Alien Isolation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Ezt a videót elnézve nekem nagyon tetszik a játék, de jobb lenne, ha ritkábban halna meg az ember. Ha folyamatosan meghalunk minden szartól, kb 1-2 óra alatt már semmi rettegés nem lesz, ásítani fogunk a halálunkkor vagy éppen kilépünk a játékból. Remélem ez valami Survivor mód, a normál játékban remélem sokkal ritkábban lehet meghalni, nem lesz ilyen baromi nehéz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

shaddam
Ahelyett hogy ez a buzi sikítozó kapna nézettséget

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pár napja olvastam ki a nyolcadik utas könyv változatát. Itt még van szeme a lénynek, szóval elég "béta". Viszont azért nem lőtték le lézerrel, mert féltek, hogy a sav miatt kilukadna a hajó. De ja. Lézerpisztollyal lel ehetett volna lőni.

Shep
Hát most se tűnik sokkal többnek a játékmenet. Nem, én úgy gondoltam ,hogy mindenféle tárgyakkal amik éppen az utadba akadnak tudsz majd elterelni, védekezni, esetleg csapdát állítani. Na de majd meglátjuk milyen lesz, bár én túl sokat nem várok tőle, valahogy nem érzem elég erősnek az egész koncepciót de bízom benne, hogy jól rám cáfolnak!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azok a fegyverek lesznek amik Alien film első részébe is voltak.Legalábbis én 3 fegyverről tudok első részből:Flamethrower,Harpoon Gun,Lézer pisztoly(erre nem emlékszem,hogy használták volna de volt nekik).Tehát ezek a kereskedelmi hajók alapfegyverei.

A játékban létezhet több is mivel a népesség nagyobb és felvihettek magukkal emberek fegyvereket akiktől meg lehet szerezni.

A házilag barkácsolt hőérzékelő is alap,hogy van.
Vagy te azt gondoltad abból áll majd a játék,hogy végigrohanunk egy Alien elől fegyver nélkül?😊Hát annak mi értelme lenne?
Jól néztem molotovkoktél és lángszóró is lesz. Na. Mind a kettővel olyan gyönyörüségesen ki lehet csinálni egy alient, hogy csak nosza!

ja ugy volt hogy rift tamogatás is lesz 😄 azota nem nagyon izgat a game max ha megcsináljákl hogy azzal lehessen tolni vele.. pedig meg vettem volna.. :S
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.09.23. 18:58:32

Shep
Nem úgy volt, hogy nem lesz a játékban fegyver, vagy konkrét értelemben vett fegyverre gondoltak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amúgy én egy valamit nem értek. Miért kell minden játékban a kapcsolókat vagy ököllel, vagy teljes tenyérrel ütlegelni, miért nem lehet csak szépen megnyomni? Persze így látványosabb, de akkor is.

Van ám hangulat,de várom már
Hát én eddig sem vártam túl sokat a játéktól de ezután a video után meg pláne nem. Egyrészt az alien olyan, mint az első filmben a gumiember (mozgásra), másrészt olyan hangosan fut, mint valami malac a parkettán.

Belenéztem és ki is kapcsoltam. Egy idegen nem csap ilyen lármát. Plusz így nem lehet elbújni egy idegen elől.
Kifogom próbálni, de szerintem a játék ultra "ízi" a "valósághoz" képest.

bélanéni
Egész eddig nekem nagyon fapados volt ennek a game-nek a grafikája.
Aki hasonlóan vélekedett, esetleg úgy érezte, a hangulat se "jön át", nézze meg ezt a frissen ropogós videót. lehetőleg 5:23-tól, minimum közepes hangerővel:
https://www.youtube.com/watch?v=O7dtzJoxRwQ

Ez a PC-s változat, egy szóval ODABASZ <#puszis>

Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.09.23. 09:59:09

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nem, az nem unalmas hanem roppan idegesítő lesz 😊

grebber
Ha 39-edszerre fogsz meghalni és kezded el ugyanazt a részt hamar unalmas lesz.
100% hogy a tesztekben amiatt kapja majd a sok sok sok fikáz és lehúzást.

De legalább lesz ilyen is. Én egy atom kaszabolós/darálós Alient várok már nagyon.

Next PC upgrade: 2022

Kérdés, hogy ha hosszú lesz nem válik -e unalmassá egy idő után. Az ilyesfajta játékoknak nem szokott jót tenni ha elnyújtják őket, persze lehet ez lesz az üdítő kivétel.

Én úgy fogom végigjátszani mint a filmben(első rész).Mindent végignézek,gondolkozok az útirányon,elveszek a részletekben😊
Nagyon várom már
grebber
Maxtreme
szerintem mindkettő. Ha valamelyik hiányzik a gépből, kétséges hogy egyáltalán elindul...

<#heureka> <#idiota>

grebber
Elég "lightos"a gépigénye szerintem nem lesz vele gond.

Mi kell neki majd inkább szerinted.VGA vagy processzor?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.16. 23:02:13
grebber

Kandurex
Annál egy "picit" több....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😄 nekem van.. és se szédülés se hányás.. tökéletes a hasznalhatósága, simán nyomom órát egyhuzamba.. szoval mit vesztenek azzal ha be lehet a menübe kapcsolni?!

grebber
Ez kb olyan mint az aktiv 3D szemüveg van akinek fáj tőle a feje/szeme van aki nem érez semmit, egyénfüggő.

