649
WIKI | STEAM | THE FOREST TÉRKÉP | STEAM
Akik most kezdik,azoknak gyakorlás képpen,kannibál nélküli üzemmód:főképernyőn beirni hogy:veganmode (visszaállítás a meatmode parancsal lehet)
Permament death elérése:főképernyőn ezt kell begépelni:rawmeatmode
194.163.161.14:33315
Ironman Sons Of The Forest Server
jelszó:eper
-
-
Baxo #69 Ja majd elfelejtettem, 2600FT-ért vásároltam ha valakit érdekel írjon! -
Baxo #68 Legalább van kihívás! :D Én most vettem meg és ma ki is próbálom. Videók alapján faintos :) -
#67 igaz de csak 50/50. nalam legalabbis a tuztol csak eleinte tartanak. boklasznak, felmerik a helyzetet aztan angolosan tavoznak. ejszaka kb. ugyan ez de ilyenkor mar megkozelebb mereszkednek, esetleg tamadnak is lightosan. az ezt koveto talalkozasba eddig mindig belehaltam -.- egyet kettot le tudok kaszabolni HA mazlim van de tobbnyire en huzom a rovidebbet. idegolo mert indokolatlanul tetszik a jatek maga de egyutt ezekkel a mutans gyilkologepekkel eselytelen. -
Stief #66 Szia! Már nagyon várom patchot, mert sajnos így még játszhatatlan, még gondolom nem ment a játék? Ha később beteszik a coopot nyomjuk együtt? steamen stief83 vagyok vegyél fel, azt megoszthatjuk a tapasztalatainkat. -
Mircinko #65 +1 én pont ott lakom :D , tényleg jó hely. -
#64 Érdekes. De jó. Sok a bug még, de az ötlet nagyon tetszik. :) -
Stief #63 nincs ez BUG! várni kell! -
Stief #62 Szóljatok, ha valami új receptre találtok, vagy valami fasza helyet feltártok. Segítek egy kicsit, ha nap felkelte felé mentek nagyon fasza helyre vezet, egy parti rész ahol csomó elhagyott bőrönd, egy elhagyott hajó amire fel menekülhetsz, ha a kannibálok támadnak, jól védhető hely halakkal, nyulakkal, gyíkokkal. -
Mircinko #61 Van valami megoldás a lebegő házakra? :D Egyáltalán sikerült valakinek normális kuckót építenie? -
#60 El kell kerülni őket. Vagy a tűztől félnek elvileg, vagy ha bebugosodott a flare gun akkor le lehet puffantani mindet. :D Az effigy is elriasztja őket elvileg, de még nem láttam hogy működik e. -
#59 Mentés ahogy nézem nincs! :(
2560x1440 Saját Shotok :)
-
#58 Srácok, egy gyors kérdés, hogy lehet azt megcsinálni hogy ne bántsanak a kannibálok? :D -
#57 Szerintem nagyon jó cucc, bár van még bug rendesen, de azért alfa. A stomping land alfát láttátok mit ad, drágábban mint ez? A forest lényegesen jobb.
Az örök lőszer nálam is előjött, a víz eltűnik ha beleúszok. A kannibálok is elkaptak egyből az elején.
Hangulatilag viszont az egész már most elég jól össze van rakva. A hangok, a környezet és az ellenségek is nagyon jól festenek. A craft rendszer és a gyűjtögetés is jónak tűnik.
Megláttam a tó partjáról a havas hegycsúcsot, amit később raknak majd bele, durva lesz, ha megcsinálják hasonlóan jóra mint az erdőt.
Most olvasom, hogy a mentési rendszert hamarosan hotfixelik. A következő nagyobb patch meg 16 nap múlva. -
#56 A bemutató videókban lehett látni egy mutánsfélét a kannibálok mellett olyannal találkozott már valaki? Benne van egyáltalán a játékban? -
Stief #55 Sziasztok!
Grebber, valóban grafikai problémák vannak játékba és engem is megdöbbent ez 0.01 verzió,talán ezt még később kellett volna kiadni, ez nem alfa hanem prealfa! Viszont akadni nem akad. Sőt szép nagyon a játék, full grafikán nyomom. Contra- Napszakok gyorsan változnak, a mentés nem működik, még a shelterbe-se!! Sajnos 2 élet van, bár nehéz eldönteni hogy ez jó vagy rossz. Kannibáloknak 10 ütés kell mire megpurcannak, viszont lehet védekezni, csak alap fegyverrel nem. Sajnos telli hátizsáknál az itemek duplikálnak, így lett végtelen jelző pisztoly rakétám :). Csapdákat nem lehet újra aktiválni,viszont törölni sem. Házat lehet építeni, de a levegőben lebeg használhatatlanul. Meghalás után a repülős részt nem lehet skippelni. A tűzhelyet egyszer használhatod főzésre ami szintén bug, így az evés nehézkes. Ja 2 élettel az baj hogy van egy hatalmas bug néha valami kilő a levegőbe, amitől ugye visszahuppanáskor, elég kellemetlenül meghalunk. A kannibálok használnak fáklyát, mi miért nem csinálhatunk, csak öngyújtó van annak meg reális a fénye, magyarul 1 méternél tovább nem látunk vele.
