7903
Space Engineers

Katt a képre
  • thebestgergo
    Igazából én ezt úgy oldanám meg, hogy keress bázis/hajó blueprinteket, rakd be őket random helyekre majd állítsd át a tulajdont ellenséges frakcióra. És akkor lehet bázist ostromolni, hajót foglalni stb.
  • RJoco
    Vonatkozik.
    Egyedül a lézerantennák nem láthatóak.
    A jeladóval nem tudsz kommunikálni, nem éred el az állomást, csak látod, hogy ott van.
  • Rae Apofisz #7494
    Ennyire azért nem akarom bonylitani. Örülök ha ezt az összesen 20 planétát elbirja a szever. Ugy raktam le bolygókat hogy egy nagy és mellé egy kis hold. Igy van összesen 20. Terveim szerint csak az első bolygón lehet majd spawnolni a többire csak oda utazni lehetne. Ha ezek megvannak akkor megnézem milyen nehezitést lehet még berakni. Például kalozókat. Még nem tudom lehetséges-e de jó lenne egy olyan beállitás hogy például a kutyák, csak egy adott bolygón lenne. Egy másikon csak pókok, egy harmadikon sok sok kalóz. Szeretném megneheziteni a dolgot hogy legyen benne egy kis küzdelem, egy kis veszély :)
  • thebestgergo
    Elvileg lehet a gyűrűbe aszteroidákat is pakolni. Laci küldte:
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.14. 12:07:11
  • Rae Apofisz #7492
    Köszönöm.
    De most komolyan, annyira szép... :)
    Ez Palomari
  • thebestgergo
    Ha antennát raksz le azt bárki láthatja igen. Nem tudom hogy a Beaconre vonatkozik e ez.
  • Rae Apofisz #7490
    Bolygoról bolygóra haladva jutnánk el a legutolsóra. Ott lesz Atlantis város. A cél azt megtalálni és haza vinni a földre :)
    Ha már ott vagyok egy bolygon, van olyan jeladó amit bárki befoghat és megtalálhatja ? Mert például ott lenne valami fal,amire felvan irva a következő bolygó gps koordinátája.
  • thebestgergo
    És hogy tervezel oda eljutni? :D Ha jól rémlik egy JD 2000km-t tud ugrani. Akkor 150db kell, hogy egy ugrással meglegyen. :D
  • Rae Apofisz #7488
    Köszönöm. Azt hittem egy gps koordináta minden bolygón ugyanott van.De ezek szerint az univerzumban mutat egy helyet és nem egy bolygón. Az eartlike bolygon kivül az összeset töröltem és úrja leraktam plusz raktam be párat modokból. Van ami 50ezer és van ami 75 ezer km re van a következő. A legtávolabbi 300ezer km-re earthliketól. Tovább nem tudtam menni mert elértem az univerzum peremét és nem engedett tovább :) Vagyis úgy tippelem,ha másik irányba is elindulnák arra felé is 300km tudnák utazni, igy 600ezer km az univerzum szélessége ha jól tippelek.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.14. 10:54:05
  • thebestgergo
    Hát lehet jobban jársz ha leírod a koordinátákat, hogy hova raktad a bolygókat. Vagy kreatívban menj oda és csinálj egy GPS koordináta mentést ha túl messzre raktad le őket.
  • kipeti
    Mod nélkül nincs, de a bolygók helyzete olyan hogy egy másik bolygó közeléből már látni. Pl.: A földről nem látható az Alien, de a marsról már látszik
  • Rae Apofisz #7485
    Sziasztok.
    Bocsi,hogy ilyen sokat kérdezek de szeretnék ismét kérdezni. Ha egy bolygó olyan távol van hogy szabad szemmel nem látható, van valami a játékban amivel észlelhető ? Ha például van ott valami jeladó vagy antenna, vagy mi kellene oda hogy észlelhetö legyen az irány hogy merre van ?
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.14. 10:15:00
  • RJoco
    10 km az semmi.
    Az sem biztos, hogy bolygón megtalálható. Lehet, hogy csak az űrben. A leírását kellene megnézni.

