Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
- vagy villámszórót csináltam belőle és távolabbról kerülgettem az ellenfeleket, majd, ha alkalom adódott, akkor Sundering +Windfury és ha kellett még, akkor egy újabb villámmal 1-1 ellenfél lekapcsolása
- vagy full sebzéskiosztásra talent-elni és remélve, hogy lesz aki a hátamat és a visszavonulásomat fedezi: bele a közepébe és berzerker módjára osztani az ellent (lehetőleg kisebb csoportját)
A 2. volt a nehezebben játszható, QM-ben, de ha véletlenül bejött, akkor nagyon bejött - pláne, már 1-2 szint előnynél nagyon elsöprő is tudott lenni.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.06.06. 15:20:05
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Thrall nagyon brutal, es meg olyan odafigyelest sem igenyel mint Jaina. Jaina-nal van egy combo sorrend amire oda kell figyelni, ha nagyot akarsz utni/loni.
Thrall meg megy elore es Windfury-val szetszed sok mindenkit, es meg healelni is tudja magat.
Az én kérdésem:
Windows-on nektek is van fps drop 5 percenkent? Olyanokat szaggat a jatek, hogy csak nezek, 3-4mpre megall, aztan megy tovabb.
i5 4magos 3,4ghz, 4gb ram, 560ti
Nem hiszem hogy a hardverrel van gond.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.06.06. 13:42:21
Tychus - nem a legkönnyebben játszható assassin, de jól fenn tudja magát tartani, ha hp regenre, vampiric assaultra is talentel az ember.
Thrall - melee, enyhe ranged beütéssel (chain lightning), jól fenn tudja magát tartani (frostwolf resilience akítválásra trait-elve), ill. windfury-val le is lehet vele lécelni. Lvl 16-tól kb megállíthatatlan sebzésileg is (windfury tempest fury-val 3x üt), ha van mellette healer, szinte egyedül lebontod vele a core-t.
Jaina, Kael törékeny, velük nagyon meg kell tanulni a helyezkedést.
Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.06.06. 12:51:43
Az ilyen irományok mára már értéktelenek. Ezek a cikkírók megvehetőek minden kis szarral, nem érdemes a szavukra adni. Hiába IGN, Gameinformer meg a tökömtudja mi...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.06. 12:35:22
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.06.06. 12:32:53
Persze ez az én véleményem, mások nyugodtan játszhatnak vele ha élvezik. 😉
Az új tank csajt se tartom túl hatékonynak, ha van egy kis esze a csapatnak, akkor nem őt kezdik el ütni, hanem a barátait és egyedül már csak elfutni tud a pajzsával.
Valla a legtökéletesebb kari kezdőnek (is). Gyors, erős skillek, kicsit papír, de eltud menekülni. Tychust csak némi (20-30 meccs) Vallás gyakorlás után ajánlom. Falstad már nehezebb, őt nagyon könnyű megölni, ha megleped a bokorból.
Zeratul viszont elég jó pve-pvp részben, tudod kicsit tankosra szabni és csak dd-re.
Falstad-dal tudsz menekülni, míg a már nerf-elt Kael'-el nemigen: ő a sebzéskiosztásra gyúr(ható), egyedüliként és kizárólag - menekülésben még Jaina is jobb nála.
Valla-t próbáld ki: olcsó és néha még "fönt" is beválasztják - meg menekülni is tud...
Tudom, hoyg nem tudhatod, ezért kértem ajánlást. 😄 Mindegyiket próbáltam már és egyik sem tetszett 😞 , de néha rá van kényszerülve az ember, ezért kértem, hogy ajánljatok melyik esetleg ami meglefle nagyjából a kritériumoknak.
Rangedre gondoltam, Falstad és Kael esetleg.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
De, egy tankosabb, PvE-esebb (QM-ben jó), nyugisabb Zeratul, amivel a camp-eket is lehet darálni és az én Jaina-m, akivel szintén QM-ben szoktam bolyongani, nagyobb bajok nélkül (tény, hogy üvegből van, de ennek ellenére nem olyan törékeny, ha erre odafigyel az ember és idejében megkezdi a kerekek oldását). <#hehe>#hehe>
Falstad és Kerrigan sem rossz és Thrall-al is elvoltam - QM - , bár vele már necces ("kissé" túl nerf-elték)...
Raynor egyszerűnek tűnik, de Tychus szintén problémás már nekem (nem t'ok rájuk érezni), Valla meg elmegy kategória...
Mindenképp próbáld ki előtte, bár a try szinte semmit sem ér! <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.06.06. 11:49:47
- csak akkor használnám ha más lehetőség már nincs
- nem nagyon bonyolult a használata
- nem vagyok egy véres szájú, elég ha jól elfunolok vele
- ár nem érdekes, mert inkább legyen drágább de tudjam használni
- tank/sup típust szeretem, megszoktam, hogy az első sorban vagyok
- gondlom a távolsági assa-t könnyebb kezelni
Előre is köszi.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.05. 18:06:09
Valakit érdekel csapat èpìtès?
