1012
-
#332 Na, megvettem én is, király a fémdoboz, a játék meg tényleg nagyon jó lett - bár még csak 2 órát tettem bele kb.
A játékmenet izgalmas, a harc nagyon élvezetes ( nagyon szeretem a Batmant és az AC harcot is ) A hangok is óriásiak, ahogy az orkok beszélgetnek, meg monologizálnak a közeledben, az zseniális.
A grafika is nagyon tetszik, gyönyörű az összhatása az egésznek, és ultrán ( kivéve az über textúra pakkot, az nem kell nekem ) teljesen simán fut.
Asszem, ezzel elleszek jó darabig. :) -
ratgab #331 Érdekes módon engem eddig csak random orkok nyírtak ki meg egyszer egy carnigore. -
#330 Ebben a gameben nem szégyen néha felvenni a nyúlcipőt. :) -
#329 Ejj, még jégeső is van a játékba. :) -
TomStorm #328 Interrogate->gain intel(space->space) -
#327 sziasztok,
hogy lehet kihallgatni az inteleket? mindig megölöm őket :D -
#326 Á, hát küldetés közben nincsen chekpoint? Eljutok a feléig aztán jön a lopakodós rész, bebukom és kezdhetem előröl? Óriási. -
#325 Hát csak nem lesz olyan hardcore nehéz :D Pénteken kezdem el PS4-en, akkor próbálok majd egyszer se meghalni. Amilyen ügyes vagyok csak sima barangolás közben is megtalált 2 kapitány, és meg is ölt :DDD -
TomStorm #324 Igen olvastam róla.Kár,hogy nincs valami Survivor mód benne.Mondjuk egy második végigjátszás Survivor-ban finom lehetne:)
De azt is hallottam,hogy nehezedik majkd a játék tehát valószinü én se örülhetek sokáig,hogy nem halok -
TomStorm #323 Azt még nem próbáltam de ha combat-ban is működik ezek szerint akkor kösz a tippet:) -
#322 Nem is szabad meghalni, az az igazság :D Mert akkor csak egyre nehezebb lesz a játék. -
TomStorm #321 Én még egyszer se haltam.Rohadt gyorsan el kell szaladni(Elven Swiftness és keresni az akadályokat akkor begyorsulsz) ha gáz van elég hamar elvesztik a nyomom de nem a közelben kell rejtőzni.Van amikor 15 Ork is kerget de lazán lerázom őket. -
ratgab #320 Amúgy harc közben ha elszaladsz és leszedsz egy virágot, akkor fullra gyógyulsz... Csináltam már ilyet a csata kellős közepén. -
TomStorm #319 De most Time eventeket nyomatom.Általában pár másodperc marad csak de sikerülget:D -
TomStorm #318 Hát nem árt pár Sword+dagger Rune.Én Sword-ot oldottam fel párat és Dagger-ból a másodikat ami ad +HP-t ha Drain-elek.Bodyguard-okat kell ölni először ha fogy a HP akkor Drain(gyógyulsz),így próbálgatom én:) -
#317 Hát igen, ez egy olyan játék, ahol csak megfontoltan szabad berontani az ellenfelek közé :DD -
#316 Hát ebbe a játékba nem lehet rambo modeba tolni, szépen bementem 4 dög közé, jöttek velük a csicskák is, szóval kb 50-en lehettek rajtam. Persze meg is haltam, így jó pár szintet léptek.. -
#315 Warchiefekre van valakinek valami tippje, hogy hogy érdemes kicsinálni őket? :D -
ratgab #314 Ez a nemezis rendszer áldásos hatása, minden amit leírtál emiatt van. -
#313 Ezt a Fat Headet is érdekes módszerrel nyírtam ki, volt végül már 5 captain (sikerült riadót is csinálnom :D) abból 1 et elkergettem, de még így is maradt a warchief meg a 4 captain. Felmásztam egy toronyba, oda nem tudtak követni és 4 szer megcsináltam magasból a stealth + bal egérgombot és kinyiffant :D -
TomStorm #312 Elkapod "E" és nem engeded el,tartod csak az E-t még ki nem nyered az összes erőt -
#311 Nekem nemreg sikerult leraknom az osszes warchief-et.Hat aki konnyunek gondolta eddig a jatekot annak most szolok hogy egyaltalan nem lesznek egyszeruek.Folyamatosan jonnek a gruntok segiteni nekik,a vegen mar annyian voltak hogy kiszaltozgattam a tomegbol es csak a szelet vagtam.De nagyszeruen hasznalhatoak a skillek,pl a wraith blast ebben az esetben musthave.(foleg az erosebb verzioja)
10 ora jatek utan tartok 25% kornyeken,eddig nagyon jo:) -
#310 Ennyire sík hülye nem vagyok, és tényleg logikus lenne, de szó sincs erről, nem erre vonatkozott a kérdés.