Szerintem ezen a szerveren nem működik a kliens általi mentés, de nem tudom.
    Mi sosem használtuk, de az okára már nem emlékszem.
  • Rae Apofisz #7483
    Körbe nyargaltam kb 10km-es távolságban de még nem találtam.
    Engedélyezve van a client save. Hogyan tud menteni és mit ment a kliens ? Ez alatt azt kell érteni hogy s playerek, mindenki tud menteni ?
    --------
    Azért igy már sokkal szebben néz ki :)
    Köszönöm.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.13. 20:48:11
  • RJoco
    Bányászod, mint a többit.
  • Rae Apofisz #7481
    Nah. Sikerült berakni pluszba 3 bolygót. Lesz feladatom. Eljutni minden bolygóra bázis és csillagkaput épiteni rá. Már csak azt kell kideritenem honnan szedek naquada nyersanyagot
  • RJoco
    A meteoreső csak a mentés méretet növeli. Ad mondjuk némi ércet is, de nem biztos, hogy megéri.
    Mindig a játékosok közelében hullik, de sosem rájuk.
    Én sem szoktam bekapcsolni.
  • RJoco
    Már hogy ne lenne magyar leírás? De van ám.
  • Rae Apofisz #7478
    Az arkban igazság szerint nem meteor. Inkább egy müholdra hasonlitana,csak én annak hivom mert hasonlóan csapodik be random helyeken. Egy mini küldetés félét ad aminek végén sok jó holmit lehet kapni. Csúnya gonosz dinók akadályozzák a dolgot.A bázisom helyén egy kráter fogadott. Semmim nem maradt. Nemlett volna külnösebb gond csak kicsit belefáradtam pár év útán. Jól esik egy kis lazitás :)
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.13. 18:13:02
  • thebestgergo
    Hm nekem potyognak automata. Nem állítottam semmit. Unknown signal vagy mi a neve a potyogós cuccoknak. A pókok csak az alien bolygón jönnek ha jól tudom. A farkasok meg a földön. Sose kapcsoltam be őket.

Itt is lehet kapcsolni meteor esőt :D Bár az se volt soha bekapcsolva nekem.
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.13. 17:36:04
  • Rae Apofisz #7476
    Milyen kicsi a világ :) Örülök itt vagy. Ezt a játékot én is ajándékba kaptam. Maga az épitkezés engem se köt le úgy igazán. Viszont szeretek repülni, imádom az univerzumos dolgokat meg a gépeket is. És egyenlőre leköt a kihivás hogy megkell tanulnom a dolgokat :) Kicsit másra számitottam. Azt hittem valami olyasmi mint a NoMansky. Bolygoról bolygóra, meg fény sebesség, féreg járat meg ilyenek... :) Arkba picit elfáradtam, aztán mikor telibe találta a házam egy meteor kapóra jött egy kis változatosság
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.13. 17:30:30
  • lammaer
    Ki más? :D
  • Rae Apofisz #7474
    Te az Arkos lammaer lennél ?
  • lammaer
    Mintha láttam volna valami marsi scenariót a modokközt, ami valam ilyesmiről zól (meg kell szökni a marsról amit vmi gonosz vezér irányít)

Itt is van e de ez se mai darab...

Jó ideje radaron van a játék, egyszer valahogy a steam accountomra is bekerült (tuti nem vettem meg, de megvan :) ), de valahogy sose tudtam elszánni magam hogy belemélyedjek, mert az olyan sandbox játékok nekem nem nagyon működnek, ahol nincsenek küldetések, sztori, csak építezzek a vakvilágba meg találjak ki magamnak feladatokat.
    Az építkezés nekem mindig eszköz, nem a cél :)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.10.13. 17:01:02
  • Rae Apofisz #7472
    Köszönöm. Ez a scenario még egy olyan dolog amiről fogalmam sincs hogy mi ez és megkéne tanulnom :)
    Nekem tetszene egy olyan történet hogy mondjuk egy börtön bolygoról kéne megszökni. Amit mondjuk npc kalozok védenek és a bolygon hemzsegnek a farkasok meg pókok.
    Hiába kapcsoltam be ezeket,még nem találkoztam egyel sem.
    És olyant tudok berakni amik az égből potyognak és valami van benne ? olyan müholdak vagy mik
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.13. 16:49:18
  • thebestgergo
    Jah bocs a Frostbite DLC-ben vannak jó cuccok. Pl egy Scenario is. Azzal is toltam. Nem rossz csak sajnos nem túl hosszú. Nem értem am miért nem csinálnak több ilyet.
  • thebestgergo
    Itt nem számít a DLC szervereknél. Sőt a mások által megépített DLC-s cuccokat még talán használni is tudod. Csak megépíteni nem.

