828
-
mester1987 #184 Vajon a PC-sek is kapnak Nostromo Edition-t?
Abba 2 exkluzív is DLC lesz
-
#183 Ha nem adtam volna el az okosított gépemet már tolnám is. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ps3 után az xbox 360 sem váratott sokat magára:
[XBOX360] Alien - Isolation 10,11GB
-
#180 Majd ha 2000ft lesz a complete talán megveszem! -
#179 Ti megveszitek a season pass-t hozzá? Én most azon agyalok, mert inventorymban már ott figyel a játék de lehet megvárom az első értékeléseket vele. -
#178 Igaz. Sokan azért haltak meg mert mert 1. nem ismerték az irányítást, 2. tem volt tapasztalatuk a lopakodós játékok terén, 3. gameport (bocs a konzolosoktól ;) ) 4. az első pár ember kivételével mindenki rohant mint a hülye.
A látottak alapján, ha van türelmed és tapasztalatod a lopakodáshoz más játékokból pl végignyomtad az Outlast-ot, akkor nem hinném, hogy idegesítően sokszor halnál meg az Alien Isolationban.
Jó lesz ez :D -
SityiSXT #177 Magyar nyelvű Alien: Isolation interjú - hátha van benne olyasmi is, ami új nektek. ;) -
#176 mondjuk azért hihetetlen, hogy csak egy ember volt, akinek volt annyi józan paraszti esze, hogy nem rohangált mint a veszett egér össze-vissza. -
#175 hát ez a mód majdnem olyan mint ha a slender man ellen játszanának :) (jó, annál azért hangulatosabb)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.30. 13:36:55 -
#174 Nyugi, ez a survivor mod. -
#173 Ezt a videót elnézve nekem nagyon tetszik a játék, de jobb lenne, ha ritkábban halna meg az ember. Ha folyamatosan meghalunk minden szartól, kb 1-2 óra alatt már semmi rettegés nem lesz, ásítani fogunk a halálunkkor vagy éppen kilépünk a játékból. Remélem ez valami Survivor mód, a normál játékban remélem sokkal ritkábban lehet meghalni, nem lesz ilyen baromi nehéz. -
#172 Ahelyett hogy ez a buzi sikítozó kapna nézettséget
-
#171 -
W B #170 Pár napja olvastam ki a nyolcadik utas könyv változatát. Itt még van szeme a lénynek, szóval elég "béta". Viszont azért nem lőtték le lézerrel, mert féltek, hogy a sav miatt kilukadna a hajó. De ja. Lézerpisztollyal lel ehetett volna lőni. -
priluki #169 ez pont ide vág :P :D -
#168 Hát most se tűnik sokkal többnek a játékmenet. Nem, én úgy gondoltam ,hogy mindenféle tárgyakkal amik éppen az utadba akadnak tudsz majd elterelni, védekezni, esetleg csapdát állítani. Na de majd meglátjuk milyen lesz, bár én túl sokat nem várok tőle, valahogy nem érzem elég erősnek az egész koncepciót de bízom benne, hogy jól rám cáfolnak! -
TomStorm #167 Azok a fegyverek lesznek amik Alien film első részébe is voltak.Legalábbis én 3 fegyverről tudok első részből:Flamethrower,Harpoon Gun,Lézer pisztoly(erre nem emlékszem,hogy használták volna de volt nekik).Tehát ezek a kereskedelmi hajók alapfegyverei.
A játékban létezhet több is mivel a népesség nagyobb és felvihettek magukkal emberek fegyvereket akiktől meg lehet szerezni.
A házilag barkácsolt hőérzékelő is alap,hogy van.
