Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a lógóf@szún hirtelen jót nevettem.
XP Boost Event
Beginning today, June 2, all Heroes of the Storm players can get their account progress off to a flying head start with an epic XP Boost event that spans the next three weeks! The amount of bonus XP offered for completing games in any matchmaking mode will double with each passing week, so be sure to take advantage of this event before it concludes on Wednesday, June 24. Click here to learn more.
25% XP Bonus: June 2 – 9
50% XP Bonus: June 9 – 16
100% XP Bonus: June 16 – 24
Stimpack Discount
During the week of June 2 – 9, all players will receive a 50% discount on the purchase of one 30-day Stimpack. Once purchased at the discounted rate, subsequent 30-Day Stimpacks will return to normal price.
Az az XP bónusz nagyon durva, még 50% hozzájön, ha baráttal játszol! <#szeret>#szeret>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
@
Könyörgöm, mondja már meg nekem valaki, hogy ez az újdonság erejével hat? Ez újkeletű dolog, akkor ha már a CB óta játszol? Vagy egyáltalán ha életedben játszottál már "teljesentökmindegyakármelyikmmo-val"? Igen, ez van. Ez volt három hónapja, ez volt kettő, majd egy hónapja is. Soha senkinek nem volt semmi jó meccse, ahol világra szólóan ki&@Đ#>&@tt mindenkivel? ( @billerkee Tyrande bejegyzése mondjuk elvisz egy hónapnyit)
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Megjött a Kerrigan-es kód 😊
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
A csúcs az volt, mikor a Rambót játszó társ a kalózos pályán beírja, hogy this @&#>ing game is about idiot coins és kilép. Rögtön utána egy másik objective-et, teamfightot leszaró is. Én se vagyok jó játékos, de próbálok tervszerűen játszani és eddig 3-4 vesztett meccsem volt. Csak ma volt vagy 4. Lehet eddig volt szerencsém, és most fordult, de ma nagyon élvezhetetlen volt.
Meglátjuk mennyire táp. Láttad KellTáska azonnal megkapta a nerfet a living bombra, amikor azt túl erősnek találták.
Ami az embereknek igazából itt szokatlan lesz, hogy Johanna az eddig látottak alapján tényleg egy nehezen elpusztítható tank lesz, és bizony ha rá fókuszálnak egy 5v5 összecsapás alkalmával, akkor azt lehet bukni fogják.
Ma biztos megnézem délután mit mondanak a "nagyok" erről a hősről.
Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2015.06.03. 00:06:51
Plusz kaptunk portrait-képet stb.
WoW-os pet és mount + HS hátlap
A Mechanospider mounthoz 5 emberkét kell összeszedned Facebookon. Utána küldik a kódot az email címedre. Nem kell, hogy megegyezzen a Battlenetes email címeddel!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.02. 21:57:15
A dobozon nekem a fenséges tombolás felirat tetszik a legjobban 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, a számla hátoldalán volt a kód: Magni Muradin. A skinnel együtt a karaktert is megadta.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.02. 18:36:07
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.06.02. 16:43:02
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.02. 11:46:06
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Fasza kis pók mount, de tényleg csak ennyi volt a nagy megjelenés? <#wilting>#wilting>
Together we'll fly someday...
Lehet, hogy másik böngészőben kellene próbálni (említettek internet explorert, én mondjuk firefox alól csináltam), ill. olvastam forumon, hogy esetleg cache ürítés segíthet.