Igazából nem nagyon tudsz olyan dolgot oda rakni amiért el kell menni. Itt kezdődik az értelme a Scenarioknak. Én például anno játszottam az Escape from Mars-al. Ott az volt a lényeg, hogy nem tudtál alapból építeni csak pár dolgot tudtál megszerezni és az volt a cél, hogy ellenséges környezetből hagyd el a marsot.

Link

Nem tudom hogy működik e még. Sajnos kevés, jól működő scenario van. De persze magadnak is adhatsz célokat.
  • Rae Apofisz #7469
    Az Ark survivalban vannak ingyenes dlc-k és vannak amiket megkell venni. Akinek nincs megvásárolva egy fizetös dlc az nem is tud belépni olyan szerverre ahol az fut. Azt hittem itt is igy van.
    Meglehet csinálni ebben a játékban valami olyant hogy berakok egy bolygót valahova húde messzire és van ott valami amiért érdemes elmenni oda ? Valami értékes, valami ritkaság, valami ami csak ott van és érdemes megszerezni ?
  • thebestgergo
    Igazából rajtad áll melyiket veszed meg. Nincs bennük olyan ami kötelező lenne. Attól függ melyik LCD szkriptet használod. Ha a ezt:
    Automatic LCDs 2
    Akkor sajnos angolul de itt van leírva:
    Leírás
    Nagyon sok jó dolgot lehet kiíratni.

Vannak olyan modok amiknek szükségük van más modokra is. Bár ezekre szerintem külön fel kell iratkozni szóval nem tudom nálad, hogy jelentek meg.

Példa:
    Mod

Jobb oldalon írja:
    SZÜKSÉGES ELEMEK:
    Ez az elem megköveteli a következő elemek mindegyikét:
    NPC Programming Extender
    Modular Encounters Spawner
  • Rae Apofisz #7467
    Igen most még van nyersanyagom bőven, meg urániumom is. Amit nem bányásztam hanem innen onnan szedtem össze,többek közt adminból. Nem szándékom ugy játszani hogy adminból addolok magmnak bármit is. Amint úgy érzem elboldogulok egyedül is és úgy érzem képes vagyok survivalt játszani mindent törlök és újra kezdem. Egyenlőre ezt az új űrhajót fejtem vissza amit szeretnék megtanulni újra épiteni. Már kétszer szétszedtem de még van pár hiányosság. Van például egy lcd kijelző a hajón, amit irtál is. Még azt szeretném megtanuni hogyan kell ki irattatni rá valamit. A konténerek tartalmát ki irja, de szeretném ha mutatná a hidrogén és oxygén mennyiséget is.
    Beraktam egy olyan modot is ami bármely bolygó felszinére rak be urániumot és platinát.
    Van egy skybox vagy micsoda, a milkyway. Nagyon tetszik. Tegnap kipróbáltam helyi játékban. Az igazi tejútrendszert mutatja, még az orion csillagkép is megvan. Nem tudom mit csináltam de egyszer csak nem akart betölteni. Tegnap amik müködtek azok közül már 4 -el valami gond van. Jártam például pandora bolygón amit én rakam be, ma meg nem müködik. Megcsináltam helyi fájlok ellenörzését. Olyan modokat is letöltött amikre felsem vagyok iratkozva.
    A dlc közül megvettem a Deluxe editiont és a spark of future -t. Van olyan amit még hasznos lenne megvenni ?
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.13. 14:13:03
  • thebestgergo
    Én raktam be egy modot ami ad egy egy blokkos gépet ami megsemmisíti a követ. A pajzs megvéd igen, de am az is hit-nek számít ha neki megy valami. Van egy pont amikor már nem erősödik az NPC. Az a 3 pajzsos hajó volt talán a max.
  • RJoco
    Így már értem.
    Nekünk nem volt ilyen mod-unk. Nem is bánom. Kinek hiányzik, hogy folyamatosan támadják? És egyre erősebben?
    Egy idő után mondjuk lehet, hogy nem rossz, de az elején biztos, hogy nem jó.
    A pajzs viszont meg tudná védeni az állomást a rázuhanó blokkoktól.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.10.13. 12:50:41
  • RJoco
    Szép nagy álmok.
    A megvalósítás még csak hagyján, rengeteg dolgot találni a műhelyben.
    Az üzemeltetés már kérdéses.

