7903
Space Engineers

Katt a képre
  • thebestgergo
    Nem tudom, hogy jól figyeltem e meg, de:

A jobb alsó sarokban mutatja a hajó használta energiát. Pl ha lebeg 31 mondjuk nálam üresen. Ha full gázt adok felfelé akkor felmegy 51-re. Nah ha elkezded tölteni a hajót akkor nyilván ez a szám 31ről elkezd kúszni felele. Ha eléred az 51-t ami a max gáz felfelé akkor kész. Onnantól kezdve nem fogsz tudni emelkedni. De nyílván nem érdemes megközeliteni sem a max értéket mert nehéz lesz vele menni.
  • RJoco
    A teherbírását neked kell kiszámolnod.

Ez egy kocka játék. Sok sikert a körhöz!

Nem tudom, hogy mi lenne a számodra jó a játékban. Próbálkozz, majd kitapasztalod.
  • Rae Apofisz #7534
    Köszönöm.
    Tudsz nekem ajánlani valamit,hogy hol tudom megnézni még épités elött,hogy mennyi leszmajd a teher bírása ? Mert ez még egy másik probléma nálam. Csinálok egy gépet, tök jól müködik, könnyen kezelhető, csak aztán fúrok 1 métert és nem bir felemelkedni. Az aktuális össz súlyt azt tudom hol mutatja csak azt nem tudom hogy egy adott szerkezettel mikor kell megállni hogy még kitudjak emelkedni.
    Nem tudom jól figyeltem-e meg de nekem ugy tünik célszerübb lenne egy olyan gép ami nem szögletes hanem kőr alakú. Sokszor akadok el pont a sarkokkal. Szerinted lehetne megoldás, vagy könnyités ha a gép oldalain kerekek lennének ? Egyrészt távtartó lenne oldal irányba mászrészt az talán nem akadna be.
  • RJoco
    Van a nagy blokkosból is 1 blokk méretű reaktor, de az sem mini ;)

A nézet teljesen normális, szokj hozzá.
    Elsősorban a karakter külső nézetét látod és nem a járműét, amiben ülsz. Az csak mellékes.
    Ha jobb külső nézetet akarsz, akkor másképp kell megépítened.
    Illetve korábban volt olyan, hogy egy vezérlő volt a jármű belsejébe építve, ki sem láttál, mert nem volt semerre lehetőség sem és egész jól működött a külső nézet. De azóta szerintem ezt variálták meg.

A fejlesztett gépről csináltam egy videót, de sajnos rosszul volt beállítva a felvevő, úgyhogy kuka lett. Majd talán később.

Te magad menthetsz csoportokba dolgokat.
    Kiválasztod, hogy miket szeretnél csoportba tenni. Ez pont úgy megy, mint táblázatkezelőben.
    A kiválasztás a bal oldalon történik. Majd jobb oldalt fenn megadsz egy nevet neki és mentés.
    Ezután ez a csoport megjelenik a bal oldali lista tetején és a G betűnél is a csoportoknál.
    A másikféle csoport az eszközöknél van, ha van a hajón ilyen. Pl a fúrók. Ilyenkor viszont az összes fúrót egyszerre vezérled. Jobb és bal egérgombbal.
    A viszont a fúrókat is csoportba teszed és a csoportból rakod a toolbar-ra, akkor nem tudod egérrel vezérelni. Legalábbis korábban nem volt ilyen lehetőség rá.
    A toolbar-ról azt a funkcióját fogod kapcsolni, amit beállítasz rá.
  • Rae Apofisz #7532
    Nem tudok róla hogy modban lenne,de ez 1 kis blok méretü reaktor,ezért mondtam rá hogy mini.
    Irányitásban a kamera nézettel van csak bajom. Tökre idegesitő hogy külsö nézetből ha úgy áll a gép átvált belső nézetre és nem látom kivülről a gépet. Ezért nem tudom rendesen irányitani. Hogy valami ötletet szerezzek néztem a workshopos gépeket is Amugy valami hasonló gépen töröm a fejem mint a videóban is van. Azt még szeretném megkérdezni,hogy vannak gépek amikbe ha beülök a G betünél, némelyik gépnél van olyan rész hogy Csoportok. Ha például sok hajtómü van a gépen akkor 1 gombal lekapcsolható egyszerre az összes. Ezt hogyan lehet beállitani ? Néha amit épitek nekem is van ilyen de van amikor nincsen és még nem jöttem rá mitől függ hogy csoportban lesznek vagy nem.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.18. 11:27:38
  • RJoco
    Olyan, hogy mini reaktor, nincs. Hacsak nem mod-ban tetted be.
    Kis blokkos, kis reaktor van. Az pont arra jó, hogy feltöltse az akkukat.
    De ilyenre kis blokkos nagy reaktor kell. Az már elbírja a hajtóműveket.

