Middle Earth Shadow of Mordor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És még engem szóltak le,hogy minek ajánlok minimum 3GB VRAM-os VGA-t jó a 2GB-os is,ahha LOL😄D
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.26. 11:45:10
Ozzyehh
IGN en posztoltak egy képet

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

grebber
Ezt hol hallottad?

Ajánlott gépigány: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970 ezekből meg nem is létezik 6GB-os szerintem

Next PC upgrade: 2022

Ozzyehh
az most komoly, hogy 6gb VRAM kell 1080p-n??? 😄

dartonite
Dzsizosz krajszt a Wasteland 2-t sem lehet abbahagyni mi lesz itt ev vegen..
Meg jo hogy tartalekoltam par nap szabit 😊

Durvan jo ertekeleseket kapott,a sztorit huzzak le egyedul ahogy olvastam.
Fpocok
IGN 9.3/10 - Gamespot 8/10 - Polygon 9.5/10 - Game Informer 8.25/10 - Eurogamer 8/10 - Kotaku YES - GamesTM 8/10

Destructoid 6/10 - The Escapist 4.5/5 - Shacknews 9/10 - Game Front 90/100 - Playstation Lifestyle 9/10 - Gaming Age A-

Joystiq 5/5 - EGM 8.5/10 - Hardcore Gamer 4.5/5 - GamesBeat 80/100 - GamesRadar 4.5/5 - Cheat Code Central 88/100

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Azt mondja sokkal jobb a harc, mint a ragyi AC-ben. Szerintem kurva jól néz ki a játék, várom.

Fpocok

Fpocok

Fpocok
Middle-Earth: Shadow Of Mordor: The Kotaku Review[/url
YES

A szívem szakad meg, hogy a gépem már kevés hozzá <#rinya> A Watch Dogs már el sem indult, akkor ennek esélye sincs. De azért várom az élménybeszámolókat és ha sok a pozitív vélemény , akkor ideje lesz beruházni egy komolyabb gépre.
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2014.09.25. 23:22:45

dartonite
Mar csak 5 nap 😊
wedge31
Shadow of Mordor - Everything You Need to Walk Into Mordor

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

dartonite
De orulok,bar csodalkozom mert mindenhol csuszasok szoktak lenni inkabb es nem elorehozott kiadas.
Mindenesetre kezdem sejteni mikorra idozitsek 3-4 nap szabadsagot 😊
Ozzyehh
valszeg vagy nem tudsz olvasni vagy nem tudsz lejjebb görgetni...

Kandurex
Te minek hadoválsz annyira a történetről, hol olvastad, hogy az a szar?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ozzyehh
Csak a Celebimboros rész kapcsolódik a Lore-hoz amit Tolkien könyvben is megírt szóval nem tudom, honnan az istenből veszik sokan, hogy a Lore meggyalázása a játék, mert aki ezt mondja annak fogalma sincsen a háttértörténetről 😊 ráadásul Peter Jacksonnal egyeztettek. bocsi ez le maradt😊 én az a srác vagyok aki a Gyűrűk ura összes részén nőtt fel imádom a világot, szóval ezeket nem azért mondom, mert láttam 2 trailert és Fanboykodom, hanem utána jártam a dolgoknak

az előző hozzászólásomhoz: az ködös, hogy Celebimbor csak a 3 tündegyűrűt csinálta-e vagy az összes gyűrű elkészítésében részt vett

még egy kis infó: Celebimbor Fëanor ház utolsó tagja és apja szintén kovács mester volt
Talion neve: Eye for an Eye azaz szemet szemért, ez utal családjára is

a helyett, hogy köpködnénk és egyből azt gondolnánk hogy egy szar legközelebb olvassunk utána 😊
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.09. 16:22:29

Ozzyehh
http://www.gamestar.hu/middle-earth-shadow-of-mordor-valtoztak-a-megjelenesi-datumok.html
Megváltozott a PC-s dátum !!!! 30.-án jön!! 😄

és mindazoknak akik azt mondják, hogy nem mély a story: a történet arról szól, hogy CELEBIMBOR azaz a 3 gyűrű kovácsolója összekapcsolódik Talionnal, mivel mindkettejük családját megölték... Celebimbort Sauron becsapta és rávette, hogy kovácsolja meg a 3 gyűrűt ez után arra kérte, hogy árulja el Galadrielt... de nem tette meg és elrejtette a 3 gyűrűt... a többit tudjuk szauron megcsinálta a hatalom gyűrűjét... megölette Celebimbort, aki elárulta a gyűrűk hollétét kivéve a 3 tünde gyűrűét...

szal rohadt jó storyja van ami kapcsolódik a Lore-hoz... mielőtt fikáztok utána kéne járni nem flémelni össze vissza... a játékból kifog derülni a Gyűrűkovács élete Celebimboré, hogy mi történt vele, Sauronról is sok minden kiderül... nagyon jó játék lesz és aki előre leírja az nagyon nagyot hibázik 😊
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.09. 16:08:15

Ha neked nem számít, hogy mindig más minibossok lesznek a játékban annak függvényében, hogy épp hogy alakul a játék, akkor tényleg csak hangzatos marketing eszköz a nemezis rendszer.

