649
WIKI | STEAM | THE FOREST TÉRKÉP | STEAM
Akik most kezdik,azoknak gyakorlás képpen,kannibál nélküli üzemmód:főképernyőn beirni hogy:veganmode (visszaállítás a meatmode parancsal lehet)
Permament death elérése:főképernyőn ezt kell begépelni:rawmeatmode
194.163.161.14:33315
Ironman Sons Of The Forest Server
jelszó:eper
-
Baxo #30 Single, de coop lesz a későbbi verzióban. -
#29 Hát én nem is tudom...egy kód/bughalmaz Dayz amiben konkrétan semmit sem lehet csinálni működőképesen, vagy egy Rust, amiben meg tudsz építeni négy fakerítést meg két ajtót meg össze tudsz rakni 7 fegyvert.
Kevés tartalom, de az is bugosan. Nekem ezek elveszik az életkedvemet is, nem csak a játékkedvemet. Reméljük ez nem ilyen lesz, ahogy néztem a videókat azért elég korrektül néz ki.
Ez ugye nem internetes játék lesz? -
Ironman2 #28 Pedig ez a jövő.Már megy a GOG-ra is az Early Acces:
http://www.gamestar.hu/gogcom-mar-itt-is-az-early-access.html -
Baxo #27 Nekem nincs bajom ezekkel az pre alpha verziókkal, sőt jobban élvezem őket ilyen állapotukban, mint mostanság egy AAA címeket. ;) -
#26 Én csak azt nem értem, hogy a rusttal meg a dayzvel karöltve mi a francnak adnak ki fosom alpha verziókat, hogy az életkedved is elmenjen tőle.. -
Baxo #25 Igen, már várom ;) Amennyi lóvéért adják, alap vétel. :) -
TomStorm #24 "Endnight Game’s first game, The Forest, will be released on Steam Early Access next week on May 22nd" -
Baxo #23 Találtam egy interjút! -
Baxo #22 Ki, mit tud a játék megjelenéséről? Áll még a május 22. megjelenés? -
Baxo #21 -
Zenszkij #20 na ez egy jó ár, gratula a készítőknek! -
#19 The Forest - baráti áron jön a gyönyörű horror -
Ironman2 #18 Multiban lenne az igazi,kár hogy nem lesz multija -
Ironman2 #17 Eh,milyen szörnyek ezek? -
#16 The Forest - májusban Early Accessen a csodahorror
Ez nagyon jó lesz (és gondolom ki....ott nehéz is) -
#15 Újabb részletek a The Forestről -
Since #14 Érdekes, első körbne azt mondták hogy 2013 év vége fele jön, utána 2014 eleje, most pedig hogy még egy két hónap :) -
Ironman2 #13 http://www.gamestar.hu/the-forest-oculus-rift-tulelo-horror-kepek.html#kommentek -
#12 The Forest early alpha release coming to Steam in a few months, new screenshots are spooky -
Baxo #11 Jöhetne már egy megjelenési dátum. Kegyetlen jó lesz ez :) -
Since #10 Város nagyon, kíváncsi vagyok a crafting rendszerre. -
Ironman2 #9 már jöhetne! -
#8 Occulus Rift :OOOO -
#7 Mégegy totál kezdő csapat open-world sandbox survival cucca, csak nehogy úgy járjunk, mint a Garry's Incidentel. :P -
#6 Kegyetlen!
Oculus riften beszrás lenne aaaa -
preziosi #5 -
#4 +fav -
#3 +fav -
DANIELTRUCKER #2 Az elején a szimpla túlélős része még csak tetcene, hogy fejlődni kell meg túlélni, de ezekért a horrorokért sose voltam úgy oda. Ha csak a szimpla survivor kalandjáték lenne nem pedig ilyen horror baromság akkor azt mondanám rá hogy ötletes Bear Grilses túlélős játék, de így nem lesz a szívem csücske. Egyébként jónak tűnik így graikára úgyhogy 1 próbát talán megér majd, de nem hiszem hogy sokáig tolnék egy ijen játékot.
Üdv HD! -
Ironman2 #1 Egy újabb sandbox survival horror játék! Realisztikus grafikával!
Honlap
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143803558