4549
-
Fallingstar #38 lesz spectator mód is:) -
Fallingstar #37 Aki szeretne írni, fordítani a HotS-ról az kérem jelentkezzen:) -
#36 Hát ezt 100% hogy nem meri majd meglépni a Blizz. -
#35 Ha korlatoznak az oroszokat kulon szerverre,siman jatszhato is lenne a dolog,es sokkal kevesebb lenne a fogyatekos. -
#34 A BlizzCon-on már béta verzió van a játékból, de hogy mikor fognak bevonni további játékosokat a bétába, még nem derült ki.
Megjelenés még nincs, bár ha már béta fázisban van a játék, akkor nincs kizárva egy 2014-es megjelenés.
De szerintem most a HearthStone és a Diablo 3 kiegészítő az elsődleges projekt náluk. Aztán jön ez és az új WoW kiegészítő.
Bár a Blizzard-ot ismerve (ha a visszajelzések alapján nem fog tetszeni a játék a tesztelőknek), akkor simán lelőhetik a projektet. -
#33 +1
Bétáról vagy megjelenésről semmi infot nem adtak blizzconon ? -
#32 Bannerba kellene szerkeszteni:
Hivatalos Facebook oldal -
#31 Én is ettől félek. Sajnos, ha ingyenes lesz, akkor sok buta lesz, mint a LoL-ban vagy a Dotában.
Ha fizetős lesz, akkor kevesebb buta lesz, de akkor meg labdába sem rúghat a játék, az ingyenes társai mellett (pl Guild Wars 2, fizetős játék, de nem is nagyon találkoztam butákkal).
Nem egyszerű a dolog. Viszont én is mindenképp ki fogom próbálni ezt a játékot, az tuti, főleg a StarCraft-os és WarCraft-os karakterek miatt.
Csak mivel a LoL-nak és a Dotának a "közösségi része" a béka feneke alatt van, nem sok jót jósolok ennél a játéknál sem... -
#30 "az ezzel fog játszani"
wowoztál te mostanában? gyökerek mindenhol vannak, nem ez lesz a megváltó moba játék, annyiban előnnyel indul nálam is hogy blizzard, és számomra kedves karakterek vannak benne. azért a lol magasra tette a mércét már. -
#29 De miért hiszitek,hogy itt jobb lesz a community ? F2P lesz, ugyanúgy rengetegen jönnek majd csak emiatt és ahol sokan vannak ott azért nagyobb valószínűsége a több retardáltnak is. -
sayiid #28 Nem is feltétlenül kell. Akit felidegesít a LoL community a sok flamelés, reportolgatás, veszekedés a lanen stb. az ezzel fog játszani. És arról még nem is beszélve ,hogy aki Diablo,Wow,SC fan azok is fognak játszani vele. -
Ariakus #27 +1
Meg kb a "LoL a Moba játékok WoW-ja" úgyhogy nem lesz könnyű egyik új vetélytársnak sem letaszítani a trónról. -
#26 Azért ez kicsit túlzás, láttunk eddig egy cinematicot meg 2 gameplay-t -
#24 baaaze, LoL-nak befellegzett :) -
#23 Most már csak egy jóféle banner kéne
-
#22 Gameplay
-
#21 Elvileg ma lesznek meccsek közvetítve. -
#20 Blizzard mindig próbál újítani (egyszerűsíteni). Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. -
#19 Érdekes lesz, csomó mindenben egyszerűsítik a dolgokat (nincs last hit, közös gold), de pl a sok pálya + küldetések miatt fasza lesz. Ami fura volt, hogy direkt nem MOBA-nak hívták, reméljük lesz lassan rendes gameplay videó is! -
#18 Battle.net fiókból betudod jelölni. -
#17 Mocskos nagy allatsag :) -
#16 az még mindig fan:) -
#15 Hat grafikaban sztem a dota2-vel vetekszik,a lol-t messze lehagyja.
Amugy nagyon varos,bar dota fun vagyok mar nagyon reg,de azert adok majd egy eselyt ennek is.
Betara ti fel tudtok iratkozni?Az oldalon mar ott a beta signup de meg nem tortenik semmi ha ramegyek. -
#14 Milyen WarCraft 3 grafika? Tudod mit írsz? StarCraft 2 motorja futtatja a játékot. Már réges-rég el lett felejtve a WarCraft 3 grafikája. -
#13 hálistennek a blizzard techben bízom ,és fog menni a fos gépemen:D
ezeken nőttem fel kispöcsként, kéjhömpöj lesz ahogy sqj mondaná! -
#12 Ha ugyanazok játsszák majd, mint a LOL-t jelenleg, akkor ugyanolyan rossz lesz.
Egyébként meg nem tudom miért nem felejtik már el ezt a W3 grafikát. -
davee16 #11 Jobb is lesz mint a za szaros LoL ... -.- Útálom ... ez ,máris jobb pedig nem gameltem vele. -
#10 nekem nagyon bejön a játék,szeretem a blizzard játékokat,várós:) -
#9 arra gondoltam hogy mutathatnának többet is mint egy videó de azóta jött egy gameplay amit áttekertem:D -
sayiid #8 Egyébként már különálló játékként fog megjelenni. Ahogy a Hearthstone. :) -
#7 Miért? Ez nem AAA cím, hanem egy mellékprojekt, ami ráadásul ingyenes lesz. -
sayiid #6 Mivel blizzconon ki lehet próbálni már a béta verziót. Szóval bízom benne ,hogy hamarosan repkednek a gameplayek ;D -
#5 ez igy nagyon kevés tőlük,mármint a blizztől..de reménykedjünk még van pár nap :D -
#4 További videók:
-
sayiid #3 -
#2 -
sayiid #1 A Heroes of the Storm egy Blizzard játék. Minden hősünk és gonoszunk egy játékba gyúrása egy holtig tartó hatalmas csatában.” - nyilatkozta Dustin Browder, a StarCraft 2 és a Heroes of the Storm VP-je.