Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Ezek kibaszottul jó hírek!!!!!!

Személy szerint a legjobban a Diablo-s pályának örülök, na meg hogy próbálnak minél több Diablo-s hőst is betenni (Remélem Malthael hamarosan bekerül, bár úgyis Butcher + Skeleton King fog jönni előbb).
Na meg az is jó, hogy kb 6 hetente 2 új hős jön.

Jó lesz ez a játék ha teljesen kiforrja magát, bár nem mintha gond lenne vele most is pár dolgot leszámítva.

Én is beadtam 4 totál random embert, de az utolsó lépésnél megáll és csak tölt. Akiket beadtam azok kapnak értesítést, kattintaniuk kell vagy ilyesmi?:
Elég random embereket beválogatni az FB "barátok" közül. Most reggel próbáltam és megkaptam a kódot a mounthoz.
Nem gond, ha az FB-s e-mail cím nem egyezik a battle.net-essel, mert magát a kódot kapod meg, amelyet a bnet-re belépés után hozzárendelsz az account-odhoz.
Ki jön erre az FB-s eventre?? Gyűjtöm a csapatomba az embereket 😛
Nekem kell!! Az a mount!!
Van időkorláthoz kötve?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Éjdekesz!

A heroesnexus-on se Zeratulnak, se Gazlow-nak nem azokat a talent-eket adták, amivel én nyomulok QM-ben... <#idiota>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Hamarosan keződik a Live show!

TBTPumpa
Új hírek!
• Diablo 3 thematic maps soon developed. Blizzard do not have a specific date, that will be released soon. This map is now basically in a state of completion, still make the final small adjustments, such as the small details, art design and sound. On a global conference to be held in London, they may disclose more information.
• Blizzard will add more maps, it is likely these maps from Blizzard players are familiar with the scene.
• Ladder system will be further optimized. Blizzard want to add like Hearthstone legend group, allowing the player to continue after a leveling.
• Every 6 weeks to launch two heroes. The current plan is that after all will be made every 6 weeks may contain two new heroes of the big patch, one of the heroes of the patch while online, while the other is unlocked after a period of time the patch. (like Johanna)
• Blizzard is not particularly worried about the proportion of heroes from different game, they will consider increasing the hero from Diablo and Starcraft.
• Blizzard is aware that lack of supporter & warrior heroes, planning to add these heroes.

Morpheus_v2
Pár hasznos oldal linkjét be lehetne rakni a topic fejlécébe. Én buildeket a heroesfire-n és heroesnexus-on nézegettem, az utóbbi szokott adatbányászással pár új dolgot bemutat mindig. Ezek biztosan hasznosak lennének a kezdőknek.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.06.01. 19:11:30
Mephike
A heathstone boostereket én is hiányolom, egyet-kettőt adhattak volna azért. Bár ki tudja, lehet kapunk utólag. (Erre nagyon kevés az esély, de hátha.)

TBTPumpa
Műanyag DVD tok. Benne egy kézikönyv/útmutató, DVD lemez, illetve minden egyes karakter külön kártyán szerepel a kódjával (értelemszerűen, ami jár hozzá).
A DVD tokot pedig egy domboros papírtok védi kívülről, ahogy eddig is. Megadják a módját, bár sajnálom, hogy most nem dobnak hozzá Hearthstone boostereket, mint eddig.

Bár aztán lehet, hogy a hazai kiadás nem ilyen lesz. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 18:30:44

Mephike
Egy-két alkalommal néztem ezt is, de pl itt Stitches-hez nincs egy értelmes build. Illetve rengeteg helyen ott van még mindig a comming soon.
Ha majd elkészül az oldal talán használható lesz, de most még messze van attól.
Annyi kétségtelen, hogy egy kezdőnek viszont sok leírás van itt. Hősök erőssége/gyengesége, stb.

Körités milyen ? gondolok itt pl a tokra...
TBTPumpa
Nekem így is gáz ez a csomag, mert Lili, Zagara és Jaina már megvan. De most legalább meglesz a 10 karakter a Hereligához. <#idiota>

Mephike
Nos nekem pont Muradin van meg és Kerrigan meg nincs, szóval én ezért rendeltem máshol 😄
Elvileg lehet még pólót is kaphatunk, ha kapok egy hónapig abba fogok járni <#idiota>

TBTPumpa
Én a CD Galaxisnál vettem Muradin miatt. Olcsó karakter, de nincs meg. Kerrigan viszont megvan, így fölöslegesnek érzem "megvenni még egyszer".

CD Galaxis oldaláról:
– ajándék poszter,
– ajándék Muradin Hero + Magni Muradin Skin DLC kódot.
A kezdőcsomag 7 darab kódot tartalmaz, a fenti tartalom eléréséhez szükséges 7 kódot. Magához a Heroes of the Storm játékhoz kódot nem tartalmaz, mivel a játék ingyenesen elérhető a Battle.net oldalon.

Blizzard pls! <#idiota>

Morpheus_v2
Heti ingyé hősök:
Li Li
ETC
Falstad
Diablo
Tychus
Azmodan (level 12)
Tassadar (level 15)
Morpheus_v2
Szerintem próbáld ki őket, az a legbiztosabb. Én nem kedvelem c9-et, a listájuk régi, nem frissítik, a buildjeik egy része szintén nem a legjobb (falstad, thrall). Én inkább tentonhammer listáit és leírásait ajánlom. tenton
Mephike
Továbbra is ezt szoktam nézni.

sajatodat? te tudod melyikkel tudsz jatszani, hiaba lehet mondjuk valami pro szerint kiljaden first tier, ha neked total nem megy vele a jatek 😊

Hol vagy kinek a Tier listáját érdemes követni általában?
Lol, épp vele játszogattam legutóbb, sose mentem a pakolyra. 😄D
TBTPumpa
Szintén.

