Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: antiqueA, 2015.05.27. 23:44:03
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Together we'll fly someday...
10-tol jon a fun, vagy Pyroblast vagy Al'ar, az enemytol fuggoen. Ahogy megvan a Spread Living bomb es Apply Living bomb a Q-ra, akkor vege az ellenfel csapatanak. Szerintem jelenleg a legerosebb hos, 1v1-ben azert sok ellensege van, de csapatban megallithatatlan. Jelenleg 900 takedownom van es 250 halalom, szoval azert nem annyira uveg.
Together we'll fly someday...
Előre is köszi. Jó játékot.
http://www.teamliquid.net/forum/heroes/485714-hero-league-101
Annyi féle szituáció adódhat, hogy nagyon nehéz és hosszadalmas lenne kivesézni, így fórumon, hogy mikor mit is kéne pontosan tenni, mi volna az ideális. Ezért is említettem a pro meccsek nézését. Ha nagyjából hasonló, az már kiváló.
Egyébként személyes tapasztalatom az, hogy sokkal hasznosabb, ha normális hangon szólunk a másikhoz és megkérjük rá, hogy csinálja azt, amit javasolunk. A játékosok fele megpróbálja. Ha noobozva küldjük botra védeni, akkor tuti biztos, hogy már csak azért se fog menni. A játék free és open. Bárki jöhet, sokan nem tudják miről is szól ez a játék. Segíteni kell nekik. Persze reménytelenek mindig vannak 😊
Egyébként félreértetted amit mondtam, én arra gondolok, hogy bizony nem egy olyan ember van, hogy mást nem csinál mint a lane-t tolja, míg pl egy Bleckhart Bayen vagy a bányás pályán ( de amúgy az összesen) bizony nem árt ha gyűjtöd az aranyat / koponyákat stb stb. És igen marha idegesítő amikor pl 4en lementek a bányába a másik csapatból meg öten bedarálnak mert 1 idióta tolja a lane-t.
Vagy pl ott a Ravenlordos pálya ahol persze tolod a lane-t nade amikor lejön a totem vagy mifene akkor csak oda kéne menni és begyűjteni, na itt nem egyszer van olyan, hogy 1-1 ember nem jön oda és bizony kék halál van a másik 4 társának miatta.
Azt meg, hogy pro meccsen mi van most komolyan mit kezdjek vele? Evidens, hogy egy előre felépített skilles csapattal a hasonló tudású pro-k ellen máshogy néz ki a játék.
A másik pedig, hogy a team xp-t pont azért találták ki, hogy ne legyen az, hogy a játékban 1-2 ember unstoppable mód elfeedeli magát, mert akkor te akármilyen jó játékos is lehetsz, a matematika nem neked kedvez majd. Egy világtalan játékos bármilyen mobában vagy online játékban hatalmas hátrány.
Tehát itt vagy te, aki szidod azt a játékost aki lane-elni próbál, próbálja tartani az xp-t, amíg ti noobok 4-en rohangáltok a pályán össze-vissza és persze véleményed szerint ő az idióta, aki elbassza a játékotokat és észre sem veszitek, hogy ő az egyetlen, aki tudja mit csinál. És szerinted ő mit gondol éppen? És te meg vagy győződve róla, hogy neked van igazad. Pedig nincs.
Ismered azt a viccet, mikor egy ember hajt az autópályán és hallja a rádióban, hogy mindenki vigyázzon az X autópályán, mert egy őrült szembe hajt a forgalommal. Emberünk megszólal: Egy? Dehát itt mindenki szembe jön!
Érted mire célzok? Nem támadni és bántani akarlak, csak szeretnék rávilágítani arra, hogy nem minden az, ami elsőre látszik.
Egyébként én is szoktam HL-t játszani, de még soha nem találkoztam olyan mértékű flame-el, mint amit említesz. Általában békés és jó játékaim vannak ott.
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.05.26. 10:52:58
Azt, hogy HL-ben 10-ből 9x anyázás van 2 perc után, én erős túlzásnak érzem. Egyébként a csata elején ki lehet kapcsolni a chat-et úgyis a játékok 99%-ában nincs semmi haszna.
