Middle Earth Shadow of Mordor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Remélem nem vetted támadásnak. <#puszi>

Parasite Eve 2, best game EVER!

De kedves, hogy megemlékeztél rólam. Amúgy egyszer végre igazunk lett és a józan ész győzött. Most telepít, aztán én is jól leteszteltem.

Ha jól tudom Zzennek NVidiája van, nekem meg ugye AMD-m.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Az én konfigomon ultrán jól elfut, High-on van a 6gb VRAM-os beállítás meg kikapcsoltam a tesszallációt. De lehet leveszem még az árnyékokat, nem mindig smooth:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
APA KEZDŐDIK!

Fpocok
Jah.. unlockolták előbb, hogy a gabi félék ne sírjanak :D

grebber
Na akkor majd írjátok meg milyen gépen hogy fut és toljatok benchmark eredményeket.

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Már az eredetisek is nyomhatják, úgy néz ki legalábbis, habár valamit ádázan tölt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Myselor
értem akkor hamarosan mindenhol kint lesz,kiváncsi vagyok.lehet hogy nálam el sem fog futni.de majd meglátjuk .érdekel mennyire szarták le az optimizálást és a játék is érdekel milyen lett.eddig jókat írtak róla
grebber
Na nfohumpon már tolják.Titannal megy maxon nagyon szépen.(Azt nem irta a srác hogy hd textura pakkal van-e)

Myselor
hol látsz te olyat?
Palinko
Elég korán kijött a skidrow virágbolti :D
Voltan
Már bocs, de nem kurvára mindegy, hogy nem tudod aktiválni, vagy eleve nem tudod megvenni a boltban?
Az a boltok faszsága, hogy előbb árulják a hard copy-t, mint, hogy eljönne a launch időpont.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Mert úgy nem lehetne itt dühöngeni :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem az a cél, hogy hamarabb. Az a kérdés, hogy miért nem egyszerre? Ennek tulajdonképpen mi értelme van a semmin kívül?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Anno pl. a C3-al 3 napig kellett várnom az aktiválással, szóval nem érdemes, reménykedni, hogy a dobozossal majd hamarabb tud valaki játszani, max ha vpn-el aktiválja olyan ország ipjével ahol már feloldásra került.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Digitális éra ide, digitáls éra oda ennek így semmi értelme. Gyakorlatilag előre veszed meg a játékot, aztán estig malmozol... ez így értelmetlen.

Én is ebben reménykedem, hogy majd holnap délben szépen aktiválják aztán lehet tolni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.29. 10:26:10

Ozzyehh
igen... mondjuk azért sok játéknál előfordult, hogy megváltoztatták a timert vagy pedig éjfélkor már lehetett játszani még ha nem is telt le az a pár óra.

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ezen a helyzeten nem kell csodálkozni. A sok DLC vásárló, előrendelő buta ember miatt, már semmilyen jogunk nem maradt. Megveszed, kifizeted és nézheted a dobozt majd ha ők úgy gondolják engedélyezik, és ha megint gondolnak egyet akkor meg majd nem engedélyezik :)

Kicsit tudatosabb, okosabb vásárlókkal ez nem történhetett volna meg, innen már nincs vissza út.
Fpocok
Ez már a digitális éra. Attól,. hogy dobozosat veszed, még a steamesed veszed (úgy látom steamworksös).

Ozzyehh
hát igen... ez azért elég genyó dolog főleg, hogy már kivan csengetve érte a pénz azaz már az enyém.. oké, hogy nem halunk bele, de azé már tolnám...

Ahogy Ozzyehh is írja pont azt nem értem én se. Akkor legyen a dobozos megjelenés szerda és akkor egy szavam sincs, de ennek így semmi értelme. Megveszed a dobozost és estig nézegesd a dobozt...ez mi már?

Fpocok
Szerintem ez kiadótól függ. Van olyan, hogy éjfélkor már megjelenik, van hogy hajnal 1-2, van hogy 7-kor, amikor a steam vált.

Ozzyehh
azt nem értjük, hogy ha hivatalosan szeptember 30.án jelenik meg a játék és már fizettünk érte akkor miért kell majdnem egy teljes napot várni amíg feloldják :)

Fpocok
Nem nagyon értem, mit értetlenkedtek. Oda van írva, hogy 1 nap 10 óra, ami holnap este 7-et jelent. Akkor tudnak az eredetivel rendelkezők (dobozos is) játszani (mi meg majd holnap dél körül :D )
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.29. 09:05:37

Ezt én se értem teljesen. Ráadásul a dobozos verzióért már holnap reggel nyitástól lehet beballagni a hazai üzletekbe.... Ezek szerint aki dobozost vesz annak hiába van a birtokában már a játék estig nem fog tudni vele játszani?

dartonite
Ertem, koszi sracok.
Pre-load mar megvolt :)

Akkor nem kell szabadsagot kivennem.
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2014.09.29. 08:52:08
Ozzyehh
hát ez elég érdekes ugyanis elvileg 30.-án este 8 kor fogják feloldani :S ami elég fura mivel 30.án megjelenik a játék, de gondolom az időzóna miatt van ez az eltolódás

Játék adatlapjára kattintva pontosan látod, hány nap hány óra van hátra. Ez persze nincs kőbe vésve. Jelenlegi állás szeirnte szeptember 30, azaz holnap este 7-től lesz játszható itthon a játék.