Pro: Öngyújtó fénye szerintem reális, szépek tájak, az állatok. Jó az elképzelés, ha sikerült javítani, feltuningolni, kiváló játék lesz. Az este félelmetes. A kannibálokat nehéz, de meglehet azért ölni, keleten a nap által tájékozódok, ott van egy fasza part, könnyen védhető, kajában fában, és kőben gazdag. Ne feledjétek ez multicoop játék lesz. :) Félelmetes kimenni az erdőbe fát vágni, csapások között azt lesni hogy jönnek e! Megéri e megvenni? Attól függ! Most olcsóbb, nagyon jó áron van, de még játszatatlan. Körül nézni megismerni a tájat viszont jó. Érdekes a játék fejlődését nyomon követni. Egyedül depis egy idő után, jó lenne ha egy állatot be lehetne háziasítani a jövőben, pl egy farkast. -
#54 Ez nem az én játékom lesz.Nem mellesleg akad mint a mocsok.
Megölnek rögtön az elején mert a hullákat gylázo parasztokat mondom széjjelcsapom ami nem sikerül ugy ahogy akartam ,erre lekur a barlangba és a brightness-t maxra rakva se látok semmit hova merre kne menni -
Árnyvadász #53 Menteni akkor ment a játék mikor felhúzol egy búvóhelyet (shelter). Lehet bármelyik fajta, de érdemes kisebbel kezdeni, amihez kevesebb nyersanyag kell. Botot pedig a kisebb növésű cserjék kivágása ad. Elég hamar össze lehet hozni, a kezdetben kapott baltával.
Csakhogy basszák meg, mert hiába mentesz, ha másodjára levernek a kannibálok, akkor mindenképpen újra kell kezdeni elölről az egészet. Szóval ennek így kurvára semmi értelme nincsen. Mármint a mentésnek.
-
#52 Hogy a fenébe lehet menteni? Hogy lehet gyorsan sok botot találni?
Egyébként tényleg sok a bug. Remélem nem kell több mint 2 hetet várni a fixekre. -
Árnyvadász #51 Ez nagyon gagyi. Több szót nem is érdemel. Eleve 0.01-es verziót, hogy a faszba lehet kiadni?
Na azért pár szó:
-Grafika gagyi. Nyoma sincs annak a kinézetnek, ami a videókban van.
-Tele van bugokkal.
-AI valami katasztrófa.
-Mire építenék valami normálisabb dolgot, tuti megtámadnak.
-Harc jelenleg egy csapkodás össze vissza. Nulla taktika.
-Egyszer lemegy az életerő nullára akkor elkapnak. Egy barlangban ébredek, de onnan ki kell menni. Ugyanazon az útvonalon és onnan mire kijutok, még vissza a telephelyre. Már harmadjára is kurva unalmas volt.
-Ha másodjára megy le az életerő, akkor kampec és minden kezdődik elölről. Gép ugyanúgy lezuhan, ugyanazok a képsorok...
-Túl hamar váltakoznak a napszakok.
-Az mi, hogy lefekszem aludni mondjuk nappal és éjjel kelek, de mikor éjjel visszafeküdnék, kurvára nem hajnalban vagy reggel kelek fel, hanem mondjuk fél órával később, de még ugyanúgy este van. Aztán este ugye ezek a kannibálok simán elkapnak.
Mi ami jó?
-Inventory rendszer. De közbe míg ott matatok, megállhatna az idő.
-Van némi hangulata.
-Gyűjtögetés és a dolgok megépítése, meg a túlélő kézikönyv kifejezetten jó, csak ugye mire valamit is összehozok, addig esteledik és levadásznak.
-Végül is van egy élő környezet, mert mindenhol állatok vannak.
Szerintem ezt így ebben az állapotban felesleges volt kiadni. A játék elején írják a készítők, hogy kb. június közepe táján lesz valamivel normálisabb verzió, de hogy értsétek ez mit is jelent: 0.02 alfa.
