4549
  • karmacoma
    Úgy értem, hogy csak akkor ér valamit, ha a csapat épít az erősségeire. Pusholni egyáltalán nem tud. Ha pl Tassadarral hasonlítom össze, mint másodlagos support, neki van jó lane clearje, a pajzsal tud épületet vagy társat menteni, és az ultijával van komoly dps. Egy rossz csapatban is megtalálja a szerepét, Tryande hiába pakol markot, ha senki nem lövi a célpontot, hiába stunol ha nincs folytatás és ha magára hagyják elolvad, míg Tass szépen elrepül a dimenziókapun.
  • Morpheus_v2
    A mostani patch visszarakta az egészet mediumra, lagoltam vele kicsit, úgyhogy ment vissza minden high-ra. Legalább szép legyen lag közben is. Valami azt súgja, hogy ez a lag inkább szerveroldali.
  • BlackShadow
    Igen, igen. Azt is kipróbáltam. Én magamnak levettem mindent low-ra, aztán az AMD program mindent maxra rakott, mert azt mondta, nekem az úgy jobb.. Hát legalább szebb köntösben laggol :)
    Gyanitottam még én is a videokarit, de ha az is a bűnös, akkor inkább szenvedek. :)
  • Morpheus_v2
    Próbáltad a játékot 32 bites módban futtatni? Nálam ez, a hangbutítás és a Radeon játék optimalizációs szoftvere (AMD gaming envolved) rakta rendbe. Most már ritkán van lag és akkor sem annyira durva, mint régen. (Gépem se egy mai darab, de high beállításon fut azóta: duo2core E8400, 4 gb, r7 240 2gb)
  • VladimirD
    "Tryande jó csapatban jó hero, gyengében a legrosszabb." Mint minden hero.
  • Terawatt
  • BlackShadow
    Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket a lagspike-okkal kapcsolatban. (Egyszer régebben már kérdeztem, igy bocsánat azoktól, akiket ez zavarna)
    Bújtam én már sok fórumot és mindenféle "távoli gerincműtét" stilusú csodavideót, de egyelőre még semmi sem segitett :)
    Vannak itt olyanok esetleg, akik ugyan ezzel a jelenséggel találkoznak?
    Tulajdonképpen percenként 2-3 másodpercre megáll a játék hálózati problémákra hivatkozva. CPU meg ilyesmi nem lehet, hiszen nincs különbség grafikai beállitások módositása után, illetve mikor megáll az animációk pörögnek tovább, csak a karakterek fagynak. Szóval tipikus lag.

Port forwarding, hang butitás, driver frissités, tűzfal ki-be, hálókábel csere mind-mind volt. Nekem ez egyértelműen azt mutatja, hogy A) valami a Blizzardnál szar B) Telekom rendszere rossz a házban. (Ez mondjuk azért lenne még érdekes, mert semmi mással nincs problémám csak ezzel a játékkal)

Van valakinek valami tanácsa? Esetleg valami megoldás, hogy EU8 szerverről, valami másra jusson az ember? :) Köszönöm.
  • Nomad90Hun
    Tyrande-n nekem a hunters mark build jött be, azzal bagoly tényleg arra jó, h utánaküldöd a menekülőnek aztán "fuss forest fuss!" :D

