1012
-
#372 Beszarok, ha a Unity jobb lesz mint a Mordor :D -
ratgab #371 Aztán hol láttál te a játékban ubisoft logót? -
#370 Oké, csak az ubisoft logóból következtettem erre. :D -
#369 Nem tudom milyen kodokat kaptal,en elorendeltem a steam kodot.Aztan a jatekba belepve a WBplay-re kattintva regisztraltam egy usert.
Utana kuldenek egy megerosito mailt a cimedre,azt visszaigazolod.Ezt kovetoen a jatek inditasanal mar megkaptam a lehetoseget a Dark Ranger ruhara.Gondolom a tobbi kod is hasonloan kene hogy mukodjon. -
#368 Szerencsere nem az. -
ratgab #367 Én meg azt mondanám steam. -
TomStorm #366 Ha ez UbiSoft játék lenne akkor nem örülnénk,hogy fut rendesen a PC-n:D de nem,nem az hanem Warner Bros
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.02. 15:18:25 -
TomStorm #365 Vagy játékon belül WBplay vagy https://wbplay.wbgames.com/#/ -
TomStorm #364 Azt lehet mondani,"eddig" az év játéka nálad hiszen már itt az ősz és ez dicséret M.E Shadow of Mordort illetően:)
Nekem 2 van.Wasteland 2 és Mordor eddig.Nagyon eltérő játékok így nincs olyan,hogy csak az egyik:)
Nem biztos,hogy olyan nehéz lesz az említett 2 játékot felülmúlni DA3-nak,Alien Isolation-nak,AC Unity-nek,CoD AW és The Evil Within aztán FC4 de szerintem a felsoroltak egytől-egyik remek játékok lesznek.
Ezt tudtuk,hogy erős lesz 2014 Q4 és ilyen nyitó címek mint Wasteland 2+Mordor bebizonyította ezt -
#363 Ez csak egy tipp, de mivel ubisoft játék, gondolom Uplay-be kell.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.02. 15:02:52 -
#362 Öhm, a fémdobozos verzióhoz járt pár extra tartalom, megvannak a kódok is, de azokat hová kéne beírni?
Sorry, tudom, hogy elég bamba egy kérdés, de kapásból nem találtam tegnap :D -
#361 Nekem meg pont az tetszik a játékban és baromi szimpatikus, hogy még a menü utolsó pontja is hangulatosra, faszára van megcsinálva, és semmi nem hiányzik. Esküszöm, én eddig egy negatívumot nem tudnék említeni.
Ez sem hiányzik, nem néztél kellőképpen körbe :). ESC hatására bejön a menü, ott az APPENDICES alatt van 5-6 blokk, ezek között a felső jobbra balra nyilakkal tudsz lapozni. 4-5. oldal kb. a Tutorial. Itt az összes eddig elhangzott Tutorialt újra elolvashatod, itt ráadásul még animációval illusztrálja is az egészet. -
#360 Én is majdnem elkezdtem év játékozni mivel a Witcher jövőre csúszott, de aztán eszembe jutott olyasmi is jön mint pl a Dragon Age szóval még ki kell várni :) -
#359 Gondoltam kipróbálom, Nemesis rendszer emígy is érdekes most levadásztam már majdnem mindet, meg sem haltam nyilván erre úgyis betöltődött újból, szóval nincs sok értelme ölni őket. -
#358 tessék egy header, nem tudom ki itt a főmufti, de annyira pucér ez a fórum...
-
#357 azért azt erősen elcseszték, hogy nem rakták be a tutorialba az interrogationt (mármint ha végigmentél a tutorialon, akkor a menüben nem tudod visszanézni, remélem érthetően fogalmatlankodtam)
Köszi TomStorm + Bélanéni, valamelyik majd bejön, ha hazamegyek tesztelem. -
#356 Loal azert annyira nem nehez jatek hogy ilyesmi kelljen :)
Plane hogy fun ahogy a nemezis reagal a halalodra. -
#355 De miért trainerezel? :DDD full elrontja az élményt, meg kb értelmetlenné teszi a nemezis rendszert.... -
#354 Hát aki csítel az ne csodálkozzon :D -
#353 jobb klikk + x nekem még nem működik, de megvan a trainer szívatott meg, bent volt a fast kill aztán az ellenfélnek is 1 lövés volt a kocsi -
#352 Na ez jó hír, kösz. -
#351 Csak akkor tesz vissza a legelejére, ha küldetés közben kilépsz, amúgy nem kell újrakezdened. Én is 20x rontottam el egy lopakodós küldit, de mindig oda tett vissza, ahol abbahagytam. Amúgy lopakodásnál érdemes magaslatokat keresni, ahol csak az íjászokkal kell törődni. -
#350 meg volt dogolve minden, restore volt. minden eltunt ami az ejjel 'tortent' -
TomStorm #349 Azért tök jó,hogy eltüntek a hozzászólásaim amiket éjjel írtam..
