7903
-
#7456 Erről jut eszembe, hogy a Stargate mod jó pár hajót is betesz a játékba.
A kapukat meg inkább messzebb, mint közelebb kell építeni.
De pl. nem kell annyit vacakolni az űrbe utazás és visszautazás miatt, elég csak kapukat építeni.
Van teleport vagy transzporter mod is.
Konkrétan StarTrek-es transzporterek kerülnek a játékba.
Van egyszemélyes, 60 km-ig és többszemélyes 120 km-ig.
GPS koordinátákra is kiküld, ha hatótávon belül van. Meg azért energia is kell neki, nem kevés. Asszem km-enként 1 MW. De ezt a leírásban kell megnézni pontosan.
Ha van valaki a transzporter közelében, akkor GPS koordináták alapján akár vissza is tud hozni.
Vagy pl. nincs elég energiád az egyik állomáson, hogy visszateleportálj, viszont van rajta antenna vagy lézerantenna, amivel eléred a másik állomás transzporterét, amivel vissza tudod magad vinni.
Ezt meg lehet még spékelni egy pajzs mod-dal, ami nagyon sokat tud segíteni az NPC-kel való harcban.
Örök életet nem ad, energiaigényes és le is merülhet, de többféleképpen is be lehet állítani.
Az utolsó szerver, amelyen játszottam, voltak ilyenek is.
Volt még egy nagyon jó mod, az OKI fegyver mod. Extra fegyvereket tesz a játékba.
Ez még meg lett toldva egy olyannal, hogy az NPC-k is használhatnak mod-olt fegyvert.
Vagyis minden hajóra, állomásra felkerült valamilyen módon pár OKI fegyver.
Izgalmasabb lett a harc. -
#7455 Nem kell ide másik játék.
Nincs is élvezetesebb dolog, mint a megépített hajót összetörni.
Mondjuk mikor nem tudsz megállni a kavics előtt és frankón becsapódsz :D
Vagy azt hiszed, hogy a leszálláshoz van elég hajtómű, de valahogy nem akar működni a fizika, nincs hajtóműcsóva és placcs. Úgyhogy fogalmad nincs, hogy elég volt a hajtómű vagy nem.
De egy rövid ideig élvezetes az is, ha építesz valami atombrutál hajót, teleszórva fegyverrel és nekiesel egy Asgard hajónak.
Ez mondjuk inkább már kreatívban jó.
Múltkor egypár Asgard hajót egymásnak uszítottam, öröm volt nézni azt a tűzharcot.
Ja igen, teleszórtam a felszínüket fegyverekkel. Volt fenn pár fegyvermod... :D -
Rae Apofisz #7454 Szépen halad a munka.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rae Apofisz #7453 Én nem fizetnék azért 25EU hogy össze törhessem a hajókat :) -
#7452 Ha van itt olyan - mint haverom -, aki inkább töri a hajókat, mint tervezi és építi, annak megvan a tökéletes játék! :D
https://store.steampowered.com/app/1161580/Hardspace_Shipbreaker/
Utoljára szerkesztette: franky79, 2020.10.12. 19:38:20 -
Rae Apofisz #7451 Köszönöm szépen. -
thebestgergo #7450 Nem nagyon foglalkoztam még ilyennel. Én úgy tudom, hogy bolygót neked kell berakni a pályára. Vagyis kreatívban berakod, lemented, kilépsz és vissza rakod survivalbe. Nem tudom van e jobb mód erre.
Bolygók
Ugyanitt aszteroidát is tudsz keresni ha bepipálod. Vagy van még olyan opció, hogy jobb felül a TYPE szöveg alatt <nincs megadva> szerepel. Azt ha lenyitod és kiválasztod a world szöveget akkor mások álltal kreált világokat tudsz elindítani.
Példa
-
Rae Apofisz #7449 Köszönöm szépen. Annyira szépek hirtelen választani se tudok. Azért igy már sokkal szebb.
