1012
-
#132 Steamen már lehet preloadolni, csak 34 gb. -
#131 ahh basszus , tuti nem fog elfutni az én kis kaksi gépemen, pedig ez a játék rohadtul jó lesz:( -
#130 Mit találtam:D
-
#129 8gb vram. -
#128 és a normál futtatáshoz?mi kell?:D -
#127 Nyilván játékosok milliói játszanak 4k-ban :) -
#126 kiderült, hogy mi az a 6gb vram... a 4khoz kell, ha letöltöd a HD ultra texture pakkot akkor fog kérni 6gb-ot a gém -
#125 Jó hát én nem voltam elég bátor ezt itt így leírni :) Egyedül a karakterek azok amik egész korrektül festenek.
Rájöttem miért kell 6 giga VRAM, hát a köpeny lobogtatás miatt :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.26. 19:33:29 -
#124 Ez bizony ronda, 2014. -be pedig ez egyenesen szégyen. -
#123 Szánalmas. egyáltalán nem szép annyira, hogy kelljen neki akár a 3gb is. Bőven elég lenne 2. Mesterségesen megnövelt vram igény, hogy a sok kis hülye emiatt vegyen új kártyát... -
#122 Na tessék ilyen maxon 1440p-ben a játék. Hát marhára nem az a minőség ami a lenti gépigényt igényelné. Alig van objekt a pályán, nagy üresség az egész, nulla interakció a környezettel, egybetextúrák mindenütt, szóval itt valami nagyon nem stimmel.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.26. 18:31:07 -
#121 2gb Elég lesz a HIGH-hoz is... de megmerem kockáztatni még az ultrát is kisebb felbontással :) nem szabad ezeknek bedőlni, Battlefiled 4, Dead Rising 3, Alien Isolation... mind elég ezeknek 2gb vga ram maxon, de még említhetném a Wolfeinsteint is vagy az NFS Rivalst ami elég jól néz ki.... meglátjuk, HIGH-hoz 100% hogy elég lesz a 2gb vram is, mert ami Recommendednek megvan adva ami egy 660 GTX az is 2gb Vrammal rendelkezik -
TomStorm #120 Medium-hoz elég.Vagy 2GB VRAM elég lesz a high/ultra texturához?Nem ezt mutatja a mellékelt ábra.
Bár nekem végülis közöm sincs még a 2GB vram-hoz sem:D nekem jó az a Low:P -
#119 Persze, 4k-hoz biztos nem. -
#118 érdekes nekem ment maxon 2gb vrammal , pedig nem egy erőmű a gépem
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.26. 14:41:35 -
#117 WDnek nem elég a 2Gb nagyon nem. -
#116 Hát ez kb. vicc kategória. WD-nek is elég a 2 gigás kártya és hát azért cseppet jobban néz ki, mint ez. Bár igazából várható volt ez az irreálisan nagy gépigény megjelölés egyre több játéknál, elvégre next gen van ,vagy mifene. :) -
#115 rohadtul felesleges, nem fog kelleni neki 6gb :) Rysenak kell 4gb 4k-ba :D haggyuk már ezt
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.26. 11:52:58 -
#114 Akkor éreztem ,hogy nem kell 4GB-os 970-et venni.Várom a 6-8GBos verziót belőle! -
#113 jó lesz a 2GB-os is 100%-ig biztos vagyok benne :)
ha a Dead Rising 3 ment full HD-n 2gb Vrammal akkor ennek is mennie kell... ez nagyon nagy BULLSHIT
Ráadásul a Steam fórum úgy dühöng mint a szar :D
A recommended eze kszerint a HIGH-ra vonatkozik... és az Ultra állítólag + dolog PC-n (nextgen konzolokon High beállítással megy..., de akkor is túlzás mivel nem néz ki olyan jól, hogy 6gb Vramot igényeljen...
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.26. 11:48:49 -
TomStorm #112 És még engem szóltak le,hogy minek ajánlok minimum 3GB VRAM-os VGA-t jó a 2GB-os is,ahha LOL:DD
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.26. 11:45:10 -
#111 IGN en posztoltak egy képet
-
#110 Ezt hol hallottad?
Ajánlott gépigány: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970 ezekből meg nem is létezik 6GB-os szerintem -
#109 az most komoly, hogy 6gb VRAM kell 1080p-n??? :D -
#108 Dzsizosz krajszt a Wasteland 2-t sem lehet abbahagyni mi lesz itt ev vegen..
