4549
  • VladimirD
    Engem inkább csak mid game-ig szokott idegesíteni. Utánna már csak szurka-piszka.
  • TBTPumpa
  • Asperot
    Azok is nyekkentek már meg miattam.
  • karmacoma
    Főleg QM-ben, ahol sérülékenyebb karakterrel képtelen vagy hozzáragadni egy tankhoz, mert 5-en 5 felé mentek. Nem egy meccsem volt, ahol Nova/Zera megkeserítette az életem, mert ha nem akartam teljesen kimaradni, akkor max 1 játékossal csapatban kellett menni, és úgy lehetetlen full élettel befejezni egy kisebb összetűzést, onnan meg már könnyű célpont vagyok. A csúcsma délelőtt, hogy ice blockban könyörgök Tassadarnak segítsen, full élettel elnyomja magára a shildet, Nova meg vigyorogva befejezi amit elkezdett.
  • VladimirD
    Igen igen, én bafarintottam el. Egyszerűen elszámoltam magam, azt hittem "elvileg" hétvége felé le megy 10-re, nem ment... elduhajkodtam manimat. :D Sebaj, mire össze jön megint, addigra remélem nem leszek totál béna Kael-el. (jah, hogy amúgy free lesz a hétenm, az még csak egy plusz kés a vesémbe) :D :D :D
  • Me0w
    Kiveve a tankokat es a healereket :)
  • Asperot
    Szerintem az, ha kispadra teszi a herokat, lvl20 felett akár hármat 15 mp alatt, elég hasznos lehet. :D Csak lesz valaki más az üres pályán aki tud falat bontani. Tény hogy a game elején inkább csak bosszantó de a végén bármelyik hős felsír ha meglát egy holo-t.
  • Mephike
    Mindig ez volt idáig, 15k-ért megjelenik, 2 hét múlva ütik le 10k-ra. De ezt szerintem írtam egyszer.
  • Terawatt
    Az is kegyetlen. Tinilány nova, összes murky skin,murky maga? Mentségükre vannak igen fasza skinek. Pl nekem a demonic tyrael nagyon tetszik.

[hangsúlyozom, hogy első benyomás] Novával tegnap játszottam 5-6 meccset ai ellen gyakorlásképpen és úgy éreztem, hogy ezzel a karakterrel rendben, hogy top hero dmg-el jöttem ki, de csak erre jó. Minionokat meg tornyot ütni nem lehet és így elég nehéz annyira hasznosnak lenni vele, mint egy másik hőssel.
  • VladimirD
    "Pizsamás abathur"... csöcsös, melltartós, gumikacsás Stitches... még most is könnyezek.
  • Terawatt
    Jól hangzik. Nézem majd guideokat, okosságokat haverokat meg bicsszleppelem, ha ott hagynak. Egyelőre még újak vagyunk a játékban, szóval van hova fejlődni, de nagyon élvezem. Amikor még alpha volt akkor nem jött be a játék, kicsit ferde szemmel néztem rá, de így, hogy már van bőven hős és pálya már sokkal addiktívabb. [Főleg hogy át kellett esnem ezen a több világ együtt hentelés dolgon. Valahogy nagyon nem volt hozzá gyomrom elsőre, hogy a régi warcraft 3, wow, diablo 1-2 emlékeim meggyalázzák. :D Pizsamás abathur például

Szerk:: Akit érdekelne egy adag közös játszás szívesen látnánk szerintem. Volt hogy haver hozott külföldit és angolul dumáltunk, de ez ne tántorítson el senkit. :)
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.06.15. 16:09:54
  • VladimirD
    BW nagyon funky! Ha jól tudsz helyezkedni a langyos kakából is kimentesz bárkit. Hozzá teszem - tapasztalataim szerint -, BW-t majdnem mindig ott hagyják abban a szószban a többiek, mert mikor már majdnem halál van elkezdenek rohanni vissza. Közben meg BW Blink Heal-el meg tudna menekülni - plusz még a menekülőt is meg mentené-, csak éppen megy a vissazrohanás.

u.i.: saját tapasztalat, QM, még ha pre-made is

u.i2.: itt jönne be ugye, hogy hiába ismered main karaktered "áttócettig", ismerni kell a többit is
  • VladimirD
    Szerdától 10k Johanna? Hogy az a.... (mást vettem a 10k-ért)
  • antiqueA
    Szerdától 10k, szerintem kibírod :)
  • Terawatt
    Nagyon jó hős. :)

@dantor7: Köszi. Ezek közül csak KT van meg szóval jönni fog a gold megint. :) Brightwingre kíváncsi leszek. Egyelőre nem tudom, hogy várjak egy Johannára, hogy 10kra lemenjen az ára
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.06.15. 15:21:23
  • Morpheus_v2
    Végre kipróbálhatom KT-t, nem hittem volna, hogy ilyen hamar berakják ingyé.
  • dantor7
    [16 - 23 June]
    -Malfurion
    -Valla
    -Chen
    -Brightwing
    -Kerrigan
    -Sgt. Hammer (lvl. 12)
    -Kael'thas (lvl.15)
  • VladimirD
    Igen, mindig hétfőn vannak bejelentve.
  • Terawatt
    Free herok gondolom ma lesznek bejelentve
  • VladimirD
    Weekly Sale: June 16 – 23, 2015

Diablo -- Sale Price: 3.19 GBP, 4.19 EUR
    Uther -- Sale Price: 3.19 GBP, 4.19 EUR
    Lurkablo Diablo Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
    Medic Uther Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
    Stars and Stripes Raynor Skin -- Sale Price: 1.89 GBP, 2.49 EUR
    Kandy King Muradin Skin -- Sale Price: 2.70 GBP, 3.69 EU
  • balintk
    Egyszer se láttalak online amikor én játszottam, de oké, mondom nem gond, legyen naprakész az a lista. :)
    Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.06.14. 17:36:00
  • TVelvet
    Nyomom már pár napja a Hots -t de, eddig soloztam. Esetleg valakikhez betársulhatok?