Olyant is tudsz ajánlani ha van olyan, ami pluszba berak bolygókat, aszteroidákat,esetleg a meglévők mellé, valami nagyon szépet ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.12. 18:00:37 -
thebestgergo #7448 Itt találsz párat
Azért nézd meg hogy mikor lett frissítve az adott mod. Ha túl régi ne használd.
Ha jól rémlik én ezt használom:
Sequence Nebula
Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.12. 15:59:53 -
Rae Apofisz #7447 Láttam néhány képen,hogy szines ködfelhők vannak a világűrben. Ahhoz valamilyen mód kell ? Nekem csak sima egyszinü. -
thebestgergo #7446 A fúrófejeket úgy kell beállítani mint a kézinél. Bal klikkel begyűjt, jobb klikkel töröl. Ne legyen folyamatosan a fúrás. Beülsz bármilyen hajóba, vagy állomomásra és a G-t lenyomva gyors hivatkozaásokat tudsz létrehozni és számokkal tudod aktiválni. Így tudsz pl fegyvert váltani egy hajón amin van rakéta is meg lőfegyver. Vagy pl csoportba rendezed a hajtóműveket, rárakod egy gyorsgombra a ki-be kapcsolását és amikor leszállsz kikapcsolod a hajtóműveket. -
Rae Apofisz #7445 Sikerült elkövetnem egy újjabb bak lövést. Csináltam egy repülő fúró egységet. Tök jól szuperált,de elkövettem azt a hibát hogy oldalról lehet beszállni. Kiszáltam hogy elmenjek feltölteni az energiám de nem kapcsoltam ki a gépet és nem érem utol hiába ások le mellette nem tudok olyan gyorsan ásni hogy betudjak ülni. Mostanra kb a bolygó közepe felé járhat
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.12. 11:34:07 -
thebestgergo #7444 Bazze én még soha nem találkoztam vele :D Nem tudom jó e valamire de azt tudom hogy van hozzá egy steames achievement. -
Rae Apofisz #7443 Köszönöm az infót.
Egy hatalmas jeges tó mellett, kb 500méterre van a bázisom. Úgy okoskodtam ha elég széles akkor nem kell mélyre fúrni. Előzöekből okulva eredetileg valami önjáró fúró toronyra gondoltam de végül a közelség miatt feleslegesnek tünt a jármü.Azt hittem hipp hopp megtankolok és repülök tovább,de ezek szerint ez volt a baj. Az egyik bolygón találtam egy monolitot, érdekes felirattal. Mintha láttam volna ilyent az egyik filmben. Egy hatalmas fekete téglalap alakú valami. Az mi lenne ? Ha jól rémlik a marson van. Használható valamire vagy csak disz ?
-
thebestgergo #7442 Ha messzebbre szeretnél teleportálni itt egy másik mod:
Transporter
A hidrogén palackokat csak a karakter tudja hasznosítani a jetpackhez. Annak a te inventoryban kell lennie. A repülők hidrogén hajtásához O2/H2 generátor kell. Abba kell jeget rakni. És persze legyen hidrogen tank is a hajódon. Szóval először is várd meg még a hidrogén tank feltöltődik maxra, majd rakd tele jéggel az O2/H2 generátorod és persze legyen még jég tartalékban is konténerben. Természetesen mindezt össze is kell kötni.
Jah és még annyi hogy a jég beszerzéséhez szerintem felesleges ilyen fix építményeket használni. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb egy bányász hajóval megoldani a beszerzést.
Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.12. 08:24:30 -
Rae Apofisz #7441 Köszönöm, megnézem majd újra a kapúkat. Én úgy értettem a leirást hogy 10km-en bellül kell lennie a kapúknak.