Akartam is írni korábban, hogy a bonyolult automatizált mozgó rendszerek felejtősek.
    Van az Automatic LCD script, melynek van nagyon hasznos magyar nyelvű leírása és van a TIM script, melynek úgy emlékszem szintén készült magyar nyelvű leírása. Mind a kettővel nagyon hasznos dolgokat lehet kiíratni kijelzőkre, illetve a TIM képes a szortírozásra és a gyártás automatizálására, így kikerülhetnek a rendszerből a szortírozók és mégis minden konténerben az van, amit szeretnél.
    Automatikusan feltöltheti a hajóid reaktorait, hegesztőhajó esetén adott mennyiségű anyagot is be tud pakolni.
    Az LCD script-tel kiíratható a termelt és felhasznált energiamennyiség, milyen anyagból mennyi van az állomáson, hajón, külön-külön vagy akár egyben.
    Pl egy fúróhajón nagyon hasznos, ha látod, hogy mennyi és milyen anyagot szedtél össze.

Erről jut eszembe. Fúrás közben kb. elkerülhetetlen, hogy kavicsot ne fúrj, az viszont akkor csökkenti a hasznos anyagnak szánt helyet, de főleg növeli a hajó súlyát. Épp ezért célszerű egy kavics kidobó rendszert építeni a hajóra. Az enyéimen általában van és amit neked építettem, arra is építettem később egy másik játékban.
    Szorzókkal ellátott világban ezért necces játszani, mert olyan szinten megtölthetőek a helyek, hogy annyi hajtómű kell a hajóra, hogy vagy ormótlan hajtóműhajó lesz vagy egy hatalmas dög, amit megépíteni is sokáig tart.
    Épp ezért figyelni kell, hogy ne fúrja túlságosan tele az ember a hajóját.

Visszatérve az automatizált rendszerekhez. Ha mozgó dolgot akarsz automatizálni, akkor ahhoz programozni is tudni kell, ami némi angol nyelvtudást igényel. És lényegében ezek is scriptek lesznek egy programozható blokkban.
    A műhelyben régen volt pár. Pl olyan hajó, amely lefúrta az aszteroidát irányítás nélkül. Az más kérdés, hogy hova tette a cuccot, szerintem csak eldarálta a kavicsot a fúró pusztító fokozatával.
    Majd rájössz, hogy akkora hajót nem tudsz és nem is akarsz építeni, ami eldarál egy egész kavicsot.
    Nekem a legnagyobb asszem egy 7x7-es "fúrófej" volt. Ez 49 fúrót jelentene, de be kellett tennem közéjük pár hajtóművet, lámpát és a kabint.
    A hátulja úgy volt kialakítva, hogy egy blokkal kevesebb helyen kb. minden elférjen. Vagyis 6x6-os területen. Így át tudtam fúrni magam egy kavicson gond nélkül. Mint kukac az almában....
    Minden fúróhajóm ilyen. De van, amelyikkel meg is tudok fordulni a kavics belsejében, ha nagy akarok.

Az urán kérdést nem kell annyira szigorúan venni.
    Az a 2000 urán, ami volt a konténeredben, igencsak sok mindenre elég lehet. És, ha találsz egy kavicsot uránnal, akkor biztos, hogy megszűnik minden gondod.

Olyan bolygót tehetsz a játékba, amilyet csak akarsz.
    Nekünk anno volt egy 1,5G-vel rendelkező vulkanikus bolygó. Kopár, rengeteg vulkán szerű kitüremkedéssel és láva szerű tavakkal, folyókkal. Kárt nem okoztak, de jól nézett ki.
    A bolygón volt minden anyagból, kivétel jég.
    A nagy kihívást az 1,5G jelentette. Leszállásnál nagyon oda kellett figyelni, számolni a hajtóműerőt.

