828
-
#265 erre viszont emlékszem a könyvből hogy, oké hogy esetleg a sav nem éri el a válaszfalat és nem lyukad ki az űrhajó, de közben átmarhat fontos kábeleket és egyéb műszaki egységeket. A Nyolcadik utas filmben is az arctámadó kis vére is majdnem 3 emeletet mart át. -
#264 Ja mert oculus rift aztán van az emberek 0.2%-ának.... nem kell az ide.Majd ha lesz értelme és fillérekért szórják amikor már az emberek 60+ százalékának lesz talán lesznek game-ek is rá. -
#263 megnézem a könyvben ezt a fejezetet. Már nem emlékszem hogy miért nem lehetett a lézert használni. -
#262 Mondtam hogy ne ájuljatok el a nagy hangzatos szavakon mint "szuper AI".
Gondoltam hogy valami hasonló módon lesz az idegen jelenléte. Pálya szekciókra osztva a bázis, és természetesen amelyikben éppen vagy ott random mászkál az alien. Mivel ez egy játék aminek az idegen elől való menekülés és bújkálás az alap köve, így természetes, hogy kicsit veszít a realitásából a játék azzal hogy egy bazinagy űrállomáson igazából igen kicsi lenne az esélye hogy 1-2 alkalomnál többször összeakadj vele. De akkor meg pont ez lenne a baj, hogy alig láttuk az idegent a játékban.
Amúgy ezekről az "oda teleportál a semmiből és hátbaszúr" témáról vannak fent videók?
Én sajnálom hogy nincs benne valami multi. Még egy coop-ot is el tudtam volna képzelni mikor ketten kell menekülni, és 2 személyre szabott feladatokkal lehetne továbbjutni. Pl. 1 mozgásérzékelő van csak, vagy 1 lángszóró... az egyik éppen próbál meghekkelni egy ajtót még a másik nézi az eérzékelőt és szól ha közel van az idegen, ekkor mindkét embernek gyorsan el kell bújni, vagy az egyikük megpróbálja addig feltartani a lángszóróval még a másik végez.... stb.
De a LEGNAGYOBB problémám hogy kicsit megint meg lett vezetve a pc-s társadalom, azzal hogy a demo verzió oculus rift-et használ. Így okkal hihette mindenki hogy azzal is játszható lesz, erre a megjelenés előtt 2 hónappal jön a hivatalos bejelentés hogy igazából az csak egy tech demo és a véglegeshez nem lesz oculus.... és még a demo-t se fogják kiadni a nagy nyílvánosságnak, hogy legalább azzal élvezhetnék az oculust. -
#261 De a nagy nyomás által a beforrt seb újra kiszakad ... -
#260 Ez nem az a játék, ha alient akarsz darálni vedd elő az előző bármelyik Alien game-et.
Van olyan jön az Alien megállok jön észrvesz farkasszemet nézünk majd ránksprintel izomból.Na ekkor gyors lángszóróval adni neki ,de a lendülettől azért nekünk esik kicsit sérülünk de nem halunk meg mert elszalad az égetés miatt.
Szerintem aki majd tolja el fogja kapni a hangulat és le se fogja szarni hogy honnan jön majd az Alien. Kegyetlen jó lett a légkör,hangok és pc-n + next genen még szép is lesz. -
W B #259 EMP, molotov koktél, sörétes, pisztoly és lángszóró. Nem lehet ezekkel megölni?
Telibe dobni EMP-el az idegent, aztán szétlőni, vagy felgyújtani? Ez olyan életképtelenség.... áááá -
mester1987 #258 Hmm...érdekes ötletek. -
#257 Androidok ellen akciózhatsz azokat nehéz kifingatni mert kevés a skuló.
Fel lehet szedni alkatrészeket amikből össze tudsz állítani (természetesen csak ha felvetted a tervrajzát):
- molotov "koktélt"
- medkitet (ez nem fegyver de ehhez is kellenek cuccok)
- csőbomba
- hangelterelős cucc
- emp gránát
meg még valamik de hirtelen nem ugrik be a nevük mert nem használok szinte semmit az alien elhajtására való lángszórón kívül.
fegyverek amikkel találkoztam:
Shotgun
Kispisztoly
Lángszóró
Meg valami bolt gun amit sokáig nyomva kell tartani feltöltödik azt lőhetsz.
Meg van áramot bot.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.05. 17:54:05 -
W B #256 A könyv változatban a Nostromo legénysége megtárgyalta, hogy mért nem jó a lézer fegyver. Mert megölik vele az egy dolog, de a attól még a sav kijut a lényből.
Erről beszélünk. Nem ismerjük, hogy működik, melyen erősségű lézert lő és hasonlók. Egész AvP kánonban van ez lézer fegyvernek, és 2254-ben van még egy lézerpuska mit ismerünk. Hüvelyes, impulzus és plazma fegyvereket jobban preferálják valami miatt. Ennek több oka is van.