Csak röviden akkor ami lényegesebb volt:a rúnákat be lehet törni Mirian pontokért.Farmoltam 4 egyforma Onslaught rúnát az ért 100 Mirian pontot.Lassan jön M.pont úgyhogy érdemes ugyanazokat a Boss-okat is többször leölni rúnákért aki szeretné kimaxolni az adott térképet(time eventek ilyesmik) annak szerintem kell a sok Mirian.Én legalábbis így látom -
ratgab #348 Egyelőre úgy látom mindenhol, hogy 2 nagy terület van+ még van valami barlangrendszer is talán. -
#347 Persze, én nem is mondtam ,hogy aki szerint megvan a plusz az rosszul van bekötve. Nekem egyelőre nincs meg, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy később meglegyen. -
#346 Nekem az elsore sikerult.Bar lehet hogy skillektol is fugg.Folyamatosan figyeld wraith modban a magaslatokat(foleg mikor figyelmeztet ra a jatek hogy ujabb ijaszok jonnek) es jobb klikk+x -re oda teleportal es le is fejezi az orkot.Rengeteg nyilvesszo van a foldon is,az utanpotlas biztositva van.A kocsi nekem is egett a vegere,de sikerult betolni :) -
#345 Ha 2 térkép van, és a 2. is ekkora, akkor max. az 5-ödénél vagyok 7órával. Mondjuk én azért az a felfedező típus vagyok, és a Lore-okon kívül elolvasok mindent.
Shep: nem vagyunk egyformák. Nekem egy hatalmas plusz van a játékban, ami miatt 0:20-kor is alig tudtam abbahagyni.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.02. 09:47:57 -
#344 Tegnap amúgy már jobban tetszett a játék, de az a plusz amitől azt mondanám ,hogy na ez igen, az egyelőre még nincs meg, később lehet az is előkerül :) -
#343 Hát ja, ez az AC, mordor kiegészítője. Kb 10-15 óra a főszál, de mivel rengeteg mindent lehet csinálni, így a duplája is lehet. -
ratgab #342 De én is csak hallottam. Lehet nem igaz és csak 2 van. -
#341 Ne bassz. -
#340 Hátulról megközelíted (na), és CTRL + Interrogate. -
ratgab #339 Nekem valami 4 rémlik. -
ratgab #338 Előbb végig kell vinni a történetet, ahhoz, hogy Trials-ozhass. -
#337 Van 2. térkép? Jézus Atyám. Tegnap 7 órát nyomtam egyfolytában, de még rengeteg tennivaló van az elsőn.
Talán 3-4 éve volt ilyen utoljára, hogy ennyit ültem egyhuzamban egy játék előtt.
Szerintem az év legnagyobb meglepetése, és talán az év játéka lesz. Lehengerlő, bámulatos, elképesztő. Más jelző nem jut eszembe -
#336 Én ezt nem értem, mikor tolják a lőszeres kocsit és egy ideig elvagyok, majd kilövi a semmiből egy számszeríjas, felrobban és Mission Failed. Előtte nem látom hogy ott lenne, egyszer csak jön a videó és vége. Hogy lehet itt túljutni? -
#335 Hány térkép van amúgy? -
#334 En atertem a masodik terkepre es megkaptam a brand-elest,most mar ki tudom egymas ellen jatszani a kapitanyokat,hadvezereket.
Kezd erdekes lenni,es itt mar az ork vezerek is joval erosebbek.(9-17 szint kozott van mind)
Eljott a sakkozas ideje :) -
hawkie22 #333 Dettó. Tegnap megvettem Steamen, gondoltam, kicsit ránézek meló elött. Még jó, hogy asszony otthon volt, különben elkéstem volna a munkából. :D Na majd ma, picit többet tudok vele játszani, de eddig is, az az 1 óra is nagyon tetszett, baromi jól van összerakva, pedig még a töredékét se láttam a játéknak.
A Trials of Wart mikortól lehet letölteni? (A story mód mellett lehet választani, de nekem még nem engedte.) Elöbb végig kell játszani a sztorit és csak utána lesz elérhetö? Vagy még ez a kiegészítés nem jelent meg hozzá?