4549
-
#2442 Ott még nem járunk, egyikünk lvl 40 csak, többiek fejlődőben vannak velem együtt, de lol veterán mindenki szóval skillel nincs gond. (30as vagyok kereken) -
#2441 HL-t vagy TL-t is szoktatok menni? Mert akkor lehet én is becsatlakoznék, igaz nagyon sok kockulásra nincs sajna időm de ha lenne csapat, jó lenne azt is kipróbálni. -
#2440 Senki, még guild wars 1ből (vagy 10 éve) ismerjük egymást a csapattal vagyunk 5-6an de változó hogy mennyien vagyunk fent. Három ember általában össze szokott jönni. Egyelőre nem terveztem semmi komolyabbat létrehozni ezzel, csak pár jófej embert mindig szívesen látunk. :) -
VladimirD #2439 Küldtem PM, majd ha időd engedi reagálj légy szíves. ;) Thx. -
#2438 SG fórumról (vagy ebből a topikból) mennyien szoktak veletek játszani? Illetve más fórumról is vannak játékosok?
Amolyan kisebb magyar játékosbázisú közösségre gondolok, nem a HotSHungary dologra, mert az a LoLHungary-vel egy szinten van. Toxic oldalak, 0-14 éves szintű korosztállyal.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.22. 13:21:16 -
antiqueA #2437 Ez az Illidan nagy mumusom. Képtelen vagyok vele hero sebzést csinálni. Ha ellenem van Illidan, az agyamra megy, úgy érzem nem tudok mit csinálni ellene, minden skilshotot eldodgeol meg evasion, bezzeg ha én támadok vele akkor pikkpakk összecsuknak, kénytelen vagyok sűrűn retreatelni, de akkor meg nincs sebzés. -
Xlay #2436 Köszi. Este felnézek. -
#2435 Gyertek gyertek :)
Illidan elég elmebaj. Úgy rád cuppan, hogy ha nem tudsz vissza menni a tornyok alá vagy ilyesmi akkor kampec. Haverral többször is úgy mentünk, hogy Novával elkezdtem a burstöt ő meg befejezte[Illivel] amikor egyszer csak rájött az enemy, hogy itt nagy gond van addigra késő. Ezzel folyton végig mentünk mindenkin Ennél már csak azt tudnám szemetebb kombónak elképzelni, hogyha egy abathur is lenne Illidanon. Egy ilyesmit tolhatunk.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.06.22. 12:43:33 -
#2434 Lehet hogy estefele felnézek én is. Úgyis összegyűltek a kvesztek, lehet aranyat meg ikszpét farmolni.
Topikos arcokkal amúgy is nagyobb fun a dolog, mint a YoloQ.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.22. 12:36:48 -
#2433 Holnaptól ingyenesen játszható hősök:
Li Li
E.T.C.
Anub'arak
Thrall
Zagara
Nazeebo (lvl 12)
Illidan (lvl 15)
Skillidan week, végre!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.22. 12:36:01 -
#2432 Teamspeak : ts3.chatnet.hu Kalandorok szoba jelszó: sajt
Ide várunk kedves embereket, ha vki néz ki wtf ki vagy te?! akkor mond hogy sg fórumról szedett össze Tera nem harapunk gyertek bátran, ha leszünk elegen akkor akár több parti is mehet és valami fasza quick match gyalázó népség is lehetünk. -
Xlay #2431 Sziasztok. Olyan játékosokat keresek akik esténként ráérnének játszani pár kört. Csapathoz is szívesen csatlakoznék. Köszi előre is annak aki elolvassa -
karmacoma #2430 Nálam akkor szokott elkezdeni szakadni, mikor valami nagyobb esemény van. Leggyakrabban a Bay-es bombázásnál. Mondjuk nálunk 3 felé van dobva a net(én kábelen +2 wifi), cfos nélkül alapból játszhatatlan volt. Szakadás főleg akkor van, mikor 2-en megyünk barátnőmmel(ő wifin). -
Kotomicuki #2429 Nálam egy hete vannak érthetetlen laggok, amik a csomagvesztések miatt alakulnak ki (nem csak ebben a játékban, hanem általánosan): nagyon nagy gond lehet a csomópontoknál.... -
Phara #2428 Az normális,hogy EU szerveren 50-70es pingem van a meccs nagy részében?Ha nem akkor szerintetek van valami megoldás rá?Esténként néha elég gyakran lagolok miközben 40Mbit/s-es netem van.Benyomtam egy letöltést háttérben 500kB/sel tölt le miközben vígan megy a játék viszont mikor megjön a laghullám akkor is ugyan úgy 500-al jön a letöltés semmi ingadozás.Vagyis csak a játékon belül lehet gondom szerintem. -
#2427 Úgy néz ki. Régebben is így volt, de a megjelenés alkalmából lett több cucc leárazva. -
karmacoma #2426 Igazából én totál rászoktam arra, hogy olyanokat irkálok, hogy "stay positive", "We can still win this", stb mert igaz a menthetetlenek ugyan úgy leszarják és anyáznak, de a maradék gyakran elkezd jönni utánam, ami persze messze nem jelent győzelmet, de legalább egyfelé megyünk. :D
Semmi nem idegesít jobban, mint a 2 perc után káromkodó, vagy GG-ző bunkók(hétvégén sokkal több van mint hétköznap délelőtt). Pont reggel volt egy mélyen depiző Tycus, aki a rosszul sikerült mine után ordította, hogy we cant stop the golem, its over(+caps), de kis biztatás után levertük a gólemet 78%-nál, és brutál hátrányból nyertünk, mert egyszerre mentünk teamfightolni és lemészároltunk mindenkit.