Csak a bolygók felszínén van adott legmagasabb gravitáció. Ezt így kezeli a játék.
    Ha a felszíntől eltávolodsz akármelyik irányba, akkor csökkenni fog.
    Mivel egy teljes bolygót nehéz lenne a játéknak kezelnie, így mindig csak adott részeket kezel. Mikor lent voltál mélyebben, ott csak annyi textúrát kezelt és csak azt a részt, ami a környezetedben volt, illetve amit te készítettél a hajóval.
    Addig örülj, míg csak ilyennel találkozol.
    Mi nem egyszer tapasztaltuk ezt oly módon, hogy átestünk a felszínen. Visszatérni nem tudtunk, a gravitáció lehúzott, a hidrogén elfogyott, aztán az energia is. És minden elveszett, ami a tatyóban volt. Időnként nagyon kellemetlen, főleg amikor az embernek már 3-as szintű eszközei vannak, de éppen csak sikerült megtermelnie rá az anyagot.

Nekem különösebben még sosem volt gondom az NPC hajókkal.
    Általában 4-7 km-re tőlem húznak el. Amolyan csak megmutatjuk magunkat dologgal.
    A bosszantóbb az, mikor nekiállok egyet elfoglalni és egyszer csak eltűnik.
    Mert ezek ahogy jönnek, úgy mennek. Spawnolnak, majd despawnolnak, ha a játékos nem foglalkozik velük időben.
  • thebestgergo
    Bocs rosszul írtam. Ez több modból áll. Ugye amit mondtál, hogy az NPC-k használhatják a fegyvereket és a pajzsot is. Meg ugye van egy olyan mod ami PCU alapján küld rád NPC-ket. Az elején semmi aztán ahogy növekszel úgy sűrűsödik és erősödik a hullám. És persze amikor 3 pajzsos, állig felfegyverzett hajók jönnek az már jó kihívás. Csak ugye lelövöd rázuhan a bázisodra vagy csak mellé de akkor is szemét képződik belőle. Az NCF modot persze lehet használni automatikus lebontásra, de akkor is időigényes.

Ezekre gondoltam:
    link1
    link2
    link3
    link4
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.13. 12:26:44
  • RJoco
    Mi nem ilyet használtunk vagy kicsit módosítva lett.
    Nem én voltam a szervergazda.
  • thebestgergo
    Csak példának küldtem, hogy ilyet is lehet csinálni. Sok szép és kreatív cucc van am. Nálam is le van egyszerűsítve a begyűjtés. Én ezt építettem anno:

Kép1
    Kép2

Most pedig beraktam egy modot amivel erősebbek a hajtóművek így kikerült belőle 4 darab és bekerült 4 fúró a helyére.

Kép3
    Kép4

Ezek akksikkal mennek, sose zuhantam még le vele. Minden fordulónál rátöltök és kész. A legelején még ugye kis reaktorokkal üzemeltettem, de mivel kikerült a Földről az urán így ez a megoldás maradt kezdésnél.

Én is egyedül tolom am. Anno használtam azt az NPC modot amit Julian írt csak az volt a baj hogy a végén már 5 percenként jött rám 3 hajó. És az már uncsi volt, hogy kb le se bontottam az első kört már jött a következő. De am nagyon jó kis fegyók vannak az OKI-ban. Ha akarod lőszeres verzió ha akarod van energia fegyver is.

