Middle Earth Shadow of Mordor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.26. 11:45:10
Ajánlott gépigány: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970 ezekből meg nem is létezik 6GB-os szerintem
Next PC upgrade: 2022
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Meg jo hogy tartalekoltam par nap szabit 😊
Durvan jo ertekeleseket kapott,a sztorit huzzak le egyedul ahogy olvastam.
Destructoid 6/10 - The Escapist 4.5/5 - Shacknews 9/10 - Game Front 90/100 - Playstation Lifestyle 9/10 - Gaming Age A-
Joystiq 5/5 - EGM 8.5/10 - Hardcore Gamer 4.5/5 - GamesBeat 80/100 - GamesRadar 4.5/5 - Cheat Code Central 88/100
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2014.09.25. 23:22:45
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenesetre kezdem sejteni mikorra idozitsek 3-4 nap szabadsagot 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az előző hozzászólásomhoz: az ködös, hogy Celebimbor csak a 3 tündegyűrűt csinálta-e vagy az összes gyűrű elkészítésében részt vett
még egy kis infó: Celebimbor Fëanor ház utolsó tagja és apja szintén kovács mester volt
Talion neve: Eye for an Eye azaz szemet szemért, ez utal családjára is
a helyett, hogy köpködnénk és egyből azt gondolnánk hogy egy szar legközelebb olvassunk utána 😊
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.09. 16:22:29
Megváltozott a PC-s dátum !!!! 30.-án jön!! 😄
és mindazoknak akik azt mondják, hogy nem mély a story: a történet arról szól, hogy CELEBIMBOR azaz a 3 gyűrű kovácsolója összekapcsolódik Talionnal, mivel mindkettejük családját megölték... Celebimbort Sauron becsapta és rávette, hogy kovácsolja meg a 3 gyűrűt ez után arra kérte, hogy árulja el Galadrielt... de nem tette meg és elrejtette a 3 gyűrűt... a többit tudjuk szauron megcsinálta a hatalom gyűrűjét... megölette Celebimbort, aki elárulta a gyűrűk hollétét kivéve a 3 tünde gyűrűét...
szal rohadt jó storyja van ami kapcsolódik a Lore-hoz... mielőtt fikáztok utána kéne járni nem flémelni össze vissza... a játékból kifog derülni a Gyűrűkovács élete Celebimboré, hogy mi történt vele, Sauronról is sok minden kiderül... nagyon jó játék lesz és aki előre leírja az nagyon nagyot hibázik 😊
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.09. 16:08:15
De szerintem itt valami merőben új dologgal állunk szemben ami a következő évek játékait is könnyen meghatározhatja.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lehet spoiler, hogy konkrétan mi is történt, úgyhogy nem írnám le.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.08. 17:33:31
2. Nemezis rendszer nem erről szól, hogy magad mellé állíthatod az orkokat, hanem hogy a sima ágyútöltelékből is lehet akár főboss is a játék végére (és most nagyon leegyszerűsítettem).
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.08. 15:52:30
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nemesis rendszer:mellénk állíthatunk Orkokat😊) és rávesszük őket,hogy egymással harcoljanak.Hát ez aztán hú de nagyon jó lesz nekünk-.-
Sajnos néztem 1-2 live gameplayt a napokban és rohadtul elvette a kedvem.Egy sima Ork hunting játéknak tünik de ne legyen igazam mert régóta vártam már
Next PC upgrade: 2022
Jó ez a Mount rendszer de nem tudom meg is lehet e tartani őket
Remélem nem halasszák el a kiadást