649
kep
WIKI | STEAM | THE FOREST TÉRKÉP | STEAM

Akik most kezdik,azoknak gyakorlás képpen,kannibál nélküli üzemmód:főképernyőn beirni hogy:veganmode (visszaállítás a meatmode parancsal lehet)
Permament death elérése:főképernyőn ezt kell begépelni:rawmeatmode

194.163.161.14:33315
Ironman Sons Of The Forest Server
jelszó:eper
  • Ironman2
    egy kis cheat a játékhoz!

http://mrantifun.net/index.php?threads/the-forest-trainer.693/

"run as administrator, wait 15 secs after you press it, and then use your cheat functions.."
  • PeeTeR
    ram is ervenyes nem szemelyeskedes volt, tavol aljon tolem :)
  • Ironman2
  • 2Pete
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A barlang alján mutáns-ősanya-izé van, és nem bántja sem a molotov sem a bomba. De a támadása fenomenális!

• 2Pete
    Bombához pia is kell!
  • V43 1105
  • PeeTeR
    errol a tenyrol hajlamos megfeletkezni az ember amikor a sikerelmeny elmarad
  • Ironman2
    alpha0.0.1!
  • V43 1105
    Ez egy buzi szar ez a játék eskü.. lementem amit mondtatok barlangba az elemlámpa bugos szar lett az égő izé elfogyott az a mutáns majom meg a légynek se ártott volna, belevagdostam 50-60szor semmi baja nem lett.. gratulálok .. bebugolt az a szar és nem tudott jönni .. a barlang maga átláthatatlan vacak összecsapott valami ..

• Ironman2
    Nem várják meg a fejlesztők a 0.0.2-es patchet,minél elöbb kiadnak egy mentés hotfixet!

http://steamcommunity.com/app/242760/discussions/0/522728813879427131/
  • V43 1105
    Nekem abból nem csinál bombát :(
  • Baxo
    Csináltam bombát. Elektronika és fémpénz kombó ;)

Én is ott találkoztam velük! :D Inkább elmenekültem! :D
  • Árnyvadász
    Igaz. Csak ha fát vágsz és sokat cipelsz, akkor hamar lemegy a stamina.
  • kill3r21
    Igaz hogy két rönköt is lehet cipelni egyszerre?
  • Árnyvadász
    Ha valaki kíváncsi hol vannak mutánsok:

Helyszín: Tengerpartól nem messze a vízben van egy kis hajó. Biztos jártatok már erre, de előfordul a repülő is itt zuhan le. A hajótól balra a parton van egy bomló cápa és attól is balra egy hulla. Ha elmentek erre a hullától kb. 10 méterre van egy nagyobb szikla és annak a tengerparti részén van egy kis bejárat. Gyökerekkel és növényekkel van benőve, de lehet látni. Én úgy vettem észre, hogy két teknős ment arra követtem őket és akkor láttam meg a bejáratot.

Lementem a barlangba, és nem kellett sokat haladni, már ott volt egy mutáns. Utána feljöttem, mert észrevett és közeledett, aztán nem volt kedvem meghalni. Na ebben a barlangban biztos van valami használható, aki bátrabb az nyugodtan fedezze fel.
  • kill3r21
    Én fogtam halat a tengerben is, találtam egy nagy botot és azzal lehet :)
  • PeeTeR
    pont ezt akartam irni. megcsinaltam a kisebbet meg a nagyobbat is, kozelbe sem jonnek. meg a hazikot is fel tudtam huzni teljes nyugalomban. hajo illetve meg valami hianyzik a craft listarol amit eddig meg nem csinaltam meg.

