1012
-
preziosi #12 új, nagyfelbontású képek:
-
preziosi #11 az alapján, hogy a decemberi gameinformer foglalkozott kiemelten a játékkal, nem lepődnék meg, ha kapnánk egy trailert a vgx-en, viszont annak kicsi az esélye, hogy ez a trailer gameplay legyen. -
bazsi0811 #10 Érdekenek tűnik. Gondolom a fejlesztés még elég kezdetleges stádiumban van, így felesleges is megkérdezni mikor lesz reales, vagy? -
preziosi #9 az első képek, ha nem is túl jó minőségben. -
preziosi #8 én személy szerint jobban örültem volna, ha az egyik kedvenc fejlesztőcsapatom egy nolf bejelentéssel tér vissza az AAA játékok piacára, de beérem ezzel is. nem vagyok egy kimondott lord of the rings rajongó, viszont egy monolith-féle felnőttebb megközelítés kiegészítve a red dead redemption írójával és egy forradalminak ígért játékmeneti mechanizmussal több mint ígéretesnek hangzik. az mindenképp jó jel, hogy a gameinformer illetékes újságírója azt írta, hogy nagyon impresszív a játékmenet, az egyik legérdekesebb next-gen demó volt, amit látott. -
#7 Remélem, összeszedik magukat. Állati sok potenciál van az univerzumban, marha nagy franchise-t lehetne köré építeni a játékiparban is. -
preziosi #6 bár egyelőre kevés az információ, azt még illik a játékról tudni, hogy christian cantamessa, a red dead redemption írója és vezető dizájnere dolgozik rajta. -
#5 "hogy bármit, amit teszünk, előbb vagy utóbb valamilyen következménnyel jár."
Ezt a marketingszövegek kerek 20 éve hallgatjuk és még mindig hiszünk benne?:) -
#4 Csak itt ez teljesen dinamikus lesz, nem egyszerű if-ek halmaza.
Hozzáteszem ez így eléggé Píter Molinyósan hangzik egyelőre, biztos, hogy sokkal butábban lesz kivitelezve, mint ahogy pl. én is elképzelem. -
#3 "...ám a Monolith egy érdekes ötlettel állt elő. Ez a Nemesis System nevet kapta, a lényege pedig az, hogy bármit, amit teszünk, előbb vagy utóbb valamilyen következménnyel jár. Például ha az egyik összecsapásunk során pár ellenfélnek sikerül megmenekülnie, akkor ezek a rosszfiúk később, nagyobb erővel visszatérhetnek, hogy bosszút álljanak azért, amiért lemészároltuk a társaikat...."
Ezt már a magyar Babó c kalandjáték is tudta, volt hogy felültem gandalf nyakába vagy a törpöket a trollok bezárták a barlangba mivel nem ölték meg őket és a küldetés nem a sárkány megölése lett hanem a vacak kulcsot kellett keresgélnem a játékban, stb...
Néha még most is előveszem annyira interaktív amit még nem tapasztaltam egy játékben sem
Hogy ne kelljen keresgélni akit érdekel:
Babó, magyar szöveges kalandjáték
-
#2 óriási újításnak hangzik ez a hozd el anyádat is dolog...
lvl1ről lvl5ig fejlődve ölj meg minden malacot, mert a túlélők elhozzák az egész kondát. Tényleg "érdekes" ötlet. Remélem, hogy a cselekedetünknek következményei vannak, nem ebben merül majd ki. -
#1 Middle-earth: Shadow of Mordor bejelentés - Újra vár Középfölde
Új Gyűrűk Ura játék készül. A Shadow of Mordor egy személyes vonalú előzménysztori, középpontjában egy bosszúszomjas karakterrel.
Írta: Obo
Dátum: 2013. november. 12. 19:53 Tweet
A Warner Bros. Interactive Entertainment ma jelentette be, hogy a Monolith Productions már gőzerővel dolgozik a következő Gyűrűk Ura-játékon. A projekt a Middle-earth: Shadow of Mordor címet kapta, s kronológiailag a Hobbit, valamint az Gyűrűk Ura-trilógia között helyezkedik el, éppen mikor Szauron és serege visszatér.
A Middle-earth: Shadow of Mordor főszereplője egy bizonyos Talion nevezetű bátor kósza, kinek Szauron katonái a szeme láttára lemészárolják a családját, majd pedig vele is végeznek -- a történetnek itt persze nincs vége, hősünket ugyanis a bosszú szelleme lidércként feltámasztja, hogy elégtételt vehessen támadóin. A fejlesztők azt ígérik, hogy a Mordorig tartó utunkat dokumentáló történet teljesítése során megismerjük a minket kísérő bosszú szellemének valódi énjét, megtudjuk, mi a Gyűrű erejének eredete, s szembenézhetünk a valódi nemezisünkkel is.
A program a külső nézetes akciójátékok táborát bővíti: lehetőségünk lesz változatos módokon eltenni láb alól a velünk szemben álló orkokat, illetve a bosszú szelleme által ránk ruházott, természetesen fejleszthető képességeket is bevehetjük. Eddig tehát teljesen szokványos játéknak tűnik a Middle-earth: Shadow of Mordor, ám a Monolith egy érdekes ötlettel állt elő. Ez a Nemesis System nevet kapta, a lényege pedig az, hogy bármit, amit teszünk, előbb vagy utóbb valamilyen következménnyel jár. Például ha az egyik összecsapásunk során pár ellenfélnek sikerül megmenekülnie, akkor ezek a rosszfiúk később, nagyobb erővel visszatérhetnek, hogy bosszút álljanak azért, amiért lemészároltuk a társaikat.
A fejlesztőcsapat egy dinamikus világot szeretne ezzel megteremteni, ahol a cselekedeteink formálják az eseményeket, a nagy ellenfeleket és azt a jutalmat, amit a célok teljesítéséért kapunk -- a Game Informer beszámolója szerint ez már egy olyan játékmenet-innováció, ami előrevetíti, mi mindent lehet majd elérni a next-gen konzolokkal.
A sajtóközleményből kiderült azt is, hogy a Monolith a fejlesztés során egyeztetett Peter Jacksonnal, a Middle-earth Enterprises embereivel és a Weta Workshop művészeivel, hogy a helyszínek, a karakterek és a történet illeszkedjenek J. R. R. Tolkien univerzumába.
A Middle-earth: Shadow of Mordor egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy PC, Xbox 360, PS3, PS4 és Xbox One platformra fog megjelenni.
info: PC Guru