Vagy te azt gondoltad abból áll majd a játék,hogy végigrohanunk egy Alien elől fegyver nélkül?:)Hát annak mi értelme lenne? -
W B #166 Jól néztem molotovkoktél és lángszóró is lesz. Na. Mind a kettővel olyan gyönyörüségesen ki lehet csinálni egy alient, hogy csak nosza! -
priluki #165 ja ugy volt hogy rift tamogatás is lesz :D azota nem nagyon izgat a game max ha megcsináljákl hogy azzal lehessen tolni vele.. pedig meg vettem volna.. :S
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.09.23. 18:58:32 -
#164 Nem úgy volt, hogy nem lesz a játékban fegyver, vagy konkrét értelemben vett fegyverre gondoltak? -
Csokiturmix #163 Amúgy én egy valamit nem értek. Miért kell minden játékban a kapcsolókat vagy ököllel, vagy teljes tenyérrel ütlegelni, miért nem lehet csak szépen megnyomni? Persze így látványosabb, de akkor is. -
TomStorm #162 Van ám hangulat,de várom már -
Csokiturmix #161 Hát én eddig sem vártam túl sokat a játéktól de ezután a video után meg pláne nem. Egyrészt az alien olyan, mint az első filmben a gumiember (mozgásra), másrészt olyan hangosan fut, mint valami malac a parkettán. -
W B #160 Belenéztem és ki is kapcsoltam. Egy idegen nem csap ilyen lármát. Plusz így nem lehet elbújni egy idegen elől.
Kifogom próbálni, de szerintem a játék ultra "ízi" a "valósághoz" képest. -
#159 Egész eddig nekem nagyon fapados volt ennek a game-nek a grafikája.
Aki hasonlóan vélekedett, esetleg úgy érezte, a hangulat se "jön át", nézze meg ezt a frissen ropogós videót. lehetőleg 5:23-tól, minimum közepes hangerővel:
https://www.youtube.com/watch?v=O7dtzJoxRwQ
Ez a PC-s változat, egy szóval ODABASZ
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.09.23. 09:59:09 -
Csokiturmix #158 Nem, az nem unalmas hanem roppan idegesítő lesz :) -
#157 Ha 39-edszerre fogsz meghalni és kezded el ugyanazt a részt hamar unalmas lesz.
100% hogy a tesztekben amiatt kapja majd a sok sok sok fikáz és lehúzást.
De legalább lesz ilyen is. Én egy atom kaszabolós/darálós Alient várok már nagyon. -
Csokiturmix #156 Kérdés, hogy ha hosszú lesz nem válik -e unalmassá egy idő után. Az ilyesfajta játékoknak nem szokott jót tenni ha elnyújtják őket, persze lehet ez lesz az üdítő kivétel. -
TomStorm #155 Én úgy fogom végigjátszani mint a filmben(első rész).Mindent végignézek,gondolkozok az útirányon,elveszek a részletekben:)
Nagyon várom már -
#154 Alien: Isolation - több mint fél napnyi rettegés vár ránk -
#153 szerintem mindkettő. Ha valamelyik hiányzik a gépből, kétséges hogy egyáltalán elindul...
-
#152 Elég "lightos"a gépigénye szerintem nem lesz vele gond. -
TomStorm #151 Mi kell neki majd inkább szerinted.VGA vagy processzor?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.16. 23:02:13 -
-
#149 Annál egy "picit" több.... -
priluki #148 :D nekem van.. és se szédülés se hányás.. tökéletes a hasznalhatósága, simán nyomom órát egyhuzamba.. szoval mit vesztenek azzal ha be lehet a menübe kapcsolni?! -
#147 Ez kb olyan mint az aktiv 3D szemüveg van akinek fáj tőle a feje/szeme van aki nem érez semmit, egyénfüggő. -
#146 Oculus egyelőre egy szédülős-hányós történet! Nagyon messze van még a használhatósága.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.13. 09:22:42 -
priluki #145 hm.. ezt az oculus dolgot én se értem.. pont ez lenne a lényege az egésznek.. tényleg nem megy vele majd? remélem nem igy lesz mert akkor nem is érdekel.. :S -
#144 ez most komoly? hát ez semmi :DDD