Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én lehet, hogy adok neki esélyt, miután lemegy az ára 10k-ra... Kicsit túl törékeny az ízlésemhez xD (ezért nincs meg még Jaina sem)
Lehet inkább várok és majd Crusadert veszem meg, miután lemegy 10k-ra.
Addigra meg Kaelt is megcsaphatja a banhammer szele.

@ShaiHulud: az már igaz, ő inkább anti-szexi...
de ami a lenyeg, hogy nem szexi 😊

Érdekes, hogy nincs Kael lavina. Sylvannas megjelenése után nem volt olyan játék, hogy ne lett volna jelen. Most pedig alig-alig találkozni Kaellel, pedig friss is meg erős is.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Morpheus_v2
Nem hiszem, mintha HL-ben ki lenne kapcsolva, de a többi mode-ban elérhető.
Overburner
Az nem fog eltünni?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Morpheus_v2
Ma van az utolsó napja, hogy egy valódi pénzes vásárlás mellé ajándékként megkaphasd a "Wonder Billie" mountot. 😊
Még ilyet! MOST!

Viccen kívúl, tök hasznos és köszi szépen! Elfér itt bőven.
Mephike
Bár elvleg ezek köztudott dolgok, hátha másnak új infó:
lecke 1: XP
lecke 2: lvl10
lecke 3: tornyok és erődök

Monsom semmi extra nincs a videókban, de pár embernek lehet mond újdonságot.

Azt vágom, csak hogy egyszer sem lehetett megvenni, szóval hogy most érted.... De akkor meg minek rakták be, mert szerintem nem azért hogy megmutassák hogy: hé itt egy mount de nemlehet megvenni. na mindegy majd lesz valami.
Mephike
A mountok csak bizonyos időnként elérhetőek, most a pók nem elérhető, majd valamikor az lesz megint.

Srácok, volt egy ilyen pók mount a shopban, már nincs ott és bármikor megnéztem sosem lehetett megvenni, szóval róla mit tudtok??
TBTPumpa
Jövőheti akciók:
Jaina -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Pure Country E.T.C. Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
Crypt King Tassadar Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Később kezdték a leállást ha jól számolom? Elvileg délben kellett volna kezdeni, magyar idő szerint. Oder tévedek?
jaa, az 100% hogy fog

It\'s a trap!!! :)

Jeffjohnson
HL rank-ról volt szó. Az pedig a szezon végén reset-elődik.

http://eu.battle.net/heroes/en/blog/18813884#comments
"We won’t be performing any further wipes, so any progress or purchases you’ve made during the closed beta will carry through to the open beta as well as post-launch."

Elvileg nem lesz

It\'s a trap!!! :)

Nem olvastam sehol, ez csak a saját véleményem, de egy alap logikából és Starcraft tapasztalatból kiindulva: lesz reset.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Na pont ezt akartam kérdezni én is, mert most nem resetelődött, és valahol azt olvastam, hogy fog. Bekerült ez a pre-season felirat, de akkor majd június elején mikor kijön teljes valójában akkor fog?
Nekem egy barátom megvette azzal nyomtam két meccset, szerintem elég jó lett. Jaina-hoz tudnám kicsit hasonlitani, élvezetes vele a játék. De 15k-t nekem nem ér 😄 Egyébként valaki erősítsen meg, hogy a release-nél resetelődnek majd a hero leagues rankok?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én azonnal megvettem, mivel Warcraft univerzumba kedvenc karakterem... és hát tényleg nem lett olyan jól kinéző mint lehetett volna...
Ellenben nem rossz, csak iszonyat papír. Nagyon óvatosan egy support támogatásával azonban eléggé szépen lehet vele írtani 😊

Kael-nek eléggé ratyi lett a feje... (nem ismerem wow-ot, hogy ott is ilyen-e) szélesvállúsága még a warriorokat is meghazudtolja. Telejesen anti-caster kinézete van :o)
Van aki megvette már innen? milyen játszani vele? (try mode-ban sztem kevés kipróbálni)
Anub'arak <#banplz><#banplz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lehet,hogy félreértettem.
Nem azt írták,hogy a mostani patchben van auto grafikai beállítás?Csak mert nem találok ilyesmit.
Működik...
Mephike
Csak annyi van kiírva, hogy tudnak a hibáról, a megoldáson meg dolgoznak.