Ha mindig hozzá vagy kapcsolódva az állomáshoz, akkor azt már írtam, hogy az állomás elhasználja a hajód energiáját.
    Ilyenkor kapcsold az akkukat töltésre. Ezt meg más írta már.
    A reaktorokat meg le kell kapcsolni.

Az 50 méteres fúrási mélység pár alap anyagik jó. Arany és ezüst mélyebben van.
    A repülő bányagépeknél hatékonyabb nincs. Meg kell tanulni repülni velük.
    De itt egy alap modell. Ezt sokkal tovább fejlesztettem és egész meredek területre is fel tud menni. Viszont nem olyan gyors, mint repülve.
  • Rae Apofisz #7530
    Kb ugyanoda épitkeztem ahol voltam, a tó mellé. Raktam le körbe antennákat+érc deketrorral. Szó szerint az egyik fa alatt találtam urániumot.
    (Egyik mod rakja be planétára) Épittem egy kb ugyanolyan bánya gépet mint amit te. Csak mire megépült lemerült az aksija. Tök fürge és mozgékony lett amugy. Lehet kicsit sok lett rajta a hajtómü, nem tudom de pikk-pakk lemerült. Raktam rá 3db mini reaktort de még az is kevés neki. Raktam rá napelemet is, hátha feltöltődik :) Amugy úgy nézem ezek a repülő bányagépek nem fekszenek nekem. Bebugol a kamera, nem látom kivülről és ennyi. Fúrok mindenfelé, már volt hogy fejjel lefelé állva fúrtam felfelé :D Kéne valami csörlős megoldás, Vagy valami külsizini fejtéses gép ami mozog. Ha 50 méterig letud menni már jó :)
    Úgy lemerült már a piros ledek sem világítanak :)
  • Rae Apofisz #7529
    Próbálom vissza állitani legalább earthlike bolgyót de nem hagyja magát. Mondjuk amugyis ezt terveztem hogy mindent előröl kezdek a megszerzett ismeretekkel csak mem most és nem igy. Mindegy,ez van. Csak bosszantó hogy ilyen instabil a játék. Meg az hogy modok csak igy beadják az unalmast. És nem ez az egy mod hanem több is ilyen. Egy ideig müködik aztán viszlát. Már kezdem azt gondolni ezek direkt ilyenek. Hogy esetleg a modder azt várja fizesenek neki, mintha csak demok lennének.
    Majd szétkapok pár pirate bázist és lesz újra sok épitőelemem :) Fura, lőnek rám, de mikor szétszedem a bázist nincs otthon senki :)
    Ja, blueprintben kb minden megvan :)
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.17. 20:02:56
  • RJoco
    De legalább addig élvezted.
    Esetleg a SEToolBox-szal megpróbálhatod a világot helyre rakni.
    Talán sikerül neki.
    A szerver helyett megpróbálkozhatsz single-ben elindítani. Ha úgy elindul, akkor megpróbálhatod a szervert.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.10.17. 19:36:42
  • Rae Apofisz #7527
    Bocs ezt mondom,de a franc megette ebben a játékban a modokat. Napokig arra készültem,hogy kialakitsak egy nekem tetsző univerzumot és végre betudjak vállalni egy majdnem 6000km-es utat. Összepakoltam amit csak lehet,feltöltöttem fullra az űrhajót, és végre elindulhattam.
    Útközben elkövettem azt a hibát,hogy csináltam egy szerver restartot, majd ezt követöen nem töltött be mert sérült egy világ fájl. Mire nagy nehezen kinyomoztam, hogy 2 mod gondolt egyet és nem müködik. Még letölteni se lehet, a régi ami eddig volt meg nem müködik.
    Éppen pont pandora bolygóra indultam el. És pont a pandora bolygó megunta a müködést és ez mellett még az univerzum kinézete, a Milky Way Skybox ugyszintén nem müködik. Ez a kettö miatt ugy néz ki mindent elbuktam. Max annyi hogy tanultam a dologból és a játékban is persze.
    Igy most nem lesznek egyéni bolygók és csak 5 mod lesz,de ezek is bemondják az unalmast elmegyek raptorokra vadászni. :)
    A medve ölelje meg, .. ezért szenvedtem hajnali 4-ig meg 5-ig...
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.17. 18:59:30
  • Rae Apofisz #7526
    Nem tudom,hogy mitől de lehetséges,hogy a script modot feltöltöttem gportalos szerverre és az csinált valamit amit nem kellett volna ?
    Hiába állitom be a szerver beállitásokban, úgy jelenik meg a szerver hogy nincs neve, hiába raktam rá jelszót, nem rakja rá és annak ellenére hogy szerver vissza állitást is csináltam nem hajtja végre. Már az űrben kéne lennem az űrhajómon,de a földön vagyok és admin jogot se adja meg. És a gépem is valamivel kinlódik. sokkal tovább tart a belépés ma mint tegnap.