Nem kell túl hardcore, de jò lenne èrtelmes hozzáállás, alkalmazkodni tudás ès alap IQ...
Eddig 2en vagyunk, ts van.
Ha èrdekel valakit, privátban ìrjon lègyszi....
Kellemes hétvégét,
F.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ráadásul benne van a jövőheti akcióban is:
Tyrande -- Sale Price: 3.19 GBP, 4.19 EUR
Gazlowe -- Sale Price: 2.49 GBP, 3.19 EUR
Warden Tyrande Skin -- Sale Price: 2.70 GBP, 3.69 EUR
Big Top Gazlowe Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
Shan’do Illidan Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
Magic Carpet Mount -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
Sztori: Peter Pan, the flying demon boy
Van még pár a srác tarsolyában 😊
De, ha utána uú az alkalmat lesni megy Nova, akkor csak 4v4-re módosult a - megjelenéséig, jobb esetben 5v4 - TF és a nagyobb versenyeken ezért sem erőltetik őt: majdnem uo könnyű őt is kiszedni - akár full HP-ről - , mint ahogy ő emel ki egy-egy, már lesebzettet a tömegből.
Azért QM-ben is megvan már a játékosok rutinja, hogy Nova-t ütni kell, ha megjelenik és nem szabad fél-HP-l rohangálni, ha ő is a pályán van - ha meg ez nincs, akkor az ellen-Nova nélkül is veszítettek volna, sőt...
Ha meg el tudja kerülni, QM-ben a csapat a TF-okat, akkor sokkal nehezebb dolga van az ellen-Nova-nak, mert az 1v1 sem mindig kedvez neki: pláne, ha még azt sem várja meg, hogy a célpont ellője a támadásait...
Túl specifikus karakter, aki mellé nagyon jó csapat kell, mert önállóan kevesebbet tud tenni a győzelemért, mint az átlag karakterek: a kill, vagy a kill nélküli, de top hero dmg még messze nem siege dmg...
A jó Nova-hoz tényleg nagyon jó játékos kell, aki más karakterrel sokkal könnyebben/jobban tudná a csapatát segíteni.
Sz'al, Nova mellé nagyon kellenek a siege dmg-t toló karakterek, különben bukják a meccset - ha a csajszi is elkezdene a line-on és a camp-ekben tevékenykedni, akkor az egyik legnagyobb fegyvere veszik el neki, HA ellenféllel is szembe kerül.
Zeratul sokkal kezelhetőbb és mindenesebb karakter: ha forró a talaj, akkor odébb ugrik és kész, azon kívül jobban bírja a gyűrődést is, megfelelően talent-elve - nekem ő a kedvencem, QM-ben, Gazlowe mellett... (QM-ben nagyon sokat számít a (minél korábban és minél több) kiosztott siege dmg... és ennek permanens folytatása)
Zera benne volt a dobozos verzióban, ezért talán több van. Ne vegye senki se sértésnek, de szerintem (!) nova iszonyat nagy noob és wannabeganker/realganker mágnes. :S
A csapat összetételében amúgy nincs semmilyen rendszer? volt, hogy 4 tankkal játszottam, de volt, hogy egyedül voltam tank meg 3 support. Szerintem így hülyeség
De ha fasza heal-t akarsz csinálni akkor BW, Uther és Rehgar
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.06.04. 11:06:17
Amúgy meg személyes tapasztalatomból azt tudom tanácsolni, ha Tyrande a szimpatikusabb akkor gondolkodás nélkül azt vedd meg. Hiába Diablo az egyik legjobb tank, nekem egyszerűen kínszenvedés vel a játék. Biztos én avgyok a béna, de sehogy sem akar passzolni. Nem mindig azt kell megvenni, amit más favorizál. (Persze azért az okosabbra mindig kell hallgatni.) Szvsz.
Hogy valami ontopic is legyen: Tyrande mennyire jó solo QM-ezni(esetleg később rankedezni)? Messze vele szeretek a legjobban játszani, és láttam, hogy tornákon szokták pickelni, de így egyedül nem tudom megéri-e megvenni. Supportnak Uther és közte ingadozom, de az elfet sokkal jobban szeretem. Ugye nem a legjobb healer és lane-en se olyan jó, kellenek mellé társak. ~25k aranyam van még csak, mind a kettő nem fér bele.
Vagy szerinted maga a játék direkt melléd szervez olyat, aki ki fog lépni? Honnan tudja ezt szerinted a blizzard szervere?
Teljesen jókat lehet játszani 4-en úgy is, hogy 1 bot van melletted... Tőlem egyszer például egy Zeratul disconnectelt, megpingettem a botot, mindig jött velem és lesből jól kinyírta aki nem figyelt 😄
Sőt, valamelyik tournamenten is egy ETC játékosnak elment a net, egy bot lépett a helyére, és olyan gyönyörű 4 emberes Mosh Pitet nyomott, öröm volt nézni a mészárlást.
Persze ha eldobod a billentyűzetet amint valami szelecske ellened fúj, akkor nincs sok értelme kompetitív játékkal játszani 😊