Miért én mit mondtam? Angoloknál 16-tól elérhető, ami nálunk 17. Restartoltam a Steamet és már játszható is.

Nesuten
a "today" annyit jelent ,hogy Ma 4 ,5 és 8 órakor a megfelelő földrajzi fekvés szerint ...

zzeN
Alien: Isolation will go live worldwide on Steam today at 4pm BST / 5pm CEST / 8am PDT!

Szóval ma itteni idő szerint 17-kor.

Nesuten
Játék címe ?

Lunki88
Majd DLC-kkel folytatják. <#banplz> Mondjuk ha hosszú és tartalmas dlc-k jönnek hozzá akkor nem fogok panaszkodni.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.10.06. 16:24:08
grebber
Ebben kb 5+ óra tuti az volt hogy nem tudtam átvinni részeket és mindig újrakezdtem mert meghaltam.
A vége folytatásgyanús lett szóval ha siker lesz akkor várható bár ki tudja.

Shep
Hú akkor az jó hosszú.

grebber
Na lepergett a credits. 19,5 óra volt. Jöhet az Evil Within

Ezt hogy nem romlik a szemed az oculustól majd akkor süsd el amikor már a piacon lesz és vagy 1-2 éve folyamatosan használja mindenki, addig csak légből kapott fröcsögés hogy nem romlik jobban a monitornál.
Egyébként nem vagyok ellene, csak messze túlhypeoltnak tartom.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Off
Na pl a Doom 4-et nem is tudtam 😄 szerintem a steam harapott rá elsőként mert ők csinálták meg a Hlf Life 2 -öt meg a kiegeket,van vr kezelőfelület.. na most ha a half life 2-öt meg tudták teljes értékű vr játéknak csinálni feltételezem más régebbi játékkal is meg lehet,bár én csak felhasználó vagyok nem értek ennyire hozzá.. amit tudok,a napokban jön assetto corsa vr támogatás , a project car novemberben ugyancsak.. jelenleg amivel játtszom LFS és a Digital Combat Series .. mindkettő nagyon komolyan adja 😊 én egyáltalán nem szédültem .. valaki igen de sztm ez olyan mint a tengeri betegség.. meg kell szokni! viszont kell a 4k, azért látod a pixeleket,nem véletlenül lesz a a végleges nagyobb felbontással.. Mindenki maga dönti el kell e neki vagy nem, de aki tiltakozik az jut eszembe mikor a 90' évekbe bejött a mobiltelefon... " nem kell minek az " 😄
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.06. 11:36:19

Akkor ez esetben én le vagyok maradva. Visszatérve a 3D-hez, elég sokan foglalkoznak még vele. Csak az Nvidia foglalkozik vele vagy ugyanúgy az ATI/AMD is (nem követtem eddig nyomon)?

Bár ahogy itt írjátok szerintem össze nem hasonlítható a 3D az Oculusttal...bár azért szomorú picit hogy régebbi sikeresebb játékokhoz nem kompatibilitis. Ezekkel mindig ez a gond, úgy mint a HD monitoroknál az előző generációsbeli játékok (persze nem az összesre értem, csak amik mondjuk 80 fölötti értékeléseket kapott...ilyenek 😊

szerk.: Borisz80: Aki nem tud valamiről valamit vagy még ki sem próbálta azt ált. nem érdekli. Akit foglalkoztat utánajár, videókról is ki lehet venni ezt azt, de az még nem kárpótolja a tapasztalatot 😊

Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.06. 11:15:38
Borisz80
most már kiírom hogy
OFF
Oculustól sem romlik jobban a szemed mint a monitorra való nézéstől.
Be kell normálisan állítani a pupilláid közti távot és a fókuszt és akkor nem leszel bandzsal vakegér.
Annyi butaságot osztanak olyan emberek akik ki se próbálták, vagy kipróbálták de hibásan elemezgetik a tulajdonságait, elfelejtve azt hogy egy fejlesztés alatt álló termékről van szó, nem pedig egy kész és végleges dologról. De gyanítom hogy a kész terméket is majd a TrackIR-hez hasonlóan folymatosan upgradelik majd és jönnek ki a még fejlettebb verziók.
Az Oculus Dev1 és Dev2 között is hatalmas a különbség.
Ismerek olyan srácot aki repszimulátorral próbálta ki a dev1-et -ami a dev2-höz képest már hulladék- és hatalmas negatív élményt hagyott benne, mert rosszul volt a használata közben. Nos igen. Általában az emberek többsége rosszul lesz igazából is ha beül egy kis gépbe és az meg akrobatikai manővereket csinál, te meg érzékeled a távolságokat. Voltam a Gripen szimulátorban is (találóbb nevén "A Gömb"😉, ott is meg kellett fognom a kabin keretét mikor mellette álltam -és a pilóta meg benne ülve tartott egy kis műrepülést-, mert szédültem. Pedig itt csak projektorok vetítették egy teljes félgömb felületére a tájat.

A másik dolog hogy a vr a jövő. Ez a jövő már 1995-ben elkezdődött, de akkor még nem volt meg a kellő technológia, most itt van.
Vagy az oculus illetve vr ellenesek kedvéért inkább lépjünk vissza a számítástechnika (játékok) terén? Ha valakinek kell még meg van a C64-em 😄

Záró mondatomként -aztán nem OFF-olom tovább a vr témával a topicot-, azt javaslom, hogy akit érdekel az próbálja ki. Ne vonjon le előre következtetéseket egyes emberek rossz vr élménye alapján. Ki kell próbálni! Aztán ha valami miatt nem jön be akkor tudja az illető, hogy azt nem neki találták ki és nem kell megvenni.

ON
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.10.06. 08:49:43

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

grebber
Így is romlik a szemem az állandó monitor előtt üléstől,attól meg még jobban.
Nekem nem kell olyan engem nem érdekel!Ez kb olyan mint a 4K azt is magasról leszarom.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.06. 07:06:54

Synchronous
És ne felejtsük el, hogy a Doom 4 már támogatni fogja az Oculus Rift-et, és maximálisan belever majd a foteledbe a játék... gyakorlatilag ez a fajta játékmenet már a Mátrix-os szint előszobája lesz. A tested ugyan még nem mozgathatod (a fejet kivéve) de minden másban tök olyan lesz mintha tényleg ott lennél a játékban.

Csatlakozom.. 1 hónapja van oculusom és valóban más dimenzióba helyezi a játékélményt.. olvastam itt hogy "nem nagy cucc" 😄 nem tudom ö probálta e de üzenem brutális!! és jönnek rá szépen a játékok is .. Half Life 2 pl eszméletlen.. és hány éves grafikárol is beszélünk??!! 😄 ja és ne olyat képzeljetek mint a mozis 3d .. az ehez vicc .. tényleg ott vagy a játékba, egyértelműen ez a jövő ! És tényleg ez után nincs kedved a sima monitoros játékhoz.. Én is csalodott voltam ,hogy bereklámozták ezt a játékot aztán még se támogatja.. jó nagy bakot löttek ezzel.. Mindenesetre aki tudja probálja ki.. erre fog utána gyűjteni azt garantálom 😊 még annyi... viszont a vorpx gyenge.. tehát amit a vorpx 2d to 3d csinál.. vagyis csak szeretne, nem az igazi.. talán még kell neki idő..