Illetve keresném azt aki ma fent volt játszani. Ha jól rémlik Vasember néven

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.17. 16:30:37
  • thebestgergo
    Ha jól tudom a szkriptek azok nem modok. Itt egy videó.

Automatic LCD2

Még nincs kész a HD kép feldolgozásával így csak SD most. Elég ocsmány. Nem értem mi tart eddig egy 1perces videónál. Jah és amikor ránézel egy LCD-re akkor K betűt nyomj. Az LCD nevébe bele kell rakni ezt: [LCD] Fontos mivel a szkript csak ezeket az LCD-ket fogja figyelni.
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.17. 14:48:34
  • RJoco
    Szerverre nem kell betenni.
    Fel kell iratkozni műhelyben rá, majd a programozható blokk szerkesztés részében van egy gomb, amivel kiválaszthatod a feliratkozásaid közül.
    Van belőle több, én utoljára az Automatic LCD 2-t használtam.
    Nézz körbe, hátha van újabb.
    Az időzítő blokk azt hiszem, hogy már nem kell neki.
    Betöltöd a programozható blokkba, majd futtatod, ha elfogadja a kódot.

Majd utánanézek én is, hogy működik.
  • Rae Apofisz #7523
    Köszönöm. Ez na pont nem jutott eszembe,hogy megnézzem. Engedélyeztem az ingame scriptet és valami scripterrole valamit. Megjelent a szerkesztés gomb. Nem tudom felkell-e töteni a modot a szerverre, én felraktam. Viszont belépéskor hiba üzenettel fogad az Automated lcd2. Nincs képe a listában és az idözitőnél nem mutatja a szokásos feliratot hogy nyomjak k vagy valamit. Az alsó hiba üzenet akár barackos pite recept is lehetne,mert sajnos nem értem

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.17. 11:09:40
  • RJoco
    Ennek utána kell néznem, korábban másképp nézett ki ez a blokk.
    A script engedélyezve van a világ beállításainál?
  • Rae Apofisz #7521
    Már arra is gondoltam felirom papirra miből mennyi van, csak az a baj az nem néz ki olyan jól. Valaki kiradirozta a szerkesztés gombot.
  • RJoco
    Már írtam korábban.
    Automatic LCD script.
    Magyar nyelvű leírásért klikkelj a SE lógóra (alá ki is van írva, hogy "Katt a képre", csak a háttér miatt kicsit elbújik fekete betűivel) és a bejövő oldalon megtalálod, letöltheted.
  • Rae Apofisz #7519
    Én is egy oszlopot raktam le,amihez hozzá érintem a gép orrát, és bal oldalon is van egy ilyen oszlop. Alá épitettem a csatlakozókat.
    Kicsit szűkösen de befért kb minden a gépbe. Még azt a lcd kijelzőt jó lenne megtanulni hogyan kell beállitani mert pukkon van a hajó nyersnanyaggal de nem jelzi ki.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.17. 00:34:51
  • RJoco
    Átállítod a komputerrel ellátott blokkok tulajdonosát egy NPC-re, ami mondjuk kalóz is. És máris az ellenséged.

