4549
-
#2362 Rehgarként mindig a healt veszem fel ultinak, tank healnek jó, de néha túl sokat kell várni a csodahealre, sok yolodan életébe kerül ez a cast time... :/ -
VladimirD #2361 6 hetente. -
#2360 Johannával mi jött? Már nem emlékszem. Úgy rémlik, hogy ő egyedül jött, ha igen akkor a teória akkor nem állta meg a helyét. Előtte mintha KT-t rakták volna be. -
#2359 3hetente jön 2 új hős -
#2358 Ez a kép hatalmas. Tessék poénra venni, mert annak szánták.
-
#2357 Butcher, monk, leoric egyszerre jön akkor most harmincadikán? :) Próbáltam utána nézni de nem igazán jutottam egyértelmű válaszra.
Edit: Leoricnak valami csontváz idézős képesség jó lett volna. Hangulatos így is, de azért mégis csak skeleton king.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.06.17. 16:18:59 -
VladimirD #2356 Lehet nekem sem, csak én hiszem azt. :D Minden esetre assák még annyira sem. :D -
antiqueA #2355 Pofás az a crossbow-os Nova skin :) -
#2354 Én pont a tankokkal nem vagyok kibékülve. Egyszerűen nem megy velük a játék. -
#2353 Leoric passive-ja nagyon tetszik, na meg a March of the Black Knight iszonyú hangulatos :) -
#2352 1v1 csipkelődést nem szoktam csinálni, csak ha le van sérülve. Inkább a nagyobb esély van kiszedni x herot szituációkat keresem. :) -
dantor7 #2351 Miért kellene kinyírnia?
Én Novával mindig full dps-t tolok, aztán eltűnök.
legkésőbb 3.jára minden meghal, ha meg "okosan" HS-el, xp-t veszít a csapat legjobb esetben, legrosszabb esetben meg 1-el kevesebben vannak teamfightokban, objective-knél, stb.
Novával "kivárni" a legrosszabb, általában kivárásnál van sok "HA" :)
Aggresszíven játszani, jól helyezkedni és nem meghalni. -
#2350 uhh Leoric az kemény lesz -
#2349 Nova nem képes egymaga kinyírni valakit az esetek többségében, szóval akkor effektív ha meglepi több vs kevesebbet csinál. :) Na meg az állandó para amit okoz. :D -
VladimirD #2348 1.18-nál illetve a végén Schwarzenegger "Commando" Tychus... hát tudnak még meglepetés skineket csinálni. :D -
#2347 szerintem egy ideig nem lesz WarCraftos hős sem, belőlük már most is nagyon sok van a játékban, a többit is fel kell tölteniük.. -
VladimirD #2346 " mindig megbeszélésre ráugrottunk valakire" így is van, így kell. Noh, de ha van egy páros, legyen az bármilyen variácó, az esetek 90%-ban lenyomja a csóró Rambo-t. -
#2345 WarCraft hős is érkezik. Mindenki kedvenc arcvadásza, Rexxar is jönni fog hamarosan! -
#2344 Hát a monknak egyáltalán nem örülök, Malthaelt várom nagyon.