Köszi! Akkor semmi infó meddig tart vagy ilyesmi. Köszi még egyszer!
Ugyanez van mindenkinél, ennyi erővel benyomhatnának egy karbantartást és levehetnék a szervereket. Csak a custom mode működik... de minden lvl1-es.
Szisztok4 Esetleg tud valaki némi infót, hogy javítgatás van a szerveren vagy valami ilyesmi? Reggel óta nem tudok játszani, nem enged egyik módba sem belépni, illetve a napi küldetés panelem is off. Ez most tart kb. két órája.

Ha nagyon nem vettem észre valamit, akkor előre is bocsi.
Igen, nekem Johanna már a videóból olyannak tűnik aki nekem kézreáll, csak nem szeretem a paladinokat viszont ezt itt félreteszem mert ha velem kompatibilis a karakter akkor nincs mit tenni játszatni kell. Hozzáteszem Utherrel ugyen ez van 😊
Mephike
Legutóbb 2 hét után ütötték le Sylvát is.
93Geri: A köv hős, akkor valószínűbb, hogy a Te (és az én) stílusom lesz inkább, a crusader tartósabb darabnak tűnik, és legalább olyan bájos lesz, mint Barbi 😄

SLICK
az új Herok mindig legalább 1-1,5 hónap után lesznek ingyenesen játszhatók. Mindig túlárazva kerülnek be gold tekintetében 15000 az induló ár és 1-2 hét múlva 10k. 9.99 Eur pedig a valós pénz értéke...

Nah fene... meg lett itt kavarva a kaka. Eddig is csak éppen gyúrtam ETC-re, most meg mehetek az elejére melegíteni. Ma még nem játszottam, de kiváncsi leszek a piromániás hogyan bírja a max distance Azmo-t.

Kérdésem is lenne. eddig is úgy volt, hogy az új hero nem került be free-be? Illetve mindig is a legnagyobb áron került be?
A Kael heroicok cd-je egy kissé alacsonynak tűnnek nekem.

Majd Murky az octo-grabbel 😊

Neeeeeee utálom az üvegágyúkat, a masszív karakterek valók az én kezembe de olyan jók a papír assassinok óóóó valaki védjen meg 😄 😄 😄
Mephike
Az új mágus megvétele előtt javaslom, hogy nézzetek meg pár videót. Bár azt hiszem nem mondok nagy újdonságot ha azt állítom, hogy egy igazi glass cannon karaktert kaptunk.

TBTPumpa
Június 2.-án érkezik a Release patch keretében (vagy előtte pár nappal). A mostani a public beta miatt érkezett + a srácok gyúrnak a hotfixek-re, hogy jövő héten (a publikus bétánál) minden zökkenőmentes legyen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.13. 11:36:37

Igaz lehet az, hogy jövő héten pedig jön Johanna? Ilyet hallottam...

TBTPumpa
Órákon belül. US Stream-erek már játszanak vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.12. 21:55:36

Overburner
Várhatóan mikor jön be Kael?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

TBTPumpa

Sziasztok! Én csak annyit kérdeznék, csak nálam van olyan probléma, hogy 3-4-5. egérgombhoz nem tudok hozzárendelni semmit? Diablo 3 volt az uccsó Blizz játék amivel próbáltam ilyesmit, ott nem volt gond, szóval elvileg nem driver vagy egér hiba.
Shep

1) TMVKF6-HFTD-MNKWTN-ZYPF-C492VV
2) TTB4JT-8KCE-GXNYHH-XDJV-FPWCTM
3) WTYZ7M-69KD-VBD8MK-BGFV-NC489D
4) H9JY8H-BWZG-DDTRZR-CWEF-46H8WR

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Befutott a két TV reklám is:

Me0w
En jobban szeretem a master skint 😊

Together we'll fly someday...

instant buy <#eljen>

SLICK
végre Angelic Valla skin :3

ToCsEk
holnaptól:

Li Li
ETC
Jaina
Uther
Sonya
Sergeant Hammer (Unlocked Level 12)
Thrall (Unlocked Level 15)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?