A lényeg, hogy a kézi lézerfegyverek valami miatt nem túl népszerűek. Alien meg is lehet ölni velük de a sav továbbra is gond. -
mester1987 #255 Hülye kérdés, de van valami akció benne ill. fegyverfejlesztések, perkek vagy ez már teljesen eltér tőle?! -
Micsu #254 azért a sav nem mar a végtelenségig azaz nem biztos hogy átlyukasztja az űrhajó falát , meg amúgy is azért van zsilipkapu minden szobánál hogy ez ne jelenthessen gondot
nekem a koncepció nem tetszik mert egy könyv szerint (persze ez semmit nem jelent) az alienek agyhullámokat érzékelnek, nincs szemük, ergo hogy is lehetne előlük elbújni? -
#253 Szerintem meg pont azért volt jó mert rohanni kellett, nem értél rá szórakozni, meg nézelődni, úgy adta vissza igazán a hangulatot főleg directors cut fokozaton. Mondjuk ma már tuti nem kezdenék neki, mert az idegbaj elkapna, hogy álladóan lefutnak de akkoriban nagyon olyan volt az érzés, mintha tényleg az életedért szaladnál. -
Betyar070 #252 (#246) Köszi, hogy megosztottad személyes tapasztalataidat!
Hát ez elég nagy gond, elvesz egy kicsit a taktikázásból és keményen hangulat romboló :(
Más: Többen favorizálják az AvsP (2000). :O
Hát szerintem ott meg az volt idegesítő,hogy állandóan rohanni kellet mert ,ha meglát a játékos kb.20mp múlva már le is rohantak a dögök. Rohanásból állt az egész játék, semmi osonás, taktika...stb. Szerintem az eddigi legjobb Alien játék az AvP2 volt. Nagyon kellett már egy osonós,taktikázós alien játék! GRATULA a készítőknek !!! -
#251 Hát ilyen a tökéletes alien AI. mindig tudja, hol vagy és követ :D Egyébként most már egyre jobban tartok a programtól, mert az ilyen dolgok engem nagyon tudnak zavarni ,legalább annyira, mint a végtelen számú ellenség jön a semmiből.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.05. 16:36:22 -
#250 A rendezői változatban már volt lézerpisztolyuk. Nos a lézer egyben el is égeti a szöveteket így nem vérzik (savzik) a seb. Nem lyukadna ki a Nostromo. -
Ra1n #249 Ez ìgy ebben a formàban nem pici dolog,hanem gagyi... -
Ra1n #248 Az megvan hogy a filmben sem tudtàk kinyìrni?:)
Löfegyver bukò,mert kilyukad az ürhajò a savtòl. Hogy ölned meg akkor...Megfolytanàd?!:D
Az AvsP feltéve hogy nem ez a nemrég megjelent hulladék,zseniàlis volt, az Alien 2 film hangulatàt hozta. Ez a jàték màs ahogy a filmek is, az elsö rész hanhulatàt hozza.. -
#247 Lehet rögtön a dlc küldetéssel kezdeni a játékot? Én a macskakergetéssel melegítenék be a szívem szerint :D -
#246 Kb 6 óra játék után meg tudom erősíteni a "teleportáló idegen" problémát. Nem úgy teleportál, hogy a semmiből ott van, mert azt azért 99%-ban jól lehet követni a mozgásérzékelőn, hanem hogy konkrétan mindenhol ott van vagy ott lehet. Leírom spoilermentesen, hogy érthető legyen. Az egyik helyen egy kompállomásról megyek egy másik kompállomásra, közben egy tranzitállomáson keresztül. Az első beszállásnál ott az alien, elbújok, bemegyek a kompba, továbbmegyek a tranzitra: mire kiszállok, ott is ott van. WTF? Hogyan? Pláne ilyen gyorsan? Azt még megeszem, hogy két szoba között átmegy a szellőzőn meg minden, de két torony között, amit nem is lehet, csak komppal megközelíteni, oda hogy ér már oda gyorsabban, mint a komp? Nyilvánvaló, hogy a pályarészeken mindenhol van egy százalékos random generátor, hogy épp arra jár-e az alien és ha bejön, akkor tökmindegy, hogy az előbb még teljesen máshol volt, ott lesz. Ez szerintem logikátlan.
Máshol meg sunnyogok alien elől árnyékban, bemegyek egy kódzáras ajtón, másik oldalon manuálisan bezárom, belépek egy szobába és már bújhatok is el, mert 3 mp alatt ideért az alien és átment a bezárt ajtón v talált szellőzőt. Engem nem hallott meg, csak érzékelte a program, hogy átértem a pálya másik részére, ezért "áthozta" az alient is. Előtte egy órát rejtőzhetünk az asztal alatt, akkor se megy át a lezárt részre. De akkor a fenének tudom lezárni az ajtót magam után, ha mindenképp bejön, akármit csinálok???
