1012
-
TomDantes #52 Nincs 28 éves PC-m, és értem én hogy next-gen, magas gépigény. De ebben, videó alapján én semmi next-gen dolgot nem látok. Semmi egetverő. Nem csúnya, de ez a grafika, ez nem igényel szerintem ekkora gépigényt.
Mint a legutolsó CoD esetében.
Mert ha tényleg úgy néz néz ki ,hogy lefosom a bokám tőle, legyen 8 giga ram meg intel i7. -
#51 hát ténylegf nevetséges ez a gépigény de hát na -
#50 Azért mert a " Next-Gen" miatt nehogy már a 28 éves pc-ddel akarjál játszani.
Next-Gen a mai viszonylatban = szürke kód ereszkedik a fejlesztőkre és elfelejtettek optimalizálni!
Legközelebb már ott tartunk hogy kijön egy limbo 2 next genre ami fekete fehér és ugyanilyen gép kell hozzá.
Szánalmas PR bullshit nem fogynak a csúcs inte cpuk meg a ramból is kevés fogy biztos.
Minimum GTX 560 meg hiperlol.
Ha nem fog elindulni a GTX 460 -amon pucéran végigszaladok Pest bármelyik nagy áruházában! -
TomDantes #49 Ja, és az mi már, láttam belőle egy videót, ami egy az egyben Assassin Creed, csak karakterek néznek ki máshogy...Asssin Creed a Középföldén? Hehehehe...ez mi már de tényleg. -
TomDantes #48 A Watch Dogs esetében megértettem, valamennyire de itt nem világos mire föl ekkora gépigény. Félre értés ne essék, nem háborgok miatta bár Radeon 7970-es VGA? Mi a tosz? Na mindegy, de videók alapján...itt mire fel? Se nem olyan szép, se nincs egy nagy nyitott város lemodellezve. -
#47 Middle-earth: Shadow of Mordor gépigény - ebben sincs kegyelem
Minimum gépigény:
Oprendszer: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8
Processzor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memória: 4 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
DirectX: 11
Hálózat: szélessávú internetkapcsolat
Szabad hely: 25 GB
Ajánlott gépigény:
Oprendszer: 64-bit: Win 7, Win 8
Processzor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
DirectX: 11
Hálózat: szélessávú internetkapcsolat
Szabad hely: 40 GB
-
#46 Másak az igényeink. -
ratgab #45 Hát ez pont a murvára nem érdekel kritériumok egyike a szememben egy játékkal szemben. Csak a játékmenet és bérgyilkolós részek jók legyenek (amúgy nekem külön tetszik az emlékező ellenfelek ötlete és a kapcsolati rendszerek.... Ez a két elem ami felkeltette az érdeklődésem a játék iránt). -
ratgab #44 Amúgy annyira ne örüljünk előre a Mordor bőrére. Erősek a sejtéseim, hogy csúszni fog a pécés kiadás. Tudod "adjuk el előbb konzolra, mert ott nincs warez (XD, nincs a fenét)" gondolkodásmód lehet ismét életbe lép.. -
TomStorm #43 Conan világából egy ilyesmi game de durva lenne.
Mondjuk LOTR franchise is imádott részemről az is igaz:)
Star Wars elé nem helyezném bár szoros viszont TES elé Lotro simán.
Lehet le is töltöm addig Lotr online-t csak a hype miatt még nem jelenik meg-.- -
Although #42 ja igen mondottad : -
TomStorm #41 Pontosabban ez is mert amik jönnek idén hát csak pénzel bírjam:D -
TomStorm #40 Nem gondoltam volna,hogy kapunk még idén Xone Ryse féle játékot akár Pc-re is és tessék itt van!Ez a game nagyon rendben van:) -
TomStorm #39 -
TomStorm #38 Kingdom Come.Hát hallod az amire kész lesz talán már idejét is fogja múlni:)
És akkor megint ott tartunk mint pár hete AoC topikban ha még emlékszel rá TESO téma,hogy ez is First person!!Ami engem még mindig nem érdekel:D -
#37 viszont a játék bemutatós az már pofásabb,...ez tényleg kritikán aluli -
TomStorm #36 Nem lehet mit tenni ez ellen addig még kiadják prev-gen konzolokra is a játékokat.
Biztos lesz nektek Ps4 exclusive játékok amik tényleg jó grafikával bírnak.Viszont ezektől amiket évek óta fejlesztenek multiplatformra ne várjunk sokat. -
#35 kissé randa.. -
Although #34 Nagyon jó sztorinak tűnik. Csak az zavar ma már mindenhol erre a szuperhős szerű figurára gyúrnak a következő witcher is az lesz. Jó lenne már egy egyszerűbb talán a csehek új játéka az lesz. De ez is jó lehet. -
Lacc 88 #33 Csak október? Ríni tudnék Azt reméltem legkésőbb júliusban már bőven kiadják.
