1012
-
#172 -
#171 Természetesen a be nem aktivált giftekre vonatkozik. -
#170 Valóban kell-e 6GB VRam?
(Németül van)
-
#169 Most olvasom, hogy a régión kívülről vásárolt példányokra most dobták rá a régiózárat, ezzel játszhatatlanná téve azt. LOL. -
ratgab #168 NA ez jó, akkor rászabadítom szépen a benchmarkot és meglátjuk mi lesz. Amúgy tesztelés indul, mert indításra készen áll. -
Csokis #167 Middle-earth: Shadow Of Mordor Has An In-Game Benchmark, GTX970 Reported Pushing 70FPS At 1080p
[...]tested Middle-earth: Shadow Of Mordor on an Intel i5 [email protected], with a GeForce GTX 970 4GB, FoceWare 344.11 WHQL drivers and 8GB RAM. This combo run the benchmark (at 1080p with max settings) with an average framerate of 70fps (minimum framerate was 41fps). Do note that while teoKrazia has selected the Ultra textures, this HD Texture Pack has not been made available yet (meaning that those are High and not Ultra textures)."
NeoGAF hozzászólás 970-el:
What happened:
High approximate average:65-75 FPS
Ultra approximate average: 60-70, but with some very bad swaps [1-2 secs of freeze] every, mmh, 40 minutes?
Seems like the V-RAM needed to 're-cache' every certain spot.
Utoljára szerkesztette: Csokis, 2014.09.30. 10:12:46 -
#166 Auto-detecten nalam mediumra tette.Benchmark is futott,45-60 fps szoval teljesen jatszhato.
Illuzioim nekem sem voltak a radeon 7800 2gb ,8gb ram es i5-os configgal.
A jatek szep es teljesen jol fut jelenlegi beallitasain,lehet majd finomhangolni biztosan.30-40 percet tudtam tesztelni,sajna dolgozni is kell valamikor.Amit eddig lattam az tetszik,porgos jatekmenet es nagyon latvanyos harcok/kivegzesek.
Ugy erzem nem fogom megbanni ezt a pre-ordert.Persze ezek meg csak az elso benyomasok. -
ratgab #165 Hát nem ringatom magam álomvilágba.... Full HD mediumra tippelek. -
#164 Na várjuk, hogy hogyan fut nálad! -
#163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt néztem:
http://skidrowcrack.com/middle-earth-shadow-mordor-premium-edition/
Viszont torrentről ahol szedem látszik hogy CODEX release :D
-
#162 Remélem nem vetted támadásnak. -
ratgab #161 De kedves, hogy megemlékeztél rólam. Amúgy egyszer végre igazunk lett és a józan ész győzött. Most telepít, aztán én is jól leteszteltem.
Ha jól tudom Zzennek NVidiája van, nekem meg ugye AMD-m. -
#160 Az én konfigomon ultrán jól elfut, High-on van a 6gb VRAM-os beállítás meg kikapcsoltam a tesszallációt. De lehet leveszem még az árnyékokat, nem mindig smooth:) -
#159 APA KEZDŐDIK! -
#158 Jah.. unlockolták előbb, hogy a gabi félék ne sírjanak :D -
#157 Na akkor majd írjátok meg milyen gépen hogy fut és toljatok benchmark eredményeket. -
#156 Már az eredetisek is nyomhatják, úgy néz ki legalábbis, habár valamit ádázan tölt. -
#155 értem akkor hamarosan mindenhol kint lesz,kiváncsi vagyok.lehet hogy nálam el sem fog futni.de majd meglátjuk .érdekel mennyire szarták le az optimizálást és a játék is érdekel milyen lett.eddig jókat írtak róla -
#154 Na nfohumpon már tolják.Titannal megy maxon nagyon szépen.(Azt nem irta a srác hogy hd textura pakkal van-e) -
#153 hol látsz te olyat? -
#152 Elég korán kijött a skidrow virágbolti :D -
#151 Már bocs, de nem kurvára mindegy, hogy nem tudod aktiválni, vagy eleve nem tudod megvenni a boltban?
Az a boltok faszsága, hogy előbb árulják a hard copy-t, mint, hogy eljönne a launch időpont.