De szerintem itt valami merőben új dologgal állunk szemben ami a következő évek játékait is könnyen meghatározhatja.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

már alapból ott vérzik el nálam, hogy csak mordorban lehet "dógozni" A fehér várost belekódolhatták volna mindjárt mást volna. Így csak (szerintem) az lesz, hogy mész és futószalagon ölöd az orkokat. Nemezis rendszer az...csak egy hangzatos marketing cucc, nem gondolom, hogy olyan olyan sokat hozzá tesz. Ha már őszi megjelenések, Dragon Age ütni fogja ezt úgy vélem.

Myselor
igen xd de majd meglátjuk 😄
Az is jófélének tűnik...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
Dark Souls of Fallen <#idiota>
Nem tetszhet mindenkinek minden. Annyi játék jön ki most ősszel. Biztos lesz olyan, ami tetszeni is fog.

Myselor
azt tudom hogy mitörtént vele ismerem a történetet,de úgy teleportált a videóban na mindegy.kiváncsi leszek de eddig tényleg nem tetszik igazán
Értem! Én inkább majd akkor temetem, ha már láttam is mit raktak le a srácok az asztalra.

De nem az íj miatt teleportál, hanem a lény miatt, ami beleköltözött.

Lehet spoiler, hogy konkrétan mi is történt, úgyhogy nem írnám le.

Kandurex
Hótkomoly! <#zavart2> De tényleg!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.08. 17:33:31

Nem tudjátok , a dobozos verziót aktiválni lehet majd steam-en ?
Myselor
tényleg úgy volt a videóban :o vagy félreláttam xd egyébként nekem sem tetszik már a játék annyira. :|
"teleportálás íjjal" most nem tudom, hogy vicceskedsz vagy ironizálsz mindenesetre jót röhögtem...

1. Nem a szeretteit ölik meg és nem az orkok
2. Nemezis rendszer nem erről szól, hogy magad mellé állíthatod az orkokat, hanem hogy a sima ágyútöltelékből is lehet akár főboss is a játék végére (és most nagyon leegyszerűsítettem).

Kandurex
Akkora egy fájdalom, hogy hihetetlen... teleportálás íjjal, neon fényes kaszabolás, hack and slash, ostoba 'egy gombos' harc... ja és a grafika is megocsmányult, elég, ha csak a játékmenet videókat nézi az ember <#gunyos1>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.08. 15:52:30

Shep
Én nem lepődnék meg ha sokaknak az év csalódása lenne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pedig sajnos lehet igaza lesz.Lesznek Orkok és Ork boss-ok.Ettől LOTR?Sztori?Megölik az Orkok a szeretteit levadásszuk az Orkokat.
Nemesis rendszer:mellénk állíthatunk Orkokat😊) és rávesszük őket,hogy egymással harcoljanak.Hát ez aztán hú de nagyon jó lesz nekünk-.-

Sajnos néztem 1-2 live gameplayt a napokban és rohadtul elvette a kedvem.Egy sima Ork hunting játéknak tünik de ne legyen igazam mert régóta vártam már
Ozzyehh
Rohadtul nem értek egyet.. 😄 és szerintem nincs igazad, ez egy brutálisan jó Lord játék lehet... és nem elfogultságból, de a Story elég jól kivan találva , illeszkedik a Lore-hoz 😊

Amennyit láttam eddig, ez megint egy elbaltázott lehetőség egy normális GYU játék kiadására. Egy ilyen franchise-ra nem AKCIO játékot kéne készíteni rpg elemekkel sztem. A sok szemétből amiket eddig csináltak kijött volna már egy skyrim szerű játék. Kár.

Ozzyehh
ááá elmegy az hamar... még csak most kezdődött a szeptember és már 7.-e van 😄

dartonite
A legjobban vart jatek !

Rvaelet 21 nap az meg rengeteg 😄
Ozzyehh
már csak kicsit több mint 3 hét, emberek 😄

grebber

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Middle-earth: Shadow of Mordor - Wraith Powers Gameplay Trailer.

Hát nem hinném, hogy Mordorban több várost is találnánk, ami nem ork illetékesség alatt állna.

Nagy AC-s vagyok, de én kifejezetten örülök ennek a fantasy-s világú gyakorlatilag lotro AC-nek.

wedge31

OMG azonnal akarom
Megnéztem most 2 ilyen videot.Szerintem rendben van.Iszonyat sok harc van benne persze ez adott ehez a világhoz😊
Jó ez a Mount rendszer de nem tudom meg is lehet e tartani őket

Remélem nem halasszák el a kiadást
Tele van a YouTube több órás gameplay videókkal az E3-ról. Érdemes megnézni õket, nagyon állat. A Batman és AC rajongók tutira be fognak még szólni a koppintás miatt ha meglátják õket 😄

wedge31
Gollum biztos szerepelni fog ezt már megerõsitették.

Arról tudni már valamit mekkora lesz a szabadság és a bejárható terület? Azért remélem eljuthatunk néhány városba is nem csak az állandó Ork gyilkolás lesz és a sereg felállítása. Nagyon bírnám ha benne lenne néhány a film szereplõi közül is. Gandalf, Legolas, Gimli, Bilbó vagy Aragorn (ugye a Két toronyban már 87 éves) esetleg a Hobbitos törpök is felbukkanhatnának. Vajon van rá esély?