Amúgy én már előtöltöttem, már csak az indulásra várok.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.29. 08:41:40

dartonite
Nekem ez az elso pre-order jatekom.
Tudja valaki hogy mennyire szoktak pontosak lenni?Tehat ha mondjuk azt mondjak hogy szept.30 akkor ma ejfel utan aktivalodik a steam-en talalhato jatek es lehet tolni?
Ozzyehh
köszi már kapom is lefele :D

zzeN
Steamen már lehet preloadolni, csak 34 gb.

szabii98
ahh basszus , tuti nem fog elfutni az én kis kaksi gépemen, pedig ez a játék rohadtul jó lesz:(

I met God. She's black

zzeN
Mit találtam:D

BoneDragon
8gb vram. <#email>

Myselor
és a normál futtatáshoz?mi kell?:D
Shep
Nyilván játékosok milliói játszanak 4k-ban :)

Ozzyehh
kiderült, hogy mi az a 6gb vram... a 4khoz kell, ha letöltöd a HD ultra texture pakkot akkor fog kérni 6gb-ot a gém

Shep
Jó hát én nem voltam elég bátor ezt itt így leírni :) Egyedül a karakterek azok amik egész korrektül festenek.

Rájöttem miért kell 6 giga VRAM, hát a köpeny lobogtatás miatt :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.26. 19:33:29

Kandurex
Ez bizony ronda, 2014. -be pedig ez egyenesen szégyen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BoneDragon
Szánalmas. egyáltalán nem szép annyira, hogy kelljen neki akár a 3gb is. Bőven elég lenne 2. Mesterségesen megnövelt vram igény, hogy a sok kis hülye emiatt vegyen új kártyát...

Shep
Na tessék ilyen maxon 1440p-ben a játék. Hát marhára nem az a minőség ami a lenti gépigényt igényelné. Alig van objekt a pályán, nagy üresség az egész, nulla interakció a környezettel, egybetextúrák mindenütt, szóval itt valami nagyon nem stimmel.
http://www.youtube.com/embed/DrzSBpkxbqw
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.26. 18:31:07

Ozzyehh
2gb Elég lesz a HIGH-hoz is... de megmerem kockáztatni még az ultrát is kisebb felbontással :) nem szabad ezeknek bedőlni, Battlefiled 4, Dead Rising 3, Alien Isolation... mind elég ezeknek 2gb vga ram maxon, de még említhetném a Wolfeinsteint is vagy az NFS Rivalst ami elég jól néz ki.... meglátjuk, HIGH-hoz 100% hogy elég lesz a 2gb vram is, mert ami Recommendednek megvan adva ami egy 660 GTX az is 2gb Vrammal rendelkezik

Medium-hoz elég.Vagy 2GB VRAM elég lesz a high/ultra texturához?Nem ezt mutatja a mellékelt ábra.
Bár nekem végülis közöm sincs még a 2GB vram-hoz sem:D nekem jó az a Low:P
Shep
Persze, 4k-hoz biztos nem.

Ozzyehh
érdekes nekem ment maxon 2gb vrammal , pedig nem egy erőmű a gépem
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.26. 14:41:35

grebber
WDnek nem elég a 2Gb nagyon nem.

Shep
Hát ez kb. vicc kategória. WD-nek is elég a 2 gigás kártya és hát azért cseppet jobban néz ki, mint ez. Bár igazából várható volt ez az irreálisan nagy gépigény megjelölés egyre több játéknál, elvégre next gen van ,vagy mifene. :)

Ozzyehh
rohadtul felesleges, nem fog kelleni neki 6gb :) Rysenak kell 4gb 4k-ba :D haggyuk már ezt
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.26. 11:52:58

grebber
Akkor éreztem ,hogy nem kell 4GB-os 970-et venni.Várom a 6-8GBos verziót belőle!

Ozzyehh
jó lesz a 2GB-os is 100%-ig biztos vagyok benne :)

ha a Dead Rising 3 ment full HD-n 2gb Vrammal akkor ennek is mennie kell... ez nagyon nagy BULLSHIT

Ráadásul a Steam fórum úgy dühöng mint a szar :D

A recommended eze kszerint a HIGH-ra vonatkozik... és az Ultra állítólag + dolog PC-n (nextgen konzolokon High beállítással megy..., de akkor is túlzás mivel nem néz ki olyan jól, hogy 6gb Vramot igényeljen...
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.26. 11:48:49