Viszont nem néztem meg komolyabban patch notes-ot lehet Jaina-val babráltak valamit mert tankokat is úgy szét tudok vele kapni hogy csak néznek, csapatban aoe-ezve meg halál angyala kb. ,) Aoe ulti utána aoe jégeső és volt hogy Raynor + Sonya páros jött mögöttem, és megmurdeltek full hp-ról miközben menekültünk a maradék 2 emberük inkább úgy döntött ez után, hogy nem érdemes utánunk jönni :DD Azon a meccsen csináltam vele egy 30 takedown 1 death statot top hero és top 2 siege dmg-el, utolsó percben nyírtak csak ki, akkor is azért mert már berágott rám az ellenfél csapat és levadásztak. :D
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.02. 13:55:46
  • Terawatt
    lásd karma hozzászólását. Szeirintem tőlünk volt valaki aki gazloweot kiszedte így mikor campet foglalt a távolban.
  • karmacoma
    Tryande jó csapatban jó hero, gyengében a legrosszabb. Alapból ő gank karakter. QM-ben 10/9* odadobnak neked egy lane-t és hajrá. Ott kb hátrányba is vagytok vele. 1-1-1 és Tryande megy gankelni egy dps-el. Stun-mark és bagoly a menekülőre(+gyógyítja a dps-t és magát is egyszerre). Később jó zone ulti, fókusz a markal és felderítés. A bagoly build amúgy tök legit(pláne a shield nerf után). Főleg olyan pályákon, ahol sokszor csoportosulnak az ellenfelek/gyakran van távoli vision. Néha 2-3 ember hp-jét le lehet ütni 60%-ra rewind után. TF-előtt nem kis előny, ahogy a tvoli kivégzések is aranyat érnek hosszabb death timereknél. Kb a TS aura az egyetlen talent, ami miatt nem érdemes bagolyra menni patch után, de az csak nagyon kevés csapatban jobb. Patch előtt én is mindig a shieldes full support buildra mentem, de szerintem most a bagoly a top.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.02. 12:48:40
  • Kotomicuki
    Dehogy gyenge QM-ben: Tyrande nagyon jól formálható hős a partihoz és a pályához -> erre kell ráérezni, hol, mi a leginkább kihasználható a talent-jeiből, de azért tudjon alkotni egy egységes egészet a csajszi.

#2716:
    A Bagoly-build eseti, lehet egy-egy momentumot felmutatni vele - menekülő után és objective-re lőve - , de nem ez fogja hozni a legtöbb sebzést neki: át lehet alakítani távolsági sebzéskiosztóvá, de abban sem lesz a csúcson (vagy ha igen, akkor a csapata múlta magát alul).
  • Terawatt
    Gyengus? Bagoly builddel simán élvonalban van damage terén, van stunja, healje. starfall ultija jól lerakva iszonyatot sebez.
  • Nomad90Hun
    Eszembe is jutott, hogy meg kéne venni, mert nem volt annyira rossz mint elsőre gondoltam csak gyakorolgatni kell vele, csak enné meg a fene, hogy nem lehet visszaadni a nem tetsző hősöket, múltkor megvettem Tyrande-t 7k goldért, és elég gyengus, ai ellen elvagyok vele de qm-ben gyenge.
  • SLICK
    Rehgar ownolt mindenkit. az gg
  • Nomad90Hun
    Hát Falstad benézte nem kicsit. :D

Johanna meglett lvl 5 picit lerakom, viszont elővettem Jaina-t ismét, pofátlan dmg-et tud tolni. alapból minden skillje 50%-os sebezhetőséget rak a célpont(ok)ra, ezt lehet buffolni 65%-ra, aoe lassítós rootolós ultija pedig veszett kemény. Ha jókor elnyomja az ember teamfight-ot lehet vele nyerni.
  • Terawatt
    Helyes. :)

Újabb mókás klipp, fél perctől nézzétek. Az a falstad tényleg rossz környékre jött.