Am írtad, hogy hibát dobott valameik modnál. Lejjebb írtam hogy nézd meg a dátumot a modoknál, hogy mikor frissítették. Ha nem az évben akkor kb felejtsd is el. Nagyon sok halott mod van amit már nem javítanak. Kijön egy frissítés és kb egy csomó modot megölnek vele.
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.13. 11:43:09
  • Rae Apofisz #7460
    Én nem szeretnék különösebben fegyverkezni. Több mint 10 évig játszottam mmo játékokkal és harcoltam bőven. Már inkább a békés játékok felé hajlok. Bőven elég nekem ha npc ellenfelek vannak. Az a bányagép tényleg jó,de a termelést egyenlőre egy személyre tervezem. Nem zárkozok el a csapatban való játék ellöl de egyenlőre arra készülök hogy valószinüleg nem fog hozzám csatlakozni senki mint rendszeres játékos ezért szerintem ennél kisebb dolgokra lesz szükségem. Mert egy ilyen gép szerintem pillanatok alatt kitermel annyit hogy már többet nem kell bányásznom. Aztán csak ülök és bámulom a csillagokat :)
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.13. 09:54:42
  • Rae Apofisz #7459
    Köszönöm. Az a kis felderitő tényleg nagyon jó kis gép,de sajnos nem én készitettem hanem Julian. Amit látsz a bázisomnál az inkább kisérleti jellegü dolgok. Első probálgatások és még sokszor használtam a creativ modot. Az a cső rendszer valóban egy kicsit talán kuszának tünik de végül is müködött ahogy nekem kellett. Nem csak a tónál zuhant le valami hanem az a sok lyuk a bázisom környékén is egy-egy sikertelen landolásom nyomai . Tegnap megnéztem pár modot, helyi játékban próbáltam ki. Össze állitottam egy csomagot azokból amiket majd felszeretnék rakni. Mire összeállt a dolog egyszer csak hiba üzenetet adott,nem töltött be pár mod és mérgemben elmentem aludni,ezért volt rendetlenség. A tónál a mélyebbik lyuk ahol elszabadult egy bányagép. 21km mélye ment le amikor töröltem adminból. Oda teleportáltam és fura, minnél közelebb ment a bolygó középpontja felé a gravitáció nem nőtt hanem csökkent. Olyan mélységben már csak 0.6 volt és egy idő után elkezdett benőni a lyuk 5km mélységben,egyre lejjebb haladva.Oda teleportáláskor olyan mintha a textúra alá kerülnék és csak az jelenik meg amit ásott a gép.
    Kigondotam egy játék menetet amit szeretnék megalkotni és majd az lenne a végső csak még hiányzik pár dolog. A föld bolygón kezdenék aztán az űrben a bázis ahol üzemanyagot termelnék. Azzal a frankó kis géppel ingáznák aminek lenne dokkolója a földön is és az űrbázison is. Nagyon-nagyon messze lenne egy másik bolygó is ahova érdemes lenne elutazni. Csak még hiányzik hogy miért. Viszont ez egy veszélyes bolygó lenne,ha lehet ilyen beállitás akkor ezen a bolygón lennének veszélyes állatok,kalózok... ez mellett lenne a föld körül egy jégben gazdag kis bolygó alacsony gravitációval. Még szeretnék találni egy számomra megfelelő aszteroida bányász gépet. Nem szeretnék furkálni mint egér a sajtban hanem valami naaagy gépre gondoltam ami akár egészben elnyel kisebb aszteroidákat és bedarálja. És még hátra van az uránium ellátás megoldásának a problémája. Még nem tudom melyik lenne a legjobb megoldás. Vagy urániumot keresni folyamatosan vagy egy olyan rendszer ami nem használ urániumot. A sebesség 300m/s lesz maximum. Próbáltam az 560m/s is de azt már nagyon túlzásnak érzem. Még ez a 300 is sok egy picit.

És még valamit a végére. Van egy player a szerveren zoli03 néven. Nem túl bőbeszédü. Ha esetleg erre jár ebben a fórumban, jó lenne ha komunikálnánk valahogy. Megértem ha nem kiván velem társalogni és nem is eröltetem,de a fentebb leirtak fényében ami a változtatásokat illeti a jövöben, szerintem kéne néhány szót ejtenünk.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.10.13. 09:42:08
  • thebestgergo
    Transporter
    - large ship / station
    - 6 persons
    - max 1MW per km: 6000 KM (per person)

Single Pad Transport
    - small and large ship
    - 1 person
    - max 1 MW per km: 300KM (per person)

Én konkrétan (igaz, hogy kreatívban) ki tudtam egyenesen teleportálni a Holdra a Földről úgy hogy a Holdon nem volt transporter.

Itt van egy szép kis fegyver:
    Plasma

És ha jeget akarsz szedni: :D
    Link
    Utoljára szerkesztette: thebestgergo, 2020.10.13. 09:09:11
  • i robot
    Jó reggelt! Felnéztem a világodra, kezdetnek egész jó! Bár szerintem kicsit túlbonyolítod a csőrendszereket. Fontos lenne leraknod egy nagy finomítót, amihez csatolhatsz kis modulokat amik segítik a termelés mennyiségét növelni, a finomítás sebességét növelni illetve energiatakarékosabbá tenni.
    Volt a bázis mellett egy kis felderítőhajót (marha jó) már majdnem le volt merülve. Csináltam neki egy dokkolót és picit tuningoltam rajta, remélem nem gond! Jelenleg töltődik, ha használni akarod ne felejtsd el visszakapcsolni az akksikat töltés módból auto-ra.
    Bányásztam egy kis jeget is. A tónál valami lezuhant, találtam sok alkatrészt és Urán-t. Ezeket betettem a külső nagy konténerbe.