Meg jo hogy tartalekoltam par nap szabit :)
Durvan jo ertekeleseket kapott,a sztorit huzzak le egyedul ahogy olvastam. -
#107 IGN 9.3/10 - Gamespot 8/10 - Polygon 9.5/10 - Game Informer 8.25/10 - Eurogamer 8/10 - Kotaku YES - GamesTM 8/10
Destructoid 6/10 - The Escapist 4.5/5 - Shacknews 9/10 - Game Front 90/100 - Playstation Lifestyle 9/10 - Gaming Age A-
Joystiq 5/5 - EGM 8.5/10 - Hardcore Gamer 4.5/5 - GamesBeat 80/100 - GamesRadar 4.5/5 - Cheat Code Central 88/100 -
#106 Azt mondja sokkal jobb a harc, mint a ragyi AC-ben. Szerintem kurva jól néz ki a játék, várom. -
#105 -
#104 öt csillag -
#103 [URL=http://kotaku.com/middle-earth-shadow-of-mordor-the-kotaku-review-1639361008]Middle-Earth: Shadow Of Mordor: The Kotaku Review[/URL
YES -
Lacc 88 #102 A szívem szakad meg, hogy a gépem már kevés hozzá A Watch Dogs már el sem indult, akkor ennek esélye sincs. De azért várom az élménybeszámolókat és ha sok a pozitív vélemény , akkor ideje lesz beruházni egy komolyabb gépre.
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2014.09.25. 23:22:45 -
#101 Mar csak 5 nap :) -
#100 Shadow of Mordor - Everything You Need to Walk Into Mordor
-
#99 De orulok,bar csodalkozom mert mindenhol csuszasok szoktak lenni inkabb es nem elorehozott kiadas.
Mindenesetre kezdem sejteni mikorra idozitsek 3-4 nap szabadsagot :) -
#98 valszeg vagy nem tudsz olvasni vagy nem tudsz lejjebb görgetni... -
#97 Te minek hadoválsz annyira a történetről, hol olvastad, hogy az a szar? -
#96 Csak a Celebimboros rész kapcsolódik a Lore-hoz amit Tolkien könyvben is megírt szóval nem tudom, honnan az istenből veszik sokan, hogy a Lore meggyalázása a játék, mert aki ezt mondja annak fogalma sincsen a háttértörténetről :) ráadásul Peter Jacksonnal egyeztettek. bocsi ez le maradt:) én az a srác vagyok aki a Gyűrűk ura összes részén nőtt fel imádom a világot, szóval ezeket nem azért mondom, mert láttam 2 trailert és Fanboykodom, hanem utána jártam a dolgoknak
az előző hozzászólásomhoz: az ködös, hogy Celebimbor csak a 3 tündegyűrűt csinálta-e vagy az összes gyűrű elkészítésében részt vett
még egy kis infó: Celebimbor Fëanor ház utolsó tagja és apja szintén kovács mester volt
Talion neve: Eye for an Eye azaz szemet szemért, ez utal családjára is
a helyett, hogy köpködnénk és egyből azt gondolnánk hogy egy szar legközelebb olvassunk utána :)
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.09. 16:22:29 -
#95 http://www.gamestar.hu/middle-earth-shadow-of-mordor-valtoztak-a-megjelenesi-datumok.html
Megváltozott a PC-s dátum !!!! 30.-án jön!! :D
és mindazoknak akik azt mondják, hogy nem mély a story: a történet arról szól, hogy CELEBIMBOR azaz a 3 gyűrű kovácsolója összekapcsolódik Talionnal, mivel mindkettejük családját megölték... Celebimbort Sauron becsapta és rávette, hogy kovácsolja meg a 3 gyűrűt ez után arra kérte, hogy árulja el Galadrielt... de nem tette meg és elrejtette a 3 gyűrűt... a többit tudjuk szauron megcsinálta a hatalom gyűrűjét... megölette Celebimbort, aki elárulta a gyűrűk hollétét kivéve a 3 tünde gyűrűét...
szal rohadt jó storyja van ami kapcsolódik a Lore-hoz... mielőtt fikáztok utána kéne járni nem flémelni össze vissza... a játékból kifog derülni a Gyűrűkovács élete Celebimboré, hogy mi történt vele, Sauronról is sok minden kiderül... nagyon jó játék lesz és aki előre leírja az nagyon nagyot hibázik :)
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.09. 16:08:15 -
ratgab #94 Ha neked nem számít, hogy mindig más minibossok lesznek a játékban annak függvényében, hogy épp hogy alakul a játék, akkor tényleg csak hangzatos marketing eszköz a nemezis rendszer.
De szerintem itt valami merőben új dologgal állunk szemben ami a következő évek játékait is könnyen meghatározhatja. -
paj01 #93 már alapból ott vérzik el nálam, hogy csak mordorban lehet "dógozni" A fehér várost belekódolhatták volna mindjárt mást volna. Így csak (szerintem) az lesz, hogy mész és futószalagon ölöd az orkokat. Nemezis rendszer az...csak egy hangzatos marketing cucc, nem gondolom, hogy olyan olyan sokat hozzá tesz. Ha már őszi megjelenések, Dragon Age ütni fogja ezt úgy vélem.