4549
  • antiqueA
    Nova már régen volt. Várható mostanában.
  • Terawatt
    Pályákon az objectivek spawnolási ideje
  • TBTPumpa
    Sajnos igen, méghozzá nem is olyan rég.
  • ddany7
    par hete a nagy reszuk free volt :(
    Nova,Zeratul volt mar valamikor free?
  • Jeffjohnson
    Murky láma volt, valszeg puffer v. bubble build-el. Pufferfish-t végig mögé dobta, nem is tudom mit akart vele. 20 szintű talentnek kiveszi azt, hogy az utlija sebez(... And A Shark Too!) (900 körül sebez), akkor ez a csata 2sec lett volna. Envenom, blood for blood mind2 halálos lett volna, vagy bubiban odarohan (bubble breeze talent) és 1 slime elég lett volna mert 20%-ot lassít is onnantól vége. Ezért nem látom értelmét bubble Murky-nek vagy a pufferfish build-nek. Mondjuk ezt leszámítva így is 0.25 vs. 1 kill felesleges volt Murky-vel bohóckodni 5sec és újra él. Murky-t 4x kell megölni ahhoz, hogy 1 kill-nek számítson.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.29. 12:57:30
  • SLICK
    hagyjálmán :D
  • Terawatt
    Ügyes volt ahhoz képest. vicces volt látni az adok kapokat.

Szerk.: Azt viszont nem vágom, hogy murky miért nem tudta megölni. Bebubizna az arcába és haltaslit neki.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.06.29. 12:42:07
  • BillerKee
    Nem is értem Sylvával ezt miért erőltette a játékos, zéró hp-val. Nem csak Murky, dá bármelyik másik hero-val szemben is...
  • Morpheus_v2

• Terawatt
    cool. Azmora kíváncsi leszek
  • dantor7
    June 30 Hero Rotation:

Raynor
    Muradin
    Falstad
    Sonya
    Tyrande
    Gazlowe (12)
    Azmodan (15)
  • Turist
    De nehéz, nagyon nem mindegy hogy egy hőst irányítasz vagy hármat akiknek harmad annyi az életük. Mindegyikre figyelni kell, jó micro kell hozzá. Tehát kb 3x annyit kattintasz egy meccsen mint általában. Olvastam valahol egy hozzászólást hogy hiába erős, ha nehéz vele játszani emiatt az egyik legritkábban játszott hős, nem kell nerfelni. Egyet értek vele, megkapta az ulti nerfet, a másikat meg át kell dolgozni, ennyi.

Valaki megtudja mondani mi alapján osztja HL a pontokat?

Ui2: Valaki megtudná fogalmazni pontosan hogy Jaina jég gyűrű ultija hogy működik?
    Köszi
    Utoljára szerkesztette: Turist, 2015.06.29. 11:31:00
  • antiqueA
    Dehogy nehéz. Az általános hősökkel bonyolult, hogy van abilityjük és még talenteled is őket? Nem. Vikingekkel miért lenne bonyolultabb? Ugyan az. Ami a nehéz a Vikingekben az a szétválasztás. Akinek nem megy, ne erőltesse, tartsa őket együtt és boldog lehet.
  • Terawatt
    így is nehéz, nemhogy még alapból legyen + még utána is kapjon cuccokat.

Jeff majd este gyere velünk akkor :)
  • antiqueA
    Lost Vikingeknek az kéne igazából, de nagyon, hogy végre alapból legyen abilityjük, mint minden más heronak és normálisan lehessen őket talentelni.
  • Jeffjohnson
    Nem voltam még.
  • Terawatt
    Zagarát vállalom. TSen voltál már velünk? Nem rémlik a neved onnan
  • Jeffjohnson
    Jól hangzik, ha valakinek van kedve kipróbálhatnánk (mindkét hős megvan).
  • Terawatt
    Zerg Rush (Zagara + Abathur Backdoor)

Ez mekkora ötlet ! :D
  • karmacoma
    Már csak egy Tryande hiányzik TS aura-val. :) Amúgy tegnap kipróbáltam a bagoly buildet. Simán top dmg lettem holtversenyben Vallaval. Kb a legnagyobb trollság a világon, pláne miután van rewind is. Kár hogy premade nélkül nem lehet QM-en vinni, mert kell mellé healer, különben mehetsz full supportba, és a shieldet kell pickelni 4-en.
  • Terawatt
    Alapból az kemény hogy jobb klikk Hero. Én tuti vinnék egy raynort az illi - abathur kombohoz :D plusz attack speed sosem árt
  • Nomad90Hun
    Nekem nincs Lost Vikings-em, de a patch notes-ot elnézve elég durva nerfet kapnak majd.

