Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivéve, ha győzöl, de, akkor nagyon!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
BattleTag: Atwyl#2827
Action: 24 Hour Suspension
Violation: Harassment - National
This includes clear or masked language which:
Promotes national hatred.
Is recognized as a national slur.
Alludes to symbols of national hatred.
Details (Listed in Greenwich Mean Time):
fucking russian jaina again 4/6/2015 11:08:23 PM
This is a warning against the above behavior, which Blizzard deems unacceptable for Heroes of the Storm.
In addition to this warning, your game license has been issued a suspension as detailed above. Your game license will not be available for play during this time.
As the account holder, you are responsible for the activity associated with this game license. Further violations will result in harsher suspensions or permanent closure.
This page contains details on how suspensions are appealed and reviewed:
http://www.battle.net/support/article/6741
Regards,
Customer Support
Together we'll fly someday...
Asszonypajtás kérdezgette mivel is játszok mostanában, de igazából csak annyira érdekli, mint párt aki odafigyel a másikra. Most, hogy olvastam a hozzászólásokat, belefutottam a Tiédbe, szóltam főnökasszonynak, hogy ugyan olvassa már el, mert ez elég jól jellemzi a játékot:
"nagyon jol lehet kombozni a pufferfishhel es az ultival, gyak eleg sok herot le lehet solozni vele 😊 foleg ha rewind is van es 2 pufferfisht is a laba ala dobsz, octograbolod es muszaj benne maradnia a 2 halrobbanasban😄 aztan slimemal mar siman leolod ha meg eletben maradt. ill a slimeosra dupla basic attack damage is tap."
Elolvasta. Felnevetett (szerintem enegem röhögött ki). Megkérdezte, hogy Chaos Engine-t felrakom-e gépére. Azóta nem beszéltünk. Haverem fontolgatja, hogy első MOBA-nak HoTS-t választaj, nah ezt az idézetet, biztos nem fogom megmutatni neki. Az ijesztő az, hogy nagy részét én is értem. 😄
OFF
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
El sem tudom képzelni, hogy mi lenne ha a kezdők elkezdenék splitelni a vikingeket...
3 fős party-nak 4,43% (3-2felállás) vagy 0,12% (3-1-1felállás) esélye van arra, hogy 5 fős party-val találkozzon.
Érdemes elolvasni mert sok tévhitet eloszlat.
Ha ketten nyomultok, akkor még el lehet kerülni a virtuális endoszkópot - mondják a nagyok.
A QM, elviekben más, mintha a "profi" ligákban játszanál! Itt "lent" olyan karakterekkel és talent-ekkel is meg lehet élni, amivel "fönt" csak a felmosórongyot lehetne jól eljátszani - szintén a "nagyok" szerint.
...
TBTPumpa:
Akkor (túlélő) Chen és Sylvanas hetet tartok a következő 7 napban! <#taps>#taps>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Malfurion
Nova
Rehgar
Tyrael
Valla
Chen (12. szinttől)
Sylvanas (15. szinttől)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én ezt játszom a bengával: http://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/azmodan#kgAF
Az elején persze, hogy a minionokat szedem le, illetve ha van lane-n hero, akkor azt próbálom zavarni... de lvl 4-től, mikor már HP-t tölt vissza az ASB (E), akkor már vagányabban megyek neki az ellennek. Tény, hogy könnyen megszakítható, de azért (szerintem), elég genyó egy skill.
Lvl7 és LVL10 után már elég vagányan megyek TF-be, 13 után meg (eddig) nem is igazán volt olyan akit ne tudtam volna kiszedni. ETC, Stithes, Diablo... mind ment a levesbe. Persze ez TF volt, úgy, hogy azért okosan "tisztes" távolságból szedtem ki a népet. Ezért is írtam, hogy ez a kombó elég genyó tud lenni. SZVSZ TF-ben meg pláne. Gyakorlatilag úgy vettem észre, hogy egy assa-nak elég ha valaki egyet belesebez, a maradékot simán le tudom szedni.
Lehet (sőt gondolom biztos), hogy HL-ben úgy véreznék el, hogy észre se venném, de eddig jól müxik ez a variáció. Elég jól szedem minionokat, tornyokat, queseteket és ha odaérünk, szép nagyot verek Core-ba is, mert közben tötli vissza HP-t. Meccs végi statisztikában eddig mindig vezettem Siege Damage-t 100k+-al, meg TK-ban is elsőkben vagyok, bár ez gondolom a sok assist miatt van.
u.i.: ahogy eddig is mondtam, nagyon kezdő vagyok, minden kezdő hibájával együtt. A fentieket csak és kizárólag QM meccsekre értem.
Ha csak és kizárólag a hősökre való vadászattal van elfoglalva a goblin, akkor a legnagyobb fegyverét veszíti el - a csapattal egyetemben - , ami a csata elvesztéséhez is vezethet. A TF nála eseti: ha belekeveredik (mer' magára vonta a figyelmet), akkor ott elsütheti a wombo-combo-ját, hogy menekülni tudjon (esetleg objective, vagy boss-fight alkalmával, amikor találkozik a két csapat, hogy a csapatát segítse), de nem szabad, hogy ez legyen a fő csapásirány.
Ha "Extra TNT"-t választottál elsőnek, akkor próbáld meg úgy helyezni, hogy a minion-okból minél több legyen benne, amikor a 2 torony közé, a kapuba dobod - nyilván, ehhez nem árt a "Superiority" sem, hogy a tornyot szétverő Gazlowe "megállítsa" az aprólékot és bomba jó helyen robbanjon - : úgy üt igazán nagyot és nagyjából ennyi is a felhasználási területe annak -> 2,5-3 sec alatt mindenki kirohan a területről, annyi CC-t, csak ezért meg fölösleges a csapatnak elhasználni erre.
