1012
  • PeeTeR

• Shep
    Hát olyan semmilyen és üres az egész. Értem én ,hogy pusztaság van de hát egy puszta egy jobb játékban nem csak egy egyen textúra lehúzva aztán szevasz. Na mindegy az akció azért nem rossz benne de kb. erre számítottam, el lehet vele lenni de semmi kiemelkedő. Na de majd a Styx :)
  • MerlinW
    Semmi stílusa, hangulata. Ha így gondoltad, akkor teljesen egyetértek.
  • Shep
    Azért vannak momentumai a játéknak, mint a focistáinknak :D
  • grebber
    Nem ja hanem moslék inkább.
    Azért leülnék a suttyókkal mármint akik csinálták,hogy mire gondolt a költő amikor ilyen csira kinézethez ilyen gépigényt lőttek be.
    Lehet hogy arconköpném őket,mert ők se tudnák megmagyarázni.

Azt nem is nagyon figyeltem itt ,valaki tolja 2 magos procival a játékot?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.30. 20:41:53
  • Shep
    Pontosan :)

Amúgy a proci használata is érdekes, van ,hogy az egyik magot egyáltalán nem használja, 2-t 30%-on, egyet meg 80-on, aztán van mikor mind 40-50 körül és ez így folyamatosan változik. Lett volna még mit dolgozni rajta a srácoknak.
  • CalebJoe
    Az a fajta csúnya amit lehetett volna szebbre is csinálni.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.09.30. 20:30:13
  • Shep
    Nem szó szerint értendő a csúnya.
  • ratgab
    Ez nem csak a te véleményed. Csak nem akaratam már Shep-re írni így is mindig belékötök....XD
  • Ozzyehh
    csúnya?? hát még szerencse, hogy nem olyan az ízlésem mint a tied :D nekem speciel nagyon tetszik, szerintem szép sőt... :) de ez csak az én véleményem
  • Shep
    Megnéztem, hát be lehet lőni a grafot majdnem maxra és 30 fps-en elég szépen fut, de hát ez a játék csúnya, na, kivéve a karaktereket, meg az átvezetőket. Maga a játék meg olyan, mintha az AC-vel játszanék ,egy full üres pályán, csak itt lehet fejlődni, hát úgy kb ennyi eddig :)
  • Gepo
    Ti controllerrel játszotok vagy az egér+billentyűzet párost használjátok?
    Én inkább controllerrel (Speedlink) nyomatnám, de valahogy egyáltalán nem reagál a játék rá, eddig sosem volt vele más játéknál problémám (pl: legújabb Mortal Kombat).
    Valakinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata?
  • Terawatt
    Nem zavarna, hogyha mordoron kívüli területeket is kapnánk egy jópárat és nem csak orkok lennének. Esetleg a főszereplő váltás ha kell. Bővíteni fogják dlckkel, de túl sok minden nem lesz szerintem.

Ha a következő Middle-earthTM : xy a First age Morgoth históriát meséli el abban is van potencia. Nekem nem kell mindenképp ez a lidérces stílus. :)
  • ratgab
    Ez olyan kritika, hogy fps-ben végig csak lőni kell vagy kalandjátékban csak logikai feladványokat megoldani.... Műfajok velejáróit felhozni hibának nem kicsit érdekes dolog.

Amúgy meg van itt gyűjtögetni való, meg számos kihívásmód. Tehát nem csak rambó mód ölöd az orkokat, hanem különböző módokon. Amiatt TB ezt mondta, hogy végülis a cél mindig egy ork halála akkor is mikor irányítasz egy ork kapitányt. Ebben az esetben a többi érk vérével áztatod "cimborád" fegyvereit. De mondom ez olyan, mint bármely játék stílusának megfelelő elemeket hibának bélyegezni.

Meg lehet tudni sok mindent a "társunk" múltjáról és egyéb más dolgokról (gyűjtögethető cuccoknak is van egy-egy rövid története). Fejlődés szépen van megoldva, sok új mozdulatot old fel, ork kapitányok idővel újratermelődnek és élik a saját kis életüket (Egymással harcolnak, követőket gyűjtenek stb.) és lehet belőlük rúnákat szerezni ha kinyírjuk őket vagy éppen a bábunkká tehetjük és akár a halálába küldhetjük vagy egyengethetjük útját a warchiefeség felé vezető úton.

Mordor egy akciójáték, így az akcióról szól. Ez ilyen egyszerű. De azért vannak a változatosságot elősegítő elemei. Az akció rész meg kifejezetten szórakoztató lett, a harc nagyon gördülékeny és élvezetes (még az elején vagyok, de egyelőre sok kihívást nem tartogat... apropó pár perccel ezelőtt megölettem magam egy sima ágyútöltelék orkkal és rögtön kapott is egy szép kis kapitányi rangot a hozzá illő becenévvel és páncélzattal).
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.30. 15:10:00
  • Ozzyehh
    inkább ezt bővítsék területekkel.. semmi értelme egy 2. résznek.. megint csak a futószalag hatást keltené :)
  • Terawatt
    Szerintem első résznek mindenképp jó és remélem, hogy szépen bővülni fog a második részben területekkel és más finomságokkal. AC sem egy nap alatt épült.
  • lammaer
    Hát, sztem azért az nem kicsi potenciális gyengeség - dehát puding próbája az evés :)
  • grebber
    Hehe máshol ezt a vram zabáló textura pakkot a Crysis 2 föld alatti tesszaláciojához hasonlítják mert vramot azt zabál de látványbeli különbség nincs.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerinted, miről beszéltem?
    UHDTP = Ultra HD Texture Pack.

