Alien Isolation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De amikor hallod hogy ótt ólálkodik valahol a közelben, az folyamatos parafaktort biztosít.
Nálam legalábbis, amikor maghalottam hogy mászkál, onnantól már csak hason csúszva közlekedtem fél szemmel a mozgásérzékelőt figyelve.
Amúgy csak a lángszóróval lehet elkergetni vagy más fegyvertől is megijed?
Még valami. A játék több ponton írja, hogy a többi túlélő is csak életben akar maradni, szóval ha nem cseszegeted őket, ekkor ők sem akarnak megölni. Ettől függetlenül eddig ha random emberekkel találkoztam, azok amint megláttak meg akartak ölni.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ezek alapján akár alkalmasak is lehetnének keltetőnek, hisz a pete a nyelőcsövön át a gyomorba kerül és ott fejlődik ki. Cain is az első részben már akkor dögéhes volt amikor felkelt mivel a parazita elszívta tőle a táplálékot. És mivel egy droid is tud enni, akár az ő gyomrukban is kifejlődhetne egy alien hiszen kapna táplálékot és a környezet is hasonló lenne neki mint az emberben.
Más kérdés hogy mi születne meg egy ilyen kombóból, hisz az alienek köztudott hogy átveszik a gazdatest bizonyos tulajdonságait és ötvözik a sajátjukkal. Vagyis minél fejlettebb testbe kerül a pete, annál fejlettebb alien is születik meg. Mondjuk egy szintetikus alien elég vicces lenne, így ezt a vonalat nem véletlenül hanyagolták a készítők így mindig csak emberekbe került a parazita, droidba nem.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Akit esetleg érdekel nézzen be.
Youtube: Lina & Ria Gameplay
Viszont a Sevastopol szintetikusai tényleg robotok. Nem ilyen félszerves izék mint Bishop volt hanem gumiborítású, teljesen mechanikus alkatrészekből álló robik. Ebben az esetben lehetséges hogy az Alien nem tekinti őket élőnek.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.19. 10:25:31
Van izgalom benne rendesen, de azért gyújts hozzá 3x annyi türelmet és nyugalmat is. 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az eddig osszeszedett infok alapjan ez nekem valo jatek lesz!
Ergo mindegy ezeknek hogy droid valaki vagy ember, mivel extrémen agresszív organizmusról van szó írtanak mindenkit maguk körül... A Prometheus 2-re leszek majd kíváncsi, mert állítólag abból több dolog ki fog derülni ezeknek a lényeknek az eredetéről.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.19. 06:23:58
De szép bauxit, honnan van?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.18. 22:57:16
Az egyik droid még beszédbe is elegyedett vele mikor a dög leugrott fentről... a szekrényből hallottam meg láttam is. Elkezdte kérdezgetni az alientől hogy "ki vagy, honnan jöttél, jelentenem kell az Apollónak" stb... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.10.18. 21:46:21
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egyénkét a legizgalmasabb az amikor közelítek egy emergency box fel és ahogy közeledek felé úgy görcsöl a gyomrom, hogy odaérjek 10 perc sikeres lopakodás után. 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az érdekes, hogy járkálnak beszélgetnek az emberek és nem támad rájuk, de ha odadobok egy hang modult, akkor szétkapja őket.
Más: (OculusRift kérdés)
Átraktam a FOV -ot, 90,100,110,120 -ra, de nem igazán látom a különbséget, valakinek működik ? hogyan ?
Az új fiókom: DevLupius
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
De szép bauxit, honnan van?
A másik dolog, hogy a fenébe jutott be a Torrensre az alien? Már gyanús volt hogy Verlaine nem válaszolt, amikor szóltunk neki hogy fent vagyunk a hajón, de akkor is váratlanul ért. Ez meg hogy befejezésnek egy cliffhangert kaptunk eléggé elszomorít. Kilőjük magunkat az űrbe és gondolom felvesz minket a Weyland Yutani hajó, de ezt csak úgy elhintették. Egyszóval eléggé összecsapottra sikeredett a vége szerintem. Összességében én végig élveztem a játékot, bár voltak frusztráló pillanatai. Annak azért örülnék ha mondjuk egy dlc formájában kapnánk valami folytatást.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
nem tudjátok véletlen hogy hol tudom meg találni a tört játék mentett fáljait?
köszi szépen
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egy ilyen komoly játék és ekkora BUG-ja legyen.
Az egyik legszívatósabb Mission 5 Medical pályán verekedtem végig magam majd egy óra izgalom alatt erre a dokihoz visszatérve nincs átvezető animáció és folytatás....
Utánnaolvastam a hivatalos fórumokon és írták a fejlesztők, hogy ez egy Bug, ha újrakezdem a pályát megoldódik.
Én nem tudom miért, de már vagy 10-re csinálom újra és visszatérés felé a xenomorph mindíg elkap - pedig nem is jelzi az érzékelő-!!!!!!!!?????
Hát ez hogy lehet?????????
Nincs vkinek mentése a 6.-ik küldetés elejétől?
Megköszönném, mert már hányingerem van ettől a küldetéstől...
http://www.youtube.com/watch?v=N-aSztV1QLo
Next PC upgrade: 2022