Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se nagy dmg-t nem tolok, szivatni sem nagyon tudok stunnal, root-al stb, akkor mit kene csinalnom?
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
93Geri #2267 Full solo-ra gondoltam akkor nem rossz a dolog azért néha 😄 Azért mondtam hogy tegyen próbát ha szeretne mert szerintem annyira nem haszontalan talent.
A probléma orvosolására pedig: "play safe" -ösi bölcsesség. ha már nincs a hátadon egy support vagy solo lanet kell játszanod, de ez a hegyes fülűre minden esetben igaz, de ne félj vele néha odapörkölni, mert azért csak az az erőssége. 😊
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.06.13. 01:54:35
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.12. 23:30:46
A játékban jelenleg LiLi a leggyengébb support, de őt át is fogja dolgozni a Blizzard.
Nekem a supportok közül Brightwing a kedvencem. Aranyos karakter, tonnányi heal (AoE heal) és pajzs, meg CC. Amolyan Nonplus Ultra kategória, drága is, nehéz is vele igazán jól játszani, de még a gyöngítések ellenére is az egyik legjobb support jelenleg.
Amúgy Tyrande is jó választás!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.12. 21:01:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Diablo - 3.19 GBP, 4.19 EUR
Uther - 3.19 GBP, 4.19 EUR
Lurkablo Diablo Skin - 3.69 GBP, 4.99 EUR
Medic Uther Skin - 3.69 GBP, 4.99 EUR
Stars and Stripes Raynor Skin - 1.49 GBP, 1.99 EUR
Kandy King Muradin Skin - 2.70 GBP, 3.69 EUR
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.12. 16:04:29
Uther-Malf-Hammer-Abathur-Novával voltunk, ellenünk Tychus-Sylvanas-Valla-Tyrande-Lili.
Egyszerűen annyira agilisan, mindhárom lane-n jelen voltak, és noha meghalni nem haltunk, semmilyen sebzést nem tudtunk osztani.
Tychus bekúr egy gránátot + futás, Sylvanas haunt, Valla vault, Tyrande stun+heal, Lili pedig tudjuk hogy könnyen megszökik...
Nem tudtunk mit tenni. Amikor öten mentünk rá 3-ra, visszafutottak a kapu mögé okosan. Közben a másik kettő tolta a lanet. Ha véletlenül mi maradtunk egy lanen hárman, akkor középről ránk jöttek 3-5-en egy pillanat alatt, olyan sebzéssel hogy 1hp-val éltük túl, mehetett is a HS.
Baromira counter team volt, és okosan mozogtak hogy mindig csak kicsit legyenek erőfölényben. Tátott szájjal néztem, hogy ez igen!
Together we'll fly someday...
Teamfightban szarrá vertek, mine volt a pálya, Zeratul lefagyaszott mindenkit Gazlowe dobta a gravity bomb-ot mikor lejárt a fagyás pont akkor robban összehúzott minket mozdulni nem tudtunk, ebben a pillanatban jött a Slyvanas silence, és a gravity bomb robbanásakor EtC már kasztolta a táncolós elitjét 😄. Zeratul elit után, halálig mozdulni nem tudtunk. Legközelebb már tuti nem hagyjuk hogy ilyen partit összeszedjenek ellenünk.
Ugyanakkor ha megnézed a komolyabb versenyeket (ESL), akkor egy kezeden meg tudod számolni, hogy hányszor láthatsz ott Johannát. Szerintem KelTáska jobb vétel nála.
LVL 40 a max profil szint, ekkor érhető el a Team League.
Rank 50-től 40-ig nem von le pontot, csak előre lehet haladni. Rank 40 alatt (SoloQ-ban) viszont életbe lép az egyet előre, kettőt hátra effektus (jelen állapotban, bár szerintem ez csak rosszabb lesz).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.11. 16:58:50