SLICK
ehhez azért mekkora mák kellett? Ez tipikus ezer évben egyszer megtörténő dolog 😄

Mephike
Nekem megjött az email, holnap hozza a postás a dobozkát 😉

ööööö... Tyrande
Bár én sose a bagolyra talentelek, de majd egyszer kipróbálom 😄
TBTPumpa

TBTPumpa
Sajnos az idehaza kapható változat doboza magyar nyelvű. Az eredeti angolnak jobban örültem volna (mint a WoW játékok esetében).

De legalább nem olyan gáz a doboz fordítása, mint a StarCraft 2 Wings of Liberty esetében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 11:49:58

Erre én is kiváncsi lennék.
Rank points earned:
Match points: 102
Skill bonus: 298
Total rank points: 400

Mi ez a skill bonus? Mire fel kapom?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

TBTPumpa

Morpheus_v2
Egyetértek. 😞 Néhány nagyszájú kicsit megembereli magát, ha csak annyit írok a chatba: "reported". Az esetek felében innentől jobban viselkedik az illető. Másik fele okoskodva káromkodik tovább ezután, majd csak emlékeztetni kell hogy reportnál első dolog amit megnéznek az a chatlog, ahol ő cifrán káromkodik, inzultál mindenkit... :S
Redditen találtam egy objektiv timer képet, ha valaki még nem tudná fejből 😊 :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mephike
Legyünk őszinték. Ezt a játékot emberek játsszák, kétlem, hogy az emberi hülyeségre létezne gyógyszer. Persze legyen és gondolom lesz is még pár megoldás arra nézve, hogy a viselkedni/veszíteni nem tudókat valahogy kiszűrjék/eltávolítsák/büntessék, de tökéletes ez a dolog soha nem lesz.

Morpheus_v2
A ragequitereket úgy büntetik, hogy nem mehetnek HL-be vagy normális QM-be amíg le nem játszanak 1-2 kört egy olyan QM meccsben, ahol a csapattársai is ragequiterek... kezdetnek nem rossz, de a partin nem segít.
jazzy
Jó lenne amikor huszadjára is bedob egy vesztes csapatba ahonnan kilépett valaki és nem tudnék egy rohadt meccset lejátszani az elejéről.
Mephike
Nos én őt szoktam követni youtube-n: Khaldor.
Tudom nem teljesen ilyenre gondolsz, de nálam ő a kedvenc.

Van olyan köreinkben aki figyelemmel kísér valamilyen Hots bajnokságot vagy közvetítést?? Nem olyanra gondolok mint egy sima streamelésre twitchen, hogy egy-egy meccset streamelnek, inkább olyanra mint a Heroes of the Dorn volt. Esetleg én hol találhatok ilyet?? Kössz előre is.
TBTPumpa

TBTPumpa
Weekly Sale Items for June 2 – 9, 2015

Kerrigan -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
Tyrael -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
Countess Kerrigan Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Seraphim Tyrael Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
Frost Wyrm Arthas Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
Lunar Tiger Mount -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP

Morpheus_v2
Más mobában (IC) úgy van, ha az afk játékos 1-2 percig nem mozdul, akkor kicket kap a rendszertől és más játékos bejöhet helyette. Kellemes megoldás volna itt is. Ma például én kaptam durva dc-t (drága upc karbantartást végzett 10:30tól, amiről nem értesített) és szegény partim ott maradt egy bottal... mennyivel jobb lett volna ha be tud ugrani valaki más helyettem... 😞
Az a balfasz bot a játékosok felénél jobban játszik 😊)

Egyébként semmi hasonló játékban nincs ilyen lehetőség. Bár nem volna rossz, de talán jó se. Példa: bekerülsz egy 4-es premade mellé, akik úgy találják, hogy balfasz vagy és csak akadályozod őket és önkényesen kirúgnak.

Miért nem raknak ebbe a játékba egy rohadt votekick opciót? Annyira unalmas már, hogy afk-zó faszfejek miatt kell elbukni egy csomó játékot, mert a játék első egy percében úgy döntenek, hogy this game is lost, vagy csak úgy brahiból megy az afk. Kilépni persze nem fognak hogy legalább a balfasz bot játsszon helyettük, neeem.. Elég egy percenként kattintani egyet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Morpheus_v2
Szerintem csak nyers, legalábbis nem írtak semmi súlyozásról. forrás
Jeffjohnson
Azt lehet erről tudni, hogy ez csak száraz statisztika az összes lejátszott meccsből vagy normálisan súlyozva van?
Mert ha ez a nyers statisztika minden eddig lejátszott meccsből, akkor kb. semmi értelmezhető adatot nem ad.

Morpheus_v2
A MM blogról statisztika. <#ticking>

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.05.28. 10:11:40
EU fórumon az van kinn, hogy május 18. óta live US és EU szervereken... link

"The following rule will now apply to matchmaking:
- Under most circumstances, a team with no Supports will now match versus an opposing team with no Supports
- This rule will not affect a premade party of five members"

5-ös premade-re nem vonatkozik, illetve "többnyire" amennyiben nincs support, akkor az ellenfélnél sem lesz.

De egyébként ha nincs elegendő qm-re váró ember, akkor valszeg olyan csapatot dob össze, amilyen játékosok épp vannak.

Úgy rémlik kicsit bövebbet olvastam múlt héten US forumon, de most nincs időm megkeresni.
Mikor jön az MM hotfix miszerint nem lehet support vs no support QM-ben?Csak mert valaki itt azt említette,hogy a héten?
Én kb egy órája vettem meg Kael'Thas-t 😊
Dejó, hogy mégis megvettem 😄 Akkor holnap újra-tanulgatom majd...