828
-
#143 hivatalos gépigény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minimum PC Specifications are:
Operating System: Windows 7 (32bit)
Processor: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
RAM: 4GB RAM
Hard Drive: 35GB required for installation
Video Card: 1GB DirectX® 11 (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)
Broadband Internet Connection
Recommended PC Specifications are:
Operating System: Windows 7 (64bit)
Processor: AMD: Phenom II X4 955 – 4 Core, 3.2 GHz or INTEL: Core 2 Quad Q9650 – 4 Core, 3.0 Ghz
RAM: 8GB RAM
Hard Drive: 35GB required for installation
Video Card: 2GB DirectX® 11 (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia gpu: GeForce GTX660)
Broadband Internet Connection
-
#142 Megjelent az első darabja a soron következő rémfutam kilenc részes előzetessorozatának, miközben a játék már egy hónappal a megjelenés előtt aranylemezre került. -
#141 Az igazi fan(atizmus). Házi barkács Alien Isolation mozgás érzékelő.
Én kettőt kérek :D
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.23. 18:09:57 -
#140 Hogy került az idegen az űrállomásra? Beszarok ha a Nyolcadik utas idegene lesz az, mert olyan szívósak ezek a lények, hogy túlélte a 15 évnyi űrt és valami módon az adatrögzítővel ő is felkerült az állomásra.
#138 Oculus kérdésem természetesen a pc verzióra vonatkozik. Hatalmas butaság, hogy a bemutató, kipróbálhat verzió rendelkezzen ilyen támogatással a végső verzió meg nem. Nem akarom elhinni, ha ez igaz.
A konzol vs pc képeken és videókon nem látok különbséget. Azt viszont látom, hogy mostanában divat túlefektelni minden játékot. :D Itt pl izzad mindenki mint a ló, mintha szaunában lennének. -
#139 Negyven perc az Alien: Isolationnel -
#138 Üdv Urak!
Igaz az a hír, hogy az Isolation végső verziója nem rendelkezik majd oculus rift támogatással? -
#137 " ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas, izgalmas, maradandó sztorit alkossanak " ---> Pont ilyen nem lesz a tesztek alapján.
te magad írtad, én csak erre reagáltam, hogy tökmind1, hogy nem lesz olyan, mert a filmekre se volt jellemző :) -
#136 Nem is a storyval van a baj ahogy olvasni lehetett korábban. -
#135 Azért valljuk be, hogy a Filmekre se az a mély brutálisan kidolgozott story volt a jellemző :D -
Lal #134 Remélem, hogy tévedsz. :)
Sok középszerű v. rosszabb játékról is jöttek már előzetes videók (esetleg tesztek) a megjelenés előtt, amitől (sokkal) jobb kép alakult ki a nézőkben (olvasókban), mint ami a valóság lett (pl. Aliens Colonial Marines) ill. fordítottja is igaz ennek. Ha majd megjelenik, mindenki eldönti a saját szájíze szerint, hogy neki hozták-e azt amit elvárt, vagy nem.
Én személy szerint _nagyon_remélem_ hogy a SEGA nem kockáztat meg még egy ACM-hez hasonlatos égést. -
#133 " ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas, izgalmas, maradandó sztorit alkossanak " ---> Pont ilyen nem lesz a tesztek alapján.
Egynek jó lesz és majd a végére érve epekedve várjuk a következő csapatot aki végre ismét oda emeli az Alien nevet ahova való.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.17. 09:29:09 -
Lal #132 Remélem nem jön semmilyen matyi :) Annyira felesleges ezen rugózni, hogy "az enyémen néz ki jobban/bezzeg a másik controllerje meg kalap kaki, bezzeg pc-n meg 1500K-ra feltoltam" dumák, inkább örüljünk, hogy minden platformra jön egyszerre.
Idézném az előttem szólót: "... ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas, izgalmas, maradandó sztorit alkossanak!" Ennyi. -
#131 Talán mert ez tény? -
#130 Hámá hogyne lenne majd jönnek a pc matyik hogy de ő feltolja 28K-ra is és szar a konzol.Megmagyarázza úgyis miért jobb pc-n -
#129 Szerintem olyan oltári grafikai különbség nem lesz a kül. platformok között, de ez nem is lényeg, hanem inkább az, hogy egy tartalmas,izgalmas,maradandó sztorit alkossanak!
-
#128 Szerelmes lettem ebbe a játékba. :) Iszonyat király a hangulata a videók alapján. Remélem a végleges játék is ilyen lesz. -
#127 Vannak képek is
PC
Xbox One
Playstation 4
-
#126 Alien Isolation PC vs PS4 Gameplay Comparison
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#125 Alien: Isolation - The Cast of Alien.
John Hurt ugy látszik kimaradt ebböl...
-
-
#123 Ezek egyértelműen render anyagok. -
#122 Szép rajzok, de a valós grafika meg sem fogja közelíteni, ez a mézes madzagot...
-
-
#120 Előrendelők megkapják extraként, hogy a Nostromot is felfedezhetik.
(később gondolom megvehető lesz külön DLC-ként)
Steam
-
#119 Alien: Isolation - nincs különbség konzolokon -
#118 -
#117 -
#116 R.I.P. -
#115 http://kunszt.postr.hu/meghalt-h-r-giger -
-
#113 Nagyon ott van, köszi a videót..
-
#112 Jó a zene az elején, a régi borzongás visszatért -
#111 -
#110 Alien: Isolation - újabb infók érkeztek -
#109 -
#108 A játék megjelenése 2014.Október.7
Forrás:Twitter -
#107 Alien: Isolation - rettegés az elejétől a végéig
Ez vs a lentebb linkelt teszt ... hát valaki kamuzik -
#106 First Look: Behind the Terror of Alien: Isolation
-
#105 Jól van,már kezdtem megijedni hogy valami gond van a játékkal!
-
Zero 7th #104 A negatív pontok, hogy nem ijesztő az Alien, mert ez az Alien, láttuk már egymilliószor, meg nem ijesztő a játék, mert ha már negyedszer halsz meg ugyanott, akkor az frusztrál, nem ijeszt. Plusz hogy hiába zengenek ódákat Creative Assemblyék az AIról, mégis egy szar, pl két ugyanolyan helyzetben egyszer észrevesz, másszor nem, vagy épp töksötétben mozdulatlanul bújva észrevesz, világosban, nyílt placcon nem.
Kb ennyi.