Pici dolgok, de azért zavaróak. -
#245 Igen nekem ,Nostromo kiadás van Steamen ,már le is töltötte ,de csak Kedden lehet játszani vele ... -
mester1987 #244 Bár a leírtad alapján reális az értékelés. Egy csakis futkorászós menekülős (kapcsold be ezt, kapcsold át azt...) Outlasthoz közel álló stílus nem mindenkit köt ám le. -
bluesfool #243 Én is hardon kezdtem és elég szivatós tud lenni amikor az alien elől kell bujkálni , legalább valami chekpoint dolgott betehettek volna mert ez igy elég bosszantó tud lenni néha -
mester1987 #241 Az a helyzet, hogy ezt nem tudhatjuk. Sok szutykot értékelhetnek le, hacsak a pénz érdekli őket. De ezt csakis ők tudhatják. -
#240 Akkor majd megnézem HARD-on mert ezek szerint mindenki HARD-on tolta és eszek szerint ott létezhet ez a teleportáló Alien! (Mediumon tolom, mentéssel eddig nem volt gondol mindig kellő mennyiségben van és teleportáló alien sincs.) -
#239 A gamespot újságírójának főként a játék mentési rendszerével volt gondja. Azt írta volt hogy másfél óra csak azzal ment el, hogy egy checkpointig nem tudott eljutni, mert mindig a "semmiből" hátba döfte az alien. -
#238 Elakadtak benne mert nehéz volt -
ArmaGeddonfo #237 tudom
de engem amúgy se nem értékelések fognak dönteni megveszem vagy nem -
#236 Ez nem a pénzről szól érzés szerint.(Mondjuk az már rég rossz hogy egy egy kiadónak így kell házalnia)
Ez a kinek hogy és mi tetszik benne.
El lehet olvasni az összes tesztet és rájössz ki ,hogy ,mit néz és talál jó illetve rossznak.
Részemről 9/10-es a game!
Lesznek olyan részek amik kurva jól néznek majd ki next genen és pc-n az biztos. -
ArmaGeddonfo #235 IGN – 5.9
Gamespot – 6
Látom nem kaptak sok pénzt azért lett rossz teszt :) de többi jó szóval megveszem: ) -
The Guardian – 5/5
Total Xbox – 9
Xbox Achievements – 9
PCGamer – 9.3
Eurogamer – 8
Metro – 7
Gamespot – 6
GamesTM – 9
CVG – 8
Videogamer – 9
Games Radar – 4.5/5
IGN – 5.9
PlayUK – 9
The Escapist – 4.5/5
GameFront – 9.2
GodIsAGeek – 9
Polygon – 6.5
Digital Spy – 4.5/5
Game Informer – 7.75
Destructoid – 8.5
ShopTo – Nincs pontozás
Shack News – 8
GamerZone – 7
-
Evoluti0N #233 A fanatikusok szerintem megveszik. -
mester1987 #232 Direkt írtam, hogy csak a fanatikusoknak! -
#231 -
mester1987 #230 Csak a fanatikusoknak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aki esetleg már meg van érte őrülve, ki tudja már bontani;
.torrent
Sis Unpacker
Crack kell még + meg esetleg ha lesz day1 Update
-
#229 Én ilyen IGN által mutatott "teleportáló" Aliennel nem találkoztam. -
TomStorm #228 Akkor ennyit az IGN-röl is.Direktbe berakták videójukba többször is ahogy a semmiből hátbaszúrja -
#227 A semmiből azért az túlzás. Ha használod a pittyegőt nem érhet meglepetés.Osonni figyelni ,füleni kell.Aztán ha megvan a cucc már lehet ellene harcolni (elijeszteni) is. -
TomStorm #226 Akkor a játék is tetszeni fog.Kapott 92/93-as értékeléseket és valahol viszont 60-at is mint pl IGN.Nem tetszett nekik az AI és fusztrálóan nehéz a játék.Tehát nem úgy nehéz,hogy megoldható a továbbjutás hanem egyszerűen meghalsz.A semmiből.Külön felhívják a figyelmet a Hard fokozatra"DON'T DO THAT":DD
Olyan is van,hogy elérsz a mentéshez és egyszer csak mikor nyúlnál érte az Alien hátbaszúr:))
Biztos vannak hibák és nehéz a játék viszont hangulat odateszi magát és hát a film végett is már csak kötelező!Legalábbis nekem biztos.. -
#225 Azzal nincs gond nekem bejönnek a filmek föleg az első kettö.