Kipróbáltam pár hajót. Találtam is egyet ami tökéletes számomra. Tud repülni légkörben, űrben és könnyü irányitani és viszonylag kicsi. Az elözőekkel meg ezekkel is egy kicsit a tankolással még gond van. Hiába rakosgattam hidrogén palackokat ide-oda, nem tudtam feltölteni az üzemanyagot. Ez utobbinál talán sikerülni fog a tankolás csak most meg egy újjabb galibát generáltam magamnak. Csináltam egy állványt egy befagyott tó jegén hogy jó sok jeget tudjak gyüjteni. Lefelé még nem is volt gond. Viszont nem akarta felhúzni. Szerintem nem birta el. Adtam rá egy kis energiát erre meg eltört a szelep. Úgyhogy most az egész lent van 10-15méter mélyen :) Még agyalok rajta mi legyen vele :) Valahogy összekéne hegeszteni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt a kis repcsit találtam magamnak. Kis egyszerü masina. Nem lesz egyszerü szerintem de megszeretném tanulni megépiteni manuálisan fejből.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=688428054
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.12. 02:53:26 -
#7440 Nyersanyag koordinátát így sosem fog adni.
Viszont a hajód érc érzékelője és antennája beállítható úgy, hogy közvetítse a kapott jeleket neked akkor is, mikor kiszállsz a hajóból.
Bolygón lévő érc lelőhelyek észrevehetőek a magasból, mert ott sötét színre festi a talajt.
Érc detektorral megtudhatod, hogy mi van benne.
Célszerű nagy hajóval ércet keresni, mert az a mélyebben lévőt is felfedi. A kis detektor nem igazán.
Az aszteroidákat kis hajóval alaposan körbe kell repülni, míg nagy hajónál elég csak elé állni.
Ilyen célra bőven elég egy fürge, minimalista hajó. Utána már egyszerű egy kis fúróval a koordinátákra repülni és bányászni.
Nem tudom, hogy nézted e, de az NFC tud bányászni is.
Mondjuk ez is kivesz egy csomót a játékból és a szervert is talán jobban terheli, de kényelmesebb.
A csillagkapukat elég messze kell építeni egymástól, hogy működjenek. Ahogy a filmben sem tudja az azonos rendszerben lévő két kapu egymást tárcsázni, úgy a játékban is hasonló van.
Annyi különbséggel, hogy itt meghatározott távolság van, mivel csak egy rendszer van.
Elvileg 50 km fölött mennie kellene. Legalábbis a bolygó melletti kavicsról le tudtam még korábban tárcsázni a bolygón lévő kapura. -
#7439 A kis hamisak.
Régen csak 40 km körül volt az antenna hatótávja. Pont nem érte el az ember az űrbe épített dolgát.
Az antenna legnagyobb hátránya, hogy ezzel kivilágítod magad.
Egy szerveren nem túl előnyös.
Ellenben (most néztem) a lézerantenna kicsiben 200 km-ig, nagyban 2000 km-ig visz el. Régen ez rövidebb távot tudott, mint az antenna. Mondjuk nem is baj, hogy változtattak rajta.
A lézerantenna jelét nem látja senki. Viszont a két antenna között nem lehet semmi. Egy antenna csak egy másikhoz tud csatlakozni és a csatlakozáshoz pontos koordináták kellenek. Utána már forognak megfelelően, ha pl. egy mozgó hajóra teszi az ember. -
thebestgergo #7438 A nyersanyagokat neked kell megkeresni. Igazából urániumon és platinumon kívül szerintem nem nagy dolog találni elegendő nyersanagot. De meg kell őket jelölni GPS koordinátával és akkor nem lesz gond. Van egy mod ami megnöveli az ore detector hatótávját. Azzal könnyebb ez a művelet. -
Rae Apofisz #7437 Köszönöm a választ. Én valami olyanra gondoltam hogy például az űrből leküldi nekem a mühold mondjuk egy nyersanyag koordinátát. Hogy például itt és ott van például arany.