Viszont így valószínű, hogy a 4 Diablo-s hős után (Crusader, Butcher, Skeleton King, Monk), után tuti StarCraftos hősök fognak érkezni, így Malthael csak hónapok múlva max... :( -
#2343 Tegnap Novával vadásztam Novára. :D
Kedvencem amikor bodyblock miatt bukok le. Nekem biztos, hogy zera lesz a következő karakterem akit megveszek. Haverral tegnap toltunk egy meccset. Ő jött Illidannal és mindig megbeszélésre ráugrottunk valakire. Vége 54 kill lett Öröm volt nézni ahogy hullottak. -
VladimirD #2342 Aki igazán genyó akar lenni, az vegyen Zeratul-t. -
VladimirD #2341 Nova-val kapcsolatban még mindig az a véleményem, hogy sok "ha" van. Ha van olyan Rambo assassin aki nem csapatban mozog, ha van olyan tank ami fél hp, ha nem szedik ki, mert nemdőlnek be a klónoknak. Én személy szerint, szeretek "Novákra" vadászni. :D
Amúgy javaslatként, aki nincs kibékülve assassinokkal, úgy értem nem tud velük játszani mint én, még is szeretne skalpokat begyűjteni, annak erőssen javaslom Anub'Arak beszerzését. Amíg nem nerfelik. Szvsz. -
#2340 A gond olyankor van, mikor esetleg nincs lowhps nép, vagy éppen már nincs lvl20 a meccsben. :( Szeretem Novát, de gyakran van hogy nem tudok érvényesülni. Ha sikerül aztán olyan csapatot kapni, ahol tudok roamolni, akkor viszont általában jól mennek a dolgok. :) -
#2339 -
#2338 Megvettem zeratult és be kell valljam kifejezetten élvezem a settenkedő játékstílust. Ha sok warrior van az ellenfélnél, akkor én is kicsit tankosabb vagyok és úgy gyilkolom le a játékosokat hátulról team fightban. :D Void prison is jó a 2-3 fő ellen, elkapok vele 2 embert, megölök egyet és már ott se vagyok. Persze van egy-két tapasztalt ember, aki ezt észreveszi és önként ugrik be a VP-be. Teljesen megérte az árát. -
#2337 Nekem nagyon bejött Nova. Elég OP lvl20 triple tap reset talent -el. :)) Elején csak csipkedni kell a népet, nagyobb szinten, már persze lehet ownolni rendesen. Nyilván egy tankot full HP-ról nem tud megölni, de egy nagyobb harcban amúgy is kívülállóként kell szemlélni, és a lowhp-s népet levadászni vele. -
karmacoma #2336 Na ennek örülök. Kellett még support, és ahogy korábban írtam a monkot is bírom. -
#2335 -
#2334 Butcher utáni két várható kari: monk melee support és csontvázkirály warrior
-
#2333 imádom ezt a karaktert! :3 -
BillerKee #2332 Babathur :)
-
#2331 Nagyon szoros meccs replay. Végeredményt nem mondom el ;)
Szerk.: Novával voltam. Ellenfelünk Jainaját is érdemes figyelni, nagyon jól játszott. Szerintem ő vitte a hátán a csapatot legtöbb szituációban.
Jó szórakozást és köszi annak aki meglesi. :)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.06.16. 00:27:56 -
#2330 Mondom QM-ben egy hozzáértő kezében jó hős tud lenni. De komolyabb szinten rájössz majd, hogy miért nem szeretik. -
#2329 Ok tisztáztuk. Ez csak személyes tapasztalat. Lehet több mázlim mint eszem, és csak QM. -
#2328 Tisztázzunk valamit, Nova jó hero lehet QM-en, öröm vele játszani ha nagyon béna az ellenfél. De normál team ellen hátrány ha ő veletek van. -
VladimirD #2327 Sebaj. -
VladimirD #2326 Azt meg szerintem el lehet felejteni hots-ban, hogy valamilyen self heal/shield nélkül, vagy legalább teleport nélkül buildel valaki. -
VladimirD #2325 Max akkor kisbarátom, ha egy hervadt - bocsánat - assát vagy fél hp hero-t találsz meg vele. Egy rendesen talentelt tank vagy healer, vagy akinek van esze, hogy félremozogjon és megszakítsa az simán túléli... utánna meg van a nagy szaladgálás, hogy hova fussak Nova-val, mert alapból kiszúrják klónt és leverik eredetit. Menekülő talent meg ugye elég halovány. -
#2324 Rossz talentot láthattál. Nem szurka a vége, hanem karó a szívbe. -
#2323 Ultija simán leburstöl önmagában szerintem. Az a vicces ha talentből instant vissza is tölt