-
TomStorm #32 Gameinformer:
"A Warner Bros. representative has confirmed the game's release date and provided us with some additional information about the game.
The good news is that the October 7th release of the game for PS3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, and PC is indeed true."
Úgyhogy ja 0Day itt is:-) -
ratgab #31 Ez most mi Tom? Megjelenési dátum? Mert akkor az azt jelenti idén újabb 0 day játékot veszek majd meg! Láttatlanban, mert ez bizony KELL! -
TomStorm #30 Oktober 7 bocsánat -
TomStorm #29 07.10!!Azt a trailert csekk:)de komoly
-
Lacc 88 #28 Lebutított Nemesis-rendszerrel jön a Middle-Earth: Shadow of Mordor X360-as és PS3-as változata.
Rossz hírrel szolgált a Gyűrűk Ura rajongók számára Michael de Plater, a Monolith dizájnért felelős igazgatója. Elmondása szerint a Middle-Earth: Shadow of Mordor kimondottan a legújabb generációra készült és optimalizálódott, így az X360 és PS3 tulajoknak számos dologról le kell mondaniuk.
"Rövidre fogva bizonyos dolgok teljesen megegyeznek majd a gépeken: az alap mechanika, mint például a harcok, a lopakodás és a mozgás; az irányítás és a játékmenet is. Azonban a Nemesis rendszer nem lesz olyan mély és változatos, mint a PS4, PC és Xbox One esetében."
"A történet megegyezik és az alap játékmenet is, de a Nemesis rendszer olyan hatalmas, hogy a számításokat, a különböző tartalmakat és Mesterséges Intelligenciát nem tudják kezelni a korábbi gépek, de megpróbálunk mindent, amit csak lehet kihozni a régi generációból is." -
preziosi #27 Middle-earth: Shadow of Mordor 'Focused on PS4 and Xbox One'
ahogy sejteni lehetett, a nemesis system tekintetében lesznek különbségek a különböző verziók között. -
Lacc 88 #26 Megőrülök, mikor jön már róla valami új infó. Abban a hitben éltem márciusban adják ki, de fogalmam sincs honnan vettem :D Minden nap megnézem a videót. Rongyosra fogom játszani ha végre kijön :D
Olvasgattam, hogy sokan már most szidják az AC és Batman koppintás miatt plusz ez a feléledős szellemes ötletért is. Ha valami jó miért ne lehetne másolni :D Ez a szellemes dolog meg nem értem miért szúrja egyesek szemét. Mintha a harmadik részben nem egy szellem sereg aprította volna fel az ork sereget. Gandalf is visszatért a halálból. Lényeg a lényeg a videó alapján nekem nem fog csalódást okozni, baromira várom.
-
TomStorm #25 Érdekes lesz ha TW3 megjelenés körül tervezik kiadni ezt is:o -
TomStorm #24 Hát ez nagyon durva.Most néztem új alpha videot de így az alapján már sima vétel -
preziosi #23 -
#22 Pedig a valve szerint nincs a single game-eknek jövője -
preziosi #21 a játék kizárólag single-player lesz. én személy szerint nagyon örülök annak, hogy egyre több játéknál (új wolfenstein, alien: isolation, most ez) koncentrálnak kizárólagosan az egyjátékos módra, és nem erőltetnek bele feleslegesen semmiféle coop és egyéb multis módot. -
#20 Ránk férne már egy igazán jó LotR rpg, talán majd ez lesz az. -
Belkar #19 Nem tűnik rossznak az Open World-re nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz bár a videóból kiindulva valószínűleg az AC-re fog az is hajazni.
Akár még elsülhet jól is viszont még ha ez lesz a valaha volt legjobb LotR játék akkor se fogom megbocsájtani hogy valószínűleg emiatt lőtték le a Skyrimes MERP modot -
preziosi #18 a fejlesztők pedig 2014-et emlegetnek, valamelyik gameinformer-es interjúban említik is, hogy nem kevés ideje dolgoznak rajta. plusz ne felejtsük el, hogy a monolith AAA kategóriás játékot 2009 elején jelentetett meg utoljára, azóta pedig eltelt 5 év. -
#17 Jónak ígérkezik de gyanítom az idén ebből már semmi nem lesz. -
ratgab #16 Maximálisan egyetértek! Várós! -
#15 Ez kibebaszott jó már elnézést,de ez kell!!!!!!!!! -
preziosi #14 -
#13 Eddig jó!