Jó mi? Na elmennek ezek a picsába. LOL. -
Árnyvadász #50 Játszottam vele. Igazság szerint az FPS szót a nézet miatt hoztam fel. Sok survival játékkal játszottam, köztük sok early access volt és ezekből már Dunát lehetne rekeszteni. A Forest viszont kurva jól néz ki, legalábbis a képek, videók alapján.
Nem a grafikán van a hangsúly? Ezen most kicsit nevetek. Pont azon van. Én emiatt veszem csak meg. Ha nem lenne ennyire szép, nem foglalkoznék vele, mert mint írtam annyi ilyen túlélős szarság van már a piacon, hogy bőven sok is.
Persze adhat valami újat a Forest, de ez is a tipikus nyersanyagot gyűjtesz meg élelmet elvre épít és mellette meg lehet építkezni. Nyilván elég behatárolt keretek közt, de lehet.
Na de mivel megjelent, megyek megveszem, aztán később kiderül megérte e vagy sem.
Jöhetnek a beszámolók! Ne tartsátok magatokban. Kíváncsi vagyok ki mit gondol róla, ha már élesben látta. Én is írok majd róla. -
#49 Ez az megvan a game. :) -
#48 Megjelent a The Forest Early Alpha - 15€ az ára. :) -
Since #47 FPS? Ebben viszont nem értek egyet... Szerintem ez nem FPS hanem afféle "survival" game... Nem tudom hogy játszottál-e a Don't Starve játékkal, nekem nagyon bejön, és nem a grafikán van a hangsúly, és szerintem ennél a játéknál sem ez lesz a lényeg. -
Árnyvadász #46 Szépnek szép lesz az biztos, csak ez ugye az alap. Pláne egy FPS esetén. Ez ahhoz elég, hogy odaültessen a gép elé. De a többi az utána jön. Most így a videók alapján úgy tűnik elég érdekes és ígéretes, csak sajnos azt, hogy ez mennyire jó is valójában nem lehet eldönteni. Este már tudni fogjuk a választ és megosztjuk itt.
Úgy vagyok vele, inkább szkeptikusan állok hozzá és szart várok, mert ha mégsem az akkor még jobban fogok örülni és sokkal pozitívabban csapódik majd le. Talán még lelkes is leszek. -
Since #45 Bízzunk benne hogy nem lesz csalódás... Jelenlegi információk alapján egyedi és szép játék lesz. -
Árnyvadász #44 Jó lesz csak, még nem most. Egyet remélek, hogy nem kell legalább egy évet várni ahhoz, hogy a leendő dolgokat megvalósítsák. Illetve a másik pedig az, hogy a ma kiadott változat is legyen legalább érdekes és nyújtson minimum középszintű játékélményt. A többit szerintem a grafika elviszi a hátán, amíg ki nem jönnek a kimaradt fejlesztések.
Ha nem és ismét kapunk egy bóvlit, akkor részemről befejeztem az early access játékok támogatását. Inkább kivárom míg elkészülnek és akkor kapnak esélyt.
-
Baxo #43 Posted on 29 May, 2014 by Anna
The Forest public alpha releases tomorrow morning at 9AM PST on Steam!
It’s been a long journey for all of us and we’re really excited to have everyone join us in the next stage of development, where together we see how far we can take this concept.
We love horror, we love the idea of open world games, and of trying to push new ideas for gameplay and immersion. We know a lot of you do also. The support emails, ideas and suggestions you guys have sent us have been amazing.
Our aim for this first alpha is to release a platform we can build upon, adding more animals, more interactions, more emergent moments, polishing, improving, opening up new areas of the world and really make this into an unforgettable survival horror game experience.
The team at Endnight
http://store.steampowered.com/app/242760/ -
Baxo #42 Nem baj, addig tanulok államvizsgára! :D -
Since #41 Szerintem 19:00... -
Baxo #40 csak raknák már fel az oldalukra 14,99 dolcsiért és tolnám is nekik a manit :) -
#39 http://www.gamestar.hu/the-forest-elhalasztottak-a-megjelenest-de-meg-mindig-gyonyoru.html -
Baxo #38 Most néztem a Steam-et és eltolták pár nappal... :(
"Elérhető: May 30 2014" -
Baxo #37 Holnap megjelenés! YES!!! :) -
#36 Számomra Mount & Blade volt az a játék ami a kis sufnifejlesztős dimenzióból kikerült ingyenes alpha "valamiből" egy pénzért megvásárolható, rendesen idővel hypolt nagyjáték lett.
