828
-
Pares #665 Lehetséges, nem mondom, hogy nem, de bármi olyan információt, ami az A:CM-ből származik, nagyon szkeptikusan kezelek. -
Pares #664 Egy pár apróság, ami miatt az A:CM sehogy sem passzol a filmek közé. -
Lal #663 Szerintem sanszosabb, hogy nagyon nehéz úgy kioperálni a lényt, hogy az alany is túlélje (ahogy az arctámadót sem lehet csak úgy leszedni sebészeti módszerrel). Később persze már rendelkezésre áll az a technológia, amivel ezt meg lehet tenni (4.film idején). A 3. részben tuti, hogy hazudott az android az operációról, szerintem soha nem kockáztatták volna a lény -pláne egy királynő- "épségét" egy emberért, simán hagyták volna, hogy a természetes módján történjenek a dolgok. -
Pares #662 Igen, és ezt csak egy olyan játékban említették meg, aminek a franchiseban való szerepe erősen kétséges, főleg úgy, hogy teljesen megkavarja a 2-es és a 3-as rész közti eddig sem tökéletes kapcsolatot. -
Pares #661 Tény, hogy benne volt ez, de nem tudom, hogy az A:CM-et mennyire lehet komolyan venni. Csómó kontinuitási baki van abban a játékban (igazából semmit nem köt össze a 2 és 3 rész között, csak mindent még jobban összekever), és szerintem ami a canont illeti, a filmek élveznek elsőbbséget (még ha a 3-as és 4-es is olyan, amilyen). A másik tény viszont az, hogy a filmekben tudtommal nem említik, hogy nem lehet az embriót kioperálni (meg se próbálják a 4. részig). A 3-as végén a Weylandot játszó android azt mondja Ripleynek, hogy kioperálják belőle (habár tudom, sok szavahihetősége nincs a cégnek ennél a pontnál) sőt, ugyebár a 4. részben ki is operálják a klón Ripleyből. Szóval én az A:CM alapján nem jelenteném ki, hogy nem tudnák kioperálni, ha akarnák... Az A:CM az én szememben nem történt meg. Sem mint játék, sem mint esemény. Az egy (hogy enyhén fogalmazzak) nagyon félresikerült kísérlet volt arra, amit most az Alien Isolation megcsinált... -
Lal #660 Nem technológiai oka van, jobban mondva a technológia adott a kivételhez, ahhoz nem adott, hogy az alany túlélje (márpedig Amanda megérte az öregkort).
Utoljára szerkesztette: Lal, 2014.10.24. 22:23:51 -
Metontour #659 Ha a A:CM-nek hinni lehet abban a küldiben amiben a csajt kell megmenti magyarázza az egyik WY kutató hogy nem lehet kivenni az embriót mert az valami olyan anyagot juttat a gazdatestbe ami miatt nem lehet azt kivenni mert ha kiveszik meghal a gazdatest az anyag hiánya miatt vagy valami ilyesmi. -
#658 A túlélő módhoz is jönnek új pályák. Valamint későbbiekben új játékmódot is ígértek. -
Zozo76 #657 tehat akkor nem csak a tulelomodhoz jon DLC? -
Pares #656 Már miért ne lenne meg a technológia. Nem hiszem, hogy az FTL korszakban egy ilyen operációt elvégezni bármiféle nehézség lenne. Szerintem még manapság is meg tudnák csinálni. A hármas rész végén is Weyland android másolata azt mondja Ripleynek, mielőtt leugrik, hogy kiveszik belőle (bár hogy azután mit csináltak volna Ripleyvel, szerintem mindenkinek egyértelmű)... -
Lal #655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hinném, hogy az akkori technológiával ki tudnák venni. Shaw-ban a Prometheusban nem arctámadó által beültetett idegen embrió volt, nem is a mellkasából vette ki a gép, hanem a hasából (méhéből?). A 4. filmben a technológia pedig már jóval fejlettebb, mint Amanda (vagy épp Ripley) idejében volt, nagyon sok év telt el a sztori szerint, már a wy cég sem létezett többé "felvásárolta a walmart. :) ". Szerintem simán megúszta a dolgot embrió nélkül. -
#654 A DLC történetek is az Isolation történetéhez kapcsolódnak csak egy másik karakter szemszögéből. -
Pares #653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki tudják venni belőle. Ahogy a játék utolsó jelenetében látszódott, megtalálták Ripleyt, szóval két lehetőséget látok: Vagy szerencséje volt, és még nincs benne az alien embrió, vagy benne van, de később sikerül kioperálni belőle (mint Shawból a Prometheusban és mint a 4-esben az anyjából is ki tudták szedni), ez a lehetőség akkor lenne még érdekesebb, ha a Cég találja meg őt... -
#652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zenszkij #651 Végigtoltam én is. Mit mondjak, hosszú hosszú évek óta ez volt az a játék, ami a monitorhoz szegezett. Vérfagyasztó izgalmak, folyamatosan pörgő események jellemezték. Hozzáteszem epikus hosszúságúra sikerült. Sokszor azt hittem, hogy most lesz vége, de nem, mindig történt valami, ami csavart adott a történethez. A vége pedig igazi horror a maga nemében, biztos várható folytatás. Felidézte a régi Alien filmek világát 100%-ban. Csak gratulálni tudok az alkotóknak, és köszönöm, hogy végre az AVP 1-2 után csináltak egy vérbeli Alien játékot. Aki most kezdi annak jó játékot, és kitartást kívánok. Nem fogtok csalódni, minden forintot megért! 5/5
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén szerintem belénk is ültettek egy dögöt, lehet egy királynőt .