Kandurex
Oculus egyelőre egy szédülős-hányós történet! Nagyon messze van még a használhatósága.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.13. 09:22:42

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hm.. ezt az oculus dolgot én se értem.. pont ez lenne a lényege az egésznek.. tényleg nem megy vele majd? remélem nem igy lesz mert akkor nem is érdekel.. :S

Ozzyehh
ez most komoly? hát ez semmi 😄DD

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Rayden02
hivatalos gépigény:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minimum PC Specifications are:

Operating System: Windows 7 (32bit)

Processor: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500

RAM: 4GB RAM

Hard Drive: 35GB required for installation

Video Card: 1GB DirectX® 11 (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)

Broadband Internet Connection

Recommended PC Specifications are:

Operating System: Windows 7 (64bit)

Processor: AMD: Phenom II X4 955 – 4 Core, 3.2 GHz or INTEL: Core 2 Quad Q9650 – 4 Core, 3.0 Ghz

RAM: 8GB RAM

Hard Drive: 35GB required for installation

Video Card: 2GB DirectX® 11 (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia gpu: GeForce GTX660)

Broadband Internet Connection

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Borisz80
Az igazi fan(atizmus). Házi barkács Alien Isolation mozgás érzékelő.
Én kettőt kérek 😄

Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.23. 18:09:57

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
Hogy került az idegen az űrállomásra? Beszarok ha a Nyolcadik utas idegene lesz az, mert olyan szívósak ezek a lények, hogy túlélte a 15 évnyi űrt és valami módon az adatrögzítővel ő is felkerült az állomásra. <#vigyor2>

#138 Oculus kérdésem természetesen a pc verzióra vonatkozik. Hatalmas butaság, hogy a bemutató, kipróbálhat verzió rendelkezzen ilyen támogatással a végső verzió meg nem. Nem akarom elhinni, ha ez igaz.

A konzol vs pc képeken és videókon nem látok különbséget. Azt viszont látom, hogy mostanában divat túlefektelni minden játékot. 😄 Itt pl izzad mindenki mint a ló, mintha szaunában lennének.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

grebber
Borisz80
Üdv Urak!
Igaz az a hír, hogy az Isolation végső verziója nem rendelkezik majd oculus rift támogatással?

Ozzyehh
" ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas, izgalmas, maradandó sztorit alkossanak " ---> Pont ilyen nem lesz a tesztek alapján.

te magad írtad, én csak erre reagáltam, hogy tökmind1, hogy nem lesz olyan, mert a filmekre se volt jellemző 😊

grebber
Nem is a storyval van a baj ahogy olvasni lehetett korábban.

Ozzyehh
Azért valljuk be, hogy a Filmekre se az a mély brutálisan kidolgozott story volt a jellemző 😄

Remélem, hogy tévedsz. 😊
Sok középszerű v. rosszabb játékról is jöttek már előzetes videók (esetleg tesztek) a megjelenés előtt, amitől (sokkal) jobb kép alakult ki a nézőkben (olvasókban), mint ami a valóság lett (pl. Aliens Colonial Marines) ill. fordítottja is igaz ennek. Ha majd megjelenik, mindenki eldönti a saját szájíze szerint, hogy neki hozták-e azt amit elvárt, vagy nem.
Én személy szerint _nagyon_remélem_ hogy a SEGA nem kockáztat meg még egy ACM-hez hasonlatos égést.
grebber
" ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas, izgalmas, maradandó sztorit alkossanak " ---> Pont ilyen nem lesz a tesztek alapján.

Egynek jó lesz és majd a végére érve epekedve várjuk a következő csapatot aki végre ismét oda emeli az Alien nevet ahova való.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.17. 09:29:09

Remélem nem jön semmilyen matyi 😊 Annyira felesleges ezen rugózni, hogy "az enyémen néz ki jobban/bezzeg a másik controllerje meg kalap kaki, bezzeg pc-n meg 1500K-ra feltoltam" dumák, inkább örüljünk, hogy minden platformra jön egyszerre.
Idézném az előttem szólót: "... ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas, izgalmas, maradandó sztorit alkossanak!" Ennyi.
koschwarz
Talán mert ez tény? <#eplus2><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Hámá hogyne lenne majd jönnek a pc matyik hogy de ő feltolja 28K-ra is és szar a konzol.Megmagyarázza úgyis miért jobb pc-n<#banplz>

scomcomputers
Szerintem olyan oltári grafikai különbség nem lesz a kül. platformok között, de ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas,izgalmas,maradandó sztorit alkossanak!
<#lookaround>

* Scomcomputers the future of computing!*

KiruHoshino
Szerelmes lettem ebbe a játékba. 😊 Iszonyat király a hangulata a videók alapján. Remélem a végleges játék is ilyen lesz.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Totti5
Vannak képek is

PC

Xbox One

Playstation 4

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rayden02
Alien Isolation PC vs PS4 Gameplay Comparison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

wedge31
Alien: Isolation - The Cast of Alien.

John Hurt ugy látszik kimaradt ebböl...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rayden02
<#email>