-
#2425 Mostantól csak heti egy leárazott hero lesz? -
VladimirD #2424 Weekly Sale Items for June 23 – 30, 2015
Arthas -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
Crown Prince Arthas Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
High Templar Zeratul Skin -- Sale Price: 2.49 EUR, 1.89 GBP -
VladimirD #2423 Ha adhatok egy tanácsot, akkor szerintem mindenki gondolja át mire is megy azzal, hogy ha game alatt olyannal találkozik, aki nem üti meg az Ő vagy a társai szintjét, akkor mire megy a teljesen felesleges kérdésekkel?
Gondolok itt ilyesmikre:
- ... de most miért mész oda?
- ... de most miért ezt csinálod?
- ... de amúgy tudod mi mire való?
- stb.
Nah vajon miért? Mert a jó ember azt gondolja az a dolga. Közben meg választ nem kap, és legközelebb is csak azt csinálja, és ugyan az a hiba lesz. Ahelyett, hogy azt mondaná neki a kérdező, hogy ne oda menj, hanem ide meg ide és ezt csináld. Sose értettem mire jó ez, közben meg kialakul a veszekedés, oda vissza irogatás, az enemy meg szépen kihasználja az elvesztegetett időt. Egyszerűen nem tudom megérteni, miért nem egyszerűbb, és ésszerűbb tanácsot adni, vagy ha úgy tetszik "utasítást".
u.i.: nem az agyhalott "tudjukkikre" gondolok, akik még csak reagálni sem hajlandóak semmire, vagy ha igen azt inkább nem idézném
u.i.2.: nem szükséges, de azért leírom... akinek nem inge... -
#2422 "[13] Assassin's Blade - Now specifies the attack damage increase is for Basic Attacks." Eddig ez minden támadásra jó volt. -
BillerKee #2421 Készüljünk lelkiekben a sok új noob-Novára :) Kap reklámot rendesen. -
BillerKee #2420 Zera milyen nerf? Csak pontosítják a szöveget, hogy ability használatkor elveszti a stealth-ját - eddig is így volt.
Lehet trait-elni arra, hogy ne törje meg a stealth-ot a singularity spike - nála nem változik semmi szerintem, különben ott lenne az is, hogy kiveszik ezt a trait-line-ból.
Novánál és Zeratulnál csak leíráspontosítás lesz - már ha ez lesz a patch notes is.
Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.06.21. 14:01:55 -
#2419 Azért röhej, hogy "Bundle" címen árulnak egy skint meg a hozzá tartozó hőst. :D -
#2418 Malf buffnak és yolodan nerfnek örülök, zera és rehgar nerfnek nem. Bár zera nem kap olyan hihetetlen nerfet, de akkor is. Semmi thrall és más "alsóbb" tier hős buff. Kíváncsi leszek Leoricra, elsőre tápnak tűnik, de a valóságban úgyis más lesz. -
karmacoma #2417 Nexus főoldal, az új contentek alatti datamine rész. Le kell scrollozni. Hivatalos notes még nincs. -
BillerKee #2416 Csak én nem találom azt a patch notes-ot amelyre hivatkoznak heroes nexus forumon? Ha megvan, valaki kérem postolja. Köszi. -
Bundle time! Lehet pénzt költeni!