• karmacoma
    Meg a csajoknak. Barátnőm kedvence pont Lili meg Murky, bár kompenzálja a Nazebo-Azmodan-Zagara hármassal. :D
  • Terawatt
    Nem lenne rossz, de akkor már valami badass murlock lenne inkább, mert így hogy egy pelenkás bóh khm nagyon kedves kis karakter...Lilivel együtt kellett valami az ázsiai rétegnek. :D
  • BillerKee
    :D A vicc az, hogy anno amikor láttam Murky-t (elég ritka volt), nagyon rühelltem szegényt. De most már valahogy bejön, úgyhogy én örülök, hogy lement az ára (meg főleg annak, hogy nem pár nappal ezelőtt vettem épp meg). Hasonlóan voltam Tyrande-val is, kétszer is volt free hero rövid időn belül, amikor elkezdtem HoTS-t; nem voltam képes annyit játszani vele, hogy felhúzzam lvl 5-re, annyira irritált (nem vagyok oda a support hősökért). Aztán most már ha support a daily-m, akkor vele csinálom meg. Változnak az idők ^^
  • 93Geri
    Nekem is hasonló volt ma, volt 11335 goldom, úgy hogy már megkaptam a goldokat a lvl9es hőseimre, vettem egy masterskint, az ugye 10 k gold, maradt 2015 goldom, én is furcsáltam.
  • 93Geri
    Murky’s prices have been reduced to 7,000 Gold and $8.49 USD.
    Elsírom magam.... Tudtam hogy fog jönni valamelyik hős gold leárazása anélkül is hogy mondták volna (vagy ha mondták akkor nem hallottam), de hogy pont ezt az utolsó kis- akkkkarom mondani nagyon kedves kis karakternek :) annyi 10k-s hős van miéért?? miéért?? ahhh jó amúgy értem hogy miért rá esett a választás, gondoltam hogy vagy ő vagy Chen lesz a kiválasztott, és lehet valaki örül is neki, de nem én :D
  • Terawatt
  • Terawatt
    Egy hétig kibírod. 4 az 1hez hogy azt kapod
  • Turist
    Abban nincs pénz és a Blizzardról beszélünk :(
    Butchert meg akartam ölni Murkyval, mert 5% körül volt az élete. Auto attack+ slime + fish és 90% HP...néztem csak.

Nem tetszik hogy ennyire erőltetik az új térképet. Oké hogy nagy volt a hírverés körülötte, de minden második mecset itt játszani unalmas. Főleg úgy hogy a csapattagok nagy része 10 perc alatt 10 halált szed össze, mert csak harcolnak.
  • Magh
    Hammer tényleg jó rajta. Alapvetően bárhol jó, ha a csapat tudja a dolgát, de itt nagyon biztonságosan le lehet siegelni vele, jól védhető/támadható az objective. KT meg god tier, szóval nem nagy szó. Butcher meg olyan szinten OP, hogy öröm nézni, majd benerfelik 2-3 hét múlva. 4500 HP mellé majdnem 600-as autoattack, másodpercenként másfél, ami 100%-ot visszahealel, egy gyak. CD nélküli AOE snare, meg egy low cd, megállíthatatlan charge, aha, reális. Marha sokáig tart ám összeszedni a 25 húst is, legalább merülne, mint Vallának. Elég gáz szerintem ez a Blizz-től, beraknak ilyen broken rémeket 15k/valag euróért, a régi hősökre meg kb szarnak, pl. Thrallt mikor akarják megcsinálni? Vagy Raynort, Sonyat?
  • karmacoma
    Ha megtartja a sprintet, akkor nagyon könnyen vissza tud vonulni középről is. Szerintem a tökéletes csapat valahogy úgy nézne ki, hogy KT-Sylva-Zera/Tyrael-Muradin-Support(nem vágom a módosítás után, hogy állnak).
  • Terawatt
    Az komoly. AKkor szördzsönt is szépen arathat, mert könnyű védeni.
  • karmacoma
    KT nagyon op ezen a pályán. Kényelmesen lehet osztani az AOE-t, a gravityt kb csak szándékosan lehet elrontani, a Phoneix meg lezárja az egész folyosót, vagy eldönti az obj csatát.
  • Terawatt
    Alig várom Zerával. Kezdek bele jönni. Megtaláltam a nekem tetsző talent kombinációt is.
  • karmacoma
    Grafika/design 10/10. Nagyon elkapták.
    Elsőre nem igazán tetszett, egy ostoba mészárszéknek tűnt, másodjára már kezdtem megtalálgatni a kis zegzugokat, átjárókat és így már jobban tetszik. Alapvetően jobban szeretem a nagyobb, 3 laine-es map-eket, de minél több időt töltök itt annál jobban bejön ez is. Kevés igazán jó terep van a face to face 5 vs 5 harchoz. A folyosók szűkek, középen meg valaki mindig nagy hátrányban lesz. Jól koordinált flankekkel, taktikázással, valszeg nagy előnyt lehet kovácsolni, ha összedolgozik a csapat. Zónázós ultik nagyon jók erre a pályára.
  • Terawatt
    Szerintem azért, mert így gyakrabban bedobja az új térképet. Szerintem ez egy jó módszer, mert ha egy hét alatt letolok mondjuk 50 meccset és ebből 6x kapom meg a pályát akkor nem igazán lesz jajj de király van új térkép öröm. Így gyorsabban bele lehet rázódni.
  • Lokker
    Pont cursed hollow-ot nem akartam látni. Tegnap előtt 3x tett be rá zsinórban. :(
  • SLICK
    ennek van különösebb oka? Pl panaszkodtak a játékosok, hogy kevesebb alkalommal adja be ezeket?
  • Terawatt
    Hét napig ezek a pályák fogják váltani random egymást:
    Battlefield of Eternity
    Sky Temple
    Tomb of the Spider Queen
    Cursed Hollow
  • SLICK
    Na kipróbáltam Butchert, tényleg elég táp, de ugye jön a nerf hamarosan. Egyelőre nem veszem meg. Amúgy maga a hős eléggé rendben van, látszik, hogy elég sok időt fordítottak rá. A hangja már nem hozott újdonságot, mert ugye az amit a Diabloból megszokhattunk, bár itt kapott egy kis "tuningot", nagyon bejön.