Mindenki kezdte valahogyan, én is mikor még csak 1 hete játszottam egy csomó dologról fogalmam sem volt. Az a mentalitás nem tetszik, hogy mindenki azt gondolja magáról, hogy pro és csak azért veszít mert a csapattársak noob-ok. Mindenhol ezt olvasni. Az is probléma, hogy még azok, akik tisztában vannak a HotS különbségeivel, a más mobában átvett mentalitásukat hozzák magukkal (nem mondom én is estem ilyen hibába). Jó példa erre az, hogy a statokat nézik, kinek mennyi sebzése van, holott a csapatjáték a fontos mert hiába a legnagyobb a hero damage ha veszít a csapat (nem azt mondom, hogy nincs jelentősége a statoknak de nem annyi, mint amennyit tulajdonítanak neki egyes játékosok). És itt jön megint a magyarázat, hogy én jó voltam de a többiek szarok. Nem mondom, hogy ilyen nincs de hogy mindig ez történne azt nehezen tudom elhinni.
Arról ne is beszéljünk, hogy már a hős választásnál gondok vannak mert minden gyökér csak a ranged assasinokat tudja pickelni stb. stb.
Jó kis ötlet volt, hogy az egész csapat együtt lépi a szintet viszont így ha van 1 full vak a csapatban azon elmegy a meccs míg a többi mobában ha van is 1 esetleg 2 noob a csapatban akkor is ha skilles vagy van esélyed fordítani akár egyedül is.
Arra már rájöttem, hogy összejátszó/tartó csapat nélkül Utherrel csak az ideggörcsöt kockáztatom.
Persze a taktika sok mindentől függ. A lényeg, hogy okosan kell csinálni a dolgokat. Nem vele fogod a legtöbb dmg-et összehozni, de tudni fogod, hogy mikor volt az, amikor eldöntötted a csatát egy jó megszakítással, vagy életben tartottad a tankotokat egy jó shield+heal kombinációval. Ha pedig a holy fire-t használod, még XP-ben is hasznos lehetsz a csapat számára, nem csak healben.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.05.25. 21:16:23
"Edited by Savirrux on 25/05/2015 17:47 BST "
51 perce frissítették .)
"Ritka vagy mint Abathur free hero rotationban"
Ha most megelégelném hogy mióta játszom (2015 január) ez a hero nem volt a freek között és megvenném, azonnal free lenne.
Akkor is kivárom **** játék!!
Tanácsok: ne Te tankolj, mindig készülj arra, hogy Téged fognak fókuszálni. A shieldet folyamatosan használni kell. A hammer of justice-t nem az összecsapás előtt, hanem amikor már fogy az ellenfél és vonulna vissza, akkor kell használni. Kiemelt célpontjai ennek a skillnek az assassinok, Illidan és Valla különösen utálja. Az elitehez nincs mit hozzáfűznöm, használd ha tömeg van, vagy ha valaki menekülne, és meg kell állítani.
Ha megnézed ez a hős mindig Tier1-ben volt az utóbbi jó pár hónapban, nem véletlenül.
Uther-hez lenne cvalakinek pár tanácsa? (kb mint abathur-hoz megs vikinhekhez) Szeretném kitanulni, de valahogy megakadtam vele, hát nem egy BW. Természetesen a support ( http://www.heroesnexus.com/talent-calculator/8-uther#UQPQvPSCqPEPCPIAA ), verzió ami érdekelne.
Előre is köszi.
Valla
Stitches
Arthas
Tyrande
Zagara (player level 12)
Illidan (player level 15)
Anub’arak -- Sale Price: 3.19 EUR, 2.49 GBP
Love Bug Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Roller Derby Nova Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP,
Sőt elméletileg még egy L-es méretű póló (HotS) is jár az előrendelés mellé.
CD Galaxisnál pedig:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.25. 11:52:26
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
én arra gondoltam valami vérpistike feljelentett (gondolom van ilyen opció) mert "noob" voltam a legelső meccseimen és biztos azért hogy az ő fasza kis statisztikáját elrontsam (amúgy szerintem elég jól ment, sosem játszottam efféle játékkal)
Bár lehet ez is a felvételi próba része volt? 😊
#MaReeo2444
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Már márciusban kikerült HOtS-ból a szivar, érdekes, hogy csak most "cikkeznek" róla 😄
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Sokan érvelnek hogy nincs item spec és csak a "véletlen" ki győz. Illetve nem lehet a jobb cuccokra fog a győzelmet mint a lol vagy dota-ban.
Ha jól látom 2014-ből azért már voltak ötletek itt arra hogy legyenek különböző plussz tárgyak. Gondolom ezek később be is fognak jönni a játékba mint fejlesztések. Hiszen logikus előre lépésnek tűnne.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.