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.23. 10:05:06 -
Zozo76 #650 en is gondolkodtam rajta, de eddig ugy lattam hogy nem normal tortenethez jonnek dlc-k mint itt valaki alabb irta. igy mar nekem nem biztos hogy megeri megvenni. maximum csak a nostromo dlc-t veszem meg, az csak 750ft. -
ladislaoca #649 Sziasztok!
A játék elején járok .Lefut a videó hogy bejut a hölgyike a Sevasztopol állomás zsilipén.
És itt töltés közben szépen megáll a játék!
Mi lehet a megoldás? Próbáltam rendszergazdaként futtatni, akkor is lefagy.
Windows8.1-et használok. -
#648 Azt hiszem be kellene szerezni egy Season Pass-t. :D
http://www.gamestar.hu/alien-isolation-the-creative-assembly-dlc-season-pass-corporate-lockdown.html
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.10.22. 19:48:16 -
Zenszkij #647 -
#646 Így viccesebb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#645 Az a baj hogy ezek a dlc-k már mind csak a survivor módhoz fognak jönni. Egy a storyt folytató dlc-nek jobban örülnék. -
#644 Már bejelentették hogy Október 28. -án jelenik meg az Alien Isolation: Corporate Lockdown DLC
-
#643 Téged nem zavar ez a 'film grain' beállítás? Én azzal kezdtem hogy kikapcsoltam teljesen. -
Zenszkij #642 Pár nap és én is a végére érek, de közeleg a véleményem a tiédhez, életem egyik legfrusztrálóbb és legizgalmasabb játéka, mondom ezt 33 évesen. Én is írok egy kis összefoglalót ha odajutok a the end-hez. Gratula a befejezéshez.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.21. 17:59:11 -
Pares #641 Na, sikerült végigjátszani hardon... és hát... eszméletlen jó volt. Az A:CM után nem vártam sokat, de ez minden várakozásomat felülmúlta. Arra meg végképp nem számítottam, hogy ilyen hosszú lesz, de egyre csak jöttek a balszerencsés fordulatok, amiknek valahogy nagyon örültem. :D Az A:CM-el ellentétben szerintem ez nyugodtan besorakozhat az első meg a második film közé. Nagyon remélem, hogy lesz folytatása (az utolsó jelenet erre utalt). Minden elismerésem a Creative Assembly-é. Így kell ezt csinálni! 10/10
-
Zenszkij #640 a játék vége gyakorlatilag olyan, mint a survival mód, sőt sokszor nehezebb és parásabb -
#639 Jaaa... nekem így a küldetés számáról nem maradt meg hogy mi hol van -
Zozo76 #638 Biztos ideges lesz az ALIEN hogy allandoan meglep elole a JATEKOS, ugyanis hiaba kapja el a szerencsetlen, a jatek-visszatoltesek miatt a JATEKOS ujra es ujra a palyan van. Azert az ALIEN is elfarad az allando maszkalasban a folyosokon. Tele van a toke az egesszel (ha fiu-alien, ha lany akkor meg a nunija), mindenki utalja, fel tole, stb. Arrol nem is szolva hogy az emberek meg azt elvezik hogy a langszoroval megegetik ami meg faj neki. :(
:)))) -
Zenszkij #637 igen, de ez már a 15. küldetés SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyanis vissza kell oda térni és enyhén szólva frusztráltabb már az Alien -
#636 A kórházas rész? Na azon a részen szívtam sokat, máshol annyira nem volt jellemző. Mindenesetre nem bántam meg hogy elsőre hardon kezdtem -
Zozo76 #635 ez a game kikesziti az ember idegeit. es nem azert elsosorban mert nehez... :) -
Zenszkij #634 Pillanatkép abból amit a mai napon 90%-ban tapasztaltam:
-
Zenszkij #633 ismét nekiveselkedtem, sikerült túljutni :D -
#632 Eldobsz a másik irányba egy noisemakert (amennyiben már meglelted a blueprintet hozzá) és míg az szörcsögve magára vonja a bestia figyelmét te szépen elsunnyogsz a naplementébe. -
Zenszkij #631 Itt a 15. küldetésben erősen beégtem. Egyszerűen folyamat a folyosón van a mocsok. Fél órát kempelek egy öltözőszekrényben, előjövök, kimegyek a folyosóra már ott van, éppen elérek a liftig, nyomógomb le, persze nem erre kell jönni, vissza a lifttel, kinyílik, erre ott áll. Halál. Sunnyogok egyfeszt, de folyamat megtalál, 1 óra rettenet után mára ráhagytam, már nem bírtam idegekkel :D. 20 métert nem tudok megtenni a folyosón. -
Zozo76 #630 nameg ha nagyon rohangalok akkor elokerul az alien is aztan akkor joccakat :) -
Zenszkij #629 ez egy marhaság, ez a robot nem is ellenséges, mellesleg a többivel ezt nem tudod megcsinálni... -
#628 Hát pazarlás beléjük az anyag, de ha nincs más... Próbáltam a franciakulccsal is megölni őket, de ez nem jutott az eszembe
-
Evoluti0N #627 Androidot is öltem meg lángszóróval, de nem épp az a legmegfelelőbb módszer ellenük. :D -
#626 Ha androidra ráfújsz akkor néha mondja is hogy csak az állatok félnek a tűztől, meg egyébként is neki hány száz fokig bírja a hőt a borítása :D