Mentem két AI meccset, Arthassal voltam. Valóban változatosak végre a hősök és keményebbnek is éreztem a harcokat az ellenféllel. Lehet magán az AI-n is javítottak valamit. Amúgy elsőre be is dobott az új pályára, meg is lepődtem. Szokni kell még. Az már feltűnt, hogy eléggé kevés hely van elbújni. Tetszik, hogy egy az egybe a Diablos hangokat emelték át. Mikor Deckard Cain megszólalt, hogy van goblin event beszartam :D
    Amúgy fasza hangulatos pálya, nekem nagyon tetszik, mondjuk eleve a Diablo univerzumot szeretem jobban lehet azért is. Az biztos, hogy agyig játszom most a játékot, úgyis jön az XP-buff muszáj lesz feltornászni a hősöket 9-re
  • Terawatt
    Az durva. Hogy tetszik a pálya?

@Pedro/Maak majd este felveszlek.
  • Maak
    Van itt valaki akihez/akikhez csatlakozhatnek? TS-re tudok menni de altalaban este 9 utan ulok csak gephez es dumalni mar olyankor nem nagyon tudok. Meg csak 24-es szinten vagyok szal csak qm mehet, de jatszottam mar mobat ezelott is es hajlando vagyok csapatmunkara. :)

Bnet : P3dr0#1681 ha esetleg lenne hely es kedv qm-re.
  • karmacoma
    40 perces meccs, ezen a pöcsömnyi pályán. :D
    Csak nekem vannak rajta folyamatos microlagok? Ilyen 1-2 másodperces szünetek. A többin nem tapasztaltam, ezen folyamatos. Elég fos VGA-m van a gépben szóval az is csoda, hogy eddig ment a játék teljes low-n, remélem nem most lett vége a dolognak.
  • BillerKee
    Úgy tűnik, hogy AI játékba is betették az összes hőst - láttam pl. Zeratult, Abathurt, Sylvanast is.
  • Morpheus_v2
    Hááát Butcher nem tűnik a legcombosabb karinak, nehezen ölhető le a harc elején, de amint kifogy a manából és cd-t kap, akkor neki annyi. Inkább tűnik warriornak, mint assassinnak, ha nerfet kap az attackspeedje (sztem azt fogják lehúzni), akkor már qm-ben sem biztos olyan erős lesz. Az ultija baromira vicces, nagyon jó kis cc.