-
#150 Mert úgy nem lehetne itt dühöngeni :D -
ratgab #149 Nem az a cél, hogy hamarabb. Az a kérdés, hogy miért nem egyszerre? Ennek tulajdonképpen mi értelme van a semmin kívül? -
#148 Anno pl. a C3-al 3 napig kellett várnom az aktiválással, szóval nem érdemes, reménykedni, hogy a dobozossal majd hamarabb tud valaki játszani, max ha vpn-el aktiválja olyan ország ipjével ahol már feloldásra került. -
ratgab #147 Digitális éra ide, digitáls éra oda ennek így semmi értelme. Gyakorlatilag előre veszed meg a játékot, aztán estig malmozol... ez így értelmetlen.
Én is ebben reménykedem, hogy majd holnap délben szépen aktiválják aztán lehet tolni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.29. 10:26:10 -
#146 igen... mondjuk azért sok játéknál előfordult, hogy megváltoztatták a timert vagy pedig éjfélkor már lehetett játszani még ha nem is telt le az a pár óra. -
hapi #145 Ezen a helyzeten nem kell csodálkozni. A sok DLC vásárló, előrendelő buta ember miatt, már semmilyen jogunk nem maradt. Megveszed, kifizeted és nézheted a dobozt majd ha ők úgy gondolják engedélyezik, és ha megint gondolnak egyet akkor meg majd nem engedélyezik :)
Kicsit tudatosabb, okosabb vásárlókkal ez nem történhetett volna meg, innen már nincs vissza út. -
#144 Ez már a digitális éra. Attól,. hogy dobozosat veszed, még a steamesed veszed (úgy látom steamworksös). -
#143 hát igen... ez azért elég genyó dolog főleg, hogy már kivan csengetve érte a pénz azaz már az enyém.. oké, hogy nem halunk bele, de azé már tolnám... -
ratgab #142 Ahogy Ozzyehh is írja pont azt nem értem én se. Akkor legyen a dobozos megjelenés szerda és akkor egy szavam sincs, de ennek így semmi értelme. Megveszed a dobozost és estig nézegesd a dobozt...ez mi már? -
#141 Szerintem ez kiadótól függ. Van olyan, hogy éjfélkor már megjelenik, van hogy hajnal 1-2, van hogy 7-kor, amikor a steam vált. -
#140 azt nem értjük, hogy ha hivatalosan szeptember 30.án jelenik meg a játék és már fizettünk érte akkor miért kell majdnem egy teljes napot várni amíg feloldják :) -
#139 Nem nagyon értem, mit értetlenkedtek. Oda van írva, hogy 1 nap 10 óra, ami holnap este 7-et jelent. Akkor tudnak az eredetivel rendelkezők (dobozos is) játszani (mi meg majd holnap dél körül :D )
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.29. 09:05:37 -
ratgab #138 Ezt én se értem teljesen. Ráadásul a dobozos verzióért már holnap reggel nyitástól lehet beballagni a hazai üzletekbe.... Ezek szerint aki dobozost vesz annak hiába van a birtokában már a játék estig nem fog tudni vele játszani? -
#137 Ertem, koszi sracok.
Pre-load mar megvolt :)
Akkor nem kell szabadsagot kivennem.
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2014.09.29. 08:52:08 -
#136 hát ez elég érdekes ugyanis elvileg 30.-án este 8 kor fogják feloldani :S ami elég fura mivel 30.án megjelenik a játék, de gondolom az időzóna miatt van ez az eltolódás -
ratgab #135 Játék adatlapjára kattintva pontosan látod, hány nap hány óra van hátra. Ez persze nincs kőbe vésve. Jelenlegi állás szeirnte szeptember 30, azaz holnap este 7-től lesz játszható itthon a játék.
Amúgy én már előtöltöttem, már csak az indulásra várok.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.29. 08:41:40 -
#134 Nekem ez az elso pre-order jatekom.
Tudja valaki hogy mennyire szoktak pontosak lenni?Tehat ha mondjuk azt mondjak hogy szept.30 akkor ma ejfel utan aktivalodik a steam-en talalhato jatek es lehet tolni?
-
#133 köszi már kapom is lefele :D