Tvelvet#2547
  • jazzy
    Igen, te vettél fel és 2 hét után megkérdeztem, hogy egyáltalán ki vagy :)

No offense, szeretem naprakészen tartani a friend listemet. Lehet régimódi vagyok, de ha felveszek valakit annyit meg szoktam neki említeni, hogy ki a tök vagyok, vagy elhívom játszani, mert azért veszem fel :)
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.14. 16:18:01
  • balintk
    Egyébként visszatérve a voip-ra.... Az szerintem sose baj ha egy feature-rel több van a játékban. Ezért is írtam még korábban a chatet, hogy az se rossz, max. akinek nem tetszik nem használja, így van ez a voippal is. Akinek nem kell kikapcsolja. Simán meg lehetne csinálni. Ez így működik dotában és LoL-ban is.
    Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.06.14. 14:30:09
  • balintk
    Pedig tegnapelőtt(?) írtál rám. :D Na nem baj, csak érdekelt.
    Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.06.14. 14:23:45
  • jazzy
    Aki felvesz de 2 hétig nem ír törlöm :) Nekem azért van friend listám, hogy beszéljek és játsszak azokkal az emberekkel.
  • balintk
    Te miért töröltél le bnetről? :D Azért nem vagyok ám rossz arc. .(
  • jazzy
    Attól mert valaki tiltasz, muteolsz akármi, attól még összekerülhetsz vele egy játékba.
  • VladimirD
    Az én véleményem:
    - ha bemegyek a boltba egy kiló kenyeret venni akkor is köszönök
    - ha kijövök a boltból akkor is
    - nagyon sajnálom azt aki csak olyanokkal játszott QM-ben, akik csak káromkodtak, szerencsémre nálam ez a kevesebb (DE VAN az is tény)
    - most is egyesével le tudod némítani a csapattársaidat, ahogy szoktam is akik ordenárék
    - ha QM-ben játszom és összejön akár 2-3 manusz pre-made - bár tény, hogy a heroesofthestorm.eu TS elérhető -, nem kell külön TS-el szöszölni
    - nem megyek haveri körrel, mert nem nagyon van, de ingame még is jól jön, mert van jó pár funky arc, akik nem ordenárék és nem csak a káromkodás megy a chat-en
  • Phara
    Sztem hiába van voice az egyértelmű pingek megértésével is nagy a gond,akkor annál mennyire hallgatnának bárkire is?
  • Kotomicuki
    Most megint mi rosszat "mondtam"?!
    Ha haveri körrel mész, akkor van voip-otok, nem kell a játékban lennie, ha értelmesebbekkel kerülsz össze, azok a ping-ből is értenek, a többin meg semmi sem segít!

#2290:
    Ez igaz, de ezt inkább az 5 emberes premade csapattal volna jobb kiküszöbölni, ahol tényleg normális voip-otok van, a játékon kívülről.
    Kevesebbszer kell ez a funkció. mint ahányszor mute-olnod kéne - QM-ben biztosan.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.06.14. 13:38:34
  • armageddon666
    Amelyik játék köszönéssel, meg géelháeffel kezdődik érdekes módon jobban halad. Még ha szarul alakulnak is a dolgok, akkor is megmarad a pozitív hozzáállás, és ha esetleg kikapunk sem érzem hogy elbasztam 20 percet.

VoIP-nak nem örülnék. Persze van benne lehetőség, de szerintem elég sokan nem megfelelően használnák. A muteolás meg szerintem sokszor a legrosszabb pillanatban venné el azt a két kattintásnyi időt. :) Esetleg egy olyan megoldást tudnék elképzelni, hogy beállításokban van egy "Enable VoIP" opció. Hasonlóan, minthogy LOL-ban kikapcsolható az All Chat.

Minimap és Pingek nálatok is el vannak csúszva? Mikor pingelek mondjuk egy campre, akkor minimapon följebb jelenik meg nekem. Más pingel akkor is, és ez nagyon zavaró.
  • balintk
    Azért mert pingel nem lehet azt mondani, hogy xy gyere velem és satöbbi.
  • Morpheus_v2
    Votmá?
  • VladimirD
    Ehm... megadnád a battle tag-ed, hogy még véletlenűl se kerüljek össze veled egy játékban? Köszi.
  • Kotomicuki
    Akkor meg minek a voip, ha az értelmesebbnek a ping is bőven elég - vagy az sem kell - , míg a többi az angolból sem értene?!
    QM-ben a chat-ben így is csak a káromkodás megy - a fölösleges köszöngetésen kívül - , ha meg még mute-olni is kéne, állandóan...
  • VladimirD
    ... mute?
  • balintk
    Nem kell hallgatni, már minden voip játékban van mute. De ennek főleg magasabb szinten lenne értelme.
    Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.06.14. 13:06:52
  • SLICK
    az a Tyrael mit kaphatott a többiektől? :D
  • Kotomicuki
    ...és élőben hallgatni pl. a "Bázsemoly!"-t?!
    Az MWO-ban is csak azért van érthető ánglius nyelvezet, mert az Észak-Amerikai szerverre már önmagában nagy a ping, azon kívülről játszva, nemhogy még voice chat-tel...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.06.14. 13:02:29