Fresh Meat Bundle:
- The Butcher (Hero)
- Iron Butcher (Skin)
- Butcher's Battle Beast (Mount)
Mad King Bundle:
- Leoric (Hero)
- Vrykul Leoric (Skin)
Archangel Diablo Bundle:
- Diablo (Hero)
- Angelic Diablo (Skin)
Novazon Bundle:
- Nova (Hero)
- Novazon Nova (Skin)
Nova Complete Bundle:
- Nova (Hero)
- Spectre Nova (Skin)
- Roller Derby Nova (Skin)
- Novazon Nova (Skin) -
karmacoma #2414 Illidant tanulgatom, azt már megtanultam, hogy elég csúnya counter Brightwing. :D Azért elég beteg midgametől.
Amúgy van nerf lista heroesnexuson. Rehgar, és Brightwing kap komolyabb nerfet, de a Blood for blood se lesz annyira autopick mint eddig(bár többet gyógyít majd). Malf sokat javul. Sylvanak sokat árt majd az Envenom felezés is a Wailling dmg reduce mellett.
Amúgy Rehgart nem tudom minek nerfelik, míg Anub marad a mostani formájában. Még Li Li-n is gyengítettek(Much needed :D). -
#2413 Harmadik napi küldetés is bejött, mert nem jutottam a játék közelébe és ebből az egyik a 800 goldos. *dörzsöli a tenyerét* Zeratul jövök ! -
Lokker #2412 Mivel én valós adatokat adtam meg regisztrációkor és nem csak free to play játék van az accon így nekem ez elég volt. -
NiGhTM4R3 #2411 Vagy karaktert átküldeni? mert akkor vennék pár hőst és átdobnám az új accomra (aminek már felírom minden adatát) ne vesszen már kárba :( -
Phara #2410 Hát ha leírod nekik a pontos nevedet még talán úgy is elhiszik akkor:D -
NiGhTM4R3 #2409 De én nem adtam meg semmilyen adatot, a nevem is dsdasdasd sdfasfasf :D őszintén megmondom ezt a játékot egy délutáni próbának gondoltam mint a többi mobát, mert eddig nem jöttek be egyáltalán de ez most nagyon megtetszett
szóval aranyat nem lehet átküldeni? :(
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.06.19. 18:39:30 -
#2408 Valahogy bizonyítani kell nekik, hogy tied az account, egy scannelt személyivel már elhiszik, hogy nem csak elakarod lopni másét. A személyi alapján megtudják mondani, hogy tényleg onnan származol-e, ahonnan régen belogoltál. Ha tudod, hogy milyen karaktereid vannak és milyen szinten voltak, az is elég jó bizonyítási lehetőség. -
NiGhTM4R3 #2407 CD-kulcs? de ha ingyenes a HotS? személyi, jogsi? azzal mit igazolok?
Esetleg aranyat nem lehet átküldeni az új accountomra? mert csak azt sajnálom, van 30k amit tartalékolok az új hősökre -
antiqueA #2406 Ha van 1000 wined, akkor szerintem eléggé nyilvánvaló, hogy a 100 wined is megvan, ami ráadásul nem mostanában lehetett meg. De mivel a mountot most kapta meg, ezért jött a kérdése. A helyes válasz pedig az volt, hogy igen, most került be a játékba ez a reward, ezért kapta meg most (1000 win környékén) és nem pedig mikor a 100. at nyerte. -
VladimirD #2405 Te nem olvastad el amit írt. Én elolvastam amit írt, és azért reagáltam rá. Nem azért kapta meg, mert közel 1000 win van, hanem mert 100 már meg van.
"Mert már közel 1000 win-nél járok..."
Nem, nem ezért - ami amúgy gondolom szép eredmény - , de nem ezért. -
Lokker #2404 Írsz supportnak, hogy szeretnél jelszót változtatni de nem tudod a biztonsági kérdésre a választ. Igazolod, hogy tied az account, személyi, jogsi, telepített játék cdkulcsa, stb. Én is jártam így csak nálam le volt írva a jelszó és mégse működött, nem tudni miért. Pár levélváltás és jelszócsere és titkoskérdés csere is volt. Pluszba még e-mail címet is cseréltem.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.06.19. 14:49:17 -
@NiGhTM4R3 max resetet küldenek.