Igen, késön vettem észre én is hogy pont a kamerába logott bele a hologram. Reggel 6 kor van autó szerver restart. Gondolom ez miatt nem fejezte be. De egyenlőre annak is örülök megtudtam tanulni. Egyenlőre az a tanulási dolog fontos számomra,ezért vetem be néha a kerativ modot. Aztán ha úgy érzem eleget tudok, lesz egy szerver wipe és minden elöröl indul. -
thebestgergo #7436 Műholdat akkor érdemes lerakni ha mondjuk a földről szeretnéd vezérelni az űrállomásodat. A nagyblokkos antennának 50km a hatótávja. Tehát ha a földi bázisodtól 49km-re leraksz egy "műholdat" antennával és remote controllal akkor még onnan számítva 50km-en belül hozzá fogsz férni az űrállomásodhoz is. A remote controllal tudsz pl drónt vezetni. -
thebestgergo #7435 A kivetített hologramnak nem szabad bele lógnia semmibe. Ott nem fogja tudni megépíteni a blokkokat. A projektor beállításaiban lehet mozgatni a kivetített képet. Minden irányba + még forgatni is lehet. -
Rae Apofisz #7434 Sikerült felraknom 2 modot a szerverre. Stargate és Nanite. A stargate modban nem akar müködni a csillagkapú de a nanite már dolgozik. Már második hajót késziti :) Hogy teljes legye az öröm megvetem 2 modot.Tény és való egy kattintással rengeteg melót lehet megspórolni. Nem igy terveztem de azért kiélvezem hogy végre haladok :) Igaz hajnali 6 óra van de majd kiheverem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rae Apofisz #7433 Köszönöm, kipróbálom ezt a talpas dolgot. Nem rendszeres szokásom a szerver vissza állitás, és eddig egyedül játszottam a szerveren, ennyit engedélyeztem magamnak a tanuló idöszakra :) Csak arra gondoltam hátha valaki más szív miattam és egy lehetőség lett volna. Ma viszont volt fent 2 külföldi. Miután nem válaszoltak kiváncsi voltam mit csinálnak és meglestem őket épitkezés közben spektatorban. Hát elég érdekes volt de tanulságos. Pikk-pakk összedobtak 2 légi jármüvet,amiből az egyiket az űrbe szánták, szerintem oda-vissza ingázásra. Semmi extra és semmi felesleges elem. A bázisuk is tök egyszerü és mégis okos megoldás.
Kár nem magyarok és nem tudok külföldiül. Most már látom, túl bonyolitottam a dolgokat. Ez a fickó jóformán egy hidrogén tartályon ült és azzal repült. A respawn podhoz még szinte hozzá se nyúltak. Azt a nanitos modot mégsem raktam be. Viszont jó lenne legalább az űrben gyorsabban utazni.
És egy fura kérdés. Lehet müholdat csinálni és pályára állitani ami valami okosságot tud ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.10. 16:03:00 -
#7432 Ha ettől félsz, akkor ajánlom a sandbox játékot. Teljesen felesleges szerveren játszani, ha folyton vissza akarsz tölteni.
A szerver egyik tulajdonsága, hogy nincs visszaút. Mint minden online játékban.
A biztonsági mentések inkább csak arra jók, ha valami történne a szerverrel. Pl. crash-sel. Bár néha jól jön, ha az ember elbarmol valamit, de, ha többen játszanak a szerveren, akkor nem megoldás, mert egy ember miatt szív 5 másik. -
#7431 Ilyen bugogknál érdemes lementeni a koordinátán és odébb menni.
A játék csak egy bizonyos távolságot kezel ténylegesen. Asszem olyan 15 km-t.
Utána csak akkor tölti be ismét, ha valaki arra jár.
Ha minecraft-oztál és láttál olyat, hogy egy kockányi terület fekete, mert nem töltötte még be a játék, na akkor ilyensmi van itt is.
Szóval, lehet, hogy csak el kell menni, majd vissza és jó lesz.
Ha mégsem, akkor ez egy elég rossz hír nekünk.
Valamit nagyon nem jól csinálsz azzal a futóművel.
Bárhova le tudod tenni a talaj közelében.
Nem kell, hogy pontosan illeszkedjen hozzá. Ha zöld a keret, akkor lerakható.