Baxo: nalam ott se mentett (nem hiszem, hogy egyedi, senkinek se fog menteni sehol sem. pont ez az amit annyira tamadnak YT videokban is. csak nem ertem miert)
  • Ironman2
  • Baxo
    Szétcsapsz vagy 2 és meg is tudod csinálni :)
  • Baxo
    Nagy házban sem működik a mentést? Most azt próbálom megcsinálni csak 82 farönk :/
  • Ozzyehh
    Kéne már az a mentés, mert így... oké így is kihívás, de na :D már lenne egy egész falum meg egy erődöm ha lenne mentés:/
  • V43 1105
    De nem mindig van darált hús se kéznél .. :-(
  • Baxo
    Csináljatok már az elején ilyen botot amire felhúztok pár testrészt és nem fognak többet bántani sőt nem is jönnek a közelbe. :)
  • V43 1105
    Bementem a faluba, de ott is csak ital volt meg cloth, csináltam egy molotovot az erdői éjszakát bevilágította a rohangáló hannibál
  • Ironman2
    Nálam teli volt kajával,sőt a közelben egy falu is van ahol rengeteg cuccot szedtem fel
  • Ironman2
    LOL,most próbáltam ki,kár hogy nincs mentés.Kannibálok nagyon készek.Odajött pofáncsapni az egyik,aztán elfutott.A kurvaanyádat mondom,agyonváglak pajszerral,erre a többiek nekemugrottak mikor elkezdtem rohanni utána.DDD
  • Ironman2
    DDDD
  • V43 1105
    Ebben a fázisban még gáz a game, persze.. érthető. Viszont az hogy lezuhantam most is és random kitesz egy helyre, ahol se étel, se bőrönd, de még vadállat se volt sokáig .. ezek a pucér faszok meg kergetnek balra-jobbra.. eh.. :( Párat letudtam ütni, kőbaltával de .. ennyi.. :-((
  • Avenger
    Halászni kis tócsákban lehet. A tengerben én sem láttam még halat. Nyulat meg tényleg egyszerűbb baltával lecsapni. :)
    A kis tutaj csak dísznek van még a menüben? Nemigazán tudtam lerakni még sehová, hogy elkezdjem építeni, pedig milyen jó lenne azzal körbejárni a szigetet. :)
  • Baxo
    Közben más helyekről olvasgattam és ilyen tippet találtam:

Ha sikerül megtisztítanod a partszakaszon egy kis helyet ezektől a bennszülöttektől és ott akarsz magadnak építeni házat akkor már nem fognak oda járni háborgatni még akkor sem ha fákat vágsz ki. Én összesen négy óra hosszát tudtam így játszani de utána már abbahagytam és persze, hogy nem tudtam újratölteni a játékot.
    Többek között én még halászni sem tudok a játékban hiába van kezemben egy bot a nyúlcsapda pedig semmit sem fog annak ellenére, hogy jó helyre teszem ki.
  • Baxo
    Esetleg valami túlélési tippeket tud mondani valaki? Mindig kinyírnak ez a szemetek :D
  • V43 1105
    Dobj rájuk molotov koktél, kis cigányok elrohangálnak .. :D
  • PeeTeR
    nalam tok random, egyszer teljesen nyugisak, maskor meg ugy ugralnak ram mint nyulak es gyilkolaszodnak u.u
  • Baxo
    Azt vettem észre ha folyamatosan körbejárkáom a kannibálokat akkor nem tudnak megütni, így le tudtam egyszerre 5öt is csapni :D
  • Avenger
    A kabin nekem is lebegett, bár lehet túl közel raktam a falhoz, igazából rá :D De lehet lépcsőt is építeni, szóval annyira nem is nagy baj ha lebeg, ha van padló is, bár platformot lehet alá rakni éppen.
    Én megvárom a mentés hotfixet, mert így nem sok értelme van több száz rönköt összegyűjteni.
    A kannibálok annyira nem jelentenek nagy veszélyt, kicsit rossz is így. Remélem kapnak valami gps-t, hogy megtalálják a táboromat gyakrabban majd. :)
    Vannak ezek a nádtetős viskók mindenfelé, megfigyeltem, hogy éjszaka ezeknél terem 2-3 csoportnyi bennszülött, majd elkezdenek felderíteni.
  • PeeTeR
    eddig egyet sem tudtam teljesen felepiteni
  • Mircinko
    Úgy érted hogy a kabinok azok neked nem lebegnek? :D Ha, igen akkor azt hogy érted el?
  • PeeTeR
    felepitettem mar a hazikot is felig. 40/82 faronk volt erre nem a kannibalok oltek meg hanem bug. egyet lekakaszaboltam, "felrobbant" a teste vagy osszeakadt a grafika es eldobott magatol ugy hogy valahol a tulparton landoltam a erdoben. felkeltem a barlangban, sikeresen kikecmeregtem, folytatni akartam az epitkezest, terjeszkedest, erre megint bug. kivagtam a fat, eldolt, eldobott magatol felmillio kilometerre, 3 napot eltem tul. kabbilokra mar rajottem, illetve azokkal mar nincs gondom. most a bug ami folyamatosan gyilkolaszik :D
    de egy rossz szavam sincs. "pre-alpha" illetve nem is "public alpha" release es teljesen jatszhato, ami a legfontosabb, hogy elvezheto is. szoval remelem folytatodik a development es kiadjak rendesen. nagyon megeri a penzet :)
  • Mircinko
    Ez a hely merre van? :D
  • Baxo
    Elég jól tolod én még csak 3 napig bírtam. :D ezek a szemetek nem félnek a tűztől :D