1012
-
#92 igen xd de majd meglátjuk :D -
ratgab #91 Az is jófélének tűnik...XD -
#90 Dark Souls of Fallen -
ratgab #89 Nem tetszhet mindenkinek minden. Annyi játék jön ki most ősszel. Biztos lesz olyan, ami tetszeni is fog. -
#88 azt tudom hogy mitörtént vele ismerem a történetet,de úgy teleportált a videóban na mindegy.kiváncsi leszek de eddig tényleg nem tetszik igazán -
ratgab #87 Értem! Én inkább majd akkor temetem, ha már láttam is mit raktak le a srácok az asztalra. -
ratgab #86 De nem az íj miatt teleportál, hanem a lény miatt, ami beleköltözött.
Lehet spoiler, hogy konkrétan mi is történt, úgyhogy nem írnám le. -
#85 Hótkomoly! De tényleg!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.08. 17:33:31 -
Bluerainbow #84 Nem tudjátok , a dobozos verziót aktiválni lehet majd steam-en ? -
#83 tényleg úgy volt a videóban :o vagy félreláttam xd egyébként nekem sem tetszik már a játék annyira. :| -
ratgab #82 "teleportálás íjjal" most nem tudom, hogy vicceskedsz vagy ironizálsz mindenesetre jót röhögtem... -
ratgab #81 1. Nem a szeretteit ölik meg és nem az orkok
2. Nemezis rendszer nem erről szól, hogy magad mellé állíthatod az orkokat, hanem hogy a sima ágyútöltelékből is lehet akár főboss is a játék végére (és most nagyon leegyszerűsítettem). -
#80 Akkora egy fájdalom, hogy hihetetlen... teleportálás íjjal, neon fényes kaszabolás, hack and slash, ostoba 'egy gombos' harc... ja és a grafika is megocsmányult, elég, ha csak a játékmenet videókat nézi az ember
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.08. 15:52:30 -
#79 Én nem lepődnék meg ha sokaknak az év csalódása lenne. -
TomStorm #78 Pedig sajnos lehet igaza lesz.Lesznek Orkok és Ork boss-ok.Ettől LOTR?Sztori?Megölik az Orkok a szeretteit levadásszuk az Orkokat.
Nemesis rendszer:mellénk állíthatunk Orkokat:)) és rávesszük őket,hogy egymással harcoljanak.Hát ez aztán hú de nagyon jó lesz nekünk-.-
Sajnos néztem 1-2 live gameplayt a napokban és rohadtul elvette a kedvem.Egy sima Ork hunting játéknak tünik de ne legyen igazam mert régóta vártam már -
#77 Rohadtul nem értek egyet.. :D és szerintem nincs igazad, ez egy brutálisan jó Lord játék lehet... és nem elfogultságból, de a Story elég jól kivan találva , illeszkedik a Lore-hoz :) -
paj01 #76 Amennyit láttam eddig, ez megint egy elbaltázott lehetőség egy normális GYU játék kiadására. Egy ilyen franchise-ra nem AKCIO játékot kéne készíteni rpg elemekkel sztem. A sok szemétből amiket eddig csináltak kijött volna már egy skyrim szerű játék. Kár. -
#75 ááá elmegy az hamar... még csak most kezdődött a szeptember és már 7.-e van :D -
#74 A legjobban vart jatek !
Rvaelet 21 nap az meg rengeteg :D -
#73 már csak kicsit több mint 3 hét, emberek :D -
#72 A kulisszák mögött -
#71 Middle-earth: Shadow of Mordor - Wraith Powers Gameplay Trailer.
-
ratgab #70 Hát nem hinném, hogy Mordorban több várost is találnánk, ami nem ork illetékesség alatt állna. -
ratgab #69 Nagy AC-s vagyok, de én kifejezetten örülök ennek a fantasy-s világú gyakorlatilag lotro AC-nek. -
#68 Akkor ennek örülni fogsz. -
TomStorm #67 OMG azonnal akarom
-
TomStorm #66 Megnéztem most 2 ilyen videot.Szerintem rendben van.Iszonyat sok harc van benne persze ez adott ehez a világhoz:)
Jó ez a Mount rendszer de nem tudom meg is lehet e tartani őket
Remélem nem halasszák el a kiadást -
Lacc 88 #65 Tele van a YouTube több órás gameplay videókkal az E3-ról. Érdemes megnézni őket, nagyon állat. A Batman és AC rajongók tutira be fognak még szólni a koppintás miatt ha meglátják őket :D
-
#64 Gollum biztos szerepelni fog ezt már megerősitették. -
Lacc 88 #63 Arról tudni már valamit mekkora lesz a szabadság és a bejárható terület? Azért remélem eljuthatunk néhány városba is nem csak az állandó Ork gyilkolás lesz és a sereg felállítása. Nagyon bírnám ha benne lenne néhány a film szereplői közül is. Gandalf, Legolas, Gimli, Bilbó vagy Aragorn (ugye a Két toronyban már 87 éves) esetleg a Hobbitos törpök is felbukkanhatnának. Vajon van rá esély?
-
TomStorm #62 Év játéka cím esélyes nálam:)
Csak ne legyen sok hiba benne,bug és valamilyen szinten legyen optimalizálva PC-re.
Ezt várom az idén legjobban! -
#61 -
#60 Egy csomó videó a különböző szépségek mimikájáról. -
#59 Őszintén szólva ez a neon fényes ütlegelés annyira nem fekszik,...valahogy egy naturálisabb ábrázolásnak jobban örülnék, még ha tudom, hogy magic... -
#58 Middle-earth: Shadow of Mordor - Story Trailer.
-
#57 Hurrá, lesz bow is. -
#56 Ebből valahogy nem jönnek a képek, videók, pedig elég érdekes játéknak tűnik! -
#55 -
TomStorm #54 Úgyvan,itt a másik csodálatos gépigény táblázat lol:D -
#53 Annyira nem gáz ez a gépigény, azért egy i5 750-nél pl egy i5 4670 kb 60%al erősebb.