Állomásra azért akarod fejjel lefelé lerakni, mert a játék azt gondolja, hogy az állomásra akarsz futóművet tenni. Teljesen normális. Nézz el a talaj fölött és úgy válaszd ki a futóművet a toolbar-ról.
Mennie kell. -
Rae Apofisz #7430 Csudába, ismét dupla posztolok. Egyszer még kikapok ezért :)
Egy aprósághoz szeretnék ötletet kérni. A szerver beállitás szerint jelenleg 5 percenként csinál mentést a szerver. Viszont maximum 5 mentést csinál gportál. Igy viszont 25 perc amiről folyamatosan van mentés. Ha átállitom,mondjuk óránként mentsen az elég kellemetlen tud lenni mert egy esetleges galiba után mindent elbukik mindenki aki játszott. Még a 10 perc is sok néha, ha azt veszem hogy pillanatok alatt össze tudoktörni egy járgányt :) Ismer valaki olyan okos kis programot ami ftp -n keresztül egy magott idöközönként letölti nekem a gépemre a mentés mappát ? Hogy ne kelljen nekem. Valami olyasmi lenne a legjobb hogy amig bevan kapcsolva a gépem folyamatosan sziknronizálna a tárhellyel, hasonlóan mint a google drive.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.10. 13:32:51 -
Rae Apofisz #7429 Próbáltam de fűre nem engedi lerakni csak blokkra. Arra visszont csak fejjel lefelé.
Sikerült megtalálnom egy bugot a játékban. Elmentem bányászni ezzel a géppel. Elöször találtam egy felszini követ ami nikkelt adott. Simán ment a dolog, szép lassan ráereszkedtem. Felbuzdulva a sikeren elmentem egy másikhoz is. Egy szép nagy szikla aminél ezüstöt mutatott. nagy boldogan elkezdtem a fúrást,de már a elején furcsa volt hogy nem fogyott alattam a szikla. Kiszáltam és manuálisan kezdtem el fejteni. Csak szikrázott a gép.Gondoltam megpróbálom újra a géppel. Ekkor már át tudtam fúrni rajta magam. Azonban ahogy mentem lefelé fölöttem újra megjelent a szikla,lezárta a vájatot. Hajnal 5 ig azzal szenvedtem kitudjam hozni a gépet onnan. Folyamatosan javitottam a gépet de hiába. Végül feladtam a harcot. Egyszerüen nem tudtam felfelé átmenni ezen a sziklán,pedig manuálisan is probáltam,de nem fogyott el. Átlaggoltam rajta és a közepében csak remegett a karakterem mintha fulldokolna. Még elötte elmentettem a gépet a ctrl+b -vel és adminból újra spawnoltam hogy meglegyen. Ilyen az én formám. Ha egy bolygón akár csak egyetlen egy bug van azt én tuti megtalálom -
thebestgergo #7428 A játék két féle építményt különböztet meg. A Station és a Ship (ide tartoztnak a kerekes járművek is). Át lehet őket konvertálni.
Kép
A képen látszik is hogy amit a talajhoz, aszteroidához építesz az automatiksan station lesz. Szóval nem mozdítható. Ezért kell Landing gearre építkezni. De én még mindig jobbnak tartom ha átmész kreativba, megépíted a járművet, leteszteled és ha jó lemented blueprintbe és egy projektorral megépíted survivalbe.
Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.09. 22:21:41 -
#7427 Ne építő támasztékra építs, hanem futóműre.
Először lerakod a futóművet, megépíted és arra építesz mindent. -
Rae Apofisz #7426 A fúrót kilakatoltam és haza evickéltem vele. Raktam rá még hajtómüvet igy most már tudom irányitani rendesen. Viszont amikor megérkeztem elment az áram az egész bázison. Nem termelt áramot semmi. A szélgenerátorok is álltak. Lekellett bontani és újra épiteni napelemet,aksikat és szélgépet. Elfelejtettem lekapcsolni a reaktort amit épitek, lehet az volt amit mondtál hogy leszivja aksikat.