Amúgy tegnap még miután szétment a team mentem még 1 kört Raynorral ha már múltkor megvettem, igaz anno mikor free volt felhúztam lvl 5-re de valahogy nem éreztem, próba cseresznye alapján raktam neki 1 fokkal agresszívabb buildet mint amit anno használtam rá és 1-ik kedvenc assassin-om lesz, 2k goldért még a hülyének is megéri szerintem. Eleve a a cheating death "varázskártyája" elég komoly, és nem is kell healesre húzni, arat mint a fene, dragonshire valley pályán Malfurion, Li li, Zegara, meg Anub'arak melett top 2 siege és hero dmg-et toltam vele, ellenfélnél is volt Valla, meg Malfurion pl de a mi csapatunk jobb volt bár eleinte nálunk kis fejetlenség volt de meccs közepére összerázódtunk, és amikor pl két szélén a pályának többiek lekötötték az ellent én akkor középen begyalogoltam, core-ról pajzsot leszedtem , aztán megjöttek többiek és le is bontottuk a core-t. Raynor-nál Penetrating Rounds lassításra és vulnerability-re buildelve iszonyat kemény kb senki nem tud elfutni előle kb nem véletlen kap majd nerfet.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.06.29. 06:35:56
  • VladimirD
    Mivel nem értek hozzájuk, nem tudom nerf-e, de átalakulnak az biztos: The Lost Vikings
  • Morpheus_v2
    Nem most fognak nerfet kapni? Vagy csak átalakítják kicsit?
  • VladimirD
    Én mikor játszottam, ez általában a reggeli órák, szinte mindig volt. Azért is emlékszem, mert akkor is csak a hajót használta ki mindenki, mondjuk velem együtt. Nekem túl nehéz.

Mondjuk pont a napokban jutott eszembe, hogy még mielött kijött volna patch notes, már akkor is alig-alig láttam vikingeket. Elötte is kaptak valami nerfet, vagy csak simán, mert nem könnyű játszani velük? Bár lehet ez a júniusi release miatt volt.
  • antiqueA
    Én nem úgy emlékszem. Meglepően kevesen mertek hozzányúlni.
  • Terawatt
    Kedvcsináló

• VladimirD
    Van az 5 hét is, de a lényeg, hoyg voltak már. És volt fejetlenség valóban. :D
  • Terawatt
    Öregszem.
  • TBTPumpa
    3 hete voltak ingyenesek.
  • Terawatt
    Akkor arról lemaradtam. Afene :))
  • BillerKee
    Vikingek már voltak pár hete. Abathur viszont csak valamikor decemberben...
  • Lokker
    Volt már free nem?
  • Terawatt
    Arra leszek kíváncsi, hogy lesz-e valaha is free a vikingek. Ott micsoda fejeletlenség lesz qm-ben.

Vagyok TS-en akinek van kedve mennie pár kört az jöjjön fel. ts3.chatnet.hu , kalandorok, sajt .
  • antiqueA
    Tudomásom szerint 100 win és kész, Nincs idő korlát.
  • 93Geri
    Egy gyors kérdés: a hearthstonban a 100 wint hanyadikáig kellett megszerezni hogy megkapja az ember a hotsban a mountot??
  • ddany7
    DDany#2791
    Szivesen jatszom barkivel csapatban, aki gondolja kuldjon egy invet bneten.
  • Terawatt
    Nekem egyszer volt eddig hero of the storm qm-ben Nazebooval. Mindig sikerült valahogy meglépnem. :D 20 kill 0 halál azért nem kis teljesítmény szerintem.
  • karmacoma
    Pont tegnap találkoztam ilyennel én is. Alapból a minion gyógyítós mana refound skillt választotta. 12. szint környékén írtam neki, hogy jőjjön már az objective-hez teamfightolni mert ő az edge-ünk Tyrande-ék ellen. Aztán jött is, de el tudtam volna képzelni jobb skilltree-t is nála. Btw végre godlike voltam KT-vel, életemben nem toltam ilyen jól, de nem volt elég, mert ha leöltünk 3-4 embert, könyörögtem chaten hogy menjünk fortot bontani, de mindenki minionokat ölt, le se szartak.
  • Terawatt
    Főleg a 2 lane miatt. Vicces lesz.