Mondtam hogy ne ájuljatok el a nagy hangzatos szavakon mint "szuper AI".
Gondoltam hogy valami hasonló módon lesz az idegen jelenléte. Pálya szekciókra osztva a bázis, és természetesen amelyikben éppen vagy ott random mászkál az alien. Mivel ez egy játék aminek az idegen elől való menekülés és bújkálás az alap köve, így természetes, hogy kicsit veszít a realitásából a játék azzal hogy egy bazinagy űrállomáson igazából igen kicsi lenne az esélye hogy 1-2 alkalomnál többször összeakadj vele. De akkor meg pont ez lenne a baj, hogy alig láttuk az idegent a játékban.
Amúgy ezekről az "oda teleportál a semmiből és hátbaszúr" témáról vannak fent videók?
Én sajnálom hogy nincs benne valami multi. Még egy coop-ot is el tudtam volna képzelni mikor ketten kell menekülni, és 2 személyre szabott feladatokkal lehetne továbbjutni. Pl. 1 mozgásérzékelő van csak, vagy 1 lángszóró... az egyik éppen próbál meghekkelni egy ajtót még a másik nézi az eérzékelőt és szól ha közel van az idegen, ekkor mindkét embernek gyorsan el kell bújni, vagy az egyikük megpróbálja addig feltartani a lángszóróval még a másik végez.... stb.
De a LEGNAGYOBB problémám hogy kicsit megint meg lett vezetve a pc-s társadalom, azzal hogy a demo verzió oculus rift-et használ. Így okkal hihette mindenki hogy azzal is játszható lesz, erre a megjelenés előtt 2 hónappal jön a hivatalos bejelentés hogy igazából az csak egy tech demo és a véglegeshez nem lesz oculus.... és még a demo-t se fogják kiadni a nagy nyílvánosságnak, hogy legalább azzal élvezhetnék az oculust.