Azt lenne még jó kideritenem mi a csudáért van az hogy megépitek valamit és nem mozdul. Kiszedem allóla az épitő támasztékot és ott marad a levegőben, nem esik le. Én meg csak szivok vele mert megsem mozdul. -
#7425 A játék igyekszik a valós fizikára építeni.
Repülni sem olyan egyszerű, sem helikopterrel, sem repülővel.
Ráadásul itt nincs szél, ellenben van inercia csillapítás.
Vagyis képes a madár magától megállni és tartani a pozícióját.
Ha kikapcsolod a csillapítást, akkor neked kell magasságban is tartanod. Úgy pedig elég macerás közlekedni.
Arról nem is beszélve, hogy valahogy meg is kell állnod, márpedig ebben a játékban teljesen megállni csillapítás nélkül igencsak nagy szakértelmet igényel.
A sok kapcsoló a repülést, fúrást könnyítik és spórolnak az energiával.
A hajtóműkapcsolók pont a csillapítás miatt vannak. Ha kikapcsolod a fékezőket, akkor egyenletes sebességgel siklasz és csak a magasság tartásához használsz energiát, nem kell a W-t nyomnod. Ellenkező esetben vagy folyamatosan gyorsítasz, de 100-nál jobban úgysem megy vagy lassítani fogsz, ha elengeded a W-t.
A giroszkóp kapcsoló lezárja a girót. Így fúrás közben kevésbé mocorog a hajó, az egérre egyáltalán nem reagál. Egyenesen le lehet fúrni és könnyen vissza lehet jönni.
Az Y-nal minden járműnél a csillapítást kapcsolod ki. De lehet, hogy nálad a Z lesz az. Ez például akkor jó, mikor leteszed a fúróhajót parkolni. Futóműve nincs, konnektoron nem célszerű hagyni (bár, ha csak akkuról megy, akkor a töltés miatt épp ott célszerű hagyni), így mindig megy a hajtómű és fogyasztja az energiát. Ha kikapcsolod a csillapítást, akkor leáll a hajtómű.
Azért nem tudsz felszállni a jégről, mert túl nehéz a hajó.
Az öntömegének a kétszeresét bírja el, ha jól emlékszem. Ha több a cucc, akkor ki kell szórni.
Nem láttam tömegmérőt a HUD-on. Eltüntették volna?
Nem gond, hogy összetörted, más is törte már össze a hajóimat.
Én is törtem már össze a hajóimat.
Meg kell tanulni velük repülni, illetve bizonyos szabályokat érdemes betartani.
Mint pl, hogy soha nem repülünk közvetlen a célnak, mindig mellé kell célozni, ha esetleg nem tudnánk megállni, akkor legalább el tudjunk mellette siklani.
Az üzemanyag az én hibám is.
Olyan szortírozó rendszert akartál, ami mindent kiszed és szétszór. Én általában nem ilyet csinálok, de most úgy állítottam be a konnektor után lévő szortírozót, hogy a kézi eszközökön és palackokon kívül minden átmenjen. Így valószínű, hogy az urán rudak is átmentek a reaktorból. Amúgy több órányi repülésre elegendő urán volt benne.
Mondjuk ez is lehet az oka, hogy nem tudsz felszállni. Az akku nem bírja ellátni elég energiával a hajtóműveket. -
thebestgergo #7424 Kis blokkossal vagy nagy blokkossal repulsz? Mit használsz energia forrasnak? -
Rae Apofisz #7423 Köszönöm a válaszokat.