Fel lehet venni a földről, de én a "Drain"-t kérdeztem, hogy az hogy működik. -
#309 Mert valszeg nincs a közeledben ork a feltöltés csak akkor müködik. -
#308 Próbáltad már kivenni az áldozatokból?
Nekem ez tűnne logikusnak.
//Nem, nincs meg a játék. -
#307 Srácok, egy kérdés, egyszerűen ezt nem értem és nem tudok rájönni. Ha ellövöm a 4 nyílvesszőt, kiírja hogy tartsam lenyomva az E-t. Nem történik semmi. Mit kell tennem, hogy újra legyen nyilam? Előre is köszi! -
#306 Azért ami Zogdush Fat Headnél van azt megint csak költői túlzásnak érzem, 1 warchief is elég erős, erre van még 2 captain védője :S
Azt sem nagyon értem a helyek amiket kinyírtam néha feltöltődnek, néha egymást ölik a Sauron's armynál, meghalni sem nagyon szabad mert csak erősödnek ezek a dögök :(
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2014.10.01. 18:48:54 -
TomStorm #305 Félelmetesen jól megvan csinálva de még a hangok mikor potyog a jég lol
Meg úgy az egész játék,lenyűgöz.Nem tudom abbahagyni.Megnézem hol a legolcsóbb és rendelek dobozosat,polcon a helye nincs mese -
ratgab #304 Igen. Előbb épp elkapott egy. -
TomStorm #303 Ezt jól látom,hogy viharban néha jégeső is van? -
#302 Tudtommal: nem. -
xido #301 sajnos nem....utólag nem szok és eddig nem írták át a boltok az adatlapot.. -
#300 Sziasztok!
A játék megjelenik magyar nyelven is? -
#299 Eléggé hagyd a francba szaga van :D Majd feltápolunk aztán a játék végén visszatérünk rá :) -
TomStorm #298 Mind a ketten már nem hiszem,hogy elkerültük volna ezt az opciót.Tehát nincsenek fokozatok,újrajátszás kilőve:C -
ratgab #297 Én sem emlékszem, hogy választottam-e. -
#296 Így igaz, a Völva jövendőlése! -
Metontour #295 Tolkein ha úgy nézzük kicsit színezett a skandináv mitológián. A Hobbit törpjeinek neveit teljes egészében a Völuspa Edda énekből vette át sőt a Gandalf nevet is. -
TomStorm #294 Tényleg jut eszembe,nehézségi fokozat van?Nem is emlékszem,hogy bármit választottam volna kezdésnél vagy nem figyeltem? -
ratgab #293 Aha. Azzal én is összefutottam. Az valami DLC boss egyébként. Azt én se tudtam átugrani. Ott csináld azt, hogy kaszabolod mellette az apróságot, aztán mikor feltöltődik a kivégzés (kéken villog a kard), akkor az küld rá. Ez működött is nálam, csak aztán az apróságok végül szétkaptak, pedig a pajzsos rosszarcnak már nem kellett volna több pár ütésnél. Amúgy nem nyeli be a szemből érkező támadásokat és immunis a ranged-re is... Kemény kis dög.