Ha 2-3x több siege sebzést tol ki Gazlowe, mint a 2. a csapatából, akkor jár jó úton a "zöldség" gazdája és a csapata a győzelem felé.... (ezzel a felfogással 18 győzelmem van vele a 22 meccséből - QM-ben)
Akkor az Xplodium charge+Grav-o-bomb+Xplodium charge combo mégis hol használható a legjobban? Ha nem Team Fightban?
Eleve az Xplodium charge egy nagyon jó skill arra, hogy az ellenfelet megakadályozd a mozgásban mert mindenki tudja, hogy stunolni
fog és nem akar rajta állni, amikor robban.
Nagyon durva team combokat lehet a korábban említett 2skillre felépíteni.
Team fight-ban azért lehet gyenge, mert kevés védekező/öngyógyító, ill. az ellenféllel szemétkedő képessége van és a mozgékonysága is kevés ehhez: egy (távolsági) sebzésre gyúrt karakter - ami, önmagában még nem biztos, hogy elégséges tud lenni a CC hiányában menekülni tudó ellenféllel szemben - , amivel a line-okon, táborokban lehet vitézkedni leginkább.
Ezzel nem az van mondva, hogy tf-ban fölösleges, de ott, nagyjából a mások által "megfogott" ellenfelek sebzésére korlátozódik a működése, nem aktív "fogó".
TF-ban a harcos, hadnagy szakadatlan kiküldésével - sok lúd disznót győz alapon - , az "Infernal Globe"-l - de ekkor az öngyógyításról le kellene mondani, ami nem biztos, hogy megéri, még dedikált gyógyító mellett is/sem - és a helyezkedéssel tud jó lenni: a testével elzárja az ellenfél menekülési útvonalait.
Ha meg tf-ra gyúrod, akkor az "eredeti" mesterségét nem tudja jól kihasználni: a minion-ok és tornyok zúzását és a zsoldosok "toborzását" - nagyjából, mint Gazlowe: el kell tudni fogadni, hogy ő azzal veszi ki a részét a csapatmunkából, hogy "életre kelti" a map-ot és rombolja az ellen építményeit és ezzel von el, köt le erőket az ellenféltől, míg tf-ban csak egy "másodlagos" szereplő, aki sebzést és CC tud benyelni a "nagyok" helyett. (Lehet Gazlowe-val is erőltetni a TF-t, de akkor az nagyon nagy bukta lesz, mert nem arra van tervezve a kis ződ - ellenben boss/erőd/core elé állni, azt lekötni, előtte legtovább életben maradni meg nem tud nála jobban senki sem!)
Még két kérdés:
- Miért nem jó teamfightban és szerinted hogyan tudna jobb lenni?
- Mi az a "split push"?
- Ebből kiindulva, van valahol valami MOBA szótár jellegű dolog?
Together we'll fly someday...
A vikingeket meg nerf-eltetni akarják a "nagyok"...
Zeratul és Gazlowe nálam a következő - esetleg Tyrande, de őt nehéz úgy talent-elni, hogy az éppen játszott meccshez majd jól passzoljon: némi jövőbelátás nagyon hálás tulajdonság tud lenni a gazdijánál <#hehe>#hehe> - , beszerzendő hősök várományosai - igaz, csak QM-ben játszok még, de ott lehet használni ezt a kettőt, szvsz.
Pl: SW:TOR trailer videók is elsőosztályúak de nem az EA csinálta, hanem egy erre szakosodott cég. A WarThunder trailer videó is ilyen.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.05.02. 21:51:16
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Brightwing -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Monarch Brightwing Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
Countess Kerrigan Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Utoljára portforwarding-ot próbáltam, de még így sem az igazi. Elég cinkesnek tűnik, h csak ennél fordul elő.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Sajnos nincs benne már az Overwatch és a Hearthstone Blackrock Mountain kiegészítője, illetve a WarCraft 3 előtti játékok anyagai, de így is ütős videó lett!
Megtekintését csak ajánlani tudom mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.01. 15:19:17
1) RVXH4G-YHYF-VNGM4T-MRPT-VPHN7G
2) B9ZTHC-7N6K-TPX4J9-TZFK-P9PC42
3) VW49GR-NDFB-YKRDCY-G82D-KJBDNT
4) BDWEZ7-9WTW-XPJJT7-BE6M-JTW74C
Nekem a játék rettentően laggol 2-3 másodpercekre. Ez általános?
Gugliztam már párat, és sok helyen a hang low-ra állításával huncutkodtak. Nos én is megtettem és láthatóan javult valamit, de állandóan network problem logó villog a sarokban mikor visszajön a játék. Ennyire rosszak még a szerverek beta miatt? A netemmel nem lehet gond, hisz semmi mással nincs gond :\ Valaki ötlet, vagy tapasztalat? Köszi
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Heroes of the Storm Starter Pack - 5 990 Ft
A Heroes of the Storm Kezdőcsomag várható tartalma:
* 5 legendás hős: Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara és Sonya,
* 1 skin (kinézet): Ronin Zeratul,
* Golden Tiger (Aranytigris) hátas
Trikslyr, Blizzes community manager: http://heroesofthestorm.gamepedia.com/Trikslyr
a jester gyerek meg nem tudom ki, de csak a low kategorias mecseknel volt ott kommentatorkent vagyis a legjobb 16nal.
http://wiki.teamliquid.net/heroes/Heroes_of_the_Dorm
na meg ugye ne feledjuk hogy a jatekosok is csak egyetemistak es nem proplayerek, tehat a mecsek szinvonala sem tul nagy 😊 raadasul a kozonseg miatt is "butan" kellett kommentelni.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.04.29. 09:05:51