Az elején ingyenes volt, alpha volt, akkor is el lehetett vele játszogatni, de játéknak nem nagyon nevezte senki, de nagyon nagyon jó alap volt. Később mi lett belőle? Egy egyedi, kurva jó stratégia/rpg/akció anyámkínja amit 3 havonta előveszek. De az is csak akkor lett fizetős mikor befejezték. -
#35 Early Acces nagy hibája hogy sokan belebuknak és hiába vettünk meg xy cuccot soha nem készül el.
Interstellar Marines is ilyen igaz szaréhugyé vettem bundleba de single playert és coopot kb azóta se tették bele pedig ígérték. Kb soha nem is lesz befejezne. -
Baxo #34 "Ami tetszik:
Néha egészen különleges játékélményt adnak. Akár jobbat, mint az AAA címek, de persze ez szubjektív, de találkoztam ilyennel. Néha az állapotuk is egész tűrhető, mondjuk ezek már béta státusz fele tendálnak, ami mindenképpen egy végelegesebb verzió összképre.
Olcsók és egész jó ötleteket valósítanak meg, kifejezetten érdekesek is, akár újszerűnek is mondhatók. Egész sok stílus befér az Early Acces keretein belül, amikből biztos mindenki megtalálja a számításait.
"
Ugyan ezen a véleményen vagyok :) -
Árnyvadász #33 Nekem ez nem tetszik az Early Acces játékokban:
Bár üzletileg jó a modell, mert olcsóbban jutsz hozzá a termékhez, de cserébe ki kell várnod, hogy elkészüljön. Nos ez alatt az idő alatt akár kijöhet olyan játék is a piacra, ami konkurencia és már eleve készen adják. Tehát az akár jobb vétel is lehet.
Néha annyira tartalmatlan és helyenként bugos a játék, hogy jószerivel nem is lehet annak nevezni, inkább jobb szó rá a tesztfázis, nem beszélve arról, hogy ezek gépigényei is jóval magasabbak az átlagnál, hiszen optimalizálási fázishoz még nem jutott el a kiadott verzió.
Hamar meg lehet unni őket és utána már nehéz visszatérni a kész produktumhoz, mert már "ki lett játszva".
Ami tetszik:
Néha egészen különleges játékélményt adnak. Akár jobbat, mint az AAA címek, de persze ez szubjektív, de találkoztam ilyennel. Néha az állapotuk is egész tűrhető, mondjuk ezek már béta státusz fele tendálnak, ami mindenképpen egy végelegesebb verzió összképre.
Olcsók és egész jó ötleteket valósítanak meg, kifejezetten érdekesek is, akár újszerűnek is mondhatók. Egész sok stílus befér az Early Acces keretein belül, amikből biztos mindenki megtalálja a számításait.
Végszóként:
Nem tartom rossz dolognak, de igazából jónak sem, mert nagyon felemás a felhozatal és eléggé hígul is. Egyre több ilyen játék van és sok köztük olyan ami egyszerűen nem üti meg a várt színvonalat. Természetesen itt is van kivétel, a Minecraft kiváló példa és lehetne még mondani többet, de a szomorú az, hogy nem sokat. De tény, hogy van/vannak ilyenek is, amik valóban jó játékok. Itt is sokat számít persze az ízlés, meg az is kinek milyen stílus jön be.
Azért én még mindig azok táborát gyarapítom (sok early acces játék kipróbálása és megvétele után), akik jobban szeretik, ha legalább béta, de leginkább teljes verzióban szeretik látni a produktumokat. Amiket utána persze nyugodtan foltozgathatnak, de alapjában véve az már egy teljes verzió.
-
#32 Early access akkor működik, ha az eljétől fogva úgy "készülnek" a fejlesztők. Van rá nem egy pozitív példa. Annyi a lényeg, hogy a "core" játék működjön, és a későbbiekben csak "feature"-ök kerüljenek hozzáadásra.. Lásd Kerbal Space Program, Project Zomboid, vagy akár a Minecraft.. -
Árnyvadász #31 Ez single player. Egyébként osztom a véleményed az Early Acces keretein belül futó programokkal kapcsolatban. Sajnos ez sem lesz kivétel. Kapunk egy alfa státuszú "szart", mert az gyakorlatilag, amivel lehet valamit kezdeni, de nyilván optimalizálatlan, tartalomban kevés és kiforratlan lesz.
Aztán szép lassan (mivel nincsenek sokan a fejlesztők) jönnek csomagok, de addigra jó eséllyel már meg is unod azt amit addig kínált a játék.
Ettől függetlenül azért ezt még megveszem, mert a korábbi hírek szerint nem lesz drága és ennyit megér az, hogy egy szép erdőbe mászkáljak pár órát. Többit meg meglátjuk.