Keress vagy csinálj helyet egy külső kamerának.
    Amúgy nem biztos, hogy azzal neked kell csatlakoznod.
    Lehet, hogy azért van rajta, hogy másik hajóval tudj rácsatlakozni.
    A másik megoldás, amit én anno használtam is, hogy építettem egy falat a hajó elé a dokkolóállomáson. Egy kockáját kiszíneztem. Mikor le kellett szállnom, akkor megvolt a viszonyítási alap, hogy hova vigyem a hajót. Gond nélkül ment a dokkolás.
  • Rae Apofisz #7517
    Már gyerek koromban is az érdekelt mitől megy az autó :) De még van egy nagy rejtély. Szétszedtem egy vadgalambot de nem találom mi búg benne
    Megnéztem a steamon a moddert aki a hajót készitette. Láttam épitett kb ugyanilyent de pirate hajót is. Mitől lesz egy épitett hajó kalóz ?
    Amugy szétszedtem ezt a hajót és újra össze raktam de kisebb változtatásokkal. Nem teljesen csak hogy látszodjon a váz.
    Még a hasi csatlakozókat kéne megoldanom. Olyan rossz helyen van hogy nem látom ha összekötövel akarnák csatlakozni mert hiába forgatom a kamerát nem látni. Külsö kamerát meg nincs hova rakni.
  • lammaer
    Nem, az nem a kollégának való, mert az ED-t nem lehet moddolni :)

Apofisz szereti szétszedni és utána újból összerakni a játékokat, meg szervert üzemeltetni ;)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.10.16. 21:25:22
  • Rae Apofisz #7515
    Bocsi. Megtaláltam mi volt a gond. Csak annyi,hogy a felsőcsatlakozó nem betöltésre szolgált hanem csak parkoláshoz.
    A gépen nem volt se összeszerelő se iv kemence. Amint beépitettem ezeket az alsó tárolokból behúzza magának ami kell. Követ, ércet, jeget. Nagyjából értem a felépités müködését.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.16. 11:05:04
  • Rae Apofisz #7514
    Szeretnélek megkérni,ha lesz időd és kedved, légyszives nézd meg nekem azt az űrsiklót mi a fene baja van. Se allulról se fellülről nem megy át amit beállitok. Van egy halom konténer a hajóban, mind üres de amit beállitok elakad a szürőben. Eddig a palackok dugultak be az egyik alsóba. Gondoltam talán hydrogén tartályra van kötve azért nem megy át. Csináltam egy felső összekötést. Minden müködik, zöld de mégsem. Hol az összekötőben hol a szüröben akadnak el. már azt is próbáltam lebegek a levegőben, és azt is ha letalpalok. De hiába.
    Arra gondoltam minden felesleges alkatrészt beolvasztok és megpakolom a siklót de elvéreztem :)
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.16. 02:05:03
  • RJoco
    A sokáig utazásról eszembe jutott még az Elite: Dangerous.
    Az is neked való játék lenne.
    Van egy állomás, név szerint a Hutton Orbital, ami másfél órára van a csillagtól.
    Ez egy kis állomás, még csak L-es hajóval sem tudsz rádokkolni.
    Asszem van neki rare terméke, de igazán ennyi.
    Illetve a Voyager-t is meg lehet keresni, az is jó idő, mire eléred.
    A galaxis másik végére ugrándozni meg jó sok óra.
    Illetve van pár nevezetes pont is, ahova sok játékos ellátogat. Csak, mert fun.
  • RJoco
    Én sem közvetlen a Steam-ről vettem.
    Vannak okos oldalak, ahol olcsóbban hozzá lehet jutni.
    Mondjuk még így is kicsit húztam a fogam, mert lehetne olcsóbb is, tekintve a minőséget.
    Nem is értem, hogy miért nem árazták le sosem 50%-ra.
    A Rebirth sem volt nagyobb bukás megjelenéskor, mint az X4, mégis hozzájutottam 3000 forintért egy dobozos verzióhoz, plakáttal.