Amúgy, ha az fenn van, akkor a többi fícsőr is többet zabál [azokkal a textúrákkal dolgozik a motor, amikor alkalmazza rájuk a DoF-t, tesszelációt stb.]. Ezt talán nem kell kifejteni...

Szerk.:
    Persze, akkor nem, ha felteszed a ~10 GB-ot, de nem kapcsolod fel Ultrára [így akkor gyakorlatilag kakit sem ér] a textúra minőséget...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.30. 13:14:58
  • Ozzyehh
    igenis meg nem is... minden ultrán van kivéve a textúra az highon :) és csak a textúrára vonatkozik az ULTRA= HIGH ha nincs felrakva a csomag
  • IMYke2.0.0.0
    UHDTP nélkül a a játékban Ultra = High.
  • ratgab
    Total Biscuit-nak is gyakorlatilag baromi bejön... Egyetlen negatívumnak azt tudta felhozni, hogy csak orkokat kell benne ölni gyakorlatilag.. néhol kicsit trehányak a textúrák némely helyen, de ugye mordorból nemigen lehet sokat kihozni.
  • Ozzyehh
    R9 270 OC amd athlon 4x 750k és 8gb ram teljesen Smooth nincs semmi akadozás, minden ultrán :)
    a játék.. hát EZ KIBASZOTT JÓ már elnézést a combat az valami eszméletlen nekem nagyon bejön eddig :D megyek is vissza :P
  • Shep
    Nyomjatok már képet, hogy néz ki maxon a textúra cuccal együtt!
  • Fpocok
    Ez a játék tisztára olyan, mint a LoL... feedelem az ellenfél csapatát :D
  • PeeTeR
    kozelit az 50 -hez a ketto egyutt
  • Shep
    Azt a büdös, most nézem 9,7 giga még pluszba a textúra pack?
  • Shep
    Az nem a FC3 volt és a 4 giga memória esete? :)
  • ratgab
    Emlékszel a Dishonored kapcsán hogy paráztam. Most sokan beleestek ugyanabba a hibába.
  • ratgab
    Nem. Azt kell mondjam rendben lesz a játék ezen része legalábbis úgy néz ki egyelőre.
  • Csokis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Middle.Earth.Shadow.of.Mordor.HD.Texture.Pack.Addon-CODEX ~ 9.75GB
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor ide is:

A 6+ GB VRAM a PC-n kiadásra kerülő [nextgen konzolokon helyből azzal indul a játék, állítólag] Ultra HD Texture Pack és természetesen annak aktiválása esetén kell.
    Anélkül 1 GB-os kártyával is fut a játék.
    Csak arra kell figyelni, hogy az öreg engine miatt a játék időközönként [a jelenlegi állapotában, UHDT nélkül (full maxon) ~40 percenként akadozni kezd kicsit, míg kiüríti a a VRAM-ot. UHDT-vel nyilván ez sűrűbb lesz].
  • Shep
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, azt átfutottam :D És akkor még kevertelek is valakivel, mert nv-d van :)
  • Fpocok
    Ott írom, első sor.
  • Shep
    Neked milyen kártyád van? ATI arra emlékszem.
  • Shep
    Na akkor csak rémisztgettek :)
  • Fpocok
    Ma már elég fosnak számít a gépem: phenom 2 x4 965be, gtx550ti 1gb, 8gb ddr3
    Ezzel így ment benchmark szerint 900p-ben (nálam ez a max felbontás, úgy hogy csitt)
    low - avg 55
    med - avg 48
    high - avg 40 (igen...TEXTÚRA IS)

Nem lesz itt gond.
  • ratgab
    Régión kívülről vásároltam és köszi fut. Lehet megjelenéstől már nem lehet megvenni így.... azt könnyen el tudom képzelni.
  • ratgab
    Eredeti játékaink topikból egy az egyben átemelve... Tesztelgettem a beállításokat, ha kérdés van szóljatok.

Na akkor Mordor helyzetjelentés:

2 gb-s AMD 7850-emmel tesztelve a játék benchmarkban kicsit valós játékmenetben is.
    Full HD medium texture quality, Ambient oclusion szintén medium minden más highon (motion blur kikapcsolva mert nem szeretem)

Átlag 60 fps simán megvan és bizony bitang jól néz ki a játék.

Highon is teszteltem ott is megvan a 60 fps átlagban kérdés, hogy folyamatosan játékban van-e fps drop.

Érdekesség, hogy V-sync-et bekapcsolva képes 60-ról hirtelen 30 fps-re esni hirtelen illetve itt már valamiért van akadozás is.

Összességében: 6 gb Vram para eloszlatva... Nem kell ide annyi, ha beéred medium vagy high beállításokkal (mindkettőn igen pofás a játék és a kettő közt túl sok különbség nincs is).
  • Evoluti0N
    Nos, fiúk? Milyen, hogy fut?