Gondoltam elmegyek gyüjtök egy kis jeget azzal az új géppel amit csináltál. Még oda se értem már leamortizáltam
Leástam a jégbe, onnan meg nem tudom kihozni...Miért ennyire bonyolult itt repülni ? Ark Survivalban felülök a dinó hátára ha nem evett meg, és repül. Itt meg ilyen kapcsoló, olyan gomb, mire repül kifogy az üzemanyag.... Pár év és talán belejövök -
thebestgergo #7422
Conveyor sorterrel tudod irányítani a cuccokat. Whitelistben kell megadni mi mehet rajta keresztül vagy blacklistben hogy mi nem és minden más igen. Ha bekapcsolod a Drain all-t akkor az adott cuccot kiszívja a rendszerből az adott irányba. Pl össze ore vagy összes ingot vagy egy adott item. Viszont arra figyelni kell ha ilyet használsz vissza felé sem enged semmit. Pl ha beállítod hogy szívja ki az összes jeget "A" konténerbe akkor egy másik "B" konténerbe nézve nem tudod kivenni az "A"ból a jeget.
Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.09. 15:19:31 -
thebestgergo #7421 Star systemben csupasz seggel indulsz és ki tudod választani hol szeretnél kezdeni. A földi kezdésnél pedig raknak alád egy bázist meg pár extrát. Easy start volt régen a neve vagy valami ilyesmi. -
thebestgergo #7420 Ahol gyártod az alkatrészeket ott vissza is tudod alakítani őket nyersanyaggá. A szélerőműveket rakd magasabbra és távolabb egymástól. Rontják egymás energia termelését. Jah bocsi a magasság lehet hogy elég. De kreatívban az ilyen dolgokat könnyen le tudod tesztelni.
Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.09. 14:12:59 -
Rae Apofisz #7419 Néha szoktam élőközvetiteni. Bár nem ebben a játékba de bekapcsoltam. Ha valaki esetleg kiváncsi a bénázásaimra ezen a linken megnézheti :)
https://discord.gg/NGkVHf -
Rae Apofisz #7418 Bocsi a dupla posztért. Mi a külömbség ha a játéktipus Star system vagy ha Earth world ? Nekem egyformának tünik mind a kettö. -
Rae Apofisz #7417 Kicsit belevetettem magam a sürüjébe és ástam egy nagy gödröt. Abba épitettem 4 db nagy teher konténert és körbe páncéloztam. Kb olyan lett mint csernobili szarkofág :) Sikerült úgy beállitanom hogy több játékbeli nap is eltelt úgy hogy nem villámlott. Azért én mindenesetre jól körbe épitettem. Még a gépészet fölé is kéne épitenem valamiféle védelmet. De lényegében kb redben vagyok. újra neki állhatok a jármügyártásnak. Kicsit eltúloztam a dolgokata nyersanyagot illetöen. Nem is gondoltam volna,hogy példáulfém lemezből már több millió db van. Jobban odakéne figyelnem hogy rendezett legyen a gyártás mert baromi sokat gyártottam fölöslegesen. Beállitás szerint 10x-es a tároló kapacitás és több mint 4 millio fér 1 teher konténerbe de például az egyikben csak fém lemez van :) És még ott van mellette a rengeteg többi alkatrész is. Gyártottam ész nélkül, mindent újra ha kellett valami. Mindegy, egy ideig nem kell bányásznom legalább.
Van arra lehetöség hogy beolvasszak alkatrészeket ? Hogy például egy motorból ismét fém rúd meg ilyenek legyenek ?
Még abban szeretnék segitséget kérni,hogy a föld alá épitett konténerek össze vannak kötve és továbbitó csövön tudom kezelni,de egy olyant szeretnék hogy probáltam szürőket berakni,hogy mondjuk az egyik konténerbe csak nyersanyag legyen. Hogy berakom a követ és magátol feldolgozza aztán ami lett belölle magától rakja be abba a konténerbe de valamiért nem automatizálodik. Lehet ilyent ?
Nem a legszebb,de kb az első komolyabb bázisom lett. A szerver ip cime 94.250.211.18:28400 A szerver neve Asgard.
Kicsit nyomin néz ki,de sebaj :) Lehet odébb kéne költöznöm mert a környék már tiszta lyuk, mint a sajt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.09. 09:20:51