Legalább SE nem ekkora sóher.
    Mondjuk a DLC-k nem tartalmaznak túl sok mindent, de az áruk is nagyon barátságos.
    Be is húztam tegnap a hiányzó kettőt.
    A leghasznosabb az, amelyikben az agrár féle pilótakabin van.
    Lefele frankón kilátsz belőle.
    Bolygón leszállásnál különösen hasznos. Nem kell 3. nézet és bénázás sincs, ha jól meg van építve a hajó.

Erről jut eszembe, lehet nehezíteni a játékon, ha kikapcsolod a 3. nézetet. Csak first person.
  • Rae Apofisz #7511
    Videó alapján nem rossz az a X4 játék. De még ezt se tanultam meg :) és az árával is van egy apró gond. :)
  • RJoco
    HDD-ről mindenképp lassú.
    Bár a modok is befolyásolják a töltési időt, de a nagyobb gond az első letöltése. Utána már azért gyorsabban megy.

Az Alt+F11-el előjön egy kis futási adat a játékról.
    Ha a sim.speed és server sim.speed leesik 1-ről, akkor biztos, hogy felejtős a szerver. Ráadásul eddig más nem is igazán játszott rajta, csak te.
    Szóval...

Ha ennyire érdekel az űr, akkor gyere X4-ezni.
    Ott vígan lehet repkedni, lövöldözni, feladatokat csinálni.
    Van neki valami multi része is, de az mod mentes. Így nem tudom, hogy milyen.
  • Rae Apofisz #7509
    Köszi eszembe jutattad.Már futottam bele abba a hibába,hogy panaszkodtak a belépésre. Volt akinek 10 perc volt mire betudott lépni.
    Kerestem az okát a szerveren a konfigban aztán rájöttem. Én SSD meghajtót használok,és max 1-2 perc alatt bent vagyok,de aki sima HDD-t annak ez akár a 10x- idöbe is tellik.
    Most,hogy újra kellene raknom Atlantiszt,.. hát nem tudom.Vagy 10 modra fel kellett iratkoznom,.. kék lett a fű valamelyik berakott bolygó miatt, és néha mintha már akadozna a szerver amikor ott hagytam gazdátlanul űrhajót egyik bolygón. Amugy én elmennék a világ végére is. Vagyis már el is mentem :) Tudom vicces talán, de imádom az univerzumot, a csillagokat, nálam nem lenne probléma hogy sokáig kell utazni az űrben, sőt.
    Szerintem is az lenne a legjobb ha valami mást gondolnák ki. Ötletem lenne milliónyi, csak hát a megvalósitással már baj van :)
  • RJoco
    A múltkor éjjel is csak az volt a mázlid, hogy 1000-es netem van. A 16-os nettel biztos, hogy nem léptem volna fel a szerveredre.
    Már így is több GB modot kell letölteni. Ha még tolod bele, akkor ez még nőni fog.

Azért kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz és, hogy fogsz rajta végigmenni
  • Rae Apofisz #7507
    Mégsem vagyok kész. Egy egészen apró kicsi, ici-pici bakit követtem el. Ez az Atlantisz blueprint egy csomó mellék modok igényel amiket én nem töltöttem le, és például nincs hajtómű atlantiszon, meg egy csomó dolog hiányzik
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.15. 11:45:34
  • Rae Apofisz #7506
    Már kiesnek a szemeim de végeztem. Egy kis feladatot hoztam létre a magam módján.
    Első lépésként elkell jutni a föld közelében lévő holdra. kb 100km. Vagy űrhajóval vagy csillagkapun keresztül. Amit ugye elöbb meg is kell épiteni amihez az űrben van nyersanyag,ha minden igaz.
    Legegyszerübb csillagkapun mert azaz első pontra visz. Itt egy akumlátor+napelem+szélgép által táplált kijelző van. Ezen egy Ős üzenete olvasható. Megadja az első bolygó gps-ét. Elkell oda utazni ahol ugyanilyen kijelzön olvasható a következő koordináta. Összesen 10 bolygó+azoknak egy holdja van. Célszerü minden helyre megérkezve egy csillagkapút lerakni. Vannak helyek ahol egy tároló dobozban jutalmak vannak. Mint platina rúd, naquada, uránium, elite szerszámok stb. A cél eljutni Atlantis városáig amia földtöl 300.000 km-re lebeg egy bolygó felett. Itt az űrben van egy hatalmas szuper kapu. Ezt megkell javitani. Atlantiszon is van kapu ami látható a kapu cimek közt de nem lehet tárcsázni mert sérült. Oda érve ezt is megkell javitani. Az utolsó bolygó mellett van egy kisebb roncs telep féle ahol van pár db hajó. A cél, eljutni atlantiszra és birtokba venni.
    A fű az nem tudom miért lett kék, de most ilyen. Nagy távolságokat kell megtenni az űrben utazva.Nekem még kihivás de régi motorosoknak talán csak móka az egész.
    Már csak azt szeretném beállitani, és ehhez szeretnék segitséget kérni,hogy mindenki az első bolygon spawnoljon.
    Ebben tudna valaki segiteni ?
  • RJoco
    Betettem egy 2K-s képet.
    Mégiscsak gyorsabban tölti be, mint a 4K-sat. Amúgy találtam 4K-sat is.
    Igaz, hogy így most nekem FHD felbontáson egy jó része lemaradt.
    Utána kellene néznem, hogy lehet beállítani az autoskálázást.
    Nagyobb képet kicsire nem gond, fordítva viszont már nem szép az eredmény.
  • Rae Apofisz #7504
    Azt hittem a szines icon mod miatt lett az de nem. Valamelyik mod miatt szerintem.
    Köszönöm.Akkor marad az,hogy felirom egy táblára minden bolygón a következö gps koordinátáját. Amugy tök vicces. Nem tudom rendesen beforgatni az L betüt, csak tükör írásal tudom kirakni :)
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.14. 18:08:03
  • thebestgergo
    Antenna kell hozzá, hogy lásd a másik antennáját/jeladóját. Igen 50km-en belül kell lenni. Szép ez a kék fű am :D
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.14. 17:50:05
  • Rae Apofisz #7502
    Ilyen szép kék jelenleg.
    A legközelebbi bolygón az Alien-en raktam le antánnát, jeladót meg lézer antennát is. Amit találtam mindennél maximumra állitottam a ható távolságot. Jól értem,hogy legalább 50km távolságba kell hogy repüljek a bolygóhoz és a hajómon lévő antenna fogja érzékelni a jelet ? Vagy mi kell ahhoz,hogy egy jelet megtaláljak ?

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.14. 17:28:09
  • thebestgergo
    Kék fű? Wtf? Nem láttam még ilyet. Úgy lehet magadévá tenni egy más által épített hajót/bázist hogy minden blokkot ami computert tartalmaz le kell bontani a "hack" szintig majd vissza építeni. Így lesz a tiéd. Ez elég hosszadalmas tud lenni szóval erre is van mod.

mod1

mod2
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.14. 16:47:16
  • thebestgergo
    Jogos, TV-n nekem is 300%, de monitoron csak 150% + még chromeba felvettem 150%-ra, de így már elég gyér.

Hát én nem nagyon látok 4K-s, jó képet róla. Google
  • Rae Apofisz #7499
    Egyenlőre még ugy van,hogy az utolsó bolygó holdján, vagy inkább testvér bolygóján mintha valamikor csata lett volna, van pár űrhajó a bolygó felszinen és az űrben is.
    Ha addig eljut valaki és megtalálja ... na itt egy szünet, egy kérdés. Ha én csak úgy ott hagyom azt hogyan tudja birtokba venni olyan aki esetleg nem tagja a frakciómnak ? Átkell állitani a tulajdont ?
    Egyenlőre nem tudom vissza állitani creativ modból survivalra állitani a szervert mert még nem végeztem,de amikor beléptem kékre váltott a fű. Ez a creativ mód miatt van, vagy ilyen marad ? Kb akkor váltott szint amikor a többi bolygót töröltem ez kivételével.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.14. 16:14:14
  • RJoco
    Túl közel ülsz a monitorhoz. Ülj távolabb és akkor be tudod állítani a 300%-os nagyítást. Úgy biztos, hogy jó lesz, mert nekem is jó a Tv-n ;)
    Majd azért nézek valamit.
  • thebestgergo
    Köszi ezt jó tudni. Egy kicsit OFF. Nem lehetne kicsit nagyobb képet rakni a forum mögé? 4K-ban kicsit csúnya ez a fehér sáv.

Bár mondjuk